Hemma!

Hemma och har precis kollat igenom mina favvobloggar, är galet trött så tänkte bara pula i mig en macka och sen somna framför tv. Tvättstugan imorgon kl 10.00.

OCH så är jag väldigt glad att jag jobbat och inte festat ikväll. Det kändes så skönt när jag cyklade hem och såg alla fulla ungdomar. Frys ni, själv så ska jag hem och krypa ner under ett varmt täcke tänkte ja :P Börjar inte alls bli gammal :D

Hoppas alla haft en bra kväll
Natti natt!
 

Valborg!

Så var tentan inskickad, och jag har lite halvpanik :S Alltså jag är nöjd med det jag skrivit, kan inte komma på någon mer referens, men jag vet ju sen tidigare att de kommar klaga på att jag har för några. Standard! Men jag blir sådär jätte osäker på om jag gjort uppgiften rätt. Men den är inskickad nu så då är det tre veckors väntan på svar..

Iaf så är det valborg idag, var har ni för planer? Jag hade lite småplaner om picknick i stadsparken nu efter lunch, men vädret är inte det bästa och sen så ringde de från jobbat och frågade om jag vill jobba ikväll. Så det blir min valborg :) Men jag tror faktiskt jag kommer få jätte kul, hoppas bara att det inte är vikarier bara ikväll, för så säker är jag inte på jobbet än. Men min tanke om att jag kommer få kul är lite det att jag kanske frå se brasan i år och sånt där traditionsmässigt. Men det visare sig.. :)

Vet ni vad jag längtar eftet väldigt mycket just nu? Jo att ha någon att komma hem till! Jag vill komma hem efter jobbet/skolan och säga älskling jag är hemma. Men lite svårt när den där älsklingen ska bo så långt bort :/ De där jobbiga 6 milen har blivit det dubbla nu med. Men på fredrag ska jag dit :)

TREVLIG VALBORG GOTT FOLK

Underbar :)

image27

Underbar bild från i lördags!

Jag verkligen älskar att vara utomhus nu när du blommar och knoppas överallt,
man kan inte annat än att bli lite lycklig..

Tentaskrivning, sol och träning

Ja men det var väl självklart att efter några mindre soliga dagar var solen tvungen att visa sig lika härligt som förra veckan och vad skulle jag göra? Jo sitta vid den här förbenade datorn och skriva tenta hela dagen. Dålig tajming skulle jag vilja säga. Tentaskrivningen har varit väldigt trög, men nu är dte inte mycket kvar så det känns ju helt underbart. Tog en paus där någonstans mitt på dagen och betalade mina räkningar och var iväg och storhandla lite. Ja storhandla så mycket som det går när man har cykel ;P På vägen hem passade jag på att mumsa i mig årets nya favoritglass, cornetto citron ♥ Jag bara älskar den.

Nyss så kom jag hem från min träning, bara två timmars passet ;) Körde cirkel först och därefter bodyjam. Cirkelpasset är ju ett styrkepass i grupp som jag får hemsk träningsvärk av och jamen är ju dans. Hoppas som sist jag körde de här passen att jamen ska lindra den värsta träningsvärken. Nu är jag totalt slut så en varm dusch och lite fika skulle inte sitta helt fel. Och sen fnula lite på tentan!


Jaaa just, nu kom jag på en sak till som jag måste skriva. Jag satte mig faktiskt ner och läste igenom lite av texten till idag. Jag lyckades :) :)

Tjing!!

total oförberedd..

Jag är totalt oförberedd inför hemtentan imorgon. Ovanligt? Nja inte direkt, men den här gången är jag nog faktiskt snäppet värre än vad jag brukar vara! Grattis Marika!! Jag hade en tanke om att jag skulle hinna läsa igenom texten en gång idag så det inte behöver ta sån jätte tid att förstå vad det handlar om, men ja än så länge har det inte hänt nått där. Och sen hade jag en annan tanke om att städa undan här hemma så att jag inte skulle ha några störande grejjer i min omgivning imorgon, men ja det har inte hänt så mycket när det gäller den saken heller.

Jag är väl typ ett hopplöst fall och det mycket pga att jag är lat. Såå himla lat, jag vill liksom bara göra sånt som är lite kul och kan ge mig lite + på gladskalan :) Men vem vill inte det egentligen? De flesta skulle jag tro, men väldigt många andra är inte lika lata som mig. De får liksom allt gjort, inte bara det som är roligt.

Det hela är precis som att gå och vänta på att livet ska börja på riktigt. Man tänker typ: Efter studenten börjar det på allvar, efter examen börjar allt på riktigt och så flyttar man hela tiden fram början på livet och missar att njuta av det faktiskt pågående livet! Och precis så är det med mig och min lathet, jag tror hela tiden att nu nu ska jag sluta vara lat och börja bli en duktig vuxen, men likaså här så flyttas det fram till ett senare tillfälle. Jag undrar om man är rädd helt enkelt? Rädd för allvaret som kanske kommer när man inser att man är vuxen och att man har alla dessa ansvar att tänka på. Eller så kanske allt beror på att det aldrig blir som man fantiserat om att det skulle bli.

Jag undrar ja! Men nu ska jag ge läsningen ett försök och sen bädda ner mig och sussa.

God natt!

Såå :)

Efter ca 1½ dags illamående så mår jag nu bra, jag har ätit upp mig igen om man säger så! Plus att jag för ca 20 minuter sen kom hem från min träning.

Jag förstår inte varför jag måste må så dåligt när jag verkligen mår dåligt efter en utekväll. jag var sängliggandes hela dagen igår och kunde knappt röra mig och fick inte i mig speciellt mycket vätska heller. Pinsamt? Njaa joo kanske en aningens men som sagt så får jag skylla mig själv när jag blandar olika alkoholdrycker. Men roligt det hade jag iaf och när jag kom till skolan idag fick jag höra från Lena att jag vart på G ( lr nått sånt) i lördags. Jag blir alltid fundersam när jag kommer tillbaka till skolan och får höra sånt, för då måste jag tänka efter riktigt noga vad jag egentligen hade gjort :P

Lördags kvällen började iaf ca 20.00 hemma hos Emmi där det bjöds på kycklingsallad och trevligt snack och bra musik i bakgrunden. Vi spelade en massa kort med, däribland poker med ett väldigt konstigt poängsystem, men det var lika kul för det. Efter ett tag börja vi prata om ett annat kortspel som alla spelat som yngre, nämligen tecknet, och då blev det dags att byta. Jag och Emmi gick in på toaletten för att komma på ett bra tecken och tror inte Anna och Linda kom på vårt. Men det blir ju sån spänning när man spelar det spelet, för man tittar på alla hela tiden för att se när de gör tecken till varandra och när ens kompis gör tecknet osv. Jag och Emmi vann, och det var mycket tack vare Emmi!! Hon var övergrymm ju :)
Vi gick ner på stan rätt så sent, vilket jag uppskattade för  det är alltid så kul på förfesten. Men det blev iaf stadt och en hel del skaka på rumpan och jag hade verkligen jätte kul, men oj vad full jag blev mot slutet. Det liksom bara slog om på några sekunder så det var verkligen skönt att få komma hem och krypa ner sen..

Ja det var väl allt tror ja :) Nu är det bara att vänta och få se på korten som togs. Blir det ångest igen kanske? :P

Dusch och te och smörgås framför tv nu och sen plocka lite..

***

Ville bara säga att jag lever :) Vilket jag verkligen fick känna på igår, hualigen!
Men det är så det kan gå när man roar sig tillsammans med alkohol.
Det kommer ett längre inlägg senare,
men nu ska jag iväg och träna!
Tjing

Fest!!

Nu ere fest och jag är på gång!!

     

Trevlig kväll gott folk :)

Mysdag i lekparken och Nu blire fest!!

Heejsan, det var några dagar sen. Jag har inte riktigt vart hemma, ist har jag vart hos Sandra och Jonas. Det är rätt bra där ska ni veta, förutom trevligt sällskap så får man jätte mumsig mat. Och nått som jag har märkt är att jag får lite rutiner när jag är där. Och det är ju sånt som är viktigt i livet :)

Idag har det vart full fart hela tiden. Träning vid tio, core fick det bli idag och sen hem med all packning där jag duscha och tonade håret en aning. Det syns inte massa, men jag har en jämnare nyans i det hela och ingen utväxt längre. Efter det så åkte jag ner på stan där jag shoppade kvällens outfit och sen mötte jag upp Fredrik och hans dotter. Vi har spenderat några timmar i lekparken :) Jag har gungat på vanliga gungor, lekt på gungbrädan, druckit kaffe gjort av sten, gungat på en bläckfisk, häst och kyckling och sen cyklade jag på en sån där karusell om ni vet vad jag menar. Vi har pratat med ett antal fåglar, bland annat änder.

Och nu är jag hemma igen
och har ett lättare hjärta och en massa härliga kort och är precis på G att börja fixa mig inför kvällen. Jag hade en tanke om att vara en pangbrud ikväll så det blir det att locka hår och sminka mig med lite färg idag, tyyp orange ögonskugga :) Ska vara hos Emmi vid 20 ca så har ju tiden på mig, men tänkte börja med att äta lite för jag är jätte hungrig nu, de andra två mumsade sig mätta på godis. Jag har ju slutat med sånt, kanske inte på heltid men just nu. Och börjar jag äta godis igen ska det inte bli i samma mängder ;P

Det kanske kommer ett litet inlägg sen när jag är lite snygg igen!! Men här kommer det lite kort från dagen...

  
  


Äntligen ska jag gå ut lite :)

Efter att ha suttit och pluggat en massa så ska jag snart äntligen få gå ut i friska luften.
Det får bli en lite picknick med Sandra och kanske passar vi på att observera lite.
Vi har småå bekymmer med den här uppgiften,
det lärarna säger går inte riktigt ihop med vad böckerna skriver så vi är smått trötta på dem.
Men nu gör vi det på vårt sätt och sen får de säga vad de vill.

Jag tänker njuta av att få vara ute iaf :)

TJING!!

Godmorgon!

Jag är vaken :) Och jag har sovit med min balkongdörr öppen i natt, det var så varmt när jag skulle sova så kunde inte låta bli att öppna. Trodde visserligen jag skulle frysa ihjäl när jag väl somnat, men jag lever och det var inte kallt här inne över huvudtaget när jag gick upp.

Det är sol idag igen och jag ska sitta inne större delen av dagen och plugga framför den här burken. Visst blir man helt överlycklig :P Men ska även iväg och göra en observation och jag skulle gärna göra den utomhus som ni kan förstå..

Skriva skriva och sen läsa!

Ha en bra dag :)

Fredag!!

Jag vet inte vad det är med det måste vara vädret, jag tror hela tiden att det är fredag imorgon. Likadant var det igår :) Eller så är det väl jag som så gärna vill ha helg igen. Det finns ju lite olika alternativ här!

Emmi ska ha fest i helgen och det ska bli riktigt kul, har ju fått pengar och allt. Och hon fyller år idag, GRATTIS GUMMAN :) Så hon kan vara en anledning till att jag längtar, vi har riktigt kul när vi träffas allihopa.

Idag har det ju vart en pluggdag, först efter min mumsiga frukost var jag ner på stan och mötte Sandra. Vi hämtade lite böcker och sen tog vi en sväng genom några affärer och vidare hem till mig. Det känns inte som om vi kommer någonstans, men vi har iaf pluggat idag och det är ju alltid något. Imorgon blir det mer plugg och vi ska ut och göra en observation. Och på sätt och vis kan det få vara lite mindre sol imorgon, för det är väldigt jobbigt att behöva sitta inne och plugga när det är så skönt ute..

Jaja lite rörigt det här, men ha en trevlig kväll!


God morgon!

Jag tror att min kroppstemperatur har gått upp några grader sen solen kom med den värme som den nu bjuder på. Solen skiner ju in hos mig från det att den går upp tills någon gång mitt på dagen, så tror jag skulle behöva byta mitt duntäcke mot nått tunnare. Om inte det så börja varje morgon med en skål glass :)

Tänkte precis hitta på någon frukost och sen blir det till att plugga. Måste dels skriva lite på uppsatsen, sen plugga inför en observation vi ska göra och sen plugga till tentan nästa vecka.. Jag hinner inte me! Väldigt dumt att spara på allt hela tiden, konstigt att jag inte lär mig någon gång :P

Ni får ha en bra dag!!

När man inte kan somna

Ni vet när man inte kan somna på kvällen, man bara ligger och glor i taket och snurrar från sida till sida. En sån kväll hade jag igår, jag missade den första sovkurvan (lr vad det nu heter). Och det är ju vid såna tillfällen man ska gå upp och göra nått annat tills man börjar gäspa igen. Men jag absolut vägra gå upp igår kväll så ist låg jag och bläddra bland tvns alla kanaler. Ibalnd har man otur där man ligger och bläddrar för det finns absolut inget av intresse, men jag hade väl en turkväll igår för jag fick se både lite av det ena och det andra.

Vad sägs om: det okända, barnmorskorna, kobra, cold case :) Jag såg inte nått av programmen från början till slut, men jag knappade upp vissa godbitar. Typ som pappan som nästan blev misshandlad av frugan som låg och kved av smärta när hon skulle föda barn. Kvinnan tyckte jag väldigt synd om, men mannens lilla besvär med att hålla hennes klor borta från ansikte och bröst kunde jag inte låta bli att le till :) Sen i kobra fick jag se två repotage om två intressanta kvinnor, den ena var konstnärinnan Sophie calle och den andra var sångerskan Cat Power. Programmet handlade om att bli dumpad så man fick höra dessa kvinnors historier om vad de gjort när de blivit dumpade. Dessa båda kvinnor fångade mitt intresse och jag kommer nog söka mer kunskap om dem :)

Sophie som blev dumpad i ett bra efter ett långt förhållande, hon gjorde värsta grejjen av hans brev! Det blev till konst, hon lät en massa olika människor göra sina tolkningar av brevet och som jag förstod så filmades allt det här :) Väldigt speciellt, men hon var intressant :)

Cat´s historia är mer sorglig, men har nog haft sin mening den med och även hon var en intressant kvinna. Jag har inte hunnit lyssna på så många låtar av henne än, med tanke på att jag såg programmet igår, men tänkte iaf bjuda på en låt. För så kan man förstå stilen iaf :) Den här låten spelades under henned repotage med!



Skola, träning och glass i solen :)

Vi har haft äran att få njuta av ännu en härlig dag! Idag var jag nästan sommarklädd, hade jag struntat i nylonisarna så hade det vart sommar på riktigt. Men tänk er vårjacka, klänning och så nylonisar :)

Idag har det var skola hela dagen, inte så jätte givande för min del för jag var inte så närvarande i mitt huvud så missa väl en massa viktigt nu igen. Måste verkligen komma på hur jag ska göra för att kunna hålla koncentrationen uppe en hel dag. Måste bli en bättre student över huvudtaget egentligen. Lena har nominerat sig till sämsta student (tror jag det var) någonsin, men både jag och Emmi har hoppat med i den kategorin, nu fattas bara en domare som kan besluta om vem som faktiskt ska vinna den titeln :P

Förutom skola så har jag  vart och tränat core en sväng och efter det tog jag och Sandra oss en varsin glass som vi avnjöt i solen vid våra cyklar! Och nu har jag duchat och tänkte fixa med lite te och smörgås och sen blir det soffan och lite Csi!! Äntligen, trodde aldrig hockeyn skulle ta slut, men nu vann ju Hv71 så mina tvkvällar är räddade, hehe!

Trevlig kväll!

Abstinens?

Abstines efter godis vet jag att man kan ha för det har jag haft den senaste veckan, men jag har en annan fråga ang abstinens.. Kan man ha abstinens efter en person? i mitt fall pojkvännen, och då handlar det inte om abstinens efter sex utan efter hans sällskap.. Är det möjligt tror ni?

Söndag kväll

Klockan är strax efter sex  nu och det är fortfarande jätte ljust ute, jag får inte någon känsla utav att det är kväll nu. Som på sommaren :) Men jag är rastlös och vill hitta på något, skulle inte någon kompis kunna komma och spontanfika med mig. Det skulle vara en väldigt glad överraskning om någon kunde komma och plinga på dörren! :)

Idag har jag fått lite pluggat, tänkte sitta en liten stund till, men först ska jag trolla lite i köket, börjar bli hungrig igen. Jag käkade wok tidigare så vad kan man då hitta på för nått gott och gärna nyttigt. Jag håller ju på att sluta äta godis och förutom den där mörka ckokladen jag köpte igår så har jag inte ätit godis på 1½ vecka!!!!! Kan erkänna att jag levt på mandlar under den tiden och det hjälpter lite mot abstinensen. Ja inte bara mandlar, jag har faktiskt ätit mat med. Inte alltid egen lagad mat, men jag har ätit. Och ang den där chokladen så åt jag inte så mycket av den, halva kakan ligger i kylskåpet och glöms bort och då har jag tagit en liten bit idag med :)

Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv för jag trodde inte att det här var möjligt :) Jag tänker försöka undvika socker så gått det går så länge jag orkar och det bör ju bli lättare någon gång. Och att inte äta godis och chips ( ja för sånt äter jag inte heller längre) kommer nog göra att jag får tillbaka min hungerkänsla på heltid!!

Jaja trolla var det!

Soool

Det känns som om jag tjatar lite om den där balkongen jag inte har, men som jag väldigt gärna skulle vilja ha. Det funkar inte att sitta på golvet precis vid min franska balkong. Det är inte så bekvämt om man säger så. Idag är det plugga som gäller och det hade varit riktigt nice om jag hade kunnat sitta på en balkong och förenat nytta med nöje! Men i en annan lägenhet om nått år så kanske :P

F kom aldrig igår så det blev bara jag Sandra och jonas, men det funkar ju det med :) Det var iaf ett trevligt sällskap och maten vi fick till var väldigt mumsig. Jag var så galet mätt sen så trodde jag skulle spricka. Det blev grillat som jag sa och efter det blev det en film som börja men aldrig ledde till något. Men den hade sina komiska inslag som tur var. Jag var hemma till 24 ca och då gick jag bara och la mig för tv ville inte vakna. Det var extra ensamt när jag skulle sova som att jag hade räknat med att få sällskap..

I alla fall, åter till idag då solen skiner och det är jätte skönt, det är nästan så man känner för att bada! Ja efter ett tag i solen så blir man ju rätt varm. Det hade vart trevligt att promenera bort till vattnet tillsammans med någon och äta lite glass :) Men plugga var det!

Ha det bra!!

....

Jag har gått och svurit uppe i mitt huvud halva dagen ida, först i förebyggande syfte och nu med all rätta!!

Tror jag ska slumra till en film nu..

Jobbat!

Vad jag envisas med att alltid skriva två stora bokstäver när jag ska börja en ny mening, jag får alltid ändra sånt i mina texter innan jag klickar på " spara och publicera". Men iaf så har jag varit och jobbat iväll, andra gången som jag står på egna ben och det är rätt kul. Tråkigt nog så är det en i personalen som ska sluta och det är just den personen som jag lärt känna bäst och som jag känner mig trygg med. Ska dit en sväng imorgon igen innan jag ska till Sandra så då får jag säga hejdå ordentligt..
Det är en härlig grupp med människor, men det kommer ta ett tag innan jag lär mig alla deras egenheter. En man gav mig en bamsekram och en puss på kinden när jag skulle åka hem :) En annan blir lite smått arg när sängen närmar sig. Vissa pratar mycket och andra mindre.. Ja det är en blandad skara med andra ord och jag trivs med dem!!

Imorgon blir det träning vid tio och sen hem och städa lite innan jag ska till Sandra för att plugga, eventuellt grilla och ha en trevlig kväll. Kanske kommer min andra hälft och gör oss sällskap. Det vore ju väldigt trevligt med tanke på att det var ett tag sen och vi har ju fortfarande en del att jobba på..

Nu ska jag slappa lite inna det får bli sängen!

Tjing

Nästan ett sommartecken!!

När jag cyklade till träningen tidigare ikväll så var det en man som var ute och klippte gräset!!
Det luktade så gott och jag fick känna av lite mjuka käsnlor i min kropp. De mjuka känslorna försvann visserligen under det tuffa jampasset, trodde aldrig det skulle ta slut :P Så kände mig rätt nöjd med att jag inte körde dubbelpass som jag hade tänkt från början.

Det är mycket på g i skolan nu, ska göra ett antal saker och väldigt gärna samtidigt. Har svårt att bli motiverad när det är för mycket. Det här sista året är nog inte alls att leka med som det känns. Men snacka stolt jag kommer vara när jag har min examen och kan ge mig ut på nya äventyr :) Planen är ju att få tag på ett nytt jobb under hösten så jag kan säga upp mig på stället i Uppsala. Hur det går går återstår att se!!

Nu ska jag läsa lite inför imorgon och sen kolla på tv en liten stund innan john blund kommer och tar mig!

Tjing!

Ord..

En ondskans hand vickade bryskt omkull min säng och mitt fall var tungt och smärtsamt, aldrig har det väl gjort så ont att vakna!

Ondskan gjorde illa den jag älskar mest här i världen och det kommer jag aldrig att förlåta

....

Helt plötsligt kunde jag inte blunda för den verklighet som mamma lever i

Och 30 mil bort gör jag ingen nytta alls


Mamma!!

Åkte till Vänersborg i måndags för att träffa våra lärare på campus, det skulle bli en jätte rolig tripp som även skulle ge oss lite mer kunskap inom vissa områden.. På många sätt var det en rolig tripp, men på många sätt var allt åt helvetet! Måndagen var bara en social dag, först i bil och sen på hotellet, med klassen. När jag satt och åt med mina tre rumskamrater fick jag ett telefonsamtal som förstörde min kväll. Visst hade jag kul vissa stunder, men andra stunder var jag bara orolig rädd och ledsen och totalt på fel ställe..

Jag valde att inte säga nått till alla i klassen, Bara Sandra vet exakt vad som hänt och det för att jag inte pallade. Det var skönt att vi gjorde nått den kvällen för då fick jag försöka tänka på annat. För jag kunde iaf inte göra nått.

Mamma finns i mina tankar nästan varenda vakna minut ♥

Tisdagen var det skola hela tiden men jag var inte närvarande, inte psykiskt iaf och det var väldigt skönt att komma hem och få ringa till sjukhuset och prata med mamma.. Och sen sova!!! Älskade säng alltså.

Och nu är det just till sängen jag ska.. Natti natt


Balkongväder!!

Nu igen och jag har fortfarande ingen balkong att sitta och mysa på! Men jag har iaf varit ute och cyklat i det vackra vädret, till och från träning. Ja för idag orkade jag ta mig dit och detta trots ont i höft/rumpa ( ja nått mitt emellan typ) Min tanke var att jag det skulle bli bättre om jag rörde mig och det var inge problem att köra step up iaf, men det gör fortfarande ont så tänkte massera in sån där muskelsalva och hoppas på det bästa!

Nått konstigt har börjat hända i mitt liv!! Både i tid och itid har jag börjat vakna tidigt på morgonen. I stället för att sova till tidigast 11 när jag är ledig så brukar jag vakna 8-9 ca. Nu är det här inte alla dar, men jag blir lika förbluffade när det händer. Igår vakna jag ju till och med innan kl ringde vid åtta. skumt, men det är väl nått positivt. 

Igår var jag som sagt på dansshow med två härliga brudar och det var det bästa jag gjort på länge. Himla roligt att jag såg lapparna så jag kunde komma på att jag ville gå :) Det var en sådan fantastisk show alltså, jag levde verkligen där jag satt och titta på. Och inponerad blev jag, för det var ungdomarna själva som gjort de flesta danserna!!! Efteråt gick vi tre till en pizzeria för att dela på en pizza och stille den lilla hungern vi alla kände av. vi käkade på turtles-vis (tårtbitar). Det blev en liten mattediskution mot slutet av den måltiden, så nu har jag öppet visat hur kass jag är på sånt där. Det lixom går inte ihop i mitt huvud, säger någon matte så tänker min hjärna helt åt ********!!
Efter fyllda magar åkte vi hem till Anna där hon bjöd på te och kakor och så kollade vi på en helt jätte bra film. Kan inte stava till filmens titel så skippar det för stunden (ännu en svaghet avslöjad). Jag var inte hemma förens runt ett tiden då jag la mig och kollade lite på tv innan jag lämnade den vakna världen..

Det var alltså en jätte lyckad lördagskväll och den gör vi nog om snart igen kan jag hoppas :)

Nu är det mat i magen!!!

On my way...

Ska iväg på dansföreställning om en liten stund tillsammans med Anna och sabina ♥




Trevlig kväll!!


Tänk vad en promenad kan åstadkomma!

Jag promenerade en timme i regnet idag, jag var rastlös och behövde komma ut och rensa tankarna lite. Men vägen kändes för kort, hade jag haft mer tid på mig har det nog handlat om en två timmars promenad i stället. Tankarna gick hit och dit och överallt och nu behöver jag skriva ur mig dessa kortare stycken!!


**

Jag har fastnat, fastnat i ett ohälsosamt tankespår

Samma tankar bara maler på när jag har tid för mig själv!

Och tid för mig själv har jag ofta..

Jag är en tänkarnas och känslornas människa och jag kan analysera med

Och det här i kombination med varandra har blivit en plåga

Jag tänker på vad jag vill ska ändras, jag klagar mycket på hur allt ser ut, på hur jag tycker, tänker och är Och jag inser ju att det inte kommer ta mig åt rätt håll!

Men när man har fastnat, hur ska man då ta sig låss och bryta det där dåliga mönstret?


**

Jag har en teori över min fascination över bilder. Mitt i all kaos i kroppen har jag ett behov av det vackra. Och att ta bilder & att titta på bilder skapar en harmoni i min kropp. Och det blir väl en kontrast till allt det andra. Jag tror att bilderna blir ett substitut för den där lyckan som inte alltid finns här när jag behöver den.

BILDERNA är väl min källa till ny energi!


**

Till sist längtan efter förändring, ena dagen tankar på att färga håret, börja dansa. Och nu en längtan efter barn, det är visserligen en längtan som alltid finns, men just nu är den väldigt stark. Anledningen till att den är så stark nu tror jag är just min längtan efter förändring, för ett barn skulle ju verkligen bli en förändring...


Men det blir inga barn gjorde nu, det kan jag lova!
Har ett antal punkter på säkerhetslistan som skall bockas av först :)

image14


Träningsvärk!

Och den vill verkligen inte ge med sig. Jag har väl haft träningevärk över en vecka nu, den hinner liksom inte lägga sig förens jag trännat igen. Men nu är det bara rumpan som har träningsvärk. Och det gör ont, RUMPAN liksom! Igår visste jag inte riktigt hur jag skulle sitta på stolen i skolan för att det skulle göra minst ont.
Myskvällen fick bli liggandes på sidan, men jag var iaf inställd på att köra core nu på morgonen så gick och la mig rätt så okej. ( en liten parantes här är att min granne hade högljudd fest igår)

Men när jag vakna imorse, innan klockan ringde kors i taket, kände jag att jag inte skulle ta det där passet iaf. Ett core pass till och jag lär väl aldrig sluta ha ont i rumpen, så ist gick jag upp vid åtta och avbokade passet och la mig sen i sängen igen och kollade på tv. Vad sägs om morgonbollibompa på ettan :) Sen efter ett tag slog jag igång filmen good luck chuck som var helt underbar! Den måste ni se någon gång..

Under tiden som jag låg och kollade på filmen vaknade min granne och jag fick högljudda bevis på att kvällen varit hård :/ Jag vill bo i hus så jag slipper lyhördheten!

Nu tänkte jag pyssla om mig själv och sen min lägenhet och sen har jag även en tanke om att läsa lite inför uppsatsen som går sakta men iaf frammåt!

Återkommer senare :)

Mys på schemat!

Nyduschad, iklädd myskläder och maten på G i ugnen, så snart plir det en placering i soffan som jag inte kommer ta mig ur i det första taget alltså! För en gångs skull tänker jag njuta av att ha en ensam kväll som bara är till för mig. I vanliga fall är ju inte jag den som njuter av ensamheten så får passa på att njuta när jag gör det.

Jack Johnson och Duffy ligger i spelningslistan och det är två riktigt härliga artister som jag fattat tycke för. Rösterna är underbara och det är en skön typ av musik. Avslappnande!!

Ringa ett litet samtal sen tänkte jag med. Måste ju peppa lite inför imorgon ju :) MIn plikt skulle man väl kunna säga att det är. hehe!

Hoppas alla har en underbar fredagskväll!

Godmorgon Fredag!

Hade planer på att skriva ett inlägg igår efter So you think you van dance, men höll på att somna under programmets andra del så det blev inte av. Ist får jag skriva det inlägget nu!

Efter några veckor fundering på att gå upp på vinden för att kolla efter papper till min dator så gjorde jag äntligen det och mamma hade rätt de låg ju där i kartongen :) Och det bästa av allt är att jag överlevde mitt besök där uppe, inga överflaa den här gången heller. Men jag kommer inte sluta vara rädd för att gå upp där!

Sen ringde jag även det för at boka det där läkarbesöket som jag har behövt göra i en evighet. behöver nämligen göra nya allergitester för jag dör när jag är hos  Sandra och hennes katter. Men de ringde aldrig upp. Så det blev ingen tid bokad igår heller. Får se när jag har möjlighet att ringa nästa gången. Skolan är ivägen lite nu en period!

Sen igår var jag och tränade, först ett corepass och sen bodyjam! Så jäkla slönt alltså, på jamen där det är dans körde jag till tusen :) Var galet trött och varm när jag skulle hem sen. Och på jamen fick jag sällskap av Anna i klassen, hon gjorde debup på det passet och hade jättekul som jag förstod det!

Nu ska jag fixa mig och ta mig till skolan! Sen i Em ska jag ner på stan och köpa biljetter till en dansföreställning i helgen. Ha en bra dag!

Scones och nyponsoppa!

Vad mumsigt gott det kan vara med nyponsoppa och scones :) Och det ger mig minnen från när jag var liten. En gång när jag och min lillebror kom upp kl 6.00 för att gå till skolan så hade mamma precis bakat klart ett gäng scones. Så där satt vi i ljuset av kökslampan och mumsade i oss den godaste frukosten som man kan tänka sig!

Såna lyxigheter vill jag kunna bjuda mina barn på när de kommer till värden :) Vardagslyx som är så mycket bättre än all annan lyx måste jag säga.

Nu blir det dubbelpass träninge!

Promenad!

Efter en något frusen dag så blev det mot eftermiddagen rätt skönt igen. Jag räknar då bort den där regn/hagelskuren som kom där en sväng för då var jag inne och upptagen met att stoppa "mat" i magen.
Jag och Sabina bokade in en liten dejt som började med en promenad i det sköna vädret och sen gick vi hem till henne och Andreas. Så nu har jag sett deras nya lägenhet :) Måste säga att de har kommit i bra ordning för att inte ha bott där så länge! Det var en trevlig avslutning på den här dagen!!

Sabina och jag funderar på att eventuellt gå och kolla på dans i helgen, ska kolla om det finns några biljetter kvar imorgon. Tänkte höra med några andra med! Det skulle vara roligt att hitta på nått sånt där som man inte kan göra varje helg :)



Imorgon så är det "plugga hemma dag" och jag har massor som jag skulle behöva hinna med. Jag försöker ställa in mig på att vara jätte pigg och aktiv större delar av dagen. Tänkte även försöka ta tag i mig själv och ringa lite samtal. Jag är sämst på att göra sånt, jag flyr in i det längsta alltså ;P

Nu blir det soffan och en kopp med vaniljte! Go kväll :)

GRATTIS GUMMAN!!!



GRATTIS Lina på 23 års dagen!!



Bilden är i från ca 02 då vi gick i gymnasiet :)

Det är läskigt!

Ja det är läskigt vad trött man kan bli på sin vardag! Och det blir extra tydligt när man har haft en härlig helg och sen vaknar upp till det vanliga igen. Jag känner ju verkligen att jag vill ha nått annat i mitt liv, tankarna går om att kanske byta karriär men det skulle innebära att jag skulle behöva börja plugga nått annat. Och just skolan är väl mitt största problem, jag har varit konstant skoltrött sen någon gång i 7:an och det var ju några år sen dess så jag (envisa jag) kommer plugga klart det här sista året och då ta nya tag.

Det här är ju med all säkerhet bara en fas som jag går igenom lite nu och då, men jag skulle iaf behöva komma på nått som kan krydda upp livet lite. Jag längtar efter min dans och hoppas på att jam 2 ggr i veckan kan pigga upp lite.

Nu har det här inlägget vilat ett par timmar och efter ha bläddrat runt på lite olika bloggar unter mina favoriter har jag kommit på en annan sak att göra :) JAG SKA FÄRGA HÅRET, får ta mig en pyssla om mig dag nått nu i veckan!! :)

tvspel nu då!

No air!

En av många bra låtar som spelas på radio nu, men jordin sparks och chris brown är verkligen grymt bra :) Därför bjuder jag på deras låt nu på morgonen! Det är inte en ordentlig video, men det är ljudet som känns viktigast!



En kväll med tankar!

En andra chans och vad har vi gjort med den? Inte mycket med tanke på att du har fullt upp med flytt och bilar och allt vad du nu håller på med. Jag känner att jag skulle vilja att du och jag hade tid för varandra, det hjälper inte att bara veta vad vi vill. Det gör inte så att saker och ting blir bra igen. Tid för varandra med varandra är vad vi behöver enligt mig. Det är vad jag behöver för att jag ska våga tro på oss igen.

Sen förre Söndagen då du var här har vi haft den där vanliga smskontakten, typ som den vi hade när allt var bra och jag har känt att jag saknar nått och idag kom jag på vad det var. Flirt!!!!! Jag vill känna mig vacker, älskad och åtråvärd. Jag vill ha spänning i mitt liv! Det kan vara så att jag är lite skadad efter att ha läst för många kärleksromaner men lite spänning borde jag kunna få eller hur.

Att det sen handlar om ett distansförhållande gör inte det här enklare för mig. Jag hatar att inte få vara i närheten, lr att inte ha den möjligheten. Och nu när du flyttat ännu längre bort så ja...

Hur gör man för att få ett distansförhållande att funka? Hur gör man för att ha spänning i förhållandet?

Det är vår!

Och nu måste det vara på riktigt! Sånt skönt väder som det har varit de senaste dagarna, vinterjackan åker snart in för den här säsongen på heltid. Idag är det en sån där dag som man (jag) inte vill ska ta slut! :) Egentligen började den redan igår.

Efter den jobbiga skoldagen gick jag och S ner på stan och kika runt lite, vi provade glasögon, skor och kollade smycken. För min del fick det bli ett litet billigt inköp, ett par örhängen i silver. De är verkligen speciella och inte helt fula heller för den delen. J ringde till S och prata lite och det samtalet ledde till frågan om jag tänkte haka på hem till dem och så blev det till slut. Det blev matlagning, tacos, tv och trevligt sällskap hela kvällen.

Idag blev det en tidig uppgång, kl ringde 8.00 då jag och S gick upp för att käka frukost. Vid en tjuogo minuter i tio begav vi oss till träningen. Jag körde 40 min core s¨nu lär träningsvärken inte bli bättre. S tog även ett pump pass och under tiden när jag vänta på henne så ägnade jag mig åt: dusch, bast och massagestol. Helt underbart måste jag säga, det var inte helt fel liksom. Därefter cykla vi hem till S igen där vi snart gick ut igen och då med hennes katter. Ute en timme i friska luften sen hade de tvättstugan. Em har förutom tvättstuga ägnats åt mer tacos och så kortspel. Vi har suttit ute på deras balkong på en madrass och spela i en evighet. Jag kände inte alls för att gå in, men däremot att sluta spela. Jag är en sån kass förlorare och när vi spelar kortspel där man måste tänka så ja då går det som det går. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar och sen blir det lite film. Vet inte om jag lyckas ta mig hem ikväll heller :)

Imorgon blir det mer träning och kanske en tur ner till tivolit utanför mitt fönster? Ja man vet ju aldrig, hem måste jag iaf :) Hoppas alla har en lika härlig helg som jag har!!!

Nanna kudden

Att nanna kudden ( lr i mitt fall, kuddarna) är nästa plan för den här torsdagskvällen! Jag är sådär jobbigt ruggig som man kan bli efter träningen. Jag känner av vissa muskler, vilket kan innebära träningsvärk imorgon. Men ja det återstår att se. Jag förstår inte varför jag kan känna mig nästintill febrig ibland de kvällar som jag har tränat, någon som har en förklaring att ge till mig kanske?

Idag fick jag inte så mycket plugg gjort, var allför rastlös, så det där två träningspassen som jag och S körde på idag var verkligen nyttiga för min del. Dels fick jag göra av med lite av den energi jag har och dels fick jag ha riktigt roligt :) Ena passet var nämligen bodyjam och det är dans för er som inte vet ;P

Hoppas alla haft en trevlig torsdag och att ni fått mer gjort än vad jag har!

Natti natt

Längtan efter nått annat

Nu har jag suttit vid min franska balkong och njutit av den friska luften och försökt plugga, men som Lena skrev är det inte de roligaste böckerna som vi ska läsa nu. Min koncentration till böckerna är som ni kan förstå inte de bästa och jag tittar mer på männen som kämpar med larvkarusellen än på orden i boken.

Och jag kan inte hjälpa att jag avundas dem och deras liv, ja den synen på deras liv som jag har i mitt fantasifulla huvud. Jag tror inte de lever ett lätt liv ute på vägarna, men jag skulle vilja få vara med under iaf några månader bara för att få göra nått helt annat. Att resa från stad till stad och bygga upp det lilla tivolit, se alla människor glädjas av det och sen få packa ihop allt igen och bege sig vidare. Jag tänker på den mysiga sammanhållningen som måste finnas i den gruppen. En stor familj måste det vara :)


jag fortsätter drömma och fantisera!

Helgen närmar sig!

Det är torsdag idag, pluggtorsdag, och jag är trött! Det ser ut för att vara så där vårigt skönt ute idag igen och jag kan höra tivolikillarna bygga och fixa utanför mig. Det ser ut som om de blir klara tills imorgon så då blir det liv utanför mig, hoppas på en pigg kväll för annars är det surt att höra allt liv :P Men man kanske ska ta sig en vända runt och kolla lite!! Det är ju inte varje helg man har ett tivoli utanför fönstret..

Idag ska jag som sagt plugga, har en hel del att läsa och måste lämna min bok till S ikväll så hon hinner bläddra igenom den lite tills imorgon då vi har ett litteratur seminare på skiten. Det jobbiga är att vi saknar den viktigaste boken. Hoppas på en bra föreläsning innan så man har lite koll på vad den kan ha handlat om. Det är ju inte det lättaste ämnet som vi läser om du, allt handlar om forskning och hur det går till. Det är statistik osv. Jag vill bara få lägga all min tid till att faktiskt läsa den litteratur som jag behöver till min och S uppsats!!

Nu ska jag slänga i mig lite frukost så jag kan komma igång med pluggandet, ikväll ska jag nämligen träna en del. Äntligen ska jag komma igång igen! :)

TJING!!

back on track

Det är ju typiskt att jag ska ha som störst behov av att blogga när allt har legat nere, igår fick jag ta till mitt space ist för att få tömma ur bägarn lite. Men nu så ska allt funka som det ska igen!

Sitter och mumsar lite frukost nu innan det är dags för mig att gå till skolan, idag har jag en föreläsning om Vetenskapsteori. Visst låter det spännande? Jag tycker det låter svårt så det känns kul att vi ska ha AB som föreläsare för han kan ju iaf hålla mig vaken i två timmar :) Efter det får det bli hemgång och sen en placering i soffan och så ska jag läsa lite av all litteratur som jag har på hög på vardagsrums bordet.

Sen ikväll är det träning, nu måste jag skärpa mig igen och ta tag i den ordentligt, så ikväll blir det bodyJam = en massa kondition för det är typ dans. De skulle börja med ett nytt program ikväll så tänkte hoppa på då igen. Jag behöver ha lite rolig träning igen och så får jag varva den med den där styrken jag behöver.

Jaja skola var det! Ha en bra dag!

RSS 2.0