ika rapporterar

Det där var nog det jobbigaste i träningsväg jag provat på.... Men jag överlevde :) Dock känner jag hur det för varje sekund, minut och timme kommer mer och mer träningsvärk..

Så nu är frågan om jag äverlever den ;)

Måndagsmorgon

Jag undrar vart min motivation och vilja till att träna har tagit vägen? Om vi tänker igenom de sista veckorna för att se när jag hade den sist så kommer jag fram till att det måste ha vart när jag fortfarande ägde en cykel. Då var jag fortfarande pepp, men det lär dröja innan jag köper en ny så måste komma på något annat för att få tillbaka motivationen. Idag ska jag iaf iväg och det har ingen positiv inverkan på humöret. Känner mig smått putt. Och inte vet jag hur jag tänkte när jag gick med på att köra pump??!!??!! WTF håller jag på med :S Pump känns lite om ett jaggvilldö- pass.

Jaja, jag får väl komma med en rapport sen så att ni vet om jag överlevde :P

Men innan jag knallar hem/åker buss, så tänkte jag knata runt på stan lite.. Vill kolla julklapp till den minsta av mina stora små syskon. Alla andra vet jag ju redan vad de ska få :)

Ha en trevlig måndag!

Min tatuering


Tatueringsdags!!

Äntligen är det den 25:e och idag vid halv tre så ska jag lida pin för att bli fin ;) Känner fortfarande inte av någon nervositet. Är bara spänd och förväntansfull. Visserligen skulle min oroliga natt kunna tala för annat.

Har drömt om spindlar i natt och det är ju bara min största fobi :S Men enligt Kolumbus drömlexikon betyder det nått bra typ. De skriver:

Spindel: Drömmer du om en spindel betyder det att du inte ska låta dig slås ner av dina motgångar utan envist fortsätta mot det hägrande målet. Kryper spindlarna på dig i drömmen kommer du inom kort att ärva en större summa pengar.

Tack och lov kröp det inga spindlar på mig i någon av drömmarna, så det ska väl vara den första delen där som ska stämma in på mina drömmar då. Men jag undrar om inte tolkningen av drömmen påverkas av vad man tycker om spindlar. För jag har svårt att tro att min största fobi kan handla om nått bra i min drömvärld.. hm jaja..

Drömde även om att mamma och hennes sambo separerade :s den delen var jätte skum och väldigt känslosam. Hela familjen packa ihop sig för att åka på semester och sen bara försvann mamma. vilket sen resulterade i att vi fick veta att det hela handlade om en seperation.. Ehhh va?!?

Till den drömmen hitta jag ingen förklaring så den får vara en enkel dröm utan innebörd känner ja..

Nu ska jag fixa mig lite och betala räkningar innan jag knallar ner till staden.

TJING!

Söndags musik


Mitt utseende på en annan person...

Kom och fundera på en sak idag när jag stod framför spegeln. Undrar om jag skulle tycka att någon annan som såg ut just som mig var vacker? Om någon annan hade mitt utseende? Vi har ju alla våra bra och dåliga dagar, dagar då vi har lättare eller svårare att se får egen skönhet. Det känns som om det är mycket lättare att se andras skönhet. Jag vet att jag är vacker, men jag undrar om jag inte skulle ha lättare för att acceptera det om mitt utseende satt på någon annan. Intressant tanke detta tycker ja :)

Nu borde jag inte sitta här och nattgrubbla, men har som vanligt svårt att slita mig ifrån datorn.

Tandpetare ett måste ikväll

Hujedamej så trött en kan va. Vet inte hur jag ska göra för att hålla mig vaken. Det känns liksom lika skönt att stå som att sitta. Försöker fixa med lite middag för sånt är ju nödvändigt har jag hört. Det är lite utav ett återkommande eko faktiskt :P Men med lite mat så kanske jag kan få piggna till lagom till att orka titta på några avsnitt av bones. Det skulle göra min fredag!

dans.dans.dans

Vi började på en ny dans idag, vi dansar till låten Low med Flo Rida. Grymt trevligt, man kan inte låta bli att att le sig igenom hela passet. eller okej, under styrkan är jag väl inte överlycklig :P Man det är skönt att ha dansen att hämta energi ifrån :)

Och nu är det So you think you can dance som gäller..

Dans för hela slanten nu kväll med andra ord. Nice ju :)

Om jag skulle ta och skriva några rader idag kanske…

Ibland kommer verkligheten ifatt en och knackar på axeln, påminner en om några av alla måsten. Typ: Du kan inte ignorera verkligheten längre, gör nått för din framtid nu vännen.. Sagt och gjort så har jag nu ställt in hjärnan på att jobba för framtiden lite. Har ringt lite samtal, kollat upp lite viktiga saker. Funderar på att ta mig en runda ner på stan för att ta tag i ytterligare en sak, möjligtvis två.

 

Känner för en fika med någon trevlig filur, men jag vet inte om det är ekonomiskt prioriterat. Med tanke på att någon IDIOT har snott min cykel fick jag en onödig utgift tills nästa löning. Så nu får jag vänta ytterligare med att köpa mitt köksbord.

 

Förstår inte hur någon kan vara så dum! Min cykel är väldigt viktig för mig, utan den vet jag inte riktigt hur jag tar mig någonstans. Helt galet vad låst jag känner mig just nu. Och väldigt beroende :( Hatar bussar för stunden, just för att jag är mer eller mindre tvingad att åka just buss.

 

Det är ingen idé att du kollar på mig, inte ens för att du tycker jag ser bra ut. Jag kommer iaf bara undra om det är du som snott min cykel..


Alltid så sent

Klockan är för mycket som vanligt. Ska sova nu för måste upp tidigt imorgon och åka på planeringsmöte. Därefter behöver jag vara duktig och städa ordning här hemma och sen packa ihop lite inför min lilla helgtripp. Och därefter blir det jobb, har jouren. Jobbsituationen känns inte bra alls :S Jag önskar att den här jobbiga känslan i kroppen kunde försvinna.

Jag undrar hur man gör för att bli av med obehags-känslor efter en jobbig situation? Är det meningen att jag bara ska gå tillbaka dit och vara som vanligt? Hm, ja jag vet inte ja.. Jag jobbar på det, tror ja..

hm ja, sängen var det..

God natt

Så är det..

Känner ett visst behov av förändring. Önskar att det kunde dyka upp nått som gör att jag kan göra nått rent konkret för att den där förändringen ska ske....

.....

Det är jag och lugna favoriter idag, det är jag och soffan idag. Det är jag som är trött, förslappad och hemma från jobbet idag. Måste ta tag i det här med huvudvärken och yrseln. En hälsokontroll på VC vore nog en plan.

Det står två män på min gård och grillar. De står i tjocka jackor och mössor och grillar. Det ser lite komiskt ut, men det är även lite charm över det hela. Och det luktar så gott. Jag som älskar att laga mat varje dag kanske borde gå ut och göra de sällskap? :)

Nä, jag ska bege mig ut i köket och fixa lite stuvad blomkål, stekt falukorv och potatis. För det har jag ju inte vart sugen på i en hel evighet liksom. Sen ska jag återgå till min plats i soffan, finns väl alltid nått att fördriva tiden med här..

Tjo!

RSS 2.0