Drömmar

God dagens! Det SNÖAR ute och är VITT på marken.. Jag gillar så in o norden :)

Jag hade planerat att gå upp vid 8.00 snåret idag, pappa Kenth ringde och väckte mig. Men när jag la på igen kände jag att jag skulle sova en stund till 8.30 skulle bli perfekt. Ställer om klockan och lurar vidare, mamma ringde 10 minuter innan klockan skulle ringa, vi la på och jag fortsatta lura. Och sen sov jag som en stock fram till 10.00 då jag tänkt att jag skulle röra mig hemifrån. Lyckan är total! Eller inte och inte blev det bättre av den skumma dröm jag hade innan jag vakna. Ni vet en sån där dröm som innehåller lite väl många vänner och familjemedlemmar som inte har med varandra att göra. Drömmens början är trevlig, riktigt mysig, men mot slutet tar drömmen en jobbig vändning och jag blir ledsen och besviken. De där känslorna följde med in i den riktiga världen när jag vakna och jag känner mig lite tvär. Otrevligt med en dröm, som inte var på riktigt, kan få en att bli på dåligt humör!

Jaja, nu ska jag fokusera på snön, fixa i ordning mig och sen röra mig ner på stan för att shoppa julklappar till jobbet. Sen ska jag under dagen leta fram till den positiva energin jag hitta i slutet av förra veckan och släpa med mig den till jobbet. Nya tag!

Ha en bra dag!

Happy face

God onsdag på er!

Här sitter jag i mitt kök och lyssnar på massa trevlig musik och bakar kakor på facebook ;) Med tanke på att jag sitter i köket även idag så kan jag informera om att jag kikar lite jobb med och sneglar bort mot disken. Ska tag i den sistnämnda inom en framtid och när det gäller jobben så vet jag inte om det var något av det som kommit in sen igår som var sökbart. Ska kika igenom listan igen så får vi se hur det blir med det hela.

Annars har jag idag på fm varit på mitt näst sista inskolningspass på BRIS. Det gick så där förträffligt bra om jag får låta lite skrytsam. Men mest handlar det nog om hur jag känner mig efter jag varit där. Det är skönt att vara på rätt plats på nått vis. När jag knalla till tåget sen var jag tvungen att ringa till mamma för att det skulle se bättre ut med en toksmilande idiot på promenad! Det är nog bara jag, men det känns lite skumt att i sin ensamhet gå och toksmila sådär som jag har en tendens till att göre efter BRIS.

Nu ska jag nog sluta snegla på disken och göra nått kreativt med den. Sen blir det en socialsväng till Sandra innan det är dags för Julbord med jobbet på Storan!! :)

Klart

Fick iväg lite ansökningar till slut :) Men precis när jag flyttat ut datorn i köket och skulle sätta sig så hade mamma tid att prata med mig. så blev en snackis med henne och passade då på att även fixa lite lunch. Slå två flugor i en smäll när jag ändå inte kunde sätta mig vad datorn :P Dagens lunch blev potatis och morotssoppa. Så himla mumsigt gott. Äter det inte så ofta vilket är dumt, det är ju så lätt och smidigt att fixa!

Nu har jag även varit iväg och jobbat en sväng och för en gångs skull kändes det som om hela jag var på plats på jobbet. Lyckades nog få med mig lite fokus dit! Nu är en bara lite kvällsfika innan jag tackar för dagen och hoppar ner i sängen..

God kväll

odisciplinerad och dåligt fokus? Check!

Skrev precis på Facebook om vilken dålig disciplin jag har över mig själv. Idag är en sån där perfekt dag för lite jobbsök då jag kom upp i tid och har en massa "lediga" timmar innan jag måste åka till jobbet. Men jag har stora svårigheter med mitt fokus, så fort jag sätter mig ner för att försöka kolla jobb dyker det upp nått annat i huvudet. Andra trevliga saker som förgyller för stunden, tex dataspel, baka, titta på film, ringa och tracka mamma som inte har tid att prata med mig just nu och listan bara fortsätter. Och som ni märker sitter jag ju här och bloggar i stället för att söka jobb. Men jag vet hur jag ska göra för att hjälpa mitt fokus på traven en aning. Förhoppningsvis!

Steg 1: Kliv ur soffan och flytta ut datorn i köket.
Steg 2: Sätt på musik som du inte vill sjunga eller dansa till. Skrikmusik kan funka!
Steg 3: Skapa en trevlig stämning och ha någon form av tilltugg i närheten.

Så med det gjort kanske jag kan fixa iväg lite jobbansökningar.
RSS 2.0