bad hair day everyday

Gaah för att ha en frisyr som inte längre ser ut som den ska. Jag är galet trött på att klä mig i arbetskläder och att inte kunna piffa till sig nått. När jag har en ledig dag och faktiskt hittar på nått trevligt så spelar det ingen roll vad jag gör med håret, jag ser iaf ut att vara släkt med bröderna fluff.

BRÖDERNA FLUFF!!!! Fattar ni... fnys vilket bra humör jag är på idag.. :/

Bakade iaf hallongrottor igår och dem vart jätte goa.. För att avsluta med något positivt liksom!

hmmm

skrev ett inlägg igår, men det syns inte på bloggen.. undrar om det kommer fram nu...

update:  Jajjemen.. puckoblogg!

Hm, jag tänker på kärlek ibland.

God kväll eller möjligtvis god natt!

Så var den här helgen slut och den har vart precis sådär som jag velat.  Jag har slappat och tagit det väldigt lugnt, sett fyra filmer, promenerat i vårvärmen och grillat för första gången i år. DET SMAKADE HELT LJUVLIGT :) Filmerna jag sett har vart totalt olika varandra, det har vart en action, en skräck, en svensk och en vampyr. Och av de fyra filmerna så har tre vart hel sevärda! Den sista filmen såg jag nu ikväll och den fick mig att vilja läsa en bra bok, en sån där bok som man totalt slukas upp av. En sån bok som man helt enkelt fastnar i och glömmer bort att det finns en värld utanför. Älskar sådana böcker, det är väldigt trevligt att ligga i sängen en hel dag och bara leva i en annan värld, låta fantasin flöda.

Ja det är trevligt det och något väldigt önskvärt så här kvällen innan man ska jobba igen. Imorgon är det kväll som gäller, men jag hoppas kunna få lite positiva svar om jobb i Linköping på fm. Känner att det börjar bli dags för lite positivt på den fronten.

Hm, jag tänker på kärlek ibland. Det går inte att undvika att tänka på det när man ser det omkring sig hela tiden. Kärlek är fint när man ser det på håll, det kan vara helt underbart att ha närkontakt med det. Jag har mina kvällar när jag känner för kärlek, men oftast ( just nu ) så klarar jag mig bra utan det. Det kanske beror på att jag inte är ensam nu, knappt ens ensam en minut om dagen. Tänk att man kan sakna något man längtar bort ifrån när man har det. Jag undrar om man någonsin är helt nöjd :)

Nu ska jag sova, det är dags. God natt!

Systerdag

Åhhh vilken härlig dag det är och vilket väder sen då :) Jag har fått sova ut, haft en lugn och skön frukost. Därefter packa jag och Nathalie ner en termos nyponsoppa, pannkakor (kalla) och så lite kexchoklad i en väska och sen tog vi hundarna och gick ut på en långpromenad. Det var verkligen dunderskönt ute. Vi stannade och fikade på ett kalhygge, uppe på en höjd med utsikt långt bort åt alla håll. Hundarna fick låna våra jackor så de hade nått skönt att ligga på. Hade verkligen ingen lust att gå hem igen, men Nattis hade några liter snö i skorna så vi vart tillslut tvungna.
 
Vi har en riktig systerdag idag, först promenad och nu ska vi fixa varma mackor och kolla film hela kvällen! Nice :)


       

tre bilder från promenaden, alla tagna med mobil därav den icke perfekta kvaliteten

Trevligt att ha en dag utan bråk gumman ;)

Kate Voegele ~ I won´t disagree
Solsken

Det är strålande solsken utanför mitt fönster och jag känner mig både pigg och glad idag. Hörde nyss en låt med Olle Ljungström och den passade väldigt bra denna morgon. Lugn, fin och svensk!

Dagens planer? Jo idag ska jag åka in till stan och dejta clara. Det blir affärer men ingen lunch på kina. Vi unviker ett sånt besök denna gång även om det är väldigt gott :) Så nu är det tänkt att jag ska äta frukost, men som många andra gånger sitter jag bara med en kopp te. Hittar ingen smörgås som lockar, men nått måste det ju bli iaf.

Igår ägnade jag större delen av min tid till att ringa jobb, jag ringde en hel massa men inget resultat. Jag mailade även en hel hög med verksamhetschefer och hoppas på att få napp någonstans. Det är väldigt tröttsamt att verkligen göra allt man kan, men inte få några napp. Så jag tycker att jag har rätt att känna mig låg ibland.

Nu ska jag bli snygg ;) Ha en bra dag


Måndag var det visst

Jaha det är tydligen måndag idag, enligt mig är det mer som lördag. När jag jobbar helg så tappar jag bort dagarna lite. Jag har nu två lediga dagar innan jag ska jobba igen så ja det är väl inte konstigt om man blir lite förvirrad! Jag skäms en aning över att jag i lördags råka släppa fram monsterMarika när jag kom till jobbet, det där monstret som jag är på morgonen rätt så ofta. Hualigen vilket morgonhumör jag kan ha!

Och jisses vad jag har vart gravid det senaste tiden. Ja i drömmarna alltså, senast nu inatt gick jag och vänta på att vattnet skulle gå. Jag blir en aningens knäpp på dessa drömmar, för jag vill inte ha barn just nu. Fast tydligen så vill mitt undermedvetna ha det. Det jag vill ha däremot är ett jobb i Linköping. Jag vill ha en massa planer för min vardag. Ett liv på helfart i stället för halvfart med andra ord.

Nu ska jag dricka en kopp te innan jag släpper in voffsarna igen!

Dåligt samvete

Det finns mycket som är jobbigt med att bo hemma, men idag är det jobbigaste att ha dåligt samvete. Dåligt samvete inför andra för att man sitter på sitt arsle en hel dag och inte göra någon nytta. När man bor själv kan man göra så utan att någon ser och utan att man själv ser någon annan springa runt och göra nytta. Man slipper se någon annan bli surare ju längre dagen går.

Det är speciellt jobbigt när man vet att det är i princip bara en person i hela hushållet som gör nytta. En person som alla förlitar sig på att fixa allt. Den vetskapen gör att jag försöker vara duktig så ofta det bara går. Men jag är ingen människa som tycker om att städa eller är bra på att hålla det snyggt runt omkring mig. Så ja det är svårt, men det dåliga samvetet fungerar som en drivkraft vid såna tillfällen. Hjälpen kommer om än väldigt sent och det innebär inga glada miner.

Ibland känns situationen så messed up och lösningen är så enkel egentligen. Om alla bara pratade med varandra. Men bara för att det är så enkelt är det ingen som ser lösningen.

En sväng till stan

Idag är det söndag och jag har gjort nått för en gångs skull. Ja utöver mitt klagande om att jag inte vill jobba påmitt jobb alltså :) Åkte in till stan, snygg som få, och dejtade Lina och Clara. Vi gick och fikade på det som förr hette Lion, men som idag... Ja jag vet inte vad det heter idag, s¨åg liksom ingen skylt. Men iaf så fikade vi och det fick bli en chailatte för min del som dracks ur en mugg.. huh? wtf, men god var den och den fick sällskap av en halv chokladmuffin. Där blev vi kvar i typ tre timmar och bara snackade en massa. Men trots att vi var lite fulla i magarna efter de där muffinsarna så beslutade vi oss för att även gå och käka något gott. Jag är ju en sucker för kinamat så det blev buffé för hela slanten.

Även detta var gott och väldigt trevligt och numera var vi spymätta som clara så fint uttalde det :P Trodde aldrig jag skulle överleva bussresan tillbaka ut till skogen, så mätt var jag.

Nu är det one tree hill som gäller och imorgon ska jag ta itur med en "Att göra- lista" Måste nog skriva en lista om jag vill få något viktigt gjort..

Trevlig kväll på er!

Inget speciellt på hjärtat

Tänk vad mycket jag har att skriva om just nu, men det händer liksom inte så mycket mer än att jag går upp och åker och jobbar. Och jobbet är det inget kul att skriva om. Jag bara trivs inte och tjatar om att få ett annat jobb i Linköping. Sandra vill med att jag ska få jobb där och min chef tjatar var och varannan dag om jag fått nått jobb än. Hon vill veta precis som alla andra.

Häromdagen hade jag visserliget tänkt publicera ett inlägg som hade en väldigt frustrerad ton över sig. Och det handlade om tonåringar. Detta komplicerade livsskede som jag passerade för flera år sen, men som jag fortfarande är en del av då jag för stunden bor tillsammans med en av småsystrarna. Hon är ett riktigt pmsmonster 90 % av månaden, Vilket resulterar i många bråk och tårar. Och kommentarar som" Alla hatar mig" "Jag får aldrig hitta på något" osv osv. Det är en väldigt stor omställning för mig att vara tillbaka här. Från att ha bott själv liksom, ja ni kan ju tänka er.

Nä här kan man ju inte sitta, ska slappa någon annanstans ist :)

Ha det bra! Tjing


RSS 2.0