Jag vill för en gångs skull!

Det här är ett ställe där jag inte borde befinna mig vid just nu. Jag har nämligen vart hemma hos Lena och fått en rejäl behandling av min rygg. Den där ryggen som inte uppskattar datorhållning om man nu kan kalla de för det.? Massagen var verkligen jätte skön och absolut behövllig. Funderar på att boka tid hos en naprapat för även det verkar behövas! Men anledningen till att jag sitter här nu är för att jag faktiskt känner för att skriva lite idag och det är inte så ofta jag känner så nu för tiden!

Imorse försov jag mig rätt så ordentligt, vilket innebar att jag nästan kom försent till mitt möte. Och det är då man uppskattar att staden man bor i är liten :) Vad kan man säga om mötet i sig då, jo att det var väldigt splittrat. Det var ingen ordning på samtalsämnena, men det är väl så det är när jag själv känner mig så otroligt splittrad. Just för tillfället är det för mycket som skall göras och för mycket känslor att hantera. Det liksom bara växer till ett stort berg, ett isberg typ och det känns som om en lavin snart kommer falla. Så jag känner att jag måste skriva en priolista på vad som ska göras först! Och jag behöver lyfta fram vissa känslor, bearbeta dem och sen gå vidare!

Det låter så enkelt i skrivande stund, men jag vet ju att det är motsatsen till enkelt för hade det vart enkelt hade jag ju redan tagit tag i det.. Ju!

Nu ska jag klä på mig ytterligare en tröjja för jag fryser så fasligt och sen ska jag prominera bort till coop och hämta ett paket och eventuellt handla om det behövs!

Tack för mig! 


E-Type ~I'll find a way

I'll find a way
Gotta move on and I will survive
I'll find a way
No matter what I will stay alive


Minnen :)Så himla rolig han kan vara, hörde den här låten på radion och då kom massa minnen tillbaka :)

Min höst!

Hela sommaren så har jag vart helt inställd på att det kommer bli en tuff höst iom skolan, så jag är förberedd. Men det betyder inte att jag tycker om det. Just nu sitter jag med en tenta som skall skickas in i morgon, känns lite klurig. Hoppas på att det flyter på snabbt när jag käkat klart min frukost. Och sen måste jag svara på ett mail från min handledare och säga att handledningstiden nästa vecka nog fungerar, men att jag ALDRIG hinner skriva så mycket som hon begär på så kort tid. Jag har vart inställd på att uppsatsen kommer innebära lite skojj iaf, men nu är jag inte så säker när jag blir så stressad av handledaren. Måste ta det med henne, för nästa vecka börjar ju uppsatskursen och samtidigt som vi skriver så ska vi ha en metoddel.

Hösten innebär även en del pendlande mellan västervik och linköping, besök från familj och vänner och däremellan mina möten som jag har iaf varannan vecka.

Jag är inte en sån människa som tål stress överhuvudtaget, så jag måste verkligen komma på ett sätt för att få den här hösten att fungera utan att jag ska stressa ihjäl mig.

Nu frukost och sen pluggar jag tenta.. Ha en bra dag!

Söndag

Det försegår allt för mycket skit uppe i hjärnan, den tänker för mycket! Och ja jag försöker avsäga mig ansvaret för mina egna tankar, det är ju inte så att de ger mig så mycket gjädje för tillfället. Och jag är ju en glad tjej så inte kan jag ta ansvar för de tankarna då! Vissa av tankarna är ju verklighet så jag kan ju inte blunda för dem, men det skulle vara skönt om jag kunde trycka på en pausknapp tills dess att jag visste hur jag skulle hantera dem. Men den där pausknappen är allt bra gömd om den ens finns?!?!

Iaf så är den här helgen slut, äntligen! Jag hoppas på att veckan ska skilja sig från helgen så som det är meningen att det ska vara. Saker och ting är ju menade att kännas annorlunda i veckorna än på helgen. Visserligen är det veckorna som "ska" vara de tyngre. Men iaf, igen, så tänkte jag hoppa in i en varm dusch nu och sen krypa upp i soffan och fly in i filmvärlden för en stund och sen hoppas jag på att vara jätte trött och somna på två röda.

Trevlig kväll mina vänner ♥


Man kan inte lyckas varje gång.

Dagens planer såg ut som så att jag skulle försöka  ta mig igenom iaf två kapitel i boken Diagnosens Makt för att slippa plugga som en idiot imorgon, men som ni kanske förstår av rubriken lyckades jag väl inte så bra med den planen. Redan efter frukosten satte jag mig med en korsordstidning som jag köpte igår och med den har jag suttit hela dagen. Inte trodde jag väl det om mig, jag brukar alltid förstöra kryssen på en gång och då ge upp :P

Nu sitter jag och kastar i mig lite mat innan jag tänkta hoppa upp på cykeln och överge den här sidan av stan för några timmar. Tänkte nämligen sällskapa med Sandra och Jonas och någon film. Sånt är alltid trevligt!

Hoppas alla ha en trevlig kväll!

Kram

Upplysning ;)

Vin i kombination med förkylning var inte så lyckat, bara så ni vet. Det var/är visserligen väldigt gott men min huvudvärk har väl ökat med 200% Så just nu funderar jag på om jag ska krypa i säng lr om jag ska lägga mig i soffan och kolla på filmen som håller på på trean,. Den är ju bra :)

Hoppas ni haft en trevlig kväll!

KramBara för att jag kärat ner mig i den här låten med bruce så måste jag ju lyssna på orginalet med :)

Fredag!

Hur underbart är det inte att ha en fantastisk dag då man känner sig lagom lycklig :) Jag hade en mindra bra dag igår så uppskattar det verkligen! Jag har pluggat, plockat, pratat i tele och hämtat ut paket idag. Paketet hämtade jag då jag var på väg hem från en promenad i höstsolen. Det är jätte skönt ute idag, önskar jag fick vara tillsammans med barn idag egentligen och få leka lite.. Underbart ju!

Resterande tid av dagen tänkte jag ägna mig åt mer plock, matlagning och sen vin, vitlöksost och kex. Till det kanske något trevligt på tvn. Who knows :)

Grattis Eve och Tobbe som har fått en liten Noah!! Tänker på er ♥

Bebis :)

Igår kväll fick jag mess från Malin om att Eve hade åkt in till bb :) Så himla spännande! Och jag hoppas allt gått bra, väntar spänt på mess från Malin igen..

Undrar om det blev en flicka eller en pojke :)

SPÄNNANDE!

Vad var det som hände den dagen alla blev vuxna?

Speciellt det senaste halvåret har jag funderat på varför det ska vara så svårt att hitte ett tilfälle då alla vännerna har möjlighet att slå sig samman. Skämt om att skicka runt sina arbetsscheman har förekommit hela sommaren. Det var visserligen ingeting som gjordes, men om så hade varit fallet hade det nog bara vart ett bevis, svart på vitt, om att det ser rätt så mörkt ut när det gäller att få ihop hela gänget.  Och det är samma sak oavsett vilket gäng det handlar om!

Det här är nog ett vuxensyndrom tror jag, för inte hade man dessa problem förr heller?

När man fortfarande inte var vuxen strävade alla vännerna åt samma håll, men ju närmare vuxenåldern man kom gled man isär. Vi går åt olika håll när det gäller det mesta, kolla bara på familjeliv, karriär och boende. Några av vännerna ska ju ha barn, andra har börjat i skolan, somliga tar examen (jag bla). Vissa bor i Uppsala, andra i Norrköping, Göteborg och så Västervik.

Så visst kan jag förstå att det blir svårare, men en helg ska väl inte vara så omöjligt?

God morgon!

Jag är trött och förkyld idag och känner verkligen inte alls för den här dagen då jag har en del att göra! Först av allt ska jag leta upp näsdropparna som har hamnat under en hög med kläder. Förklaringen till det är att jag fick rycket igår när jag inte kunde somna och vräkte ner alla kläder som låg i soffan och försökte somna där.

När jag frått fram näsdropparna ska jag sätta på en kanna te och börja röjja upp här för att sen plugga lite inför morgon dagen och sen komma någon km på uppsatsplanerandet.

Får jag allt det gjort ska vi se att det blir mycket lättare att somna ikväll! :)

Ha en bra dag.

Bjuder på Bruce

God förmiddag!

Det verkar som om min granne ovanför har bestämt sig för att, som förra hösten, banka lite med en hammare i sin lägenhet. Samtidigt som jag stör mig blir jag ju väldigt nyfiken på vad det är hon gör.  Vi bor i hyreslägenheter så möjligheterna till förändring är inte så stora. Så ja vad 17 bråkar hon med! Själv sitter jag och funderar på vad för kreativt jag ska hitta på nu fram tills det att jag ska till skolan. Jag har lite att välja på om man säger så.

Igår bestämde jag mig för att ignorera min tandläkarskräck och faktiskt ringa och boka tid, jag bokade en akuttid vilket innebär att man får tiden inom den närmaste veckan. Jag fick min tid redan igår, på samma jäkla dag som jag ringde. Jag som hade planerat att jag skulle vara jätte duktig och plugga större delen av dagen fick lägga undan boken och ist starta paniken. Jag mådde illa, svättades och grät, underbart ju. Men jag tog mig dit, fick det jag ville ha fixat fixat och kom hem helt levandes igen. Nu är jag ist för panikslagen helt nojjig över att den lagade tanden ska gå sönder igen. Så jag tuggar bara på den andra sidan!

Som underbara Amanda tänker jag bjuda på lite Bruce idag. två låtar faktisk :)Den här låten för att ja, men kolla på honom. Störtskön!!Och den här för att jag verkligen älskar låten :)

Ha en bra dag nu allihopa!

Äntligen är den slut

Sitter och lyssnar på, en i mina öron, ny stjärna och njuter av tanken att äntligen kunna gå och lägga sig och få säga tack och ajö SÖNDAG!! Det här har då varit en av de längsta dagarna jag vart med om på länge och den har inte helt igenom vart så bra. Jag tror det finns en anledning till att såna här dagar envisas med att hemsöka mig och det är nog för att jag ska lära mig att hantera dem. Smart där kanske ni tänker, men det är inte så lätt som det kanske låter. Men oavsett hur svårt det är att hantera dessa dagar så lyckas jag ju överleva varenda en. Och det är inte fy skam :)

På sådana här dagar brukar jag fundera på vad man faktiskt gör när man är ensam? För när jag sitter här hemma, rastlös så in i norden och pratar med vänner som inte är ensamma och jag hör om allt de har att göra hela dagarna så jaa. Jag funderar verkligen över vad man gör när man är ensam. Går upp på morgonen? Men varför det? det är ju iaf ingen där som säger godmorgon. Sköter om sitt hem? Samma där, det finns ju ingen som ser det.

Och när jag tänker så där idiotiskt blir jag lite arg på mig själv och jag skäller lite. För är inte jag värd att gå upp i tid på morgonen och vakna upp i en fint hem? Jo det är jag ju så vad gnäller jag om :P Jo jag gnäller för det är skillnad på hjärta och hjärna. Hjärtat som känner och hjärnan som tänker!

Men nu ska jag iaf gå och lägga mig och sen vakna upp till en bättre dag!

God nattKatie Melua ~ It´s all in my head

Höst!!

Nu är det höst på riktigt ute och jag älskar det. Vädret är lite som mina känslor för tillfället, väldigt skiftande. Det skiftar både i färg och i karaktär! Och nu är det ljus, promenader, lugn musik och varmt te som gäller, inte nödvändigtvis i den ordningen ;)

Idag ringde Lena mig och undrade om jag ville ta en kort tur i skogen med henne och hennes lilla vofs och självklart ville jag det :) Jag älskar att vara ute nu. Efter den härliga perioden köpte vi med oss fika och åkte hem till henne där vi spendera några timmar med att prata. Tycker om att umgås med Lena, hon är en sån härlig själ ♥

Och nu till en kvinna som kan skapa ett härligt lugn i min själ, Eva Cassidy med låten Autumn Leaves


Upplysning----------TILLFÄLLIGT AVBROTT----------

Höstig stadsrunda

Nyss hemkommen från en runda på stan, hade planerat vissa inköp men kommer bara hem med ett utav dem. Och det är en besvikelse faktiskt, för jag har spanat på ett par byxor väldigt länge och nu när jag tänkte köpa dem fanns inte min storlek kvar längre. *ovanligt* Men det jag faktiskt köpte från min lilla lista var en kalender som jag tänkte strukturera upp min vardag på.

Det var väldigt mysigt att gå på stan själv idag, det var nästan inget folk ute så man fick vara ifred eller vad man ska säga. Skönt var det  iaf och nu måste jag plugga lite!

Ha en bra dag!


Måndag

Helgen tog slut och en ny vecka har börjat, en vecka som innebär mycket läsning (i skolsyfte). Idag ska jag skicka in min uppsatsidé så de kan dela ut handledare till oss OCH jag vill ABSOLUT INTE ha dansken som handledare. Hon är säkert en jätte bra lärare, det finns absolut inga tvivel om det, men problmet ligger ju i att jag inte förstår ett ord av vad hon säger. Så det skulle vara dömt för att misslyckas redan från start..

I helgen har jag verkligen gjort mitt bästa för att vara en äkta speltönt om man säger så. Det har vart mycket wowspelande med Sandra och Jonas, men kul har jag haft! Jag kan inte fortsätta förneka den lilla tönten i mig :D Och när jag inte har spelat (typ i fredags) så har jag kollat på säsong 6 av vänner. Jag bara älskar den serien så nu måsta jag låna säsong 7 av någon!!

Nu ska jag göra sånt som jag måste göra ist för att sitta här.. Ha en bra dag!

RSS 2.0