Knytkalas

Det är härlig när man kan känna att man verkligen hunnit med en massa på en och samma dag. Främst att man inte stänger av systemet när man slutat jobba. Känner att det är för lätt att göra det när man väl är hemma från jobbet. Idag sluta jag vid 14 och var hemma strax efter, telefonsociala lite innan det bokades in grillning hos mina bästaste.

Det vart faktiskt ett litet knytkalas, för jag handla lite smått och gott på väg hem från jobbet som jag tog med mig. Vi grillade och gotta i oss en massa trevligheter. Jag gilla speciellt salladen som vi hade både jordgubbar och vindruvor i. Vilken hitt! Jag har inte vågat prova på såna knasigheter tidigare. Men ja det gillades :) Och på det smakade det bra med lite balsamvinäger.

Det var tokchill på balkongen med kalle Baah och kort och tärningsspel hela kvällen!

Nu är det sängen som gäller. Bara aningen trött då :P



Btw så stanna stegräknaren på 16868 steg idag :D Och jag som var toknöjd med gårdagens 12198 steg. Nu måste jag ju verkligen gå massor imorgon. Får ju inte sänka mig en massa :P

A-team

Vilken kalas bra kväll jag har haft!! Middag på Ming och biofilmen A-team tillsammans med Anderssons. Så nu när jag sitter här hemma efter en sån kväll så känner jag att livet leker!

Filmen var så överjävligt bra. Fartfylld, en massa våld och en hel dos med humor.

Så se den!!

Lika överjävligt bra som filmen var, är jag trött. Så NU: Sängen!!

Midsommardagen

Jag fortsätter i samma fina plåsterstil som senast. Idag kör jag på ett blått plåster med bambi på ;) Om man endå måste ha plåster så varför inte använda ett fint liksom!

Idag är det midsommardagen och jag har pysslat med att flyttpacka sen jagt kom hem från jobbet. Det är lite mer köksgrejor som åker ner idag. Behöver skaffa fram fler kartonger, men coop har stor åtgång så jag blir utan varenda gång jag frågar. Men när jag väl får tag på ett par till så jädrar ska jag snart vara klar med min packning. Så snart får jag ge mig på min säng. Den har jag velat bygga isär i en evighet. Det är ju roligare att packa ner sånt stort som syns liksom!

Om ett tag här så ska jag knalla ner på stan för att käka och gå på bio. Eventuellt blir det nått kallt på en uteservering med beroende på klockan :)

Så idag lär jag hinna gå en massa steg innan jag sussar. HIttade min stegräknare igår nämligen. Idag är jag en så länge uppe i 6103 steg!

Så trevlig lördag :)

Finaste plåstret i stan!

foto0192 (MMS)

Finaste plåstret i stan!


Stolt matte ;)

Kom nyss in från en liten promenad med Elvis. Skulle gå ut med lite sopor och tänkte att Elvis kanske skulle våga sig ut idag. Så han har vart med mig och slängt sopor ikväll och därefter gick vi ett varv runt huset.

Nu blir det strax sängen, har beställt väckning imorgon. Ska banne mig komma upp  imorgon. Jag som var så duktig när jag var i Jönköping, men inte funkar det hemma heller.

Idag har varit en rätt bra dag. Har jobbat på 501:an. Men samtidigt som det vart en bra dag så har det också varit en sån dag där det mesta går fel. Jag har blivit anfallen av ett badkar och en damsugare, skurit mig i fingret och slagit i huvudet. Ja ni fattar. :P Men det är väl lika bra att ta allt på en och samma gång så har jag det gjort!

Nej, skulle jag sluta bubbla och göra mig klar för sängen kanske...

God natt friends :)

Gottar med glass i värmen och packar inför...

foto0188 (MMS)

Gottar med glass i värmen och packar inför min flytt nästa vecka :)


Hem ljuva hem!

Äntligen hemma hos min Elvis!

Så himla skönt det var att komma hem. Har ju saknat min lilla skrutt! Nu hänger vi på balkongen och har det myspys så länge det fortfarande är varmt och skönt här. Jag har käkat lite nudlar, diskat och kört igång en tvättmaskin sen jag klev in innanför dörren. Lika bra att hålla upp tempot en stund till, så slipper jag det imorgon. Jag behöver ju ägna mig helhjärtat åt min flytt packning nu. Nästa torsdag är det ju inflytt och utflytt :)

 

Sådär, då var hemma inlägget klart ;) Nu får ni ha en fortsatt trevlig Tisdagskväll!


sol, och grönt över allt utanför mitt fönster

Tjo flöjt, det är ny vecka och jag är inne på sista dagen i Jönköping där jag spenderat min helg. Jag vill inte riktigt åka hem, för det är så avslappnat här, inga krav eller måsten. Vi har ägnat oss åt spel, promenader och god mat. Igår var jag iväg till Motala en sväng, så hela den dagen försvann i tåg och bussresor. Men det var rätt nice det med.

Hade önskat att jag haft min kamera med. Det finns mycket som gärna skulle ha fastnat på den. Idag är det sol och grönt överallt.

God morgon

Solen skiner idag igen, mycket trevligt för humöret. Även om jag måste hålla mig lite inne idag då jag har massor att göra. Jag tänker börja med att äta frukost och knapra allergimedicin, därefter:

* Skriva ett A4
* Städa
* Packa till imorgon
* Packa till flytt
* Gå till sjukgymnasten för att se om vi kan komma tillrätta med mina leder
* Jobba jouren


Åh vad det är trevligt med så här fulla dagar! Bäst att komma igång så jag får allt gjort

Trevlig Torsdag!


jobb och parkhäng

Godkväll.. Ska strax stänga ner frabriken och sluta existera för ikväll, är en mycket trött filur. Jag vet inte om det är solens lilla inverkan på mig. Annars har det varit en rätt lång dag.

Jag har jobbat på fm en sväng, ett litet smurfpass. Därefter blev det ett ombyte och promenad till parken, där jag har spenderat resterande delen av dagen. Grymt nice att ligga och lata sig på en filt i solen. Har spelat spel, snackat skit och käkat onyttig mat. Det gillas helt klart!

Nu ska jag sova, för imorgon har jag fullt upp. Frågan är bara vart jag ska börja? :)

God Natt Friends!

Snäll matte

Jag är då en för snäll matte! Ligger på golvet innanför balkongdörren, medan Elvis hänger på balkongen. Jag roar mig med att spela spel på King.com, just nu spelar jag domino ;) Känner mig överdrivet snäll mot min lilla skitboll!

Käka värsta lyxmaten ikväll, det är illa när man imponerar på sig själv. Käkade ugnsstekt potatis, kyckling, sallad, stekta champinjoner och kall dippsås! Och det var gudomligt gott måste jag säga. Som sagt så imponera jag på mig själv!

För övrigt så är det en väldigt seg kväll..

här hänger vi utanför balkongen :)

foto0186 (MMS)

här hänger vi utanför balkongen :)


Update

Det är måndag, lunchtid och jag är redan igång med både det ena och det andra. Jag håller på att tvätta lite och då passar det bra att även packa lite kläder som jag inte använder. Försöker också ringa lite samtal. Än så länge har jag väldigt mycket fritid den här veckan, så bara att passa på att packa lite. Men lite jobb fick gärna bokas in med.

Men nu en liten update om förra veckan, med största fokus på helgen.



Det här är två bilder från Astrid Lindgrens värld från i onsdags. Lyckades fånga Karlsson på taket och rasmus på luffen med min egen kamera. Ska se om jag kan få några av de andra med. Roligt med minnen :)



Liseberg i fredags :) Jag var bara delaktig i de tre första bilderna! Men vi hade en grymt trevlig dag på liseberg. Dyblöta förvisso, men går inte bli annat när det regnar och man åker vattenkaruseller.

Och i lördags var jag i Malmslätt med S&J hos hennes pappa för att grilla. Det var massor av god mat och jag var totalt propp när jag var klar. Satt still i matkoma en stund innan vi gick ut för att spela kubb i REGNET. Hua vad kallt det var. Vi avslutade kvällen med att spela sällskapsspel. En mycket trevlig kväll.



Och igår hade jag finbesök från Västervik. Min goa Sabina kom och hälsa på. Det var typ 1½ år sen vi sågs sist. Så lite att ta igen på pratfronten. Vi var ner på stan en sväng där vi fika på espresso (Självklart, vart annars?!?) Sabina shoppa lite fint med. Sen tog vi en promenad runt stångån och självklart var det massa gäss som vi var tvugna att ta oss förbi. Hur underbart var det inte att en gammal barndomskompis till Sabina var ute med hund precis. Så tack vare dem så överlevde jag :)

Så jag har haft en grymt trevligt ledig helg!! Min första sen någon gång i Mars..

jag ska

Jag ska komma med en uppdatering och lite bilder från helgen.. Men den kommer sen...

Liseberg över dagen. Jag funderar lite på ...

foto0159 (MMS)

Liseberg över dagen. Jag funderar lite på om jag ska ta kort på allt jag inte vågar åka :)


Med vilket ljud skulle jag kunna beskriva hur jag känner mig nu??!!??

Just för stunden skulle man kunna tro att det är jag och Inte M som har hinkat litervis med kaffe idag. Känner mig som en duracell-kanin, jag vill liksom hoppa ;)

Har socialat en sväng idag med både den ena och den andra och man kan ju tycka att jag då borde ha stillat mitt sociala behov lite. MEN, tji fick jag! Jag vill bara vara mer social nu ju.

Typiskt, typiskt säger jag då!

Nu socialar jag med mamma i telefon för tredje gången idag ;)

Trevlig kväll mina vänner!

suddigt

why oh why!!??!!?? Vad har jag gjort för att förtjäna denna huvudvärk och trötthet. Det är inte riktigt mänskligt skulle jag vilja säga.

Jag skulle vilja framföra en högljudd protest, men får nöja mig med att framföra en skrivande protest. Mindre smärtsamt så..

Fuck this!

Att försöka sova när det känns som om ens ...

foto0150 (MMS)

Att försöka sova när det känns som om ens ben ska sprängas va inte så lätt som jag trodde. Det hjälper liksom inte att vara dödens trött då :(


Puha, trötter

God kväll.. Ibland kan jag verkligen bli fascinerad över hur trött man kan känna sig ibland. Ikväll har jag en sån där sjukligt trött kväll. Jag känner i hela kroppen och huvudet. Härligt när det typ bara surrar i huvudet.. Så ja jag ska ta och stänga ner datorn och sova strax.

Ikväll på jobbet har det faktisk varit lugnt. Första passet på en hel vecka som jag inte blivit hackad på. Nu kanske ångesten inför nästa pass på boendet inte kommer vara lika stor. Det känns så grymt skönt att jag snart går på mitt sommarvik som större delen av tiden innebär att jag är på mitt andra vik. Och efter sommaren SKA JAG ha fått en nytt jobb. Så är det bara! Känner att jag har svårt att acceptera nått annat. Och inställningen är ju bra att ha!

Nej, nu ska jag sociala klart på msn och krypa i säng..

God kväll!

Komma igång

Jag måste verkligen komma igång med att packa ner min lägenhet. Men det verkar hela tiden komma nått emellan och oftast är det trötthet och jobb som sätter käppar i hjulet.. Illa ju, men det ska ju inte vara så ansträngande att packa ner lite porslin och så, bara att hämta upp lite kartonger ju. Ska nog hämta lite kartonger nu och sen fixa lite energi i form av mat. Sen kanske jag kan få lite nytta gjort. Imorgon tänkte jag försöka hinna ringa en massa viktiga samtal innan jag ska jobba igen..

rast

Sitter på jobbet nu, har min lunchrast för stunden så tänkte snart käka. Men först ville jag lämna ett litet avtryck i cypervärlden ;)

Jag har kopplade idag och har under fm här städat en massa medans min kopplade kollat tv. Såg lite utav ett inslag på Efter tio som handlade om en svår bussolycka för 8 år sen. De pratade med den kvinnan som blev mest skadad och med brandmannen som var vid hennes sida. Det var väldigt intressant tycker ja, för jag kunde känna igen lite utav vad de pratade om. De prata nämligen om vilken stor roll brandmannen hade när han satt och prata med henne tills de fått loss henne. Och om vilken trygghet han var för kvinnan. Och det är just det jag kan känna igen. Den kvinnan som satt hos mig när jag var med om min olycka var ju den enda jag kommer ihåg. Och jag minns att jag vart ledsen när hon försvann från min sida på sjukhuset. För då försvann även min tillfälliga trygghet.

Hm ja, det var länge sen jag tänkte så i detalj på den bilolyckan jag varit med om..

Nu ska jag fixa med min mat lite. Kan ju iaf börja tina korven jag ska äta, för just nu är sotaren här och pysslar med fläkten, så kan ju inte riktigt steka min mat än :P

Trevlig måndag!


music

Promoe ft Timbuktu, Supreme And Andreas Grega ~ Mammas Gata  

Jag gick i ett kvarter idag
som en gång var min hela värld Ja
Allting var ju enklare då, åååhå
Men ingenting kan bli var det var, neehej


ytterligare en dag i parken..

Det är illa när till och med jag förväntade mig att det skulle ha kommit ett mobilinlägg från parken idag. Jag är en värdelös människa! Inte ett enda kort för att föreviga en trevlig dag.

Det blev en hel hög med timmar på min filt idag och trevlig sällskap hade jag med. Men det jag tycker är av största intresse är självklart om det vara någon underhållning idag. Och självklart kom det ett gäng sista timmen jag var där. Jag vet inte vad det är med vollyboll, men det är tydligen the shit ;) Dagens gäng stod också och spelade i två grupper, men efter ett tag så gick alla ihop för att spela tillsammans. Och alltså detta spel var något av det skummaste jag sett. Jag missade början, men det var iaf en kille som satt i mitten medans de andra sköt. Och ibland så försökte de träffa killen i mitten och om detta misslyckades bytte man plats. Efter ett tag så ändrades spelet en aning och misslyckades man med ett kast hamnande man i mitten och den som klarade sig längst vann spelet. Hm visst låter det klurigt? Kan ju informera om att inte ens dem hade reglerna helt klara för sig :D Men ja det var underhållande!

Nu har jag käkat lite mat och ska dö lite här på soffan. Känner mig lite slut nu!

Men trevlig kväll my friends.. ♥

På jobbet

Personal numero 2 har precis tagit sitt pick och pack och slutat jobba för den här kvällen, själv har jag jouren ja. It sucks, med tanke på att det här egentligen skulle vart en hel ledig helg och min första helt lediga helg sen i mars. Det blev inte mycket av med det inte, är man för snäll för sitt eget bästa så är man.

Dagen har trots allt vart rätt trevlig. Vi har vart ute på promenad och spelat fotboll i solen, detta följt av glass på centrum. Trevligt när man har de här lite friare dagarna, de är annars rätt ovanliga.

Nu ska jag strax leka snäll godistant och sen så är det bara två timmar kvar tills jag låser in mig. Här på jobbet är väl den enda gången som det är skönt att få låsa in sig :P

Trevlig lördags kväll my friends ♥


Film

Precis kollat färdigt på filmen Definitely Maybe och jag är nöjd. Jag har tänkt se den i evigheter, men det har liksom inte blivit av. Jag orkar inte dela med mig av vad den handlar om, ni får helt enkelt se den själva ;) Men bra var den!

Nu ska jag sova, min stackars gamla kropp orkar inte mer idag :P

Natt natt vänner

Åhh en sån dag, en sån underbar dag

Så, nu läser ni rubriken en gång till men tänk då "åhh en sån natt, en sån underbar natt" låten. Visst låter det bra? :)

Parkhäng is the shit måste jag säga. Större delen av min dag har spenderats på en filt i parken tillsammans med Sandra. Härligt att bara snacka skit och njuta av lite ledighet.

Konstatera i parken att:

* Jag är allergisk mot högljudda tonåringar
* Stora familjer som socialar och lagar mat tillsammans är grymt underhållande
* Man kan nog i de flesta fallen inte bli för gammal för att prova nya saker
* Att vara vuxen innebär inte alltid att man vill eller känner sig som en sådan  (hur nu en sådan ska känna)

Hm, ja det var nog en kort sammanfattning på vad vi konstaterat idag.

Men det här med stora familjer.. Ja ni skulle sett den härliga familjen som kom för att grilla och bara chilla med varandra. Det var ett gäng som stod och spela wollyboll brevid oss och galet vad de lockade fram skratt. De hade så himla kul tillsammans och iom att deras boll kom farandes mot oss ett flertal gånger så kan man väl säga att vi var smått delaktiga i leken. Vi blev faktiskt erbjudna att hoppa med en sväng, men tyckte det var roligare att vara åskådare och kommentator i stället. Det var vara ett barn med i sällskapet, men han hade många charmpoäng alltså! Han var många gånger orsaken till att bollen kom till oss, och de vuxna kvinnorna började retas med stackaren om att han var förtjust i Sandra :) Charmig familj alltså! Och en av kvinnorna fick en rejäl överraskning när hon gick för att hämta bollen vid grillen, för hon fick en unge inspringades i baken. Marika dog en sväng där :D Så himla roliga.. Gjorde helt klart min dag!

Efter vårt parkhäng blev det Espresso house och lite fika tillsammans med hennes karl. Bra avslutning på min sociala fredag.

Ett sista konstaterande för kvällen är: Snygghet är när man bränner en fläck på ryggen ;)

Energitjuv

Visst är dem ljuvliga.. Jag bara hör hur ironin flödar i mitt huvud.

Har haft en rent ut sagt skitkväll sen min kollega gått hem för dagen. Jag bara älskar skitkvällar. Nu när jag suttit här inne på kontoret och läst lite bloggar är det som om någon slagit mig hårt i huvudet, så jag skulle lätt kunna somna på stället. Men tror att min förkylning sätter stop för det ljuvliga.

Jag älskar skitkvällar!!

Nu ska jag prata lite med S i stället..

God natt


Packa var planen

Det är meningen att jag ska sitta och packa just nu, men jag har ett litet dilemma.. Vart faen ska man börja :) Det är ju så galet mycket som ska packas och flytten är inte förens om en månad så vad behöver jag uppe? Jaja det är väl bara att börja i en ände antar jag.. :P

RSS 2.0