Oh down to the river we ride

Jag avslutar min söndag med att lyssna lite på Bruce Springsteen. Bruce är ett bra avslut tycker jag, men han funkar alla gångar. Så är det bara :) Hade en tanke om att bege mig ut på en promenad idag, har lite dåligt samvete över allt filmtittande. Men ja det blev inte av, det kom en skur och då fastna jag här i stället. Ovanligt? Nej inte så värst!

Det får bli lite mer variation i veckan, kanske till och med en tur till gymmet. Ja det vore förträffligt. Jag börjar min vecka med två arbetspass och sen är jag ledig tills på lördag. Bra bra :) Tycker om att vara ledig, speciellt om man har lite planer. Får se vad jag kan åstadkomma på den punkten. Nu blir det till att läsa något kapitel i den boken som ligger bredvid kudden och sen sova. Ska ju vara på plats på jobbet kl 7.00..

wish me luck


Kärlek till en årstid

Det luktar höst idag, vilken lycka :) När jag öppna min balkongdörr och kände den höstiga kylan mot mitt ansikte ville jag verkligen gå en promenad runt lysingsbadet. Mindre lätt då det ligger i Västervik. Another place, Another time! Hösten är verkligen min favorit årstid, har alltid vart det. Vet inte om det kan ha sitt ursprung i att jag fyller år på hösten? Men annars innebär hösten härliga känslor, vacka färger och mysiga hemmakvällar i mörkret.

Det där med härliga känslor är svårt att förklara. Det bara är så :) Och höstdepression är väl inte min grej. Jag har mina depp perioder lite när som, oavsett årstid liksom. Och att det blir mörkare, ja det gör ju bara så att man får tända ljus.

Höst är...

* Vackra färger
*Ljus
*Rökelser
*Födelsedag
*Lycka


G.o.d.k.v.ä.l.l.!



Efter att ha legat i ide under större delen av dagen, har jag duschat av mig det mesta av segheten och nu vankas det biljard och någon form av utgång. Det känns som ett bra avslut på min ledighet!

Min helg

Så var snart den här helgen över och imorgon börjar min semester på riktigt :) Hela sju dagar som jobbet inte kan ringa och fråga om jag kan jobba... Gutt Gutt gutt :) Jag har haft en väldigt lugn och skön helg, men nu känner jag för en socialare vecka. Avslappnande promenader, filmer och ensamma biobesök i all ära, men man får inte tjata ut det roliga :)

Det där med ensamt biobesök är ju rätt intressant. Jag har aldrig gått ensam förut, men jag överlevde. Kände som så att varför ska jag sitta hemma och tråka bara för att alla är upptagna? Min bror utnämnde mig till rikstönt och det kan jag ta, för jag känner mig inte som en sådan. Jag gick och titta på The proposal med Sandra Bullock och den var kalasbra. Jag både skratta och grät, men mest så skratta jag..

När jag slappar så här mycket hemma i soffan, kan jag ibland få lite dåligt samvete för att jag inte gör nått vettigare. Och då är det väldigt skönt att jag iaf kommit ut på två promenader med. Igår var jag ut på en tvåtimmars runda med kameran och idag blev det en något kortare. Men fortfarande väldigt skön!

Det där med musik i öronen, fin väder och kameran i högsta hugg har en väldigt avslappnande effekt på mig. Det är liksom bara jag och min kamera, inga tankar existerar och det kan vara skönt att få en break från tankar ibland. Idag har det smugit in lite fler tankar, ibland kan jag inte stå emot att tänka på hur det var förr. Då när man var liten och många gånger längtar jag tillbaka till den tiden då ordet komplicerat inte var uppunnet.

Nu ska jag slå igång en film här innan det blir sängen.. Vad sägs om Franklyn ?

God kväll

Lördag och jag har semester...

När jag gick och la mig igår trodde jag att jag skulle vakna vid den här tiden, jag är väldigt bra på att sova länge. Men i stället vakna jag strax efter tio med känslan av att jag sovit i en evighet. En väldigt skön känsla! Jag har väl hitintills inte gjort någon form av nytta, bara tagit det lugnt och haft det bra. Tänkta äta en liten bit och sen ta mig en dusch, därefter blir det en promenad med kameran.

Visst låter det avslappnande :) Skulle även vilja gå på bio ikväll, får se hur jag gör..

Nu tjuter min tekanna.. Hejjs

Så olikt mig

Det känns helt fel att jag gick upp kl fem imorse och att jag bloggade första gången halv sex. Helt ofattbart och jag har svårt att tro att jag faktiskt kom upp. Tack och lov fick jag ju hjälp med att vakna :) Trots fyra timmars sömn var jag inte på mitt kända morgonhumör. Detta är också ofattbart i min värld. Men lugn, grinigheten kom senare! Jag har konstaterat att trötthet har samma effekt på en vuxen som på ett barn. Så här på eftermiddagen har jag känt mitt jätte gnällig :) Tur att jag som vuxen iaf inte slänger mig ner på golvet och skriker :D

Så här efter jobbet har jag spelat wow, kollat på greek då det åskat. Åskan ledde till att jag även skaka som ett litet löv av rädsla. Idag var det väldigt obehagligt! Efter åskan blev det affären mat, telefon med mamma♥ och sen film. Det låter som en helt perfekt dag när man har jobbat och sovit för lite. Ja minus åskan då, självklart!

Nu är det slapp med musik innan det blir sängen.. Lyssnar på en playlist som Amanda Berg har publicerat på sin blogg... nicke nice :)

God kväll :)

Lena börjar bli tjatig

Sitter på jobbet och försöker vakna lite, läser aftonbladet och lyssnar på radio. När Lena ph kommer en tredje gång kort efter de två första gångerna börjar jag undra om jag verkligen är vaken? Hm...? Det spelas en låt med henne och sen en låt från en annan artist och sen kommer samma Lena låt igen och igen och igen... Skumt ju!

Nu ska jag bädda upp min säng och se om jag kan hitta nått ätbart..


Jobb och fritid = Vad?

Mitt jobb snor för mycket tid från min fritid!! Men innan jag kommer in på det måste jag bara få säga att min ugnspannkaka försöker ta sig ur formen *chocktillstånd* Jaja jobb och fritid var det ja.. Tror knappt att det öä möjligt att få det att gå ihop, speciellt inte när det är fritiden som väger mest. Det kanske är galet, men jag vill väldigt mycket med mitt liv och mitt jobb (det jag har just nu) tillhör inte nått av det jag vill. Jag vill läsa massa roliga kurser, resa, uppleva, träffa människor och hitta det där drömjobbet. Jag vill ha intressanta diskussioner, jag vill ägna mig åt mina intressen. Helt enkelt bli bättre på dem.

Tänk att bara luffa runt i världen och se och uppleva den. Tydligen ska det inte vara så svårt, man bara sparar ihop pengar och säger upp sig och gör det? Hm, nja det är väl inte min stil för vad händer sen när man kommer tillbaka. Ja man kan ju kanske få tjänstledigt ett halvår i stället. Men då kommer vi till det här med att spara pengar :) Ja det går bara man vill, men om man vill väldigt mycket då? Ja det är mycket med det hela.

Jag får väl helt enkelt försöka lista upp allt jag vill göra och sen försöka komma på vad jag ska göra först? Listor är bra :)

Nu ska jag duka fram lite och äta min sena middag.

God kväll!

Elegy

Det var en speciel film, en stark film, en komplicerad film, men den var bra. Filmen var liksom speciell på nått vis och stark. Hm det har jag tydligen redan skrivit. Men ja det var så :) Och det var otroligt vackra Penelope Cruz som spelade en av huvudrollerna.

Vackert vackert var det så därför får mina ord om den här filmen sällskap av Yohanna med låten I miss you. Lika vacker den :)


Solen sken

Ja det var så det va och då cykla jag ner på stan. Jag träffa Jonas och fick tog en fika och sen kolla vi runt lite i affärer. Det var väldigt trevligt att komma ut lite :) Vi slutade med att käka glass på bosses.. Sen var det hejdå och jag gick vidare på egen hand. Kände inte riktigt för att gå hem riktigt än liksom. Köpte med mig lite kul hem..

Väl hemma tyckte jag att det vore väldigt tråkigt att vara inne så tog en filt, lite jordgubbar och en bok och detta släpa jag med mig ut på gården. Där låg jag och läste en stund innan jag ledsna på alla ungar. Jag gillar barn, men dessa bråka konstant. Det var helt galet, så det fick bli avslutning på boken inne i stället.

Nu har jag ätit lite mat och kollat på en film. Såg Natt på museet 2 och den var rätt bra.. avslappnat sådär och du måste inte vara jätte vaken när du tittar. Sånt uppskattas ibland..:) Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon..

Jobb jobb 10-21...

God Natt

:)

Solen skiner och jag tänker inte sitta inne :)

Fredag

Godmorgon Godmorgon! Vilken fin dag det är idag, solen skiner och jag skymtar inte ett moln på himmeln. Jag kan komma på ett flertal saker att göra som inte har med jobbet att göra. Men i stället har jag lite pyssel här hemma att göra innan jag ska åka till jobbet för att ha jouren. Det blir inte alltid som man tänkt sig :(

Men att pyssla hemma är välbehövligt.. Speciellt när det gäller hallen, där kan man slå ihjäl sig om man inte är vaken på vad man gör :P Allt liksom hamnar där när jag kommer hem från jobb, stan och äventyr..

Men innan jag pysslar tänkte jag få i mig lite frukost. Jag är hungrig!

Hoppas alla har en trevlig dag :)

Helgens semester inställd

Kände ett behov av att skriva för många timmar sen, men tänkte att svordomarna skulle få lägga sig innan jag skrev en galet förbannad text.  Min semester nu i helgen har blivit inställd, då min vikarie har blivit sjuk och det inte finns någon annan som kan hoppa in. Så det här har varit en mindra lycklig dag och som sagt svordomar har det funnits mycket av.

Så i stället för att sätta mig i bilen med sandra, bob och foxy så får jag stanna hemma och jobba hela helgen. :( Suck och stön var surt det känns. Jag har ju tidigare nämnt att Sandra och jag går om varandra hela tiden, så för att kunna hitta på något tillsammans krävs det att en av oss har semester. Men ja tydligen funkar inte ens det. Att ha blivit beviljad semester sen en månad tillbaka är ingen säkerhet. Inte om man jobbar på mitt företag iaf.

Jag som har sett fram emot den här helgen så länge :( Och som vi har strulat och klurat för att den ska bli av och att alla ska kunna åka med..

Jag kan verkligen inte lova att komma med någon glad och uppåt attityd den här helgen och den som förväntar sig det är korkad!!

Klart slut...

behöver någon

Idag har jag spenderat alla mina vakna timmar i köket. Ja i stort sätt! Jag har jobbat på med lite små prylar som verkligen behöver bli klara. Därav min placering i köket, soffan är för bekväm för att kunna framkalla någon nytta. Jag har även vart iväg och tränat en sväng idag. Det fick bli 55 minuters step och sen 30 minuter core. Jag är ju långt ifrån stammis på feelgood så det kändes verkligen. Är inte helt i form för detta, men jag jobbar på det. Ibland!

Imorgon jobbar jag en smurftur 9-13 och därefter blir det nog en sväng på stan med M från jobbet. Vore inte helt fel med en fika. Just nu suktar jag efter kladdkaka, så en fika imorgon är helt på tapeten. Men för att göra nått åt suget nu ikväll tänkte jag mig lite jordgubbar.




Känner just nu ett behov att att ha någon. Jag behöver någon. Egentligen skulle jag villa säga att jag vill ha någon. Det känns bättre så, men att säga att jag behöver någon är mer sant. Jag gillar inte tanken av att vara beroende av någon annan, men till och med jag har förstått att man inte slipper undan det. :)

Nu blir det de där jordhubbarna som jag tjatat om lite överallt!

God kväll!

Kort om helgen

Sådär ja! Nu börjar jag känna mig back on track igen efter min kalashelg :)  Det har varit en minst sagt jobbig dag då jag endast har längtat tillbaka till sängen. Men jag klagar inte, för det har helt klart vart värt det!

I fredags efter jobbet var det hem och packa, därefter blev jag upphämtad av Jonas och så blev det några timmars fixande hemma hos dem innan vi var fem små filurer som klämde oss in i en fullpackad bil. Färden gick mot Degerfors där vi skulle på skogsfest. My first time ever, men tror bestämt att det inte var den sista. Lite strul med festen var det dock, den var nästan en dag försenad. Så första kvällen blev det lugnt, slappt och socialt vid tälten.  OCh får ej glömmas bort, tillsammans med myrorna. Visserligen tror jag ingen vid vårt camp kommer glömma alla hundra myror som gjorde sitt bästa för att förpesta får tillvaro.

Efter en natts sömn i tälten vakna vi upp till solsken och nu var festen mer på g. Vi kollade runt lite i chillen. Köpte lite fint. Sen var det rätt lugnt och skönt och socialt denna dagen med.. frammåt kvällen efter lite grillning tog vi oss upp till main där dansen höll till. Det blev lite dans, en promenad tillbaka till the camp och sen upp igen till dansen. När det blev mörkt var det rikitgt nice vid dansen. Massa folk som dansa, en varm brasa osv osv..

Det var riktigt kul. Härliga människor, väldigt socialt.. Ja en bra helg..


Hemma

Äntligen hemma efter en kalas helg..

Nu är jag trött i ögat,  hungrig i magen och luktar illa (= rök)

God natt

RSS 2.0