Smaka på det

Bara smaka på ordet semester. Är det inte det mest ljuvliga ord som någonsin uppfunnits. Känner nästan för att ha en utläggning om ordet och vad det heter på latin och grejer. Så ja ni har gissat rätt, jag har semester. Wooohoo :D Och det i hela två veckor!!

Jag kommer inte vara jobbtillgänglig under de här veckorna och kommer vara bortrest nästintill hela perioden. Imorgon åker jag och Sandra till en sommarstuga belägen någonstans i Sverige och kommer att ha en härlig och välbehövd vecka av absolut kravlöshet. Sen kommer Jonas till helgen och då har vi lite planer. Det hela kommer bli kalas och jag ser fram emot det som ett barn kring jul. Uppspelt som få, det till och med lyser igenom tröttheten.

Men jag har mycket kvar att göra innan jag hoppar på tåget imorgon så jag tänkte hoppa i sängen nu så jag är pigg och glad när väckarklockan ringer.

Trevligt hörni!! :)

Ikväll är jag varken gammal eller tråkig. ...

Ikväll är jag varken gammal eller tråkig. Jag har jobbet och nu hänger jag i kungsträdgården och lyssnar på oskar lindros. Så Jävla hipp är jag!


kvällens funderare

Mötte en kompis, bekant typ granne idag på väg hem från bussen. Snacka lite skit en sväng och han kom självklart in på frågan om vad jag skulle göra ikväll. Jag vet inte om det bara är jag eller. Men jag har varit på jobbet sen 7 i morse och tycker då att det är helt naturligt att gå hem och inte göra ett smack. Klockan var ju liksom halv nio och dessutom ska jag jobba imorgon igen. Men i hans värld var det utgång som borde vart mitt fortsatta kvällsnöje. Han är inte den första som tycker att det är en helt normal sak att göra. Så då kan man ju undra om jag har en släng av gamling i mig som tycker att jag gjort mitt för dagen? :P Eller så är jag bara en tråkig människa..

Fundera kan man ju alltid göra...

Jag vill se film

Jag vill inte se vilken film som helst utan endast Mio min Mio! Hörde en Mio min Mio låt på affären och nu bara måste jag se den filmen. Har jag tur så får jag göra det imorgon på jobbet. Det är inte helt igenom negativt med regnigt väder :) Sen blir det nog Twilight på kvällen, ett annat önskemål. Men den här gången inte ifrån mig, däremot är det jag som måste komma ihåg att ta med mig filmen till jobbet :)

Det är skönt med film och väldigt trevligt att det uppskattas av de på jobbet med!

Nu blir det sängen om en stund. Ska bara slänga i mig en knäckemacka för att lindra sötsuget.

Illa ;)

produktiv dag

Efter att ha jobbat några timmar i morse, kommit hem och städat, lagat mat och till sist varit ute på en låång promenad, så känner jag mig nu helt klart färdig för sängen. Är totalt genom trött och öm både här och där. Vad jag ska ut och vandra för det förstår jag inte alltid. Helt grön och lika pigg i kroppen som Agda 97, men vad fan. Man måste ju våga lite ;) Höhö!

Nej nu säger Agda 97 godnatt, klockan är ju över tio för himmelen!

dessa tankespår

Är ju inte helt aktiv med att blogga, men av någon anledning lyckas jag  blogga varje gång jag har jouren på 501:an. Det finns liksom ett behov av att krypa in i mitt huvud när jag är här, komma in i min egna komplicerade värld för en stund.

Imorse kände jag för att lyssna på svensktoppen, kanske inte det vanligaste för en i min ålder, men det är en tradition från när jag bodde hemma. Det var inte så ofta som vi faktiskt var samlade flera styckena vid frukost, men när vi va det så var det oftast under helgen. Och då var det P4 i bakgrunden som gällde och då ofta melodikrysset eller svensktoppen. Därför lyssnar jag någon gång ibland på något av programmen. Det är liksom mysigt :)

Efter Svensktoppen var det radiosporten, iaf sport och det fick mig att tänka på politik. Och det var hit jag ville komma med min lilla historia. Anledningen till att sport fick mig att tänka på politik är så enkelt som att jag inte är insatt i något av ämnena, men att jag skulle vilja vara mer insatt när det gäller politik. Det är snart val och då måste jag rösta för att behålla min rätt till att klaga om jag är missnöjd ;) Men jag har ingen aning om vad jag ska rösta på i år. Så vid få tillfällen idag har jag försökt läsa lite om vad de olika partierna står. Och jag vet fortfarande inte ett smack. Jag önskar att det fanns ett program, som på barnslig nivå förklarade vad de olika partierna vill. Jag tror inte jag är korkad som faktiskt inte kan få en klar överblick på vart alla partier står, utan de är helt enkelt för otydliga när de pratar i alla olika medier. Så prata i klartext tack! :) Jag tror de skulle vinna på det, för skulle de kunna prata i lättare ord skulle fler förstå vad de handlade om och då kunna ta ställning.


 Japp, och det var ämnet i min komplicerade värld idag :)

God kväll


RSS 2.0