påminnelse från verkligheten

Ja eller vad vi nu ska kalla det. Jag kom nyss hem från jobbet här och hittade då en hög med reklam och övrig post. I denna posthög låg det ett brev från arbetsförmedlingen. Därav min tanke om en påminnelse från verkligheten. Jag timmar så mycket nu på mina ställen att det där med ett fast och riktigt jobb känns väldigt avlägset. Visst så söker jag fortfarande jobb, men känns inte som om det kommer hända.

Det är väldigt dött på arbetsmarknaden så när man väl funderar på nytt så går tankarna mer till att skaffa ett till timvik. Och det känns ju illa. Är det så det ska se ut framöver. Vad hände med fast inkomst och säkerhet? OCc vad händer med allt jag ska göra bara jag får ett fast jobb.

Jaja jag vet iaf en sak jag ska ta tag i. Blir till att ringa lite nästa vecka.

Sen måste jag ju fylla i det här papperet jag fick med och kontakta min chef så hon med kan skriva i lite uppgifter. Känner mig lite skeptisk till detta papper. Tror inte det går så väl hand i hand med mina planer för vilken typ av jobb jag söker. Men får ringa lite där med.

Nu blir det te och sen sängen.

God kväll

Idolidoli

Strax vankas det idol på jobbet.. Och det om något gillas!

Negativ sak med detta jobb är väl att jag återigen fått upp ögonen för tv och alla dessa program som finns att följa. Har verkligen fastnat för en hel hög med program på fyran tack vare jobbet. Och anledningen till att det är just fyrans program som gäller är att kanalutbudet inte är så stort på alla mina jobb :P

Nej där gick gonggongen i postkodmiljonären. bäst att dumpa datorn :)

God kväll <3


brödet

foto0257 (MMS)

Så himla gott det blev då.. Gillas skarpt :P


Annes äppeljoghurtsbröd

Tänkte dela med mig av ett recept till ett supergott bröd.

Men ska ha:

1 dl havregryn
5 dl siktat dinkelmjöl
1 dl linfrö
1 dl russin
1 dl frovt hackade hasselnötter
2 tsk bikarbonat
2 nypor havssalt
4 dl naturell yoghurt
1 rivet äpple
3 msk honung

Ugnen har vi på 175 grader och brödet ska gräddas ca 1 h och 20 min. vi börjar med att blanda ihop alla torra ingredienser och sen blandar man ner yoghurt, honung och rivet äpple. Släng ner degen i en brödform täckt med bakplåtspapper ( ibland kan man behöva två beroende på hur stora formarna är) och sen är det bara in i ugnen.

När jag göra brödet brukar jag skippa russin och havssalt. Russin för att jag inte tycker om det och havssalt för att jag fick lära mig att man inte behövde det. Det beror på om man vill ha det lite salt eller bara sött :)

Prova på och njut!

Uurk...

Så många Uurk dagar jag haft nu, dagar då jag känner mig sådär lagom vissen. Att jag har en förkylning som ligger och pyr i kroppen finns det ingen tvekan om. Jag har ett tydligt bevis på det i form av förkylsningsblåsor. Ont gör de med.

Sitter just  nu med en kopp te och försöker piggna till, vore skönt att vara vaken när jag väl ska till jobbet.

Japp, det var allt!

Första uppgiften

Imorgon ska första skoluppgiften i genuskursen skickas in och det ska bli så skönt när den är ur världen. Att det är uppgift 1 av jag vet inte hur många spelar ingen roll. Den ska skickas in och jag kan då slippa tänka på den.. bra skit.. :)

Nu väntas två jobbfria dagar, det är också bra skit..

Tycker om bra skit :)

Uppe med tuppen

Jag har redan varit ute på en morgonpromenad.. Det ni :)

Nu blir det frukost och plugg!

Hörs!

Sådär dagen efter

Det var partaj igår vilket betyder att det är bakissöndag idag. Oavsett om man är bakis och mår dåligt eller bara är sådär dagen efter seg så ska man gärna slappa i soffan med massa onyttigt och ett par filmer.

Jag önskar att det hade vart mina enda planer för dagen, men så har det inte sett ut. Det har varit pluggsöndag här. Men efter att ha lagt ner några timmars pluggande och inte fått någon form av respons från min grupp så blev det till slut en film.

Nu har jag pluggat lite till och äntligen fått lite kontakt, men nu tänker jag jag ta kväller..

Ska se en film och bara gotta för jag är sådär dagen efter seg så nu ska det vara bakissöndag på hög nivå en stund innan jag sover :)

Kort från igår kommer nog komma med.. imorgon eller så...

God kväll!!

Hoffmaestro & chraa är vad som gäller ikvä...

foto0251 (MMS)

Hoffmaestro & chraa är vad som gäller ikväll :)


dagen idag

Morn morn! Känner mig fortfarande lite överkörd idag, men jag är också pigg och det tackar vi för :)

Idag har jag fullt upp. Min dag ser ut på detta viset:

* Frukost
* Tvättstuga
* Städ
* Plugg
* Bli snygg
* Bli runder under fötterna
* Och skaka loss till Hoffmaestro & Chraa på cupolen ikväll

Ordningen på listan är inte stenhård utan vissa punkter kommer jag blanda friskt. Men allt måste göras iaf, jag kan inte skjuta på någon av punkterna.

Så nu kör vi!

Ha en bra dag ♥


Jag har vart på massage idag..

Så jag känner mig överkörd, mörbultad och ja inte alls så bra.. Mina planer för em och kvällen gick från att innehålla plugg till att i stället innehålla film i soffan.. Jag och Elvis har bäddat ner och under en filt och ser just nu på Tomb raider 2. Fick tips om att den gick på tv från Sandra. Det ska vara en riktig vän till att tipsa om en film på tv där ögongodiset med stort Ö är med :)

Vad fan har jag gett mig in på...

Tack vare att jag är så bra på att stressa upp mig över saker och ting så har tanken "Vad fan har jag gett mig in på" tänkts rätt så flitigt nu i några dagar. Och självklart hör det samman med att jag börjat plugga denna höst. Jag läser 3 kurser på halvfart respektive kvartsfart. Och har precis börjat och känner mig smått stressad över att inte ha någon koll. Problemen ligger ju i när jag ska hinna läsa böcker till tre kurser!! Men jag har lugnat ner mig nu. Efter att ha fått smärre panik tidigare idag satte jag mig ner för att försöka få en ordentlig överblick över mina studier och numera har jag koll. Visst är det fortfarande smått stressigt, men jag ser på mitt schema att jag hinner ta en sak i taget. Bara jag faktiskt pluggar när jag inte jobbar.

Härligt att få känna sig lite lugn igen :) Nu blir det en dusch och sen ska jag plugga lite till innan jag åker till jobbet!

Kalas på er!

förvirrat ;)

När jag vakna imorse fick jag använda all min nyvakna energi till att komma på vilken dag det var och vad jag skulle göra. Jag blir helt veckovill och har noll koll på det där med dagar med mitt jobb. Speciellt sådär på morgonen är det smått omöjligt att förstå syftet med att vakna och ha koll på livet :P

Idag är det plugg och jobb som gäller. Jobbar jouren så då kommer jag ha gott om tid till plugg ikväll när alla gått och lagt sig. Och pluggar jag en stund innan jag ska sova kanske jag somnar extra lätt. Det skulle inte skada!

Sept. 5, 2010

Green Day i högtalarna, höst utanför väggarna och en något motiverad Marika i soffan. Det är plugg som står på dagens schema. Måste komma igång med läsandet iaf i en av kurserna. Så idag är det grundkurs i Genusvetenskap som gäller och ord som intersektionalitet. Det ni ;P

Lite senare blir det nog en promenad och en telefondejt med Västervik. Måste ju ha något trevligt att bryta av pluggandet med liksom.

Nej läsa var det! Ha en härlig söndag folket :)


RSS 2.0