Street it is :)

Weehoooo, jag har dansat Street Dance ikväll!! Äntligen måste jag säga :) Det var ju inte en sån jätte glad Marika som slutade dansa där när hon kom in på utbildningen, men nu är jag igång igen.

Verkar vara en trevlig grupp sådär vid första blicken. Så det här känns bra!

Nu är det Musik, sjukhus och tillslut Vampyrer som gäller.

Trevlig kväll


Hemma igen.

Hela Uppsala besöket var lyckat. Det var verkligen en lugn och skön helg i familjens sällskap :) Men nu är helgen slut och vardagen igång igen. Det blev en hård början på jobbveckan, jobbade 7-16. Ja jag vet att det är helt normala arbetstimmar, men jobbar sällan den turen. Det var så att jag börja tänka att det var väldigt länge sen jag cykla här när jag var på väg hem :P Trots att jag cyklat samma väg på morgonen. Men nu var det ju inte bara anatl timmar och timmarnas placering som gjorde det till en hård början. Det är så härligt när man blir testad. När folk försöker ta reda på hur långt de kan gå.. Tröttsamt kan det bli.

Hade överdrivet, extremt ont i huvudet när jag kom hem och inte blev det bättre förens jag tog mig i kragen och tog en ipren. Känner dock att den börjar återvända nu igen.. Det får bli en kopp te och sen inta snarklådan som M på jobbet skulle säga :P

mycket intressant detta blev :P

Tjing

So far :)

Uppsala helgen so far har varit precis så lugn och skön som jag föreställde mig. Igår var jag, mamma och Nattis in till stan och kolla runt lite i affärer, sen storhandla vi innan vi återvände ut till det lugna. Jag köpte lite smått och gott. Hade span sen innan på lite saker som jag tänkte köpa, men när man väl har pengar så hittar man det inte. Konstigt det där :P

Idag ska vi i väg till Piraya en sväng. Kanske blir en ridtur på banan, vem vet vad mamma lyckas övertala mig till :) Sen ska vi ta en tur i skogen med vovvarna. Kameran får följa med till båda turerna. Vill ta lite fina, nya höstbilder nu när träden äntligen börjar skifta färg.

Ni får ha en trevlig lördag!

Tjing!


Uppsala here i come

dam da di daaam :) Väskan nästan helt färdigpackad, biljetten hämtad.. Nu ska jag snart sova och därefter dröjer det inte så lång tid innan jag sitter på tåget mot Uppsala och mamma..

Det ska bli så skönt!

God natt :)

Lång väntan...

Det fick bli ett jourpass i stället för ett vanligt kvällspass, inte alls upplagt för det. Just nu har vi kommit fram till den segaste delen av passet. De två timmar som är toklugna och som smyger sig fram och jag som är så trött att jag hade velat sova för länge sen. Hade ju inte klagat på att inom en framtid kunnat landa i min soffa där hemma.

Förstår inte vad det är med mitt jobb och vikarier :S Det spelar ingen roll hur många vikarier vi har på listan, för det är iaf nästan omöjligt att få in någon när en ordinarie blir sjuk. Surt är det!

Nu börjar idol så jag ska masa mig ut i soffan och slöglo ett tag innan det blir tandborstning..

God kväll!


Det ultimata

Har en mening som jag sjunger i huvudet idag, den går så här: "Idag är ingen bra dag, för vi har sjuk personal" fuck it skulle jag vilja säga. Ingen som vill jobba med mig ikväll kanske?

För övrigt åker jag till Uppsala torsdag fm, jag åker för att få ligga på köksgolvet och snacka skit och mysa med min familj. Mitt samvete säger att jag borde passa på att träffa lite av mina kära vänner, men jag orkar inte fara runt som en tok. Det är helgen för kort för och jag vill känna mig lugn och avslappnad. En annan del av mitt samvete säger att jag borde ta mig tid att hälsa på pappa och min familj där. Men ja, det tar emot att behöva göra något alls. Är jag en väldigt hemsk människa som tänker så?, undrar jag. Men jag vet samtidigt att svaret är nej. Och jag vet att mina vänner förstår, även om de kanske tycker att det är tråkigt. Och det gör jag med, för jag älskar mina vänner och skulle verkligen vilja träffa dem oftare. Det ultimata vore om de kunde komma och hälsa på ute hos mamma :) Då skulle jag fortfarande känna mig lugn och avslappnad..

Hmm, ja det ultimata var det..!

Så ni vet.

Jag HATAR spindalar..!!! Ville bara säga det.

Natasha Bedingfield


Here we are again, circles never end
How do I find the perfect fit
There's enough for everyone
But I'm still waiting in line


Diverse

Godmorgon Godmorgon..

Vilken natt, det var länge sen jag sov så dåligt. Jag närmar mig tjejveckan så jag mår illa, som fan. Kände av det redan igår kväll på jobbets kickoff fest. Men jag hade trevligt, jag var väl inte så fartig av mig, men det var trevligt. Kan ju glatt konstatera att jag var snygg och det var mitt mål igår :P Och det fanns i alla fall en som höll med mig där skulle jag tro. Tydligen blev jag spanad på när vi var på bishop arms (stavas det så?) av en kille med mörkt hår och röd tröja. Trevligt tyckte jag.

Innan vi drog ner på stan satt vi hemma hos M och drack och mumsa på diverse godsaker. Gurka och dipp is the shit! Det är nästan så att jag ska handla hem och mumsa ikväll igen. Det är ju nyttigare än chips :) Men åter till igår. Det var en väldigt speciell humor och jag kan inte hjälpa att tro att vårt jobb har nått med den saken å göra. Det blev i alla fall en del skratt under kvällen och väldigt många skratt under bilresan ner. Stackars K som körde, vissa i sällskapet har ju höga röstresurser ;)

Vi kom hem relativt tidigt, skönt faktiskt. Men nu ska jag slänga i mig lite frukost och sen ta mig tillbaka till ekhålet för att hämte min cykel..

Tjing!

För fan Marika!!

Har fått nys om en grej som skulle kunna få mig på rätt väg igen. Det är precis vad jag vill och är ute efter. Det finns inget som är så rätt för mig. Och så ska tankarna på konsekvensera göra att jag få panik och en släng av ångest :S F*uck F*ck F*ck säger jag bara, jag är mitt största hinder!!

Och jag har verkligen snubblat över något som jag behöver jobba på. Och det är självklart: Jag måste lära mig att vara egoistisk någon gång ibland. Jag lever ju mitt liv för min skull och ingen annans. RIGHT!!

på väg åt rätt håll

Misslyckades bigtime med att vakna före klockan och komma upp kl åtta för en mysig promenad med kameran. Men jag måste endå säga att jag lyckats rätt bra idag endå. Jag har både städat och tvättat och snart tänkte jag ta en prommo ner på stan till bibblo. Det är helt klart ett framsteg.

Funderar som smått på saker att göra som kan få mig att hamna på vägen igen, sånt som får mig att sluta vimsa omkring i utkanten. Bibblo är en bra början, sen får vi se om jag kan komma på nått mer.

Tror det får bli en chalatte 2 go när jag kommer ner på stan..:)

Jag vill......

Känner att jag vill vakna så där strax före klockan och känna mig pigg imorgon. Typ gärna vid åtta och så vill jag att det ska vara liknande väder som det var när jag cykla till jobbet imorse. Skulle vilja gå en promenad med min kamera. Och sen skulle jag vilja få lite vettigt gjort. Komma tillbaka till vägen igen och sluta vimsa omkring i utkanten. Jag behöver bli lite fokuserad på det jag vill ska vara min framtid!

Och jag behöver sova och det nu och inte imorgon ;P Så nu ska jag blåsa ut ljusen, stänga av musiken och ta mina kuddar och bege mig in i sovrummet.

.H.E.L.G.

I vanlig ordning sitter jag och väntar på att min tekanna ska ge ifrån sig sitt välbekanta tjut som talar om för mig att jag nu kan njuta av te. Te is the shit! För övrigt så var det inte en hel evighet sen som jag kom hem från jobbet, iaf så var det inte det när jag börja skriva ;P

Det var delad tur som gällde idag. vilket innebär att jag var ledig mellan halv tio och ett. Så då cyklar man väl hem och slöar på soffan en sväng? Hmm, ja i vanliga fall så. Men jag var död, slö och allmänt social, så jag fastna på jobbet med väldigt trevligt sällskap.  Ja för hade det inte varit för sällskapets skull hade jag slöat hemma på min soffa.

Kvällens viktigaste information från mig till omvärlden är att jag är ledig i två hela dagar!

Det ni!! :D

Hua, jag en surkärring?

Asså...Eller..hmmm....

Ja vad ska man säga? Börjar jag bli en surkärring är alltså frågan jag funderar på. Jag, en utbildad barnskötare, med hatiska känslor för barn..??

Asså...Eller..hmmm....

En förklaring är på sin plats.. Utbildad barnskötare och blev det för att jag har ett stort intresse för barn. Jag blir lycklig av att befinna mig på en förskola. Barn är det underbaraste som finns. Jag är egentligen den där som alltid ler smått lyckligt när man ser de där busarna skrika, springa och bara vara barn, medans många andra rynkar på näsan.

MEN och då säger jag MEN, barnen på min gård.... Dem är ena riktiga snorungar. Jag tror aldrig jag sett barn som är så elaka mot varandra :S Det är en stor blandning i åldrarna, men det har ingen betydelse. Stor som liten alltså, men de är riktigt ruskiga mot varandra iaf. Det är typ mobbingvarning ibland. Jag far hemskt illa av detta och har börjat känna ig rätt hatisk. Men då skall också tilläggas att mycket av hatet går till barnens blinda föräldrar som inte ser ett skvatt.





Sen kan jag också berätta att jag, samtidigt som jag känner mig smått hatisk mot barn, är galet bebissjuk. Hur mysigt vore det inte :) Och så är jag mammasjuk med, skulle vilja ha mamma lite närmre just nu...!

Salsakväll och biljard!

Idag har jag vart på salsafest och vi fick en liten introduktion med grundstegen. Skitkul, men inte helt enkelt. Efter introduktionen så körde festen igång och alla superduktiga salsamänniskor kicka ass på golvet. Jag stod mest och gapa :) Vi kände oss inte helt bekväma, eller jag kände mig inte helt bekväm. Men det blir annat på måndag :)

 

Efter ett tag gick vi gick vidare för att spela biljard i stället. Och jag vann två gånger och det av mig själv. Jag imponera på mig själv. Och vid ett flertal gången chocka jag mig med :)

 

Har haft en riktigt trevlig kväll och ska ta och sova nu. Men är riktigt sugen på Rent!

 


Med handen som stöd håller jag upp huvudet.

Har jobbat 16-22 ikväll, inbeordrad. Fick åka hem och sova i min egen säng, det uppskattas. Vet ni att det tog tre låtar att cykla hem i mörkret och att sex gatulampor var trasiga.

I tisdagskväll när jag cykla hem insåg jag att det börjar bli mörkare ute om kvällarna, så jag kände ett smått obehag av att behöv ge mig ut nu ikväll. Men det gick bra, trots de sex trasiga lamporna. Det är ju ute på landet som jag inte vill gå ut efter mörkrets ankomst.. Man kan ju undra varför djur skrämmer mer än människor?!?!

Just ja! Jag blev toknockad idag på jobbet. Fick en armbåge rakt över näsan. Smärtsammaste på länge måste jag säga och jag är uppriktigt förvånad över att jag inte spillde något blod. Men vackert svullen vart jag.

God natt!

Så där ja

Nu såg det bättre ut på bloggen :)

Colors in black and white




~not so much on my mind~

nollnoll,nollfem

Så mycket är klockan precis nu när jag börjar skriva. Och man vet aldrig hur lång tid det kan ta att få ett inlägg färdigt. Det hela beror på hur väl man vet vad man vill skriva. Ikväll/inatt vet jag egentligen inte vad jag vill skriva, bara att jag vill skriva. Bra ju!

Dagen såg ut som så att jag vakna senare än planerat, tog mig till jobbet tidigare än vad jag var tvungen till, där var det fullt ös medvetslös och sen kom jag hem. Togdöd, men inte riktigt redo för sängen. Det blev lite slösnack och en film. Såg Marley and me och skratta och grät mig igenom det hela. En väldigt bra film!

Den ena karaktären i filmen sa att någon snubbe sagt att: att avsluta med ett ! är som att skratta åt sina egna skämt. Tyckte jag var kompiskt och karaktären mena på att ibland så är ens skämt roliga och då måste man skratta :) Väl talat!

Nu är klockan nollnoll,elva och jag är redo för sängen!

God natt :)

RSS 2.0