10-11-22

Jag vill förlora mig i nått och det spelar faktiskt ingen roll i vad eller möjligtvis vem. Jag bara känner att jag skulle vilja få den där kicken man får av att förlora sig i nått. Hitta något av jätte intresse och bara få engagera mig. Jag vill ha något att längta efter, att bli lycklig över och något att få känna frid över.

Jag vill bli inspirerad, så inspirera mig....


kör en 24h

På jobbet och absolut inte ute till havs :P  45 minuter kvar tills jag får sussa och det känns som om jag kommer släcka ganska så snabbt. Det blir navy och så sängen.

Hemsöks av en skum och jobbig huvudvärk nu för tiden och den trycker nått så sanslöst på höger öga. Känns väldigt obehaglig och inga värktabletter hjälper så det blir väl ett samtal till sjukvårdsupplysningen för att rådfråga lite.

japp det var allt meningslöst jag hade att säga för ikväll. och nu är det bara 40 minuter kvar tills jag får sova. Natt natt


Söndag

Men inte vilken söndag som helst, det är nämligen både farsdag och ostkakans dag idag. Jag har ju hela två pappor att fira, men jag får fira dem på avstånd. Och tror banne mig att jag ska fira dem med lite ostkaka. Om det inte blir oskaka till fikat här på jobbet så äter jag det hemma.

För övrigt så är jag är ju datalös på hemmaplan, den dog för två veckor sen och jag har ännu inte löst hur jag ska få den lagad. Och livet utan dator är väldigt udda. Vad 17 gjorde folk innan datorn fanns. Känner mig lite handikappad och smått avstängd från omvärlden. Tragiskt men sant. Vad gör alla hela veckorna? Det enda bra som min trasiga dator lett till är att jag fixar om mitt hem lite mera. Men jag kan inte roa mig med att städa hela dagarna när jag inte jobbar. Så det blir en hel del prat med mamma och familjen, en del serier och så massa patians :P Och alla såna där viktiga saker som jag fixa med datorn får nu skötas genom datorerna på jobben eller genom telefon och mamma. Ni vet söka jobb, kolla banken, mailen och lite övrigt.

Jaja, det får väl vara allt för denna gången. Snart dags för att laga lunch här på jobbet.

cya


Uppsala

Jahapp här sitter jag i köket hemma hos mamma och familjen. Jag har fri tilltång till en dator nu ett par dagar. Min egna har tokdött så känner mig smått avskärmad från det mesta :P Jag har aldrig nyttjat en telefonkatalog så mycket som dessa dagar.

Ikväll blir det middagsdejt med tjejerna. Det var så länge sen vi träffades så det ska bli jätte kul. Vi har bokat tid och mötesplats. Och kör på den gamla vanliga vid åhlens :) Undrar hur många gånger man stått där och väntat på sitt sällskap.

Nu ska jag ta och hjälpa syrran med hennes fantasi. HOn vet inte hur man roar en 4 åring :P


RSS 2.0