GOTT NYTT ÅR!

Ville bara önska alla ett gott nytt år så här några timmar innan det smäller!

Jag sitter på jobbet och väntar på tolvslaget då vi ska dricka bubbel och kolla raketer. Jag och två av grabbarna är fortfarande vakna. Kan meddela att det redan nu smäller som bara den.

Och en annan lite upplysning till folket är att jag kännar pengar ikväll i stället för att spendera dem!!

Mohahahaha ;)

Att ha en plan för dagen.. hm ja..

Ibland är jag bara så dålig!! Ni vet planen jag hade igår? Ja det vart inte så mycket med den. Mat i magen fick ja, men för övrigt var det jävligt slappt igår. Tokspela wow i stället.

Och det gick ju bra iaf. Jag blev tokstor och tjäna massa pengar.. gutt :P

Idag gör jag ett nytt försök!

Idag ska jag:

* Färga håret
* Tvätta
* Diska
* Maila min handläggare på AF
* Pyssla med mitt CV

För övrigt kan jag tillägga att wow är igång och pjamasen fortfarande på.. Wish me luck!!

Ursäkta damen, men res på er!!

Om man skulle resa sig ur soffan och göra någon nytta idag. Biobesöket med en "jobbkollega" blev flyttat då det har så skumma tider nu när det är lov. Men tydligen finns det fler i Linköping som känner för bio så det kanske blir ett besök iaf. Bara annat sällskap och annan film.

Men nytta... hm vad skulle det kunna va? Lite disk, tvätt och så mat i magen kanske.  Och inte nödvändigtvis i den ordningen.

Låter som om jag har en plan :) Jag sällskapar med east Fm ut i köket då..

Ibland vill jag bara blunda

plötsligt så bara kryper det in på mig, flåsar mig i nacken och får mig att känna mig sådär olustig. alla känslor och tankar överväldigar mig så fort jag glömmer bort att kontrollera mitt huvud. Helt plötsligt vill jag bara gråta. På bussen på väg hem från jobbet, gående´s genom lägenheten, av kommentarer som inte betyder nått osv.

Jag tycker inte om att känna mig såhär instabil. Tycker inte om att känna mig såhär sårbar!

Sett en svensk film utan att bli på dåligt humör ;)

Jag är inget fan av Svenska filmer, brukar inte ens orka engagera mig i att se en för att kanske ha turen att tycka den bra. Men nu har jag vart nyfiken på Arn: Tempelriddaren väldigt länge och tänkte att: va fan jag får väl ge den en chans. Sagt och gjort :) Och, håll i er nu, jag tyckte den va bra!!!

Det är nästan så att mamma och co borde klättra upp på en stol för att rita ytterligare ett kors i taket. För det här mina vänner är stort :P

Haha, skämt och sido :)

Nu blir det väl till att se Arn number 2 med. Sen tycker jag att jag sett svenska filmer så det räcker för ett bra tag framåt.

Nu: Sängen
Imorgon: jobba 7-16

En dröm blev mer verklig

Tänkte krypa till kojs snart. Bara för att man är ledigt måste man ju inte vara uppe hur länge som helst :P

Planerar, funderar och drömmer om framtiden. Känner verkligen för att söka mig utomlands för att jobba. Hitta en intressant tråd på socionomer.se som handla om att jobba i London med socialt arbeta. Det fanns verkligen mycket matnyttigt att läsa, en hel del bra länkar. Har sparat allt i en speciell mapp under bokmärken. Det här tänker jag inte släppa i första taget. Jag har även skickat iväg ett mail till en gammal lärare för att få lite bra info om hur jag skulle kunna gå tillväga när jag söker jobb utomland.

Jag vet att det kommer dröja ett tag innan det blir en verklighet, men jag vet också vad det är jag behöver ta tag i för att nå mitt mål. Men om ett år kanske :)

Det här var precis vad jag behövde känner jag. Att söka jobb gör en inte helt pepp på livet alltså. Det är en sån stress att inte veta vad som händer i mitt liv bara om en månad. Med de små kontrollbehoven jag har kring mig själv så är det rätt plågsamt. Jag vet inte vad jag gör efter den 19:e januari, jag vet inte hur jag ska försörja mig, inte att skvatt alltså. Verkligen ingenting säkert.

Så jag lite trevliga drömmar inför framtiden satt inte helt fel. Visserligen har tankarna kring att söka mig utomland funnits i några år, men nu blev de helt plötsligt lite mer verkliga :)

Gutt :D

NU blir det sängen, för imorgon har jag att fixa!

God natt :)

Undra sa flundra vad man skulle göra med livet?

Har sökt några nya jobb idag, till och med ett par i Uppsala. I stort sätt alla jobb är väl bättre än inget jobb. Men Uppsala alltså, jag har så svårt att se mig själv jobba och ha ett liv där.

Funderar på att jobba på min engelska och söka mig utomlands. Det vore inte hel fel..

Irland, Auatralien, it´s a dream :)

lite ditt och datt.

Kväller och jag har vart hemma från jobbet ett tag nu. Rätt så mycket längre än bara ett tag, men i alla fall :) Jag är trött men lycklig för att jag ska sova imorgon. Har pratats med syster T på väg hem, väl hemma och ja det var trevligt. Har försökt anstränga mig lite för att hålla kontakten med den sidan av min familj nu in i det sista.. KÄnde som så att jag inte känner den sidan av min familj och det är inte okej.. Det är visserligen helt föståligt med tanke på hur saker och ting ser ut, men det är fortfarande tråkigt.

Sitter och lyssnar på Kamelot som jag fick nys på genom Nevnarnien´s blogg. Grym brutta det där som är full med inspiration. Kamelot var i alla fall grymt trevliga att lyssna på. Gillar speciell The haunting.. :)

Ska försöka komma i säng inom en framtid, pigghet imorgon är önskvärt!

God kväll/natt

ovanligt ju..

Sitter på jobbet, mitt emellan mina två pass för dagen. Det blev inte som planerat idag. i stället för att jobba 7-9.30 + 13-21 blev det 7-16+ 18-21. Sjuk personal nu igen.. förvånade? Nej inte alls.

Känner mig galet trött idag och ser fram emot att sova lääänge imorgon innan jag ska jobba.

091214

Usch, jag känner mig inget vidare just nu. Men nej jag är inte sjuk, jag är bara allergisk. Inte för att det är nått bara med det. Det skulle ju underlätta om jag visste exakt vad det var jag reagerade mot nu.

Det är i alla fall lite snö ute på backen, en lite humörhöjare. Välbehövligt med en sådan. Känner verkligen av stressen över det här med jobbsituationen. Vet inte när jag sov en hel natt utan att vakna x antal ggr eller en natt då jag inte drömt som en tok om en massa konstigheter.

Värst vad jag låter uppåt :P

Men jag är inte helt nere. Igår spelades det spel på jobbet, adventsfikades och jag lyckades få till en liten sångstund. Igår var jag som ett lyckligt litet barn pga snön :)

Det liksom går både upp och ner...

Nu ska jag försöka rå om mitt hem lite. Behöver julpyssla lite nu när jag faktiskt är hemma och ledig från jobbet..

upplysning :)

Jag ville bara säga att det just nu snöar här utanför :)

på jakt efter jobb

Puh, nu igen alltså. Mitt vikariat går ut till årsskiftet och jag har bara fått erbjudande om att stanna till den 19/1-10. Alltså söker jag jobb för fulla muggar. Har ju sökt lite smått under hela hösten när jag sett att det funnits nått att söka, men nu är jag tvungen att lägga i en högre växel.

Och att söka jobb är så hopplöst. Jag känner mig i maktlös i situationen. Man kan inte annat än att söka och söka och sen vänta och vänta. Det här med att vänta är inte min grej känner jag. Inte i den här typen av situation. Det känns som om det är så lite man kan göra.

Var och träffade min handläggare på Af i tisdags för första gången. Det är faktiskt första gången överhuvud taget. Vi gjorde upp en handlingsplan och min handläggare ansåg att det inte såg så hopplöst ut för min del. Skönt att någon kan känna så i alla fall. Jag ska få en jobb coach, och det var väl det enda jag kände ett stort behov av. Får se när en sån kan tänkas höra av sig.

Alltid ska man vänta.. Det är nog grejen med att vara arbetssökande tror jag.

Jaja jakten fortsätter i alla fall.

Notering till mig själv!

Jag ska inte få ångest. Jag ska låta det som varit vara precis vad det var och inte förstora någon situation till nått den inte va. Jag ska inte plocka isär saker till microbitar för att analysara saker och ting så långt det går.

Men..hmmm.....ja...

Var jag helt blind? Kan inte låta bli att fundera på det....

hmm jaa

Jag har internet igen.... Nice ju!

Annars så lockar sängen. fy fan alltså :/

RSS 2.0