Soffan är på plats

Långt ifrån bra kvalitet på denna bild, men nu är soffan på plats och den är gigantisk. Jag hade inte riktigt insett hur stor den skulle vara.  Men det här blir bra, lite fina kuddar, en matta och en bord så är ju nästan vardagsrummet som jag vill :) Låg och slöa i soffan igår och den var till och med skön. Himla bra det här!! :)

 

Nu ska jag sätta fart så jag slipper stressa till bussen idag igen. Ha en bra dag!


SMS-inlägg

foto0300 (MMS)


Myshörna

Jag har byggt mig en myshörna nu när jag fått upp gamla soffan på vinden. Den nya kommer ju i veckan och behöver plats. Men fram tills dess måste jag ha nått att sitta på :) Med hjälp av en madrass, kuddarna från gamla soffan, ett överkast och mina sängkuddar blev det en myshörna :)

Invigas ska den göras nu. Ska värma på min goda körrfärsgryta och krypa upp i hörnan och titta på film. Efterrätten ikväll består av kladdkake-muffins.


Är ute och promenadar med lite skön musik :)

foto0295 (MMS)

Är ute och promenadar med lite skön musik i lurarna :)


Fredagkväll

Det är fredagskväll och jag har en helt ledig helg framför mig. Som ung, snygg och singel tycker jag själv att jag borde ha massa planer, men icke. Skulle vilja säga att jag suger lite på detta plan. Så sitter och kollar kurser att gå nu under våren för att komma ut och träffa lite roligt folk. Det finns bland annat en matkurs för singlar, en massa olika matkurser i olika sorters mat (typ indisk), språkkurser. Ja det är väl typ så långt jag kommit. Språk känns alltid roligt. Matkursen skulle kunna vara kul om det är så att medelåldern inte är för hög. Jag skulle inte vilja gå en matkurs för singlar och inse att alla är minst 10-15 år äldre än mig :P Då kan jag lika gärna gå en vanlig matkurs!

Har ni några tips på vad jag kan hitta på för att komma ut lite mer? :)

Godmorgon

Godmorgon! Sitter och dricker min andra kopp te för morgonen och har det lite lugnt en stund. Jag har redan jobbat av 2½ timmar av mitt 5 timmars pass. De sista tiden av mitt pass kommer nog gå fort, så snart har jag slutat. Och då är det meningen att jag ska vara pigg och pepp för ett pass på gymmet.

Som det känns nu, lär jag nog aldrig bli pigg. Men lite friskluft borde göra susen :P

Nu fortsätter vi att jobba då.

tjing!


Udda jobb pass

Vad skumt det känns att komma till jobbet så här sent på kvällen, men egentligen är jag väldigt tidig. Jag börjar först om 7 timmar. Udda udda och riktigt fel. Men jag behöver timmar och jobbet behöver personal så då ställde jag upp trots att jag måste sova på jobbet.

Jag kom hit lagom till kvällsteet och efter det blir det sova. Vet inte hur jag ska komma upp i tid imorgon. Natagligen kommer det gå galant då jag kommer vara super nervös för att väcka jourpersonalen som börjar en timme efter mig. Och tror inte det uppskattas om jag väcker henne.

Nej nu blir det te..

God natt :)


Riktigt nice flyt

Har ett sånt skönt flyt i min träning just nu, jag behåller mitt intresse och lite utav mitt jävlarinamma. Och det sista brukar vara rätt bra för att saker och ting ska bli av :) Fortsätter det så här kanske jag snart kan se lite resultat ;) Än så länge käner jag bara att jag blir aningens starkare. Men bara pytte lite än så länge, har ju inte varit aktiv så länge än.

Nu tänkte jag försöka använda mig av lite jävlarinamma och få rent och snyggt i mitt kök idag. Ibland (läs ofta) blir jag så trött på mig själv för mitt slarv. Det är ju inte svårt att diska direkt man använt något och så är det gjort. Endå blir det en litet berg innan det blir gjort. och med en liten diskbänk ser allt mycket värre ut än va det är.

Nu ska jag käka lite och sen fixa med köket..

jävlarinamma :)

En till :)

Jag har hittat, eller ja smakat, en till paj som jag kan äta. För inte så länge sen prova jag hallonpaj och ikväll smaka jag blåbärspaj. Himla gott ju!! Så alla som envisas med att bjuda på paj på sommaren kan ju iaf ta någon med bär i, så lovar jag att smaka och inte rynka på näsan :)

Det är de där sista lugna timmarna kvar på jobbet nu innan jag får bädda ner mig i sängen med en bra bok. Och efter allt gått jag tryckt i mig ikväll är jag så redo för sängen att det är helt galet. Kroppen har lite att jobba med inatt alltså :P

Imorgon sen blir det ett nytt pass på gymmet så fort jag slutat och sen kanske jag ska få hem en begagnad katt-klätterställning till Elvis. Tänkte att han behövde något tillåtet att klättra runt i nu när jag ska få hem en ny soffa! Och så måste jag fixa till soffan så den är ren och fin och plocka ut resten av möblerna som jag ska skänka på måndag. Det blir alltså en del fix imorgon. Men fram till kvällen sen ska jag slappa och slöa!

Nu ska jag fortsätta med jobbandet ett tag till.

God kväll!


kvällspyssel ala inte fredag

Är så himla gotte-sugen ikväll och tror faktiskt inte att det bara är för att jag är hungrig. Jag vill gotta i massa sån god fika som bjöds på hemma hos L när jag va där och fika. Tänkte att jag skulle fråga om receptet till ena kakan. Sen gäller det bara att få fika-sällskap med.

Denna fredagskväll har väl inte innehållit så mycket skoj, jag har plockat och donat lite. Donandet ikväll har bestått av att sortera in papper på rätt plats i olika pärmar. Det är ett evighetsgöra, skulle behöva köpa en större pärm och större register så jag får plats med all skit som inte får slängas. Eller dela upp den nuvarande pärmen på två kanske. Det är ju många flikar som bara kommer fyllas på allt eftersom. Evighetsgöra med andra ord.

Tänkte väl strax krypa i säng, ska bara fixa lite kvällsfika. Det blir te och äggmacka..igen.. Jag undrar om man kan föräta sig på äggmacka med majonäs??! Gott är det iaf och det mättar :) Tänkte att det kunde vara bra att komma i säng tidigt, för då kanske jag hinner göra lite nytta innan jag ska till jobbet. Om inte annat kan jag ju ha en lugn morgon utan stress med. Bara att välja efter hurmöret imorgon.

God natt på er!

Sitter på espresso house

foto0287 (MMS)

Sitter på espresso house och fikar med M nu. Massa onyttigt men det är jag värd efter simningen.


Fredag den 14e

God förmiddag.. Är på gång ut, ska iväg till Ks en sväng. Efter det ska jag möta upp M för att simma en sväng. Vet inte riktigt hur bra jag kommer kunna simma med all träningsvärk jag har :P Men det lär visa sig, mest skönt att komma iväg. Efter simningen blir den lunch på stan med M. Så jag har nog lyckats boka upp mig större delen av denna fredag. Ikväll blir det lugna puckar hemma i soffan, för imorgon ska jag jobba.

Nu ska jag packa ner allt jag behöver och bege mig. Vore ju bra om jag hann göra någon nytta på Ks innan jag måste vidare liksom :)

Men ha en trevllig fredag!

Det blir en ny form av kycklinggryta ikväll!!

foto0286 (MMS)

Det blir en ny form av kycklinggryta ikväll!!


Bra dag

Jisses vad denna skribent är trötter nu, det vart en lång dag. Upp tidigt för att knalla till Ks, sen gymträning efter lunch och därefter blev det middag och en tripp ner på stan för att ta en kvällsfika. Men det är en dag att vara nöjd med. Både nytta och nöjje har hunnits med och ett extra plus för att jag numera kan säga att jag jobbar i helgen.

Det kanske inte är alla som skulle vara glada för en sån sak, men det ser tunt ut med pass denna månad och då blir jag glad för minsta lilla erbjudande :)

Jag har haft flyt i min träning nu sen jag börja igen. För en gångs skull är jag rätt laddad för träning och tycker att det är kul att träna. Tidigare har jag mer sett det som ett nödvändigt ont :P Så massa träning och bättre matvanor, det laddar ju inför bättre leverne (tror jag man kan kalla det) Dock så avlöser mina muskler varandra med träningsvärk. Jag är otroligt klen :P Men det jobbar jag ju på att ändra. Jag ska bli så snygg, ni skulle bara veta ;P

Nu tänkte jag jobba på skönhetssömnen, för imorgon är det tidig morgon igen och nytt pass på gymmet. Nästa muskelgrupps tur att plågas :)

God natt

Hallongröten

Jag provade på den där hallongröten idag och det var helt okej måste jag säga. Långt ifrån det godaste jag ätit, men helt klart mycket godare än vanlig havregrynsgröt ;P Så det är inte omöjligt att det blir en återkommande frukost framöver.



Lite läskig färg på det hela :P

För övrigt så håller jag på att städar här, julen ska ut och det ska bli rent och fint. Hoppas på hinna fixa med damsugningen innan jag ska iväg till gymmet. Och det borde inte vara en omöjlighet om jag lämna datorn en sväng.

Men jag återkommer väl :)

Matvanor

Personligt brev troligtvis färdig-uppdaterat, väntar bara på ett andra omdöme. Att fixa jobbpapper är bland det svåraste tycker ja. Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig bäst. Och vad ska jag skriva på ett ynka litet papper för att de som söker nytt folk ska inse hur bra jag är och hur rätt jag är för den tjänsten de vill anställa till. Det är en hel vetenskap :) Men just idag så handla det mest om att uppdatera det så det är så aktuellt som möjligt. I det jag hade stod det om mitt senaste arbete och det sluta jag för ett år sen ca. Kändes inte som om det såg så bra ut i papperna att jag inte jobbat på ett år. Så jag behövde uppdatera det med det senaste årets timvikande runt om i hela stan.

Från det ena till det andra så håller jag på att försöka få till lite vettiga matvanor och mycket fokus ligger på att hitta lite bra saker att äta till frukost. Den senaste veckan har det blivit en del ägg. Både ägg att ha på macka och i kopp och det är något som mättar ett bra dag. Imorgon funderar jag på att smaka hallongröt, har hittat ett bra recept på den här sidan. Det är en tjej som läser till dietist, så där borde jag ju kunna hitta lite matnyttigt :) Jag är ju inte så förtjust i nyttiga gröter då de oftast inte är så goda, men det här ska jag prova. Det borde inte smaka så mycket havregrynsgröt med en massa hallon i. I wish :P

Nu är det strax dags för middag, det blir min egna form av tacos idag (igen).

Om jag är färdig med brevet så ska jag nog koppla av med lite film ikväll..


Gjort stan

Har vart en sväng på stan med fröken M. Vi tog en fika och gick och småhandla sånt där onyttigt/nyttigt. Ni vet saker man behöver samtidigt som man inte behöver dem :P För min del fick det bli 2 par leggings, lite hårsaker och ett par solglassisar. Har kommit fram till att jag är i behov av solglasögon även denna tidpunkt på året. Det var super trevligt att få hänga lite med M, blir ju inte så ofta vi ses. Bor i samma stad, har samma jobb och ändå är vi värdekassa på det, illa :P




Nu tänkte jag se om jag kunde försöka ignorera den lilla jobbsvacka jag hamnat i och vara lite kreativ. Behöver se över alla mina jobbpapper och sen skulle jag behöva plugga lite med. Men jobbpapper är prio ett idag. Appropå jobbsvackan så ser det väldigt tunt ut på jobbfronten nu, har inte så mycket inbokat. Och sen har jag alla nederlag med alla sökta jobb börjat hacka på självförtoendet igen. Det går inte att hjälpas, men jag hamnar i såna perioder lite nu och då. Det är ju svårt att tro på det jag själv vet när man inte får så många bevis för att det är sant om ni förstår vad jag menar. Men men ska försöka fixa lite med mina papper och se om det skulle kunna hjälpa lite.

Trevlig lördag på er :)


Middag och jakt efter inspiration.

Idag har jag för en gångs skull lyckats hålla en rätt jämn fördelning på slapp och nytta. Jag har otroligt lätt för att skippa allt vad nytta är för att i stället sitta vid datorn, läsa bok eller titta på tv. Men idag har jag lyckats lite bättre.

Jag har rätt nyligen ätit en riktigt mumsig middag bestående av kyckling filé, potatis och morötter i ugn och god kall sås. Under tiden jag käka leta jag runt efter lite tränings och mat inspiration. Som alla andra månader ska jag ju ta tag i träningen igen :P Jag är jätte bra på att både börja och sluta träna. Men skärpning!!

Hade väl tänkt färga håret innan jag stänger av helt här ikväll, men så ringde mamma. Måste kolla hur lång tid det ska sitta i, tar det för lång tid skjuter jag på det några dagar till.

Köpte ju färgen för en vecka sen, så några dagar extra gör inte så mycket :P

Nytt rumphäng

Tjo hojt folket. Sitter här i skönaste mysljuset och lyssnar på Promoe och har det riktigt gött. Det har varit en riktigt ljus dag på alla sätt och vis. Började med en kopp te och sen traska jag bort till massagen och blev bortskämd en timme. Efter en sen frukost sen blev det bussen ut till Tornby för att eventuellt fixa nytt rumphäng. Och med nytt rumphäng menar jag en ny soffa ;) Äntligen ska jag få en ny och snygg soffa som jag har valt, det fick bli en Kivik´s 2-sits soffa med schäslong. Körde med färgen sivik mörkgrå och tror att det blir riktigt bra. Soffan blir leveread hem till mig den 26e januari och innan dess ska gamla soffan ut tillsammans med lite annat jag inte vill ha kvar.

Ni anar inte hur bubbligt glad jag blir av detta!! Att den sen ska betalas med är ju en helt annan femma, jag fokuserar på den trevliga delen just nu ;) Elvis har fått sin försenade julklapp idag med, en hängmatta som man kan hänga på elementet. Dock är han mer fokuserad på att få mat hela tiden än att på en gång uppskatta sin present :P

Nu tänkte jag fixa lite mat och sen ska jag fortsätta njuta av min lediga dag!

Ha det kalas..

RSS 2.0