Komisk blandning!

Slängde hela mappen "Min Musik" i uppspelningslistan och tänkte bjuda på den otroliga blandningen av musik jag har där :)

* Justin Timberlake ~ my love
* Lotta Engberg ~ åh vad jag älskade dig just då
* Sum 41 ~ 88
* Dio ~ Holy diver

Det är ett sånt flyt från låt till låt ;P

Helg!

Min efterlängtade helg av lugn är här nu och jag känner mig rastlös :P Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men det skulle behövas en sväng med dammsugaren så det är ju ett alternativ. Jag vet iaf att oavsett hur mycket jag vill gå ut och hitta på nått så ska jag inte göra det. Folk får komma hit ist i så fall :P Jag måste vila mina onda fötter sen förra helgens promenad i djävulsskorna..

Igår kände jag för att krypa runt här hemma för jag hade så ont, det slutade med att jag hällde upp varmt vatten i skurhinken och stoppa ner fötterna i den, lite hjälpte det kanske för de är inte så jätte onda just nu..

Det är tur att jag nästan ringer helt gratis till hemtelefoner för jag och S skulle behöva fixa vårt uppsatsPM och det tänkte vi ta över telefonen :) Vi har ju lite planer på hur det ska läggas upp, så det gäller at få ner det på ett papper bara. OCh sen vill jag köra igång, vi kan ju skippa medotkursen och bara ha uppsats :P Nej det går ju inte men de hade kunnat lägga metoddelen som en egen kort kurs innan vi gick in på uppsatsen så vi kunde lägga allt krut på skrivandet.

Jaja det blir nog bra tillslut..

Bye bye basgrupp!!

Hade jag haft vin hemma hade jag nog tagit ett glas för att fira.. Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det är att slippa den här gruppen! Nu blir det uppsats med S ist, mycket bättre :)

Uppsala!

Vad tiden ska gå fort när jag är här, allting går i ett ju. Kom iaf hem i torsdags, sen igår fixa mamma och jag lite inför vår påskmiddag idag och på kvällen var jag in och träffa Malin och Eve :) Idag så hem hit igen äta middag ringa och kolla tid för pappas middag imorgon. så imorgon ska jag köra dit och träffa den delen av familjen/släkten. PÅ måndag blir jag hemkörd igen och så ska jag väl försöka plugga lite och packa ihop mig inför den tidiga bussresan tillbaka till västervik på tisdag morgon, och när jag väl är framme där så är det direkt till skolan och så är det stress hela veckan. Som jag längtar tills nästa helg!!!

Nyss hemkommen!

Hade egentligen ingen plan på att sitta vid datorn nu när jag kom hem, men ja den var ju på så varför inte sitta en liten stund! Igår skrev jag att jag skulle haft mitt sista "gå brevid" pass, men jag hade turen så jag fick komma ikväll med, med tanke på att det var så länge sen jag gick min första kväll. Tog egna initiativ ikväll och fixade ett ärende helt själv. Känns ju bra att jag är mogen för det som att jag ska jobba själv imorgon :)

Nej nu ska jag krypa ner, ska som sagt jobba imorgon så bör sova lite. vill inte försova mig heller..

OMG

Här sitter jag och försöker vara duktig och plugga en massa, jag har tv på utan ljud i bakgrunden och jag var dum nog att vände huvudet åt tvns håll precis vid fel tillfälle :(  Då är det ett sånt här program på animal planet med ett pucko som letar efter farliga ormar, jag fick se han bli biten efter den ena efter den andra och när han brottades i vattnet med en anakonda  dog jag. Världens jätte rysning av obehag i hela kroppen, ett kort skrik och hoppa upp i sängen. Och blir man så rädd av att kolla på programmet så byter man kanla lr bara stänger av tv, men nej inte jag heller. Jag satt där med ögonen uppspärrade och kunde inte ta blicken från idioten alltså..

Vad är det som gör att vissa människor utmanar ödet på det här sättet, det finns så många andra sett ju.. Dessa människor som söker kickar, jag förstår mig inte riktigt på dem. Visst jag söker ju kickar jag med och får det genom att titta på skräckfilm, egentligen får jag väl en kick av att titta på det här puckot me med tanke på att jag inte kan byta kanal. med det är ju inga farliga kickar i min mening.

Det är en hel vetenskap det här och den intresserar mig som att jag inte förstå den.. Det skulle kunna vara ett ämne till den kommande c-uppsatsen om jag nu skulle ledsna på det ämnet jag redan valt :P

Nej plugga var det jag höll på med!!

Morgon!

De här tidiga mornarna är inte till för mig, men jag är uppe iaf. Jag ska snart cykla iväg till mitt nya extra knäck där jag ska gå brevid för sista gången. Sen på onsdag ska jag jobba mitt första riktiga pass, känns jätte bra att få hoppa in så snart efter jag gått brevid för då har jag ju fortfarande en massa i huvudet!

Nu är det lite frukost som gäller! Ha en bra dag!

Helgen som gått!

Min fredag har jag redan skrivit om så jag tänkte redogöra för resten av helgen. Gårdagen gick åt till att städa och tvätta i stort sätt hela dagen och sen på kvällen Kom Anna och Sabina över och kollade på finalen av melodifestivelen med mig, Anna hade med sig jätte goda chokladbollar som fick ta en svängom i frysen innan vi kunde äta dem, de var lite mjuka :) Men som sagt jätte goda och jag har en kvar som jag tänkta ta till mitt te nu.

Det var ett riktigt bra startfält igår och det var lite småsvårt att veta hur det skulle gå. Men jag höll iaf på Charlotte för jag tror att hon skulle klara sig bra mot övriga Europa. Och min favorit Sanna kom ju två och det var inte helt fel : Är totalt såld på hennes låt och jag kan nästan hela utantill :) Sjunger visserligen inte lika bra som henne men iaf! Just nu kommer jag inte ihåg all pausunderhållning, men jag kommer ihåg att den var bra iaf. Björn Gustavsson lyckas som vanligt att få mig att skratta.

Efter melodifestivalen kollade vi lite på Matrix och pratade en massa, tiden gick och snart hittade vi till the village. Lite komiskt att den kom på tv bara två dar efter att jag tittat på den. Mitt i filmen så begav sig flickorna hem, kl var väl typ halv två då lr nått. Jag gick och la mig, men hade tänkt kolla klart på filmen. Men jaaa det gick väl inte så bra, jag somna väl typ innan jag la ner huvudet på kudden :P

Redan igår så bestämde jag mig för att jag skulle ägna dagen till att plugga, har två kompletteringar som jag skulle vilja ha skickat in innan påsk här då jag åker till Uppsala. Och kors i taket så vad jag fortfarande motiverad när jag vakna i morse. Jag är inte helt klar med den jag arbetat på idag men rätt så, den blr helt klart färdig imorgon. Bestämde med Anna att ta en promenad på em så jag skulle kunna få ta en paus mitt i pluggandet och det blev en två timmars lång promenad ute vid lysingsbadet. Och vilken härlig promenaden det var, jag behövde verkligen den där friska luften. Det var inte så jätte varmt ute, men solen sken lite nu och då. Vattnet var så vackert. Jag är ju lite barnsligt besatt av vatten för er som inte vet :) Njuter verkligen av alla känslor man kan få av att titta på vatten! 

Anna och jag prata lite om att det har blivit mycket svårare att ta sig ut ju äldre man blivit, när man var barn var vi ju ute och lekte hela dagarna, det behövdes ingen ordentlig anledning. Nu känner jag att jag skulle vilja ha en hund för då måste jag gå ut. eller om jag skulle ha barn då skulle man också vara ute på ett annat sätt.. Ja ja vi kämpar på med att ta oss ut i friska luften :)

Nu ska jag fortsätta att titta på film innan jag ska sova. Det är en tidig morgon imorgon!

Natti natt !!

Min fredag!

Blev inte riktigt som jag tänkt mig, den blev bättre! Vi hade visserligen sagt att vi kanske skulle kunna få ett ryck på kvällen, men jag kände bara för min säng. Så när Emmi ringde och fråga om jag ville med ut en sväng så hakade jag efter några tankar på :) Det var bara att krypa upp ur sängen och byta ut myskläderna mot något mindre mysigt och så bege sig ner till stan. Vi hade en liten tanke om at gå in på palladium och bara kolla läget, men vi fastna på en parkbänk ist och snackade i en evighet. Vi har lite gemensamma tankar Emmi och jag! När vi börja frysa en massa gick vi iväg och käka pizza, delade på en kebabpizza och äntligen kunde jag må lite bättre. Vi blev kvar där ett tag me innan vi gick en vända på stan och sen hem, Kl var väl efter ett ca någon gång när jag kom hem och då var jag inte trött någonstans så jag la mig och tittade på en film. JUMPER, långt ifrån så bra som jag trodde, men man ska nog se den iaf en gång :)

Lyckades ta mig upp kl 9, efter sex timmars sömn. Gick iväg till tvättstugan för att boka för idag, men fanns ingen tid nu vid 10 som jag hade hoppats så nu får det bli kl 13 ist. Så tills dess blir det lite frukost och sen funderar jag på att cykla ner till biblioteket och hämta en bok till nästa kurs. OCh sen blir det till att fortsätta städa, tjejerna kommer ju över ikväll för att titta på Finalen i Melodifestivalen :) Nice!!

Ha en bra dag!

När?

Ja jag vet, det är inte mycket positivt här i bloggen nu men jag kan inte hjälpa det!

När ska det sluta göra ont?

Ang min fråga

Jag har fortfarande inte kommit på något bra svar på frågan jag hade i förra inlägget, det är svårt att veta när man ska ge någon en andra chans!

Okej du har blivit jätte sårad, men fortf tror att det kan handla om HONOM så vad gör man? Ska han få överbevisa att han vill ha dig tillbaka och visa på alla sätt som går att han är ångerfull. Och ska du först då ge honom en andra chans och kanske finna lyckan. Lr ska du gå på "regeln" Fool me once shame on you, fool me twice shame on me! (ber om ursäkt för eventuella stavfel) Och om du går på den regeln så kanske du ist missar lyckan. Det är svårt det här och jag har inga svar på frågan, men svaret kanske kommer med tiden!

Det skulle vara skönt om jag kunde vakna en morgon och faktiskt veta hur det blir. Vad han säger och vad jag säger, men jag tro inte den dagen kommer innom den närmaste framtiden..

I väntan på bättre tider kör jag på mysmongostilen och en massa film :)

Dagens fråga

Hur mycket ska man förlåta?


Basgrupper...

...De kan vara jätte trevliga, bra att ha eller så kan de verkligen vara pest och pina och inte alls bra att ha. I mitt fall är det de sista som gäller för den gruppen som jag är en del av nu. När man inte kan tänka på så mycket annat än att dagen ska ta slut, uppgiften vara klar och kursen godkänd så är det illa enligt min mening! Under hela den här kursen har jag varit väldigt irriterad och det släpper inte och det pga stämmningen i gruppen.

Jag skyller inte allt på det andra, utan självklart har även jag en del i problematiken. Men det som jag ser som orsak till våra problem är att vi är så otroligt olika varandra och det på alla sätt och vis. Vi är olika som personer, vi har olika sätt att resonera på och vi har olika sätt att formulera oss i text. Och det är väldigt svårt att få till ett flytande arbete då. Helt klart! Det är ju vår grupp ett tydligt exempel på. Utöver det här så har jag och en annan tjej kommunikations problem. Hon förstår nog inte allt jag säger och jag förstår inte allt hon säger, vilket resulterar i att det blir onödig irritation oss emellan.

Till stor del av alla gånger jag beklagar mig över puckona i min grupp kan det låta som att jag lägger allt på dem, men det e bara för att jag är så jäkla irriterad och måste få utlopp för lite aggression. Kan ju inte påstå att privatlivet inbjuder till så mycket glädje alla dagar. Speciellt inte de senaste veckorna :/

Att aggressioner finns kan man märka på ett annat sätt me och det är mitt stora behov at att se såna här filmer där det bara är en massa onödigt våld. Det är inga filmer som jag i vanliga fall är intresserad av att se, men just nu är det det enda jag vill se. Och på musikfrånten får det gärna vara hårt, skrikigt och multiaggressivt.. Jag undrar hur ett boxpass med Sandra skulle se ut nu? Visserligen har hon lite aggressioner hon me så jag skulle väl bli ihjälslagen ja .P

De där fina kommentarerna om att jag mår bra och att allt är lugnt på F fronten är nog inte helt sanna tror jag. Okej jag är inte så jätte ledsen och har inget behov av att gråta, men behovet av att behöva slå någon är ju desto större!

Vårkänslor

Våren har kommit till min blogg!!  Härligt med gröna knoppar som lyser upp tillvaron måste jag säga :) Promenaden med Anna var helt underbar, det har varit sånt härligt väder idag. Solen har bjudit på många strålar och det finns många vårtecken att titta på. Är det lika fint väder imorgon får det nog bli en promenad tillsammans med min kamera. Det är blommor och en början till löv på en massa buskar här i västervik. Fåglarna har börjat sjunga sina vårsånger. UNDERBART helt enkelt!!

Och nu är det soffan och andra chansen som gäller! Hoppas alla har en bra kväll :)

Kraaamar!

Att acceptera!

Tänk vilken skillnad det gör att acceptera den situation man är i. I alla fall för min del, jag känner mig mycket lugnare och har ett jämnare humör för tillfället. Jag har dagar då jag är arg och ledsen, men jag har även dagar där jag kan känna lycka och typ harmoni. Det glädjer mig att jag kan lyckas må bra i en sån här situation och det mycket bara genom mig själv :) I vanliga fall är det vännerna och familjen som på egen hand lyckas vända på mitt mående! Ett steg fram i min personliga utveckling :) En annan grejj som är ett tecken på att jag kommit fram i min utveckling är att jag försöker se till de bra och fina sakerna och stunderna vi hade och hur långt jag kom med honom. Många steg upp kom jag med hans hjälp :)

Konstigt nog så är det här en bra dag, men egentligen borde jag ju deppa ner mig som fasen. Iaf om jag känner mig själv rätt liksom. Jag drömde nämligen om honom i natt, en jobbig dröm och sen skulle det vara Xmånader idag. Han är barnledig så vi skulle ha kunnat mysa till det ordentligt. Men tydligen så ville ödet annorlunda! Ja för jag tror på ödet när det gäller oss, speciellt med tanke på hur vi träffades...

Nu ska jag fixa mig så jag är klar när Anna kommer förbi, vi ska nämligen ta en promenad i vårvädret. Solen lyser inte så mycket längre med temperaturen är underbar!!

Hej så länge!

Insåg!

Jag insåg här när jag kom hem idag att jag mår bra! Ja jag känner mig lite lycklig faktiskt. Trots din frånvaro och sviniga stil så mår jag helt underbart idag. Skulle vilja trycka upp det i ansiktet på dig men nä jag skiter i dig nu.

Anna och jag gjorde ett helt fantastiskt arbete idag i skolan där vi satt i vår ensamhet, Enligt mig finns det inte mycke att klaga på, det är helt klart en jätte bra början. Och vilken skillnad det är att arbeta bara två st ist för hela gruppen, inte lika många viljor som måste komma överens ;P Värre blir det väl nästa vecka då vbi ska försöka få ihop två arbeten. Längtar inte alls tills dess..

Jag har städat klart nu här hemma och sitter och väntar på att Sabina ska höra av sig. Vi ska ta oss tid till att träffas idag och det ska verkligen bli jätte kul, ser fram emot det som en tok..:D Sitter även och klurar på vad jag ska hitta på ihelgen, någon som vill komma och kolla film och vara onyttig med mig imorgon kanske :D

Nä dansa lite till sterion kanske :)

På riktigt!

Idag känner jag inte för bloggen speciellt mycket, tänkte köra på den riktiga varan ist när jag kryper upp i soffan framför Greys, så det får bli dagboken, en kopp te och rostad macka ikväll. Låter ju helmysigt tycker ja och det passar när man snorar som... eeehh jag gör :P

Nu börjar det snart! Hoppas alla har en trevlig kväll :)

Kan passa på att påpeka att idag diggar jag Britney Spears låt Toy soldier, lite repeatkänsla är det!!

Stolt!

Tjejen som väldigt sällan lagar mat (jag) slog sig själv med häpnad när hon idag faktiskt lagade mat och det i tid! Kl 16.00 satte jag mig vid köksbordet och åt potatis och fiskpinnar och så knäckemacka. Det var väldigt gott, men blev sådär jobbigt mätt.. Det blir jag varje gång jag gör saker och ting ordentligt ;P

Var väldigt inställd på träning ikväll, därav den tidiga maten, men jag hade glömt bort att jag faktiskt är förkyld. Jag förtränger gärna det de få timmarna på dygnet som jag faktiskt mår bra. Men som jag snorar nu är det ingen ide att försöka inbilla sig att det är jätte bra att träna. Så väldigt motvilligt ändrade jag mina planer och ist har jag fortsatt plocka här hemma. Börjar få riktigt bra ordning på alla pappershögar som ligger utpridda lite här och där..De minskar till och med. Plockar jag bara bort den rena tvätten så är det inte långt ifrån tipptopp. Och när det väl är tipptopp är tanken som alla andra gånger att jag ska försöka hålla det sådär. Kanske jag lyckas den här gången :P Typiskt nog så känner jag mig själv och kan inte lura mig mera på den punkten. Ist är min forhoppning att det iaf ska ta lite längre tid att stöka ner :) Och att det inte stökas så mycket!

Sms , toalettpapper och tvspel en stund till innan jag fortsätter vara duktig! Toapapperet följer visserligen med mig vad jag än gör ;P  HA DET BRA!!

långsamt frammåt

Dagarna går långsamt frammåt, tänkte ringa idag, men bestämde sen att iaf vänta tills på onsdag efter mitt besök jag har då. Kanske kan komma på ett å annat då. Men nog är det tufft iaf. Jag saknar och längtar, är arg och ledsen och ibland är jag ingenting alls.

Idag har jag iaf kommit lite mer iordning här hemma, jag har pluggat lite och jag har ringt ett viktigt samtal och mailat till samma ställe. Idag har jag även hunnit med att spela en del ps2 och nu tittar jag på csi new york. Imorgon är det skola för hela slanten och förhoppningsvis ser det lite ljusare ut för oss och vårt projekt. Skulle behöva lite svar nu ist för en massa frågor, men det blir nog bra imorgon bitti när vi ses..

Jag har galet ont i halsen idag, värst är det som vanligt på morgonen och så på kvällen. Hoppas jag slipper feber iaf.. Nu blir det soffan en stund till innan jag byter ut den mog sängen :)

God kväll!

Dagen som gått!

Nu är snart den här dagen slut och den har varit lite jobbigt. Förutom att jag är trött och förkyld lite nu och då så har jag tänkt en del idag, men samtidigt har jag försökt att låta bli å tänka. Håller man sig sysselsatt så går det rätt bra! Jag blev väkt av telefonen vid 13 tiden och gick upp och duscha, inte bakis, och sen drog jag iväg och träffa Sandra och Jonas lite. När jag var med dem kände jag mig rätt så död och då inte för att jag somna kl 5 på morgonen utan pga min förkylning. Varför e förkylningar alltid värre på kvällar och mornar. lr ja då man precis vaknat?

Iaf, när jag kom hem sen kixa jag lite med datorn och sen tog jag tag i mitt kök så det ser ut som det ska igen, i morgon får det bli resten av min lilla lägenhet och sen ska det pluggas en massa.. Hej hå vad jag har att göra egentligen, måste sluta förtränga sånt ;P Skulle även behöva ringa lite. Så egentligen borde jag bädda ner mig nu så jag kanske kan vakna i tid och börja bocka av punkt för punkt på min måste lista. Men jag ska bara först :)

God natt på er iaf!

Söndag!

Det vart utgång igår! Vi kom ner på stan vid ett cirkus och kul att man kan komma ner på stan så sent och fortfarande ha en kanon kväll. Förfesten ägnades åt, efter melodifestivalen, till att prata väldigt mycket sex. Alltid en uppskattat samtalsämne :)
Tyvärr var jag lite seg som att jag har gått och blivit smittat av Sandra och Jonas förkylning och inte blev den bättre av nattens regn. Och det konstigaste med gårdagen var att jag inte var så full som jag borde vart. Alltså med tanke på hur mycket jag drack så borde jag vart lite ostadig på benen iaf, speciellt med tanke på att jag inte dricker så ofta nu för tiden.. Iaf så var det en jätte trevlig kväll som jag verkligen behövde!  Men vad är det med killar som inte fattar vinken när de blir ordentligt dissade? Den var en kille som var på Emmi hela kvällen trots att hon och jag var typ ihopklistrade för att slippa såna som hanom..:P

Jag var en lydig flicka och har inte gått vidare med mitt liv som du påpeka Lena :) I dagsläget skulle det betyda otrohet och jag vill ju inte ha någon annan än mitt pucko tyvärr!

Och idag är jag svag känner jag. Skulle behöva lämna bort mina telefoner för annars så finns det en stor chans att jag använder dem.. En del av mig har hoppats på att få ett telesamtal idag och att kanske så skulle vi träffas och vi skulle prata och förklara för varandra. Det är väldigt onödigt att hoppas, det är ju bara för mig det blir jobbigare!
Det blir till att sysselsätta mig med en massa viktigt idag så jag tänker på annat. Har planerat att ta tag i min lägenhet iaf och efter det blir det nog film och ist fr den planerade pizzan ska jag nog laga mat. Måste försöka sluta missköta mig och mitt liv..

Längtar tills på måndag!

SKÅL!!

Om bara en liten stund så ska jag möta Anna utanför min port och så ska vi cykla vidare till Emmi där vi ska spendera några timmar och förfesta lite innan vi gör stan. :) Och Britney Spears nya skiva funkar väldigt bra som "göra sig snygg musik" Hon är bra den tjejen! Men iaf, Ha en kanon kväll gott folk!

SKÅÅL!! ;)

Lördag!

Det har gått en vecka och en dag nu, jag är tom!! Jag ignorerar och låtsas att det aldrig har varit några mess. Jag förtränger allt vad känslor heter! Mitt liv går frammåt, det går när man inte tänker förstår ni! Jag håller mig sysselsatt hela tiden, kanske inte med stora viktiga saker, men iaf med nått.
                                                                                                      ~~
Ikväll ser det ut för att bli fest och kanske en utgång, Tre brudar, musik, dricka och glada lynnen och vi har en perfekt kväll. En sån där kväll som jag har längtat efter. En sån där välbehövlig kväll. Jag har lixom känt i kroppen att jag behöver festa lite, varende fredag har det börjat krypa i hela kroppen och jag kan inte sitta still om jag har musik på. Jag behöver dansa, jag har ett sånt behov och ikväll så ska jag ta och tillfredsställa det behovet!

Bakisdag here i come :P


RSS 2.0