Att uvecklas kanske..

Jag har utvecklats de senaste åren. Jag har hört det många gånger och självklart vet jag om det. Jag märker ju det själv, men ibland får man tydlige bevis för det. Som idag då K gick dubbelt med mig för att lära sig arbetet, han var den som jag gick dubbelt med när jag börja jobba första gången.. Galet knas med ombytta roller men i alla fall. När jag gick dubbelt med honom var jag liten och rädd och tyckte att han var livsfarlig. Han var ju inte ful heller så jag kände mig måttligt nervös och rädd för att jag skulle visa hur liten och korkad jag var. Så i morse innan jag åkte till jobbet var jag smått nervös för att jag skulle bli klumpig i hans närvaro, men icke serni :) Idag kunde vi prata som två jämnspelta människor och det kändes asbra. Han var inte så läskig längre och inte har han förändrats speciellt mycket utseendemässigt.

En annan grej som bevisar att jag utvecklats hände för några veckor sen då jag var hos pappa och vi hälsade på släktingar till han snart exfru. Jag brukar alltid känna mig väldigt obekväm när jag träffar dem och likaså där känna mig liten och korkad. Men återigen var vi bara vuxna och jag knalla in och krama hela högen och hade ett normalt samtal med dem. Visst var det smått obekvämt med att ha allas ögon på en då jag fick redogöra för hur allt ligger till med livet nu. Lilla Marika hade  ju blivit stor nu  och de var ju nyfikna :)

Men en grej har jag tänkt på. I situationer då jag möter unga människor, speciellt killar, känner jag mig ofta väldigt liten och korkad. och det spelar ingen roll om det är snygga människor. Jag behöver inte känna något speciellt intresse för dem, men endå vill jag visa mig från min bästa sida. Och är det så konstigt egentligen? Är det jätte konstigt att jag hellre väljer att gå i den kassa där det sitter en äldre dam i stället för en yngre kille? Mamma och Kenth verkar vara av den åsikten att jag är urlöjlig, men kommer inte dem ihåg hur det var när dem var yngre?


NT NT...

I övrigt så har jag nu ett pass kvar här i Uppsala och chefen tycker att jag ska skylla mig själv när jag erkänner att jag känner mig lite pirrig inför det nya jobbet. Men att känna sig pirrig och nervös betyder inte att jag inte vill dit och att jag ångrar mitt beslut om att sluta jobba här i uppsala. Jag är TOKNÖJD ju :)


Micke picke pö, även kallad min bror!

Ja, han lyckades ÄNTLIGEN ta sitt körkort. Tänk vad lätt det går för en stackare med dysleksi nä han väl får ett muntligt prov! Men Grattis iaf, nu är det du som kör ner mig till Linköping ;)

Om jobbet, det gamla!

Fången i sin egen kropp, det var så jag tänkte när jag såg på henne. Och jag, JAG far illa av den vetskapen. Hur ska inte då hon känna? Dag ut och dag in kommer det en massa människor och flyttar på henne, bökar och donar och hon kan inte säga hur hon känner för det hela. Kroppen har slutat fungera och rösten ger vika och ut kommer ingenting, oftast.


Det är nog en rädsla i mig som tänker tanken om att vara fången i sin egen kropp. Jag tror mig veta att hon i övrigt är väldigt klar. Tänk er att vara helt klar i huvudet, att ha viljan att kunna prata med omvärlden, att ha viljan till att vilja sköta om sig själv och att sen inte kunna göra det.


Jag ser ibland hur hon försöker säga mig något, något som kanske kan vara viktigt för henne, och jag ser hur hon misslyckas. Då värker det i mitt hjärta och jag önskar att jag slapp vara där.


Jag vill inte vara där jag är just nu, men det betyder inte att jag inte bryr mig. För jag bryr mig, ibland mer än vad som är vettigt!


Bra musik!


Milow ~ Ayo technology

Behöver lite tips på vad jag ska ha för typ av motiv på min fotovägg i vardagsrummet.. Jag bara tyckte att en fotovägg skulle vara snyggt när jag och sandra prata om det, men jag vet inte vad det ska vara för motiv. Själv är jag ju bäst på att ta närbilder av blommor. Men människor är fint med.. Hm, tips någon?

Lugn hemmadag

Idag  har vart en bra dag!! Sovmorgon till att börja med och därefter pyssla ute i stort sätt hela dagen. Behövde en sån dag kände jag. Långt ifrån telefoner och datorer. Och så sitter man här nu :)

Efter en sån här dag så har jag tillfredsställt mitt behov av lugn och ro, vilket resulterat att andra behov kommit till ytan. Jag vill vara social, flirta, dansa, shoppa och fika. Har fått dille på att fika, men känner verkligen för att sitta på en uteservering med en chailatte och goda vänners sällskap. Glass skulle vara gott och det självklart i sällskap med sol och värme. De här behoven tänkte jag tillfredsställa i slutet av kommande vecka, då ska jag nog hinna med både det ena och det andra.

Nu börjar huset tystna, en efter en ger upp för tröttheten och kryper ner. Jag känner mig rätt trött jag med, men samtidigt lite för social för att sova. Tror jag ska bädda ner mig med datorn på magen och se om någon vill hålla mig sällskap tills tröttheten blir för påtaglig.

Jaja, här kan jag inte sitta i alla fall..

Godnatt!

Solen skiner och jag har städat!

Det har hänt något väldigt konstigt med mig. Efter ca 15 års uppgång kl 6 har jag äntligen fått in det i kroppen!! Det låter ju som om det skulle vara nått väldigt bra eller hur? Men nej så är inte fallet!! Med tanke på att det tagit ca 15 år innan kroppen insett att man ska vakna så kan det hela inte fungera helt korrekt ju.  Nä för så här är det, när jag ska sova då vaknar jag dötidigt och när jag ska vakna tidigt ja då är det betydligt trögare.

Mina senaste två sovmornar, då jag tänkt sova till nio, har jag börjat vakna runt halv sex!! MEN HALLÅ!!! Surt sa räven alltså. Idag gav jag upp och knallade u till köket halv åtta och gången innan det gav jag upp vid åtta. Det blir spännande att se hur det blir att vakna imorgon då jag måste upp kl sex.

Annars då? Jo jag kan informera att jag jobbar min sista dag här i Uppsala den 29/4 och börjar mitt nya jobb i Linköping veckan därpå. Hur bra är inte det då :) Jag räknar ner arbetsdagarna som ni kanske förstår och jag har nu åtta arbetsdagar kvar. Bockar av ett pass efter ikväll :):)

Nu ska jag snygga till mig lite så kanske jag hinner sitta i solen en stund innan det blir jobbet. Det är ju inte bara huset som kan se bra ut heller.

Trevlig fredag mina vänner!

Mysig dag på stan!

Jag vet inte om det är korkat att inte ligga kvar i sängen en hel dag när man äntligen är ledig? Har jobbat sex dagar på raken här och är nu ledig idag innan jag jobbar sju dagar i rad igen. Jo, jag är tvungen att precisera hur många dagar jag jobbat och ska jobba på raken för jag tycker synd om mig själv. Men för att återgå till om jag borde legat kvar i sängen idag eller inte då. Som ni redan förstår är det inte vad jag gjort idag, i stället släpade jag med min Syster Nathalie in till stan och gick på en liten fotorunda och sen tog vi även en tur på stan.

Det har vart en jätte mysig dag och jag fick nått bra kort. På stan gick det bättre :) Jag köpte en läcker tröja, som enligt Nattis var ful men inte på mig. Höhö! Sen blev det ett par tygskor med.. Årets första glass har avnjutits, men när jag väl var klar frös jag som en liten gris. Jag åt en kulglass med lakrits och polka och Nattis tog en mjukglass med chokladströssel. Härlig dag som sagt!

Nu ligger jag här i sängen och lyssnar på Oh Laura och njuter lite av ensamtid..

Ohh vet ni en sak? Lina, som är en av mina bästaste vänner, fyller hela 24 år idag! Grattis gumman ♥Linköping tur och retur

I måndags åkte jag hem till Linköping för några dagar och vilka bra dagar det var!! Jag umgicks mest hela tiden med Sandra ♥ Fan vad jag saknar henne när jag är här uppe och jobbar, men snart kommer jag ner. Ja för det är ett löfte :) Vi har snackat skit, gått på stan, käkat mat och spelat biljard. Sandra skulle lära mig då jag typ aldrig spelat och ja jag måste säga att jag var bättre när jag gick än när jag kom!

Förutom det gick jag till frisör Linda och blev snygg i håret igen, det fick bli aningens kortare än sist hon klippte mig. Sen hade jag ett möte i tisdags förmiddag som slutade väldigt bra. Senast 1/5 flyttar jag hem igen och det på heltid..

Några dagar i Linköping och livet leker igen! Hur bra är inte det :)

I går när jag gick upp så satt jag på min balkong i linne och mysisar och gassa i solen medans jag drack te. Underbart alla gånger!!

Idag är jag i Uppsala igen och har jobbat. Vi gick en kort och alla fick stressa som tokar för att hinna med allt. Ja välkommen tiilbaka till verkligheten :P Sen en annan sur grejj är att jag har en akut tid hos en tandläkare imorgon. När jag vakna imorse och gick upp på toan kände jag att jag hade nått mellan mina tänder, kände efter med tungan och vips så var jag en halv tand fattigare. Jag som hatar allt som har med tandläkaren att göra!!

Nu ska jag fixa nått att äta. God kväll!

RSS 2.0