Hur gammal är du?

Jag sitter och dricker te innan jag ska bege mig till skolan och jag börjar komma ner till bottnen. Vad ser jag då? Jo att det står en 2:a i mitt glas och då kunde jag ju inte tänka på annat än när man var liten och jämt frågade kompisarna hur gamla de var i glaset :) Åh det oskuldfulla barnet, vad härligt det var! Idag är jag iaf 2 år i glaset!!

Idag är även andra dagen som jag faktisk vaknar rätt så lätt, Jag skulle verkligen vilja att det är pga att det är ljusare ute. Tidigare så har jag inte påverkats av ljuset utan jag är lika trött oavsett lixom. Men nu i två dagar har jag vaknat med persiennerna uppe och en skinande sol utanför fönstret, så ja det är väldigt ljust i min lägehet..

Jaha, vi får se vad vi ska göra i skolan idag? Jag och två till i min basgrupp ska arbeta på projektet, men jag har ingen aning om vad som kan göras nu. Mitt mess igår om att flytta på dagens träff tills på tisdag när vi också har bokat in en heldag fick jag inte svar på från alla håll. Så det blir till att gå till skolan nu och sen kanske vända?

Ha en bra dag!!

Förvånad

Idag hade vi ett bra basgruppsarbete, det var givande och jag var inte stressad! Och det var typ första gången sen jag fick min nya basgrupp. Tragiskt men sant, men nu är kursen snart slut och då är det nog inte lika mycket jobb i basgrupp, det är ju snart dags för uppsatser..
Weeii vad spännande, när man tänker på dem så känner man att det inte är långt kvar. Och jag vill inget annat än att vara klar nu så jag kan börja mitt liv i uppsala!

Men att bli klar och flytta hem till Uppsala igen betyder att jag lämnar en massa goa människor som finns i min närhet nu. Och jag kommer verkligen kämpa för att hålla kontakt. och så säger man alltid men utan resultat. Alla har sina liv och träffar hela tiden nya människor. Livet går frammåt ju ( även om jag inte kan se det just nu) och det leder in på en massa olika banor.
Med tanke på att jag känner väldigt många gånger att jag vill att mitt liv ska vara klart, alltså att jag har fått jobb och familj, så tänkte jag bestämma mig för nått drastiskt. Om jag är singel när jag tar min examen ska jag se till att spara ihop pengar och åka till mina drömmars länder och bara leva livet. Och sen komma tillbaka med nya krafter och börja på riktigt med allt som jag vill ska vara klart. Jag är ju ung för 17 gummor, tänk att jag jämt ska glömma bort det :P

Nu ska jag plugga en kortis innan soffan kallar på mig!
I väntan på svar så tragglar jag på och försöker att inte tänka..

En bild...

... Säger som sagt mer än tusen ord!


Beslut

Har varit mycket borta nu några dar, jag orkar inte vara hemma :( Jag har varit stark och verkligen försökt låta bli att prata om min oro. Idag är jag iaf hemma igen och det första jag gör när jag kommer hem är att börja gråta. Det ser ut precis så som jag känner mig här hemma. Och idag har jag bestämt mig för att få ett svar så jag kan sluta vara orolig för hur det ligger till. Jag gav lite utrymme och hörde inte av mig några dar och utan resultat. Han hörde inte av sig iaf och nu har jag kommit så långt i min oro attt jag insett att det är bättre att veta om jag har ett förhållande än att ha ett dåligt förhållande.

Jag vill ha ett förhållande med denna filur, men jag vill att det ska vara bra.. Vad hände lixom? :(

Himlen har öppnat sig

Jajjemän nu har himlen öppnat sig här i västervik och det känns väldigt skönt då att veta att man inte måste gå ut på hela helgen om man nu inte skulle vilja det.

Skulle bara vilja klaga lite på hur kass jag är på att hitta referenser till mina tentor. Sitter nu med en komplitering och letar i böckerna efter referenser som behövs för att jag ska bli godkänd. Det räcker ju inte med att jag skriver vad jag tycker och tänker om något inte ens det jag vet fungerar om jag inte kan koppla det till en bok. Lite strörande måste jag säga. Det är ju så mycket man lär sig under åren och hur ska man kunna referera till allt det.
Jag kollar på mina tankar i texten och sen i böckerna för att hitta något att stödja det med, men nej det finns inget.. Surt sa räven...


Lyssnade nyss på en låt som hade en väldigt bra text.. tänk er meningen "you gott the sweetest ass in the world" OM OCH OM IGEN :) mycket givande men basen får mig att återigen vilja dansa.. Det är fredag!!
oo jag kan redan sjunga med i låten trots att jag bara hört den en gång :) :)

Utpumpad

Gårdagens samtal har satt sina spår, jag är utpumpad idag, trött och har ingen ork.. Den vardagliga oviljan till att göra nått är med mig även idag. Jag vill inte gå i skolan nu, jag skulle hellre ha ett jobb att gå till varje dag. att jämt veta vad jag ska göra om dagarna och att ha de där vardagliga rutinerna som jag saknar så. Och nu när jag känner så här funderar jag på de där sakerna som jag vill göra men aldrig gör..

Jag vill:

* Börja dansa igen
* Lära mig att sjunga
* Åka utomlands
* Åka iväg och vandra
* Spela fotboll igen

Det som ligger närmast till hands är nog dansen, letade lite igår efter vilka möjligheter som finns. Jag tror jag ska maila musikskolan och se vad de har för nått.

Jag behöva ägna mig åt nått jag älskar!

GULD VÄRD!!!
En jätte kram till Lena, Du är guld värd ♥
Tack för att du är min vän :)

image8

damn it

Var  riktigt laddad idag för att fixa min komplitering på barntentan men vad upptäcker ja? JO att jag inte har några av de där böckerna hemma. De är utlånade till en kompis kom jag på.. F*ck F*ck F*ck säger jag bara.
Det är så typiskt att när jag väl får lite"sug" till att vilja plugga med nått så ska det skita sig. Och henne träffar jag inte förens på måndag. Men får väl ringa till någon annan kursare och kolla om jag kan låna böckerna. Då kanske jag kan få till lite sug imorgon igen så jag kan få in den och bocka av den kompliteringen på min lista.

Ska jag läsa lite säljö då? :(

RIP

Så var det dags igen :( I höstas blev min katt jätte dålig och trots vetrinärens besök överlevde han inte natten. Det var en stor sorg och jag saknar Snobben hela tiden.  Nu har Snobben fått sällskap av sin bror Tusse :(

Kl 20.00 igår hörde mamma konstiga skrik utifrån garaget och när hon kom ut dit hittade hon tusse, han skrek. Och ännu mer när mamma rörde vid honom. Det blev en två timmars lång jakt på vetrinär, men det är sportlov där i uppsala så det var en ren omöjlighet. Men nu är han borta iaf och han lider inte längre. OCh nu gör han sin bror sällskap där i katthimlen.

Jag gråter inte den här gången, men jag är ledsen. Och väldigt fundersam på vad deras konstiga dödsfall beror på. De hade enligt mamma liknande symtom och hon tror sig att det blivit förgiftade på något vis och att det giftet slår ut rörligheten och så andningen :( Tusaa var pigg och glad i går morse inga tecken på att han mådde dåligt och vid lunch sprang han runt och lekte utanför huset fortfarande inga symtom och så på kvällen bara jätte dålig och sen borta.. Skumt och väldigt obehagligt är det!!

Mamma var knäckt nu när hon ringde :( När ska skiten ta slut?

  
       Tusse                &        Snobben
                          RIP

...

En bild säger mer än tusen ord, jag önskar jag hade en sån bild nu.
Jag kan lixom inte få fram i ord vad det är som händer inom mig


Fundering

Nu när de flesta nära och kära har tillgång till min blogg undrar jag.
Har jag skrivit något som kanske inte någon behöver veta om mig?
Typ i stundens hetta lr så, men det har väl varit rätt lugnt nu :) 

Hoppas jag iaf :)

Inget på hjärtat blev väldigt många rader :)

Lite nu och då kommer jag in i perioder då jag inte vet vad jag ska skriva och det helt enkelt för att jag inte har nått roligt att skriva om. Men allt i livet är ju inte roligt så kontigt är det väl inte att även bloggen har sina tråkiga dagar?! Nä så är det nog.. hmm ja!

Jag önskar att mitt liv hade lite mer spänning och att den spänningen var utspridd över hela veckorna. Allt för ofta är det så att det går en period i livet då allt är hur tråkigt som helst och jag bara sitter här med min dator och så kommer det andra perioder då det händer jätte mycket. Varför är det så ojämt fördelat? :P Det kan ju inte enbart bero på mig för jag är öppen för förslag varje dag ju, men just ja man måste ju faktiskt göra nått själv för att det ska hända nått. Mina nära och kära kan ju inte veta när jag har tråkigt! Sen är det ju även så att alla har ju sina liv och man måste lyckas passa ihop allas liv för att det ska kunna bli något och det är väl där skon klämmer kan jag tänka mig.

Här i västervik har ju alla mina nära familjer, det är barn och katter och pojkvänner. Och tyvärr är det ju så att det är lättare att hitta på nått när man e själv, singel och alltid öppen för förslag! Visserligen har jag me det där, kanske ingen familj men en pojkvän har jag ju, men han är inte här ju! För tillfället utspelas vårt förhållande genom sms och hur romatiskt är det på en skala? Inte för att det var det jag skulle klaga över nu, men jag menar bara på att min pojkvän är inte här vilket gör att min liv ter sig väldigt mycket som en singels liv. Lr ja som mitt liv då jag var singel. Just för tillfället är det inte så stor skillnad på mitt liv idag från hur det var för ett halvår sen.

(Hm jag anar en liten sorg här mitt i allt grubbel. jag hade bara tänkt skriva att just nu har jag lite bloggtorka men plötsligt bara sprutar tankarna ur mig. Men en sorg verkar lysa ur min text.)

Jag vill att mitt liv ska hoppa upp en nivå, upp till samma nivå som alla andra är på. Jag vill med flytta ihop och bilda familj. Jag känner mig så mogen för det där familjelivet. Kanske inte barn än, men iaf att bo tillsammans med min älskling. Att komma hem till någon lr att ha någon som kommer hem på kvällen. Att ha någon att laga mat till lr att inte behöva laga mat varje kväll. Att ha någon att anstränga sig för lite.


Mycket tankar från en som  trodde sig ha bloggtorka för tillfället!!

Provjobbat

Jag är trött idag och jag tycks inte bli så mycket piggare heller ju fler timmar jag vart vaken. Jag tror jag skulle behöva en utedag. Solen skiner idag med, precis som igår. Och Sandras och min lilla promenad med katterna igår var så skön så skulle mer än gärna vara uta så idag med. Men det är så fasligt långt till Sandra så jag var tvungen att avböja hennes förfrågan om jag ville med ut på promenad. Jag orkar inte riktigt cykla hela vägen dit idag igen.

Och sen måste jag plugga med, och det är vad jag försöker med nu, lr ja nyss, ska snart återgå igen till engelskaboken.  OCh att åka till Sandra skulle alltså ta lång tid och det skulle sluta med att jag inte hinner plugga..:P Alltså är jag hemma och kämpar med boken samtidigt som jag längtar ut. Snurrigt värre här :)

Igår var jag och gick brevid som det heter här i småland. I uppsala sa jag att jag skulle gå dubbelt. Och det gick ju bara bra, träffade nästan alla av de boende och jag följde med runt och fick se vad som görs hos alla. Var även med att kolla på när ett gäng spelade bowling. Vad härligt det var att se, ena killen körde värsta enmansshowen och dansa och grejja när det gick bra för honom :) Ska gå brevid på Tisdag nästa vecka igen och så kanske fredagen nästa vecka med och sen ska jag vara färdig för att kunna jobba själv.. Spännande ju! Men tror att det här skulle kunna funka och funkar det är min sommar räddad :)

Nä plugga var det ja.. Hörs!

Får rysningar av hennes röstSanna Nielsen- Empty room

Tjejernas jobb till att oroa sig?!?

Idag är jag lugn, jag är säker på kärleken och när jag tänker tillbaka på de senaste dagarnas oro är det nästan så att jag skrattar. Det känns så pinsamt att jag oroar mig för ingenting.

Att inte få ett "jag saknar dig med" tillbaka när jag skrivit det till honom får mig att fundera. Har han kommit på att han inte vill ha mig längre. När han inte ringer upp fast han sagt att han ska det så oroar jag mig ännu en gång. Det är hela tiden såna här småsaker som ställer till det i mitt huvud. Och sen får jag ett gulligt sms och jag är säker igen. Knas ju!

Men det som är skönt att veta är att jag inte är ensam om att känna så här, att oroa mig såhär!  Jag har fått bekräftat från flera vänner att de tänker precis samma saker som mig. Jag tror det är väldigt vanligt förekommande hos de flesta tjejerna. Oavsett hur långa förhållanden man haft lr hur gammal man är.

Vi tjejer tänker och oroar oss och de är bara nöjda..
Orättvist men så är det, vi får bara försöka lära oss att hantera det!

Anledningen till att jag är säker idag beror inte på något gulligt sms, egentligen borde jag vara jätte osäker för han kunde inte komma ikväll. Men iaf den här gången så hjälper det att veta att jag inte är ensam om att oroa mig!

Purple love

image4

Bråk

Jag har två sidor i mig, en vettig sida och en mindre vettig och de här siderna är väldigt ofta i konflikt med varandra. Ena sidan säger åt mig att jag ska göra det och det för det måste jag ju, men den andra sidan lockar med massa annat onödigt kul och tyvärr är den mindre vettiga sidan starkare. Och det betyder jag jag sitter och klurar på design och olika hemsidsplaner nu ist för att jobba på mina tentakomplitering :/

Jag ska se om den vettiga sidan kan moppsa upp sig lite så jag överger lekandet om ett tag..

Igår var det den andra deltävlingen i Melodifestivalen. Och denna festival är tradition för mig, den är bara ett måste och jag tycker att den är jätte kul att titta på. Självklart fallar jag inte för alla låtarna, men nog får jag favoriter. Sanna Nielsen fick det att krypa på mina armar, Hon är ju bara för duktig alltså. Hennes låt påminde mig om en annan låt som jag var helt nerkärad i för typ två år sen, Anna Vissi´s bidrag tänker jag på. Väldigt bra iaf.

Och jätte trevligt sällskap hade jag me :) Jag hade handlat hem lite kex och ost och päron, choklad. Mumma alltså, Sen avnjöt jag även en favvodrink och jag var inte ensam om att tycka om den. Men den är god faktiskt!
Verkligen jätte trevligt att få umgås med dig Lena, jag har alltid lika trevligt och samtalen verkar aldrig kunna ta slut!!


Just nu spelas GES - En jävel på kärlek och det är kärleksminnen för mig :) Jag och  David och mitt kassettband med GES.. Oj oj, ja medans alla andra kärlekspar hade en låt hade vi ett helt band med låtar. Allt var mycket lättare när man var liten. :)

kan ha ett problem

Inom den närmaste timmer kommer Lena till mig och vi ska titta på Melodifestivalen. Men det är bara ett litet problem, än så länge kan jag inte få igång min tv. Den lider hemskt mycket av att jag haft öppet hela dagen, så nu är min lilla tv inlindad i filtar och jag hoppas verkligen den vill vakna till liv väldigt snart..

Underbar dag

Det är helt juvligt ute! Solen skiner och det är kallt, men skönt kallt om ni förstår. Jag känner för att ta på mig varma kläder och vara ute på gården och bara pula, men just ja jag bor i stan nu och då kan man ju inte göra sånt.. Tänk att vara ute och samla ihop ris och sen elda det och då passa på att grilla lite korv. LYX som jag vill ha :)

Men ist ska jag kixa här hemma, kl 13 har jag tvättstuga, så den enda ute tiden jag får idag blir promenaderna mellan tvättstugan och lägenheten. Och det är ju alltid nått så ska väl inte klaga! Och ikväll sen får jag som sagt besök av Lena :) Det blir nog en bra dag iaf!!

Den smyger sig på

Från det att jag vakna imorse har jag känt att jag har träningsvärk i typ alla muskler jag har. Det är rygg, mage armar och ben och verkligen överallt. Och nu börjar jag lida lite utav det, det får bli sängen tror jag. Inte för att jag tror att jag kommer sova heller! Nej det blir nog så att jag slår på tvn och hittar något värdelöst program som jag glor på tills klockan är allt för mycket. Ika i ett nötskal :)

Har roat mig med att spela spel över msn med syster Therese, men måste säga att Sandra är roligare att spela med. Okej för att jag kicka ass med syrran, men Sandra pratar inte med massa andra samtidigt så det blir lixom fart i våra spel.. Hehe, alltid finns det nått man kan klaga över.

Väldigt snart är det lördag, och den dagen ser jag fram emot! Jag får nämligen främmande imorgon kväll av en väldigt nära vän. Och vi har som hon skrev i sin blogg inte umgåtts bara hon och jag på väldigt länge. Så det ska verkligen bli jätte trevligt :)

Aaa just ja, jag har hämtat ut ett paket från Ellos idag. Lite nya sängkläder. Jätte fina :) Hoppas kunna boka tvättstugan en sväng imorgon så jag kan få bädda om!!

Hoppas alla haft en bra fredag! Kramar

Ofattbart

Jag kan inte riktigt tro det, men nu äntligen är det dags!
Den 5/3 kl 8.30 är min första gång,
mitt första samtal!!

Två år från det att jag bestämde mig tog jag äntligen tag i det och då gick allt mycket fort.

Jag är:

 lättad 
livrädd
verkligen skitskrajj
Men förhoppningsfull

Igår och lite idag

Tog mig en ordentlig sovmorgon idag, det var helt underbart skönt! Och jag känner mig lite laddad inför min städning idag. Solen skiner ute och här sitter jag med mina snygga badbyxor från Dressman, om jag inte visste vilken månad det var så skulle jag kunna lura mig med att det är härlig sommar utanför fönstret. Står man nära fönstret så strålar värmen från solen in på mig. Härligt, tänk om det kunde vara sommar på riktigt och inte bara i min fantasi!

Igår var en hemsk dag, salstenta hela förmiddagen. Jag var inte riktigt människa förens en bit in på tentan. Jag kände inte alls för att träffa människor och jag önskade inget mer än att få ha en egen liten bubbla att vara i tills det hela var över. Satt i en av sofforna där med min mp3 på hög volym och läste i min bok, allt för att slippa prata med någon. Det funkade nästan helt och hållet. Ett litet ljus före tentan kom i ett rött härligt hjärta från en Klasskompis. Underbara tanke att sprida lite kärlek innan tentan :)

När Sandra blev sjuk så tänkte jag först avboka gårdagens träning, men ist blev det värstingträning. och jag behövde det verkligen, slita ut mig lite fyskiskt sådär. Först blev det gymmet i nästan en timme och därefter 40min core. Jag somnade för en gång skull utan några problem, inte så konstigt ju!

Nu blir det nytta här hemma, det är ju äntligen helg!!


Alla Hjärtans dag

 Glad alla hjärtans dag allihopa!
Hoppas att alla haft en jätte bra dag :)

En kvinnas resa

" Ibland önskade hon att hon kunde ta livet lite mer med en klackspark.
Slappna av, inte oroa sig så mycket. Inte vara så rädd.
Hon beundrade människor som vågade njuta och ta för sig av livet,
som inte tänkte så mycket
och inte brydde sig så mycket om vad andra skulle tycka eller säga."

(En kvinnas resa, Agneta Sjödin)

Det är läskigt, för det känns som om jag läser mina egna tankar. Överallt i boken känner jag igen mig.

Uppvaknande

Kursen som jag läser just nu i skolan ställer till det i mitt huvud, det känns som om jag numera kan koppla allt jag gör, ser och hör till skolan. Vilket är lite tråkigt för jag vill inte tänka på nått så tråkigt som skolan hela dagarna :P

Men iaf, jag trodde först att jag lärt mig helt kopiöst mycket om en massa former av utsatthet, men nu inser jag att jag bara att blivit brutalt väckt. Mina ögon har öppnats för sånt de vart stängda för innan. Jag antar att jag äntligen har fått den där Aha-uppleveslen som mina kurskamrater tjatat om i 2½ år.

Jag ser utsattheten så tydligt nu. Jag ser makt, diskriminering mellan kön, etniciteter och sexuella läggningar och alla orättvisor samhällets olika grupper utsätts för. Det här med klassfrågan är också väldigt tydligt för mig.
Så att jag inte sett sånt här tidigare känns ju konstigt nu när allt är så tydligt, men det skulle kunna vara så att jag inte vart mogen förens nu att ta in allt det som jag numera ser. Mm jag tror nog att det är så, det i kombination med kursen i skolan!

Jag har tänkt på en annan sak med. Varför är inte jag intresserad av att titta på nyheter? Min brist på intresse lr vad jag nu ska kalla det för har börjat göra sig väldigt tydligt för mig just i skolsituationer. Typ när vi skulle diskutera olika händelser för några veckor sen och jag faktiskt inte hade koll på flera utav händelserna. Men iaf åter till frågan om varför jag inte är intresserad av nyheter.

Klart jag är intresserad att att följa med i vad som händer i samhället, men det är så mycket skit och elände och jag orkar inte ta in allt. När det är så mycket är det svårt att sortera vad som är av vikt för just mig, för många gånger känner jag att jag inte har någon nytta av hälften av det som skrivs och visas på tv i nyhetssammanhang!

Men jag har iaf börjat kolla lite mer på nyheterna. Tv4nyheterna.se tycker jag om, då kan man kolla på senaste sändningen när man själv har tid och lust :)Dagens händelser:

◊ Ang interjuven så gick det bra, nu väntar jag  bara på att någon ur personalgruppen ska ringa så vi kan boka in två pass nästa vecka som jag ska gå brevid och lära mig deras arbete. Så det känns ju bra, det låter även som om jag kommer kunna få jätte användning av den socialpedagogiska biten!!

◊ Har fått papper om att min samtalsbit är på g nu, kommer få en kallelse inom 6 veckor *GLAD* Fick även ett brev om att det är dags för ett första cellprov nu. *Mindre glad* Men det ska ju göras det me och det är ju för mitt eget bästa!

◊ Börjat läsa boken En kvinnas resa av Agneta Sjödin Och den verkar vara asbra, en bok jag kan relatera till när det gäller de känslor och tankar som boken karaktär Maria har.

Interjuv

Morgon morgon! Nu ska jag om bara ett litet tag cykla iväg till en arbetinterjuv, vilket betyder att jag kanske har ett extraknäck på gång. Det samtalet jag har haft med den här chefen var rätt lovande och det är ett LSS-hem för vuxna. Och det känns som om jag kan det där en aning, arbetet med människor är ju min grejj liksom. :) Lite nervös är jag, men det släpper nog bara jag är där!

Tycker verkligen inte om att sitta sähär och bara vänta på att få åka, Jag blir bara mer nervös då. Samtidigt vill jag inte stå där och frysa. Men ses det som något negativt om man kommer för tidigt till ett sånt här möte? Det har jag alltid undrat..

Aja lär väl skriva av mig när jag kommer hem igen. Ha det bra!

Måndag

På min msn idag har det stått att jag är hos Sandra och att vi pluggar, det är inte riktigt sant. Det var visserligen det vi planerade att göra, men vi kom lixom aldrig till pluggdelen.. =/ Så det som var sant i den meningen var den delen om att det var hos henne jag var!

Var iaf där och tittade på hur deras nya lägenhet ser ut, de har verkligen lyckats med sina val av tapeter och får de bara ordning på allt blir det jätte fint. Jag vill me flytta, tycker det är så kul att få plocka ordning och fixa det precis så som jag vill. Det kliade lite i mina fingrar av att få hugga i och plocka undan och hjälpa till. Lite hjälpte jag till, men svårt ju när jag inte vet vart de vill ha allt. Det blev mest att plocka undan kartonger och skräp, men det e ju alltid nått :)

Har mått lite skumt idag.. både bra och dåligt. Vet inte vad det är. Fredrik trodde sig ha feber igår så kan ju vara nått på G.. Nu är det iaf tv.. Ha en bra kväll!! :)

Höjdpunkt

En av alla höjdpunkter i helgen är att jag vann 2 av 3 gånger i yatzy!!! BIG NEWS och min familj förstår varför. Jag är väldigt många gånger en kass förlorare och när jag spelat tillsammans med Fredrik så har jag blivit... Hmm ja tjurig, vilket han fick uppleva på nyårsafton Och anledningen till att jag blir så tjurig när jag spelar med honom är att han tänker så otroligt korkat och gör så många korkade strykningar och satsningar så han borde inte kunna vinna!!!

MEN I HELGEN VANN JAAG!!! MOHAHAHAHAHAHAAAA ;P

Förrutom att jag är helt galet tjurig när jag förlorat så brukar jag hota med diverse saker, typ som att jag kommer att sexvägra i en evighet och jaa jag vet väl inte om jag lyckas få in något allvar i just det hotet, han förstår nog att det är tomt så in i bomben :) 

Hm, jag undrar om man får skriva sånt där? Men klart ju, jag skriver väl vad jag vill :) Hehe, det är bara att njuta! Jag skrev ju i mitt första inlägg att det skulle bli ärligt så in i bomben så jag antar att jag bara lever upp det det jag sagt (lr ja skrivit)..

Min lilltå gör oont och den är blå :( och allt på grund utav en fallande hårborste. Den föll hela en meter och tänk att den kunde orsaka en sån smärta.. Synd om mig ;P 

Sport

Sitter och kollar på när Sverige och Finland spelar, det är alltså hockey som gäller. Och ska jag vara ärlig så fattar jag inte mycket, det här har aldrig varit min sport men jag försöker iaf..

Finland gjorde mål (har jag för mig) och just då hade Sverige två utvisade och finland en utvisad. 2 sec kvar på en av Finland och en av Sveriges spelar och kanske 1.30 minut på den sista svensken, Så varför är alla spelare tillbaka på isen efter målet? Nu fattar jag verkligen ingenting :S Tänk om det här hade hänt igår ist när Fredrik kunde ha förklarat för mig!

Sen jag gick av bussen och kom hem har jag:

* Käkat ett mellanmålet från åhmans
* Pratat med min mamma
* Åkt ner på stan och lämnat in några böcker
* Handlat lite
* Och nu hockey

Och The man who cried väntar efter det, tillsammans med mat och sånt!

Hemma igen

Har varit hemma i ca två timmar nu och väntade hela en timme med att sätta på datorn. Vilket e väldigt bra för att vara mig, som annars slår igång burken det första jag gör. Men försöker bli av med iaf en del stress!

Jag har varit hos min Fredrik i helgen och har verkligen haft en jätte lugn och skön och mysig helg :) Jag är ju världens soffpotatis så en helg i soffan tillsammans med älsklingen är ju guld, men jag led med Fredrik lite som är en väldigt rastlös själ. Det kryper lite i kroppen på honom av att inte göra så mycket.. Men det är lite svårt att veta vad man ska hitt på egentligen, min fantasi är inte den bästa när det gäller sånt här. Promenad visst, men det var ingen värme igår heller, Vinterhalvåret är filmens och soffans tid, det blir väl annat när det blir varmare och man kan vara ute på ett helt annat sätt..:) Jag njöt av sällskapet helt klart!!

Nu ska jag packa ihop lite böcker och åka förbi stadens bibliotek!

På väg..

Nu är jag nästan på väg och jag måste bara få säga att jag hatar att åka buss har gått och vart nervös hela dagen.. Men nu åker jag om en halvtimme och önskar alla en trevlig helg! Det kommer jag ha iaf :)

Tidig morgon

Godmorgon! Ja bara man lyckas vakna så är det rätt mysigt att vara uppe såhär tidigt. Det är inte helt ljust och många människor sover fortfarande, iaf alla som mig :) Tänkte Sätta på lite tevatten nu och äta lite frukost och sen går jag iväg till skolan. Tänkte vara där lite innan och förbereda mig inför vårt basgruppsarbete..

Längtar till kvällen :)

Happy

♥ Åhh så härligt att få pussas och kramas och att faktiskt ses ♥

Tre underbara timmar har jag spenderat med älsklingen och tron är helt tillbaka nu.
Och imorgon kväll åker jag hem till honom för att spendera en hel helg tillsammans.
Hur lyxigt är inte det? :)

Nu ska jag plugga lite innan jag lägger mig, men är himla sugen på att se den där filmen..
=)

Den långa väntan

Min kärlek kommer ikväll, egentligen skulle han redan ha varit här en timme, men självklart strular det på jobbet. Som vanligt!! Men han kommer om cirkus en timme och som jag väntar. Och jag längtar, längtar efter att få se på honom, bara gå in i hans famn och krama om, att få äta tillsammans med honom och bara ha honom här!! Tänkte börja med maten om en halvtimme så den är klar lagom tills det att han kommer. Vad vuxet det låter :)

Idag har vi haft seminarie och redovisat våran diskussion kring de frågor vi fått på Beck boken. och det gick ju bra. Men vill ni veta en sak, jag stör mig på att det är några som medvetet slutar prata, så jag får ta på mig den rollen. Jag som inte öppnade min munn i onödan förstå året. Ja ojoj vad man har utvecklats! Jag har blivit mycket bättre och säkrare på mig själv, men jag tycker fortfarande allt är lika svårt som när jag började och jag blir jätte irriterad när någon i klassen klagar på att det varit för lätt.. Knas det kan va! En del av mig sitter och väntar på att det ska lugna ner sig i skolan och bli mindre stressigt, men så lär det nog inte bli och det talar den andra delen om för mig. Den delen av mig säger lite elakt: Men Hallå det är bnivå nu bara att kämpa på ju!! :)
Och det gör jag!

Nu åker musiken på igen och jag ska kixa klart allt innan han kommer..

Ha en bra kväll!

God morgon

Konstigt det ska va då man är trött och inte vill annat än att sova, men bara börjar klura på en massa saker. Jag har svårt att vara helt blank när jag själv vill det. Vred och vände mig i en evighet igår, börja tänka lite på ordet särskola. Är inte det ett väldigt dåligt ordval och väldigt exkluderande? Ojoj vad den här kursen har ställt till det i mitt huvud, lr ja ställt till och ställt till men jag tänker på massa av de sakerna vi pratar om. När jag ser filmer läser böcker ( inte för att det har blivit så mycket mer böcker än skollitteraturen). Tillbaka till att somna, det sluta med att jag vände mig helt och hållet och somna med huvudet i fotänden och har sovit helt juvligt hela natten och vakna och kände mig vaken.. Härligt ju..

Nu ska jag städa och äta lite frukost innan jag ska till skolan!
Ha en bra dag..

Onsdag kväll!

Jaha tydligen är jag tvungen att skriva något här innan min bild ska synas
och jag som inte har något speciellt på hjärtat ikväll..

Idag har jag haft tvättstugan kl 10.00 och jag hade en fundering på att gå upp tidigt och duscha och lyssna på en skiva utav svinalängorna, men jag kom upp kl 9.00. Förvånande? Nej inte alls, det är väldigt vanligt förekommande här hos mig! Jag lär mig väl någon gång jag me, hoppat är det sista jag tänker överge :)
Fick lite pluggat i tvättstugan och när jag kom hem blev det en spelrunda på datorn och sen har jag lyssnat klart på de sista två skivorna av svinalängorna. Nu gäller det bara att komma ihåg allt så det blir lätt att analysera den. Men undrar lite hur man ska lägga upp det hela när inte alla läst samma bok.. Hmm ja dt löser sig väl på Fredag i skolan..

Weeii, Anna var precis förbi med en film som vi såg i helgen, The man who cried, filmen som fastna. Så nu kan jag få se på den igen och klura lite till. Imorgon kanske? Det hela beror på om jag får sällskap lr inte..

Jaja den här lilla texten ska väl duga för att få fram min bild :)

Nybörjare

Jag är ju som sagt lite nybörjare på det här med egen design så det kan ju se lite knas ut på sina ställen, men jag klurar hela tiden på hur jag ska lösa mina små problem med bloggen.

Just nu klurar jag på vart man ändrar textfärg på kommentarerna man får.. Lösning kommer väl :)

Självkänslostegen

Mitt liv handlar mycket om känslor och känslor styr stora delar av min vardag och det är både på gott och ont. Så att bloggen kan komma att kretsa  om just känslor är inget ni ska bli förvånade över :)

Ikväll när jag prata med mamma och jag sa att jag mådde rätt bra idag och att jag kände mig lite glad var det en väldigt lättat mamma i andra sidan av luren. Jag tolkade det lite skämtsam som att jag tydligen måste ha klagat mycket den senaste tiden, men så var det väl inte riktigt. Som förälder blir man nog expert på att läsa av sina barn och vi barn kan omöjligt hålla våra måenden hemliga. Och nej för mig är det omöjligt att inte berätta för mamma att jag mår dåligt, även när jag inte vill att hon ska veta kan jag börja stortjuta när hon svarar. Det är nästan lite komiskt :)

Jag vill bara förtydliga att jag inte lider av någon depression utan det har bara varit väldigt mycket nu under en period och jag vet inte om perioden är slut än. Det är inte mycket som krävs för att man ska falla ner där på botten sådana här perioder samtidigt kan det krävas väldigt lite för att man ska klättra upp en bit igen. Och vad är det vi ständigt klättrar upp och ner på? Jo det är väl våra självkänslostegar!

Om jag skulle beskriva min stega så skulle jag nog säga att det är en halvtrasig stege, jag ser tillfälliga lagningar som håller varje steg på plats och det krävs inte mycket tyngd på de stegen för att de ska gå sönder helt igen. Jag måste hitta de verktyg som gör att jag slipper de tillfälliga lagningarna och behöver både lim och spik för att min stege ska vara hel. Mm så skulle jag nog beskriva min stege!

Trots en rätt så ansträngande dag blev det tillslut en bra dag och den största orsaken till lite glädje är förhoppningar om någons sällskap och en annan bidragande orsak är ett väldigt oväntat mejl som lLYFTE upp mig ett par steg på min stege :) Jag behövde inte själv klättra upp!

Nu ska jag bädda ner mig och försöka sova lite tror ja! Natti natt

Presentation

En presentation kanske vore på sin plats, men med tanke på att den här bloggen startades igår har jag nog inte hunnit få några besökare ännu. Det brukar kunna ta sig sin lilla tid innan folk hittar till de nya bloggarna och det vet jag av erfarenhet :)

Det här är som sagt min andra blogg, jag valde att börja om från början och det kändes lättare att skaffa en helt ny blogg än att ta bort gamla inlägg och börja om i den gamla. Och som det står här på bloggen så kommer det att handla om livet innan framtiden börjar. Och vad betyder nu det då?

Jo så här är det: jag är studerande på Socialpedagogiska programmet på Högskolan Väst, men går på distansdelen och läser då i Västervik Småland. Och som jag ser på det hela så börjar inte mitt liv på riktigt allvar förens jag är klar här och ska ut i arbetslivet. Den där läskiga och avlägsna framtiden som helt plötsligt har börjat närma sig med stormande steg. Jag har i dag ca ett år kvar av min 3½ långa utbildning.

Det här är ingen modeblogg och lär aldrig bli, jag tycker om att klä mig snyggt och det räcker med det. Ist kommer bloggen att kretsa kring mig och mina tankar och om vad som händer i mitt liv och allt som där kommer till. Som skola, pengar, kärlek och vänner. Hur fungerar livet som fattig student i en småstad? Ja det är lite det jag vill att bloggen ska handla om :)

Men mer om mig då! Jag är Ika och för tillfället en 22 årig (ja man åldras ju varje år) brutta från Uppsala, jag bor nu i min 1a i sommarstaden Västervik och har absolut inga planer på att bo kvar här när studierna är till enda. I dagsläget ser det ut som om jag skulle kunna landa i Norrköping en sväng, men mycket beroende på hur kärleken ter sig i framtiden. Kärlek är ju, som säkert många mer än mig vet, klurig och man vet aldrig vad som kan hända!
Jag har ett helt underbart förhållande till min musik, lyssnar på mycket och lite till, älskar att umgås med vänner och det går bra med allt från lugna träffar till helt partygalet partajjande. Jag skulle mer än gärna har både katt och hund, men pga liten bostad och ekonomi, får jag nöjja mig med damråtter och de brukar det kunna finnas gått om ibland ;) En annan liten hobby jag har är att fota och försöka fixa till bilderna, men jag är helt amatör så det är ju inge mästerverk än på långa vägar, men hoppas att jag ska bli bättre på det hela så jag kan bjuda mina framtida besökare på lite fint för ögat!

Nu måste jag nog plugga en sväng så jag återkommer :)

Hejjs!


En ny början

Jag har planer för den här bloggen. Det är en ny början och förmodligen blir det ärligt så in i bomben :)
Inläggen lär inte flöda då jag tänker jobba på bloggens utseende till en början.. Men sen så :)

RSS 2.0