Flugornas håla

Usch fy och blä för fluginvasioner!!!

Japp välkommen till Uppsala typ :P Men men jag överlever flugorna om vi börjar tänka på allt det positiva med att vara hemma en sväng. Träffa familj, släkt och vänner ♥

Igår när jag anlände till hemstaden så hämta min ena syster upp mig så åkte vi först till farmor och fika och sen till farfar för att käka lunch. Brukar inte hälsa på dem så ofta, därav började jag med dem den här gången. Sen hämta Pappa K upp mig så åkte vi hem till mamma. Kvällen var rätt lugn, matlagning och en tur till stallet. Mamma löskörde våran polle och jag hejja på :P

Idag har vi , mamma och jag, varit inne i stan och shoppat lite smått och gott. Hade två saker som jag hade planerat att köpa, men inget utav de blev av. Bara en del annat som inte var planerat.. Hur blir det alltid så?
Väl hemma sen så har jag tagit det relativt lugnt. Promenerat med hunden och hjälpt till ute på gården. Inte helt fel alltså..

Imorgon har lillasyster Bonka (smeknamn) studenten och då kommer större delen av dagen att gå åt till att fira henne och sen är Uppsala veckan nästan slut..

Det går alltid så fort när jag åker upp hit, men det är väl för att jag oftast är rätt uppbokad..

Nu ska jag hugga ett par värktabletter och sova. Blir tidigt imorgon, för snygghet tar tid :P

Nattis på er

Ett besök hos frissan slutade på detta vis:Och sen försökte jag fixa en bild bakifrån och det var inte så lätt. Resultatet blev något misslyckat!Men frisyren är jag nöjd med, dock känns det lite ovant att ha kort hår igen som samtidigt är lockigt. Den har jag inte gjort tidigare ;)

Energi-påfyllning

Tänkte strax fylla på med lite energi här, men som vanligt ska jag bara..... först. Vad punkterna står för skiljer sig lite från gång till gång. Det är just bara det där Alfons Åberg-syndromet som smyger fram lite nu och då. Hela min dag, vecka, månad har varit starkt influerat av Alfons Åbergs syndromet. Någon gång ska jag väl bli frisk från det, men kanske inte just dag.

Det har varit en grymt slö ledig dag det här. Det enda av nytta som blivit gjort under mina vakna timmar är ett stycke handling och ett träningspass. Idag körde jag funktional moves. Det var mitt andra försök och det gick inte fullt så bra som första gången, eller så kanske det gick aningens bättre. Vissa delar gick bra andra dåliga, lider av lite träningsvärk på somliga ställen i kroppen och det kan fungera som små hinder ibland. Idag var det filmning av passet för att instruktören ska kunna få licens till att hålla i sådana här pass. Ni kan aldrig gissa vart jag befann mig i salen. Jo men visst sörni, precis bredvid instruktören. Och jag är smått orolig för att jag kanske ska ha förstört för henne och kommit i vägen ibland. Vi får hålla tummarna för att så inte är fallet ;)

Sist men inte minst some music!


Borde inte gått upp idag

Vissa dagar borde men inte gå upp ur sängen och idag är en sån dag. Känner mig ledsen och arg och jag har ont i magen. Och återigen känner jag mig osäker.

Förhoppningsvis kommer allt släppa imorgon. Vore skönt i så fall.

Nu får det bli några kapitel i min bok och sen sova. Jobbar jour så det vore bra om jag inte var vaken halva natten och grubbla. Men en gravid kvinna som blivit förflyttad till en paralell värld borde kunna få mig på andra tankar en stund.

Ha´t


Nattsudderi

Man kan undra varför det ofta blir så att jag känner för att skriva om just ingenting så här sent om kvällarna. Nattsudderi brukar inte leda till nått vettigt, men frågan är om det kan bli underhållande ;)

Nått som fungerade som ett underhållande inslag i min vardag igår var detta.  Halvvägs till jobbet kommer stålmannen upp bakom mig på en cykel och han jagar mig större delen av vägen fram till jobbet. Berättar detta för mina kollegor som ifrågasatte vad 17 jag går på. Det var en välmotiverad fråga, för hur ofta blir man jagad av stålmannen? Men det var verkligen på riktigt, en fullvuxen karl utklädd till stålmannen. Det är inte varje dag man får se nått sånt :P

Jag är sådär grymt trött och är jätte på väg in till sängen, men jag ska bara. Det blir lite så att jag skriver en massa strunt här för att jag inte orkar gå och borsta tänderna.

Om ett par tre veckor kommer jag att sluta vara vikarie. Jag är tillbaka där jag börja i denna stad. Det känns faktiskt helt okej. Till en början vara jag rätt avigt inställd, men när jag fått vänja mig med tanken blev det lättare att acceptera det. Jag hade bara ett par veckor innan jag fick erbjudandet sagt till min nya chef att hon jätte gärna fick tänka på mig om något skulle dyka upp. Jag har ju varit och är ju rätt trött på denna osäkra livsstil. Att jobba som vikarie och aldrig veta hur man jobbar eller om man kommer få jobba tillräckligt för att få ihop en bra lön sliter på en..

Jorå satte du hade vi nattsuddat så det räcker för den här gången..

Natt natt

Hejja mig!!

Jag är så grymt nöjd med mig själv nu. Jag har provat Body Attack idag och jag gick ditt trots att mitt sällskap fick förhinder. Bara det är ett stort plus till mig *klappar mig själv på axeln*

Sen är jag grymt nöjd med mig själv för att jag faktiskt palla så mycket som jag gjorde och att jag hängde med i alla moves. Mitt hjärta har nog gjort någon form av slagrekord idag och jag har gjort ett svett-rekord. Kanske inte så trevligt att få veta, men titta bara på klippet nedan så får ni se hur det går till. Och så kan ni tänka på att ni aldrig står still under passet. Knappast alls, låtarna bara kör på i ett.. Men grymt kul var det och jag tänker nog gå nästa vecka igen om jag får ihop det..


Min lunch idag. Godaste tomatsoppan jag ät...

foto0016 (MMS)

Min lunch idag. Godaste tomatsoppan jag ätit :)


Ny design

Woohooo vad jag är bra :)

Än så länge är de väldigt simpelt, men jag ska lära mig massa kul..

Om ni ser den gamla så tryck på f5 ;)

RSS 2.0