Allmänt pissigt

Har äntligen gått på jouren och ska strax bädda sängen och sova. Mår riktigt ruttet och skulle önska att det fanns värktabletter här någonstans. Måste fråga den andra personelen när hon kommer imorgon em om det finns någonstans. Och så måste jag lägga ner ett par i väskan. Det finns ju ett psm-igt behov av värktabletter ibland. Och man får inte glömma att det är höst och med det ruggigt väder. Det är lätt att få sig en förkylning.

Har precis sett Juno och det var en grymt bra film. Funkade väl inte så bra ihop med mina hormoner känner jag. Blev lite snyftig och inte så lite bebissugen. Visserligen var jag det innan filmen med, men den minskade inte suget. Men den var bra iaf.

Skulle väl kunna säga att det mesta känns lite pissigt nu. Kombinationen av pms, sprängande huvudvärk, bebis-sug och en mamma på sjukan lockar inte direkt fram de lyckliga känslorna i mig. Så det är väl lika bra att bädda sängen, läsa en stund och sen sova. Har varit uppe på vinden och letat fram en gammal favorit. Den kan nog pigga upp lite.

God natt på er!


Vad kan jag göra

Jag är utbildad barnskötare och socialpedagog, det är mina utbildningar. Jag har jobbat inom hemtjänsten och på olika gruppbostäder för vuxna inom handikapp och psykiatri, det är min erfarenhet. Så vad kan jag göra? Vilka olika jobb skulle jag kunna söka och faktiskt trivas inom? Ja för att trivas inom mitt jobb är faktiskt en viktig bit för mig.

Mitt största hinder i jobbsökandet är att jag inte har körkort. Men det skulle jag lätt kunna fixa om jag bara tog tag i det. Så det tänkte jag göra. Och har jag det så finns det ingen anledning till att inte anställa mig. Jag vet att jag är rätt så bra på det jag gör och att jag har lätt för att lära mig nya saker bara jag får chansen till det.

Min första tanke med detta inlägg var att jag skulle diskutera med mig själv om vilka typer av jobb jag skulle kunna söka, men jag tror att platsbanken får hjälpa mig där. Men i övrigt så hjälpte detta inlägg mig till att få en spark där bak.  Så nu ska jag sluta skriva här och i stället ta tag i jobbsökandet.

Ha en bra dag

The b-day list

Det är min B-Day imorgon så jag tänkte se om jag kunde komma på vad jag önskar mig. Jag skulle kunna dela upp mina önskningar i två listor. En som är mera möjlig och en som är totalt omöjlig. Den sista där innehåller såna saker som jag själv inte kan fixa än på ett tag så jag tror den får finnas kvar i huvudet. Men den andra ska jag nog kunna dela med mig av.

¤ Myssockor (såna där fina som går ända upp till knäna)
¤ Shotglas
¤ Pilatesboll
¤ Pilatesmatta
¤ löparbälte med små vattenflaskor
¤ puma mysbyxor
¤ Körkortsbidrag
¤ presentkort på indiska
¤ Gosiga tröjor i allmänhet
¤ Ny perfym

Hm, ja det var vad jag kunde komma på precis nu :) Det finns säkert fler önskningar någonstan långt där inne, men det där är ju en bra början tycker jag!

För att fira min dag kommer det bli en liten middag. Jag skulle vilja fira lite större, men jag fyller år lite fel tidpunkt som alla andra år. Vilket är synd, för jag fyller ju faktiskt 25 och det känns stort tycker ja. Det är precis som att fylla 18 och 20, det är en födelsedag som ska sticka ut lite mer än andra. :)

blandad kompott

Insåg idag att jag efter morgondagens pass är ledig i hela fyra dagar :O Och jag avslutar min ledighet med att fira födelsedag. Jag blir hela 25 år och känner inte någon ångest över detta, jag är mer barnsligt förtjust i det hela :)

För övrigt så kan jag väl säga att det just nu är väldigt mycket jobb och träning i mitt liv. Vet inte om jag hittat en bra balans än, men jag ska jobba på det. Jag vill inte känna att det är vad mitt liv handlar om, att det är på jobbet eller i gymmet jag umgås med folk. Så ska jobba lite på att hitta en bra balans i livet.

smått ofokuserad känner jag. jag är lite överallt så kan nog inte få fram en flytande text ikväll så det får nog bli punkt här. bara sådär mitt i.

Kvällen igår och dagen idag

Efter lite frukost i magen känner jag att jag har just bakisbiten under kontroll :) Men för övrigt kan jag säga att jag inte vill vara med idag. Jag har så grymt ont i mina leder att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Värktabletterna har minskat det något, men ja... Fy faaan alltså :(

Kvällen igår var en kväll som skillde sig från övriga kvällar i mitt liv. Jag varken jobba eller slöa hemma med någon bra film. Jag var faktisk ute på lite partajj igår. Det var jag och M som slog våra huvuden ihop och drog en runda. Förfest hemma hos några av hennes kompisar som fyllde år och sen vidare ner till pitchers. Och där var det röjj. Massa bra musik och trevligt sällskap.

Känner mig fortfarande lite bubblig av skratt när jag tänker på den planerade förfesten vi skulle på men som blev bortskuffad av lite bra musik på väg till garderoben. Man kan ju undra vad efterfest innehavaren tänkte :P

Nu ska jag hämta en till macka tror ja och sen eventuellt slå igång en film. Eller wow... Hm så mycket valmöjligheter :D

Tröttast

Är så himmelen trött nu alltså. Men snart får jag sova. Väldigt trevligt måste jag säga. Det har varit en lång dag och har väl vart lite extra spänd. Men men..

Jag var iaf iväg och träna för första gången på evigheter. Skaffa kort och grejer. Eller ja, jag började iaf skriva i papperna. Men hade inte alla viktiga uppgifter med mig så blev inte helt färdig. Men snorkfröken släppte in oss iaf. Så nu har vi gjort ett mage rygg pass att börja med. Tror det får bli det en gång till den hr veckan och så tar jag fokus på en annan del av kroppen nästa vecka. Men det är då det, nu håller vi bara fokus på denna vecka. En vecka i taget som man kan säga :P

Känner ingen direkt träningsvärk än. Bara vanlig värk, men avvaktar väl tills imorgon em innan jag tror på att jag slipper den. Men imorgon blir det till att mjuka upp/ anstränga kroppen i ett danspass. Grymt skoj!

Nej nu ska jag gå och kika lite mer på tv innan jag låser om mig och får min efterlängtade sömn. Och då menar jag verkligen efterlängtad. Jag hade lätt kunnat gå och lägga vig vid 19.00 :P

God natt!


Rubriker är till för att jävlas

Min lediga dag igår blev precis så bra som planerat och det är inte fy skam. Idag har jag jobbat på annat håll och det hela gick bra. Jag slutade sån där normal tid och hade hela em/ kvällen kvar när jag kom hem. Kände att jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med all tid. Men jag körde på middag och bok. Sen fick det bli lite wow och nu tänkte jag leta efter en skiva till datorn och jobba lite på ett framtida mål.

Effektiv dag med andra ord! Imorgon är tanken att jag ska ta tag i ett annat av mina mål och det kan ju bli intressant. Träning är vad det gäller och det var ju ett tag sen sist med tanke på att gymkortet dog ut, men imorgon är det nytt som gäller. Och det blir även nytt gym, den här gången blir det stället som simhallen har. Då kan jag kombinera gym med pass och simning.

Känner att jag är lite på gång just nu. Somliga saker flyter på i livet :)

Nu blir det te och så jakt på skivan där!

Trevlig kväll

Underbart ord: LEDIG

Känner för att bryta ut i någon glad sång. Det är fint väder, jag är uppe och igång och HELT LEDIG! Lite senare ska jag iväg till Anderssons för en riktig svensson dag. Men innan dess ska jag nog fortsätta pyssla lite här hemma. Jag är mitt inne i en storstädning som är utspridd på flera dagar. Men idag blir jag nog klar, jag behöver ju inte avbryta den idag för att åka till jobbet. Jag är liksom ledig hela dagen.

Ja jag ska nog sluta där. Medans det fortfarande är glatt liksom!

Ha en trevlig söndag :)

God morgon världen, vilken mörk tidig dag....

foto0264 (MMS)

God morgon världen, vilken mörk tidig dag. Men för en gångs skull känner jag mig inte helt död :) ha en bra dag!


RSS 2.0