fail: veckan som kommer

Tiden fanns, viljan fanns och en massa jätte pepp fanns. Till träningen, den välplanerade träningen till och med. Är det inte självklart att man (jag) ska gå och bli sjuk då. Frustration och elände skulle jag vilja säga. Sen suger det att må som jag gör. Prata med 1177 idag och där sa de att jag nog har en början till influensa. Jag har ont i alla mina leder, ont i muskler, speciellt över halsen, nacken och ner i skuldrorna. Huvudet och öronen är inte heller några kompisar till mig. Frossan kommer och går den med, men ingen feber, halsont (inuti), snuva. Därav förstadiet av influensa. Och jag ska fortsätta behandla med Ipren som jag gjort de senaste dagarna. Bara det att idag har inte iprenen gjort någon direkt nytta. Så imorgon när jag har 12 h på jobbet planerat så tänkte jag utnyttja min rast till att handla lite på apoteket. Undrar om jag inte får goffa pizza till lunch med. Tål att tänkas på ;)

Nu tänkte jag sluta gnälla och i stället gå ut i köket och försöka laga lite mat. Fixa en kopp te tänkte jag nog börja med sen blir det baconsås och pasta. tänkte att jag skulle byta ut soppan vid en måltid iaf.

Ha det gott :)

Veckan som kommer

God kväll..

Ska strax krypa i säng här på jobbet, men tänkte först skriva några rader om hur träningen den kommande veckan skulle kunna se ut. Jag har en plan liksom :)Måndag: Body Balance
Tisdag: Zumba + gym
Onsdag: Body Pump
Torsdag: Vilodag
Fredag: Någon form av träning
Lördag: Vilodag
Söndag: Vilodag


Jag tänker att om jag skriver här på bloggen om hur jg vill träna den kommande veckan så kanske jag har lättare för att få det gjort. Jag får väl säga till mig själv att jag måste rapportera til bloggen om hur träningen gått. På så vis får jag skämmas om jag inte tagit mig dit.. Smart va :)

Visserligen är jag bokad på reservplatser både måndag och tisdag, men jag står nästan på plats ett så jag borde få en plats tycker jag. Och om inte jag får plats imorgon får det bli en rask promenad och på tisdag har jag ju även tänkt köra gym. Så då får jag ju någon form av träning om zumban skulle skita sig.. Som sagt så har jag en plan för veckan som kommer!

Nu ska jag ta och krypa i säng och läsa några kapitel i min bok innan jag tackar för dagen om varit..

God natt!

Äppelmos

foto0060 (MMS)

Jobbar som husmor idag på jobbet. Jag har gjort äppelmos för första gången :) Tog hjälp av detta recept http://www.ica.se/recept?recipeid=4153


Inköpslista

Helt plötsligt kändes det som om hela livet leker, jag har kärleksfulla känslor till hösten som kikar bortom kröken. Och jag vill fixa här hemma nu igen. Så jag tänkte bjuda på en lista, en inköpslista.

* Grått överkast från indiska
* kuddar till soffa och säng från indiska
* Svart sängbort från ikea
* Vit skänk till hallen från jysk

Lite kort och gott sådär.. Det finns mer som skulle kunna läggas till på min lista, men det här är vad jag tänker börja med. Och förhoppningsvis kommer jag kunna bocka av från listan snart..

Nu ska jag sova.. Har tidiga planer för morgondagen :)

Helgen som gått

God söndagskväll! Vilken bra ledig helg jag har haft, rent ut sagt en perfekt helg! Jag har både umgåtts med vänner och varit iväg på dejt och jag måste säga att jag tycker om när det händer saker.

Igår var en hel dag tillsammans med vänner. Var ner en kortis på Bondens marknad, men kolla inte så mycket för vi tänkte att vi skulle käka lunch först och hämta ut pengar och därefter kom vi aldrig tillbaka. På kvällen var det ost, vin och tvspels-kväll hos Anderssons. Vi var ett par skeptiker till just vin-biten där men tjejen på systemet var bra på sitt jobb och tipsa om två vita viner som faktiskt var goda! Och när det gäller alla ostar Sandra hade köpt så fanns det en del guldklimpar, jag slapp leva på mjukostar :P Det var en riktigt trevlig kväll och det var en mycket nöjd Marika som kröp i säng när hon väl kom hem.

Idag så var det en efterlängtad sovmorgon som följdes av några slappa timmar i soffan med nattkläderna fortfarande på. Men jag lämnade soffan för först en dusch och sen en dejt nere på stan. En väldigt trevlig dejt med en massa prat. Det blev både fika och en lång promenad runt stångån. Körde hela vägen runt stångån idag och det är en bra bit alltså, men en skön bit. Nu kan jag med gott samvete krypa upp i soffan och ha det gott resten av kvällen. Ska bara få klart middagen jag planerat ute i köket. Ugnen är nog varm sen länge sen så bäst jag gör vad jag ska :)

Goder kväller på er!

Jag ville dela med mig av inget speciellt

God kväll! Kände helt plötsligt här på jobbet att jag ville lämna ett avtryck i cybervärlden ikväll. Jobbar jour, vilket kanske inte kommer som en chock med tanke på att jag knappar iväg ett inlägg vid den här tiden :p Den här veckan kör vi åter igen på normala tider och gissa om det är skönt. Och att det känns, jag är inte i närheten lika slutkörd som jag brukar kunna vara efter en hel dag på jobbet. Visst är jag trött, men bara sådär normalt.

Innan jobbat idag så var jag en sväng till tandplågaren, mötte en jobbarkompis på vägen ut som jag senare hade en shoppingdejt med. Medans Maria (jobbarkompisen i ovan nämnda mening :P) var hos tandläkare cykla jag hem och lämna cykeln, sen gick jag ut till Tornby. Inte nog med att både hon och jag hade oturen att behöva vara hos tandläkaren idag, så behövde vi båda köpa kattsand och varsin ny dammsugare. Udda det där :P Med andra ord så äger jag åter igen en hel dammsugare så imorgon borde jag nog ta en dans med den.

Apropå nått hel annat :) Träningen går bra nu! Och jag är träningssugen, vet bara inte vad jag ska köra på imorgon. Jag körde nämligen ett pump-pass igår och då får iaf jag träningsvärk i stort sett lite överallt. En tanke som slår mig är kondition, är ju så sugen på att kuta loss lite. Men det har jag förmodligen inbokat på fredagen, så ja vad ska jag hitt på imorgon. Jaja det får bli morgondagens problem och det kan ju vara ett smart drag att vänta tills imorgon innan jag bestämmer nått. Morgondagens form kan vi få vara med och bestämma :)

Jag har en känsla av att bloggen kan börja bli mer och mer fokuserad på min träning om jag fortsätter att blogga. Känns som om det kan vara ett bra sett för mig att hålla upp intresset, mitt eget alltså.

Nej nu ska jag ta och bädda sängen här.. Slänger in en gammal fin och blommig bild för att avsluta inlägget lite fint.
God natt på er!


Vill ha :)

Den här skulle nog kunna göra sig bra i min hall :)Den kommer från jysk och som sagt så vill jag ha :)

RSS 2.0