En vana

Har läst ut ytterligare en bok om kärlek, jag borde verkligen sluta med det! Man (läs jag) blir ju helt flippad och bortkollrad från verkligheten. Men det är ju en läxa jag aldrig lär och jag är för alltid såld på kärleks böcker.

Skulle kunna säga att det är en av mina dåliga vanor. Och vanor är inte alltid av godo, men de är heller inte alltid av ondo. När jag är mitt uppe i dem och de historier böckerna handlar om, då är jag helt med karaktärerna i de känslor som de känner. Och då det handlar om kärlek, kärlek som alltid vinner i böckernas slut. Ja då blir jag glad och som sagt bortkollrad från verkligheten. Sen kan jag ha en av de där kvällarna, då jag för det första inte har en bok att fly till, då jag längtar efter den där kärleken jag läser om. Då leder det mer till deppiga känslor än de fina känslorna jag känner när jag läser om kärlek.

Jahapp ja, det är intressant det här med böcker och detsamma gäller väl filmer med. Jag är en jävel på att leda mig i i saker!

Nu är frågan om jag ska plocka fram en ny bok, sätta igen en film eller bara gå och såva :)

Ryggen var det det stora samtalsämnet idag

Igår på gymmet tänkte jag att jag måste hitta bra övningar som tränar nedre delen av ryggen med, för det kändes som om det bara var den övre delen av ryggen som fick stryk. Men idag, eller ja redan igår em, så kunde jag känna att jag hade tränat hela ryggen. För jag har verkligen träningsvärk i hela ryggen!!. God morgon förresten ;P

Different language

It´s not my night tonight. I´m feeling sad and very misplaced. I really want something new to happen and i want colour. Funny thing to wish for, but i do. I want lots and lots of colour in my life. Thinking about by some colour and paint something.

Söndag igen

Sitter på jobbet i min lilla ensamhet, då alla brukare gått in till sig. Nu är det snart en timme kvar tills jag får sova, jag räknar ner. Jag är väldigt trött idag. En sån grå och regnruskig dag blir oerhört lång och bjuder inte på många nöjen. Det har blivit lite film för gänget, så jag har inte riktigt lyckats hålla energin uppe.

Imorgon har jag än så länge bara träning inbokat, men tror nog att det kan bli en runda på stan och inhandla lite smått till vandringen. Ska se vad min dejt har att säga om den planen :P Men det är ju inte långt kvar nu och det känns verkligen i hela kroppen. Jag är både överförtjust och smått förtvivlad. Förtvivlad för att det finns vissa moment jag helt skulle vilja undvika! Höhö :)

Nej, ta en runda och se om det finns nått jag glömt göra.

Trevlig kväll på er!


Knäckemacka och äpple

Det är vad jag gjort iordning till ett litet "efter spåret" mellanmål. Jag käka inte så lång stund innan jag gick iväg till rydspåret, men endå är jag hungrig redan.  Antingen var maten väldigt energifattig eller så gör jag av med väldigt mycket energi när jag motionerar mig :p

Japp, spåret idag och gymmet igår. Jag försöker iaf! Kom på (nu igen) att det snart är dags för vandring och att jag kanske skulle jobba fram några till muskler tills dess. Känns ju som om jag kan behöva alla muskler jag kan skrapa fram ur min arma kropp (Höhöhö)

Nu är det väldigt slappt här och jag tänkte slå igång en film innan jag hoppar i säng. Inte för att jag tror att jag kommer hoppa. Jag närmar mig dag nummer två efter mitt pass på gymmet, så träningsvärken börjar kännas nu. Förstår inte varför det alltid är värst dag två.

Ha en trevlig kväll!

Söndag kväll

Har haft en hel dag för mig själv och jag har inte gjort ett skvatt! Och det var precis en sån här dag jag behövde. Mådde ju inte helt bra igår och inte heller idag när jag väl vakna. Men nu så börjar jag känna mig bättre. Jag var helt enkelt i behov av en Marika-dag!

Jag tror inte jag haft en sån här hel hemma dag sen jag flytta hit. Det känns som om jag vart i farten hela tiden.

Jag har tänkt läsa lite kurser till hösten. Har kommit in på fyra st och tackat ja till tre av dem. Jag vet inte om jag kommer hinna läsa tre st men jag provar iaf till en början. Får jag inte ett jobb innan dess har jag ju bara mina timvik och då borde jag väl hinna plugga en massa med :)

Det är konstigt, jag har saknat skolan sen jag sluta. Men när jag går i skolan brukar jag minst sagt hata det :P Undrar vad det beror på? Kan väl inte va så enkelt att man aldrig är nöjd va? :P

Nu blir det film och sen sängen. Min lediga helg är strax över och imorgon är det jobb igen.

Fortsatt trevlig kväll!

some days..

Jupp, somliga dagar alltså!

Somliga dagar krävs det nästan ingenting för att allt ska kännas fel. Jag är så inte sugen på någonting. Fick jag krypa i en skön mysdress och bara va skulle jag kanske bli nöjd.. Gärna en sån här fin en.  Men jag ska strax iväg och kolla film och bara va tillsammans med en kompis. Så det blir till att skrapa ihop ett lite trevligare humör och röra mig..

Ha det gutt :)

Note to self

Sökte på begreppet "Note to self" här och hitta den här lappen.. Måste säga att jag tyckte den va bra :)

God natt!

Urladdning

Ja fy tusan vilken urladdning det bjöds på här i em! Jag trodde jag skulle bli kvar hos Anderssons ikväll, då åska inte är det bästa jag vet. Hade lite svårt att koncentrera mig där ett tag. Men så mycket skönare luften blev sen. Så jag kan väl leva med lite ångest sådär emellanåt då det behövs.

För övrigt så ska jag verkligen sova nu. Jobbar imorgon och vill hinna pyssla med lite smått innan jag måste åka. Tog tag i ett par flyttkartonger idag och tänkte väl försöka hinna lite till imorgon. Sen skulle jag behöva ta en sväng till biblioteket med. Behöver kopiera lite papper bland annat. Men om det blir gjort imorgon tror jag inte. Snarare på fredag när jag gått av jouren.Tänkte precis på att jag skulle vilja vara kär och då kommer låten Soulmate med textraden;

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told

Ironic eller vad :P


God natt var det ja!

grillning...

...hos grannen! Och doften bara anfaller mig här där jag sitter i min egna lägenhet och väntar på min mat. Ja för jag ska inte över till grannen och käka, även om jag inte hade tackat nej om jag blev tillfrågad. Galet vad gott det luktar och det i kombination med mina sena matvanor.. Ja min mage gör typ volter av hunger :P

Värmen sliter på mina krafter, kan inte säga att jag mått så otroligt bra idag. Det får gärna va så här varmt, men då måste jag ha tid och möjlighet till att ligga i en sjö närhelst jag vill. Gårdagens bad var kalaskuren mot varma temperaturer.

Underbar dag med sol och bad! :)

foto0217 (MMS)

Underbar dag med sol och bad! :)


Balkonghäng

Hej och hå vilken dag det blev. En helt okej dag, men lite oväntad. Jag fick byta arbetsplats när jag kom till jobbet, galet körigt lite överallt. Men ja, det blev en helt okej dag iaf!

Nu sitter jag på balkongen med både dator och bok och har det riktigt skönt. Det börjar bli för mörkt för att se vad som står i boken, men det är så mysigt att jag inte har några planer på att gå in riktigt än. Möjligtvis att sätta på mig ett par byxor snart, men ja inte än. Det är folk på ett flertal balkongen och det känns mysigt att höra folk samtala och sociala. Är även nyfiken på en av balkongernas innehåll, verkar snyggt ;) Så nu håller jag span alltid! Jag uppskattar ju det mesta som är snyggt, oavsett om det är en grej eller en människa!

Jaja, åter till att försöka se vad som står i min bok och till att spana. Även det börjar bli lite svårt i mörkret ;P

10.07.10

Elvis kommer att leda till, om inte min död, så till att jag hamnar på sjukhuset. Han är så social min lilla skrutt, springer framför mina fötter så fort jag kommer innanför dörren här hemma. Pratar och går slalom med mina ben. Därav sjukhus eller död inför framtiden :P

Ska strax iväg och dra en promenad i spåret med Sandra. Va smått pepp på det igår, men idag inte lika mycket. Jag mår lite illa jag och känner mer för att slå igång en film. Men jag SKA vara duktig och gå spåret. Måste verkligen komma igång lite mer. Speciellt nu när jag åker buss hela tiden till jobbet. Sen så är det ju vandring om 5 veckor så lite mera muskler skulle nog uppskattas. Så jag var faktiskt på gymmet igår, första gången på en evighet och idag har jag mer träningsvärk än vad jag vill erkänna! Och jag njuter fortfarande av den endorfinkick jag fick under träningen. Så pigg jag vart, och inte så lite speedad..

För övrigt så har den här veckan bjudit på en massa bra dagar. Vänner, god mat, sol, bad och båtåk kort sammanfattat.

Ha en trevlig lördag!

Nya lägenheten

Här kommer nya lägenheten i bilder, men via bilddagboken.. Så klicka in på länken här =)

Allt med flytten har gått kalas. Det har vart väldigt intensivt, så ska bli skönt att åka till jobbet och ta det lugnt ett dygn ;) Sen imorgon blir det lite lugnare tempo på pysslet. Har ju inte överdrivet mycket kvar att packa upp.

Ska springa vidare nu ja..

Ha det gutt!

FLYTT

Japp, nu sitter jag på soffkanten och ska snart sova. Imorgon när jag vaknar är det flytt för hela slanten. Äntligen är det dags. Grymt nöjd med att flytta till nytt och på så vis få en liten ny start. Med tanke på detta och det faktumet att jag är väldigt trött borde jag vilja sova så att det blir ny dag. Men jag önskar lite att jag fick slå igång en film och bara njuta av den. Den här "vägra sova" känslan jag får ibland uppskattas inte så mycket ikväll.

Sista vändan på fb klar och har ändrar mitt "kommer kanske delta" till ett "delta" i VITA DAGEN - En tyst manifestation för de utsatta barnen!

God natt :)

RSS 2.0