Igår gjorde jag nått stort...

foto0005 (MMS)

Jag har äntligen tagit körkort. :) Fick det har fina kortet från de bästa!


Mig trötter

I vanlig ordning... Det har nästan blivit som en rutin det här med tröttheten, runt 21.00 vill jag inget annat än att sova. Eller ja en del av mig vill sova, den andra tycker att det är grymt tråkigt att vara trött hela tiden. Vet inte hur många program/filmer jag stängt av mitt i för fördel sängen.

Jag är iaf väldigt glad att den här jobb-helgen är över. Idag har varit en rätt givande dag, men igår kände jag mig riktigt värdelös när jag åkte hem. Jag vet inte vad ni tycker, men jag vill känna att jag verkligen har jobbat efter ett arbetspass. Jag vill känna mig nyttig..

Men men det är bara jag det och jag är väldigt trött och vet knappt vad jag skriver.. Så nu blir det sängen för min del. Natt natt!

Att skriva om att inte kunna skriva

Det är jobbigt att känna att man har en obeskrivlig lust efter att få skriva och inte har något att skriva om. Jag saknar mitt flyt som jag hade en period då jag plugga. Jag fick ut mina tankar i bra texter som jag kunde vara stålt över. Att inte ha något att skriva om är egentligen lite fel, det finns vissa tankar som jag skulle vilja få ur mig. Men jag har svårt att få ur mig dem och få ihop det till en bra text. Så det är väl egentligen där det inte klickar ordentligt.

Jag kanske borde brainstorma ut mina tankar på ett papper och se vad jag kan få fram :P Det är ju en teknik som fungerat ett flertal gånger i skolsammanhang, så varför inte.

Det finns andra saker, förutom skrivningen, som jag tappat sen jag flyttade ifrån Västervik. Bland annat mina promenader med kameran. Nu har jag ingen kamera för stunden så det skulle kunna vara en anledning, men jag var inte så flitig när jag fortfarande hade den. Tror jag skulle behöva leta tillbaka till de bra sakerna som jag tappat.


Trötter

Av alla dvärgarna i snövit så  är jag nu för tiden mest lik trötter.. Gäääsp! Fy så trött man kan va hela tiden. Ca 1½ timme kvar på jobbet, sen blir det hem till soffan och lite slapp innan sängen. Sen vankas det ännu mera jobb i helgen, 9-19.30 både lördag och söndag. Och det är ensamjobb som gäller, för jag är på Ryd.

Hm, tror banne mig att jag fått lite sällskap i boendet nu så ska ta och sociala lite de sista timmarna innan hemgång..

Tjing


God förmiddag

Sitter och lyssnar på lite skön musik och laddar inför en cykeltur till Tornby. Jag har haft min mobil på lagning och den är klar för avhämtning så det är min första plan för dagen. Har haft en skön sovmorgon och sovit längre än vad jag faktiskt behövt. Vaknade sådär lagom, men vägrar av okänd anledning att gå upp. Så blev ett par timmar extra. Hoppsan!

Det är sådär tråkigt grått ute idag, helt anonymt. Det bjuds varken på fint eller fult väder. Påverkar nog humör och sinnesstämningar med, för jag är varken upp eller ner. Lite anonym bara. Det är intressant hur man kan påverkas av sådana utomstående faktorer. Väder, musik osv..

Idag skönlyssnar jag på en platta från social distortion. Väldigt trevlig platta som ger en måbra känsla i magen.

Ha en bra dag friends :)

happenings

För att vara en människa som "aldrig gör något" har jag en del kul inplanerat framöver. Och förhoppningsvis kommer det fortsätta dyka upp lite trevliga happenings. Känns som om det behövs lite nice skit i livet. Detta lilla ekorrehjul bestående av timvik, träning, mat och sömn is´t enough för mig ;P

Nu närmast har jag Kalle Bah inbokat, sen blir det även irländsk afton (favorit i repris) och sen skulle det vara grymt kul med metaltown i sommar. Metalwown är nästan ett måste, både avenged sevenfold och volbeat som det ser ut nu mm... :) Sen tipsa M och ett annat evenemang här framöver som låter lite intressant. Så det ser ut för att bli en del musik detta år och väldigt blandad musik med :P

Vi gillar när det händer saker utöver vardagen!


God kväll, god natt

God kväll god kväll. En trött Marika vid tangentbordet här. Ska strax krypa i säng för det är en tidigt morgon imorgon. Och en något fullbokad dag. Det är ks, tandläkaren, massage och en liten thing på kvällen som jag inte tänker nämna förens den är över :P

Kan meddela att soffan är jätte skön, Jag har hängt i hela soffan. Den blev verkligen perfekt :) Nu gäller det bara att jag får lite sällskap i den. Kom och fika med mig nu. Alternativt, kom och sup med mig ;) Ska bara komma på vad jag vill ha för bord med. Det funkar inte med en köksstol i längden. Hehe

Jag har verkligen fått till det här med att komma i säng och ur säng i tid. Jag kommer upp sådär lagom och jag är dödstrött redan vid 22 och kommer i säng strax därefter. Riktigt skönt på morgonen när klockan ringer. Men inte alltid lika trävligt på kvällen. Tänk att jag ska festa en kväll och så vill jag sova redan innan man kommer iväg från förfestan.. Haha, gamlingvarning ju! Men men :)

Nu ska jag stänga ner och röra mig mot sovrummet!

RSS 2.0