Åhh en sån dag, en sån underbar dag

Så, nu läser ni rubriken en gång till men tänk då "åhh en sån natt, en sån underbar natt" låten. Visst låter det bra? :)

Parkhäng is the shit måste jag säga. Större delen av min dag har spenderats på en filt i parken tillsammans med Sandra. Härligt att bara snacka skit och njuta av lite ledighet.

Konstatera i parken att:

* Jag är allergisk mot högljudda tonåringar
* Stora familjer som socialar och lagar mat tillsammans är grymt underhållande
* Man kan nog i de flesta fallen inte bli för gammal för att prova nya saker
* Att vara vuxen innebär inte alltid att man vill eller känner sig som en sådan  (hur nu en sådan ska känna)

Hm, ja det var nog en kort sammanfattning på vad vi konstaterat idag.

Men det här med stora familjer.. Ja ni skulle sett den härliga familjen som kom för att grilla och bara chilla med varandra. Det var ett gäng som stod och spela wollyboll brevid oss och galet vad de lockade fram skratt. De hade så himla kul tillsammans och iom att deras boll kom farandes mot oss ett flertal gånger så kan man väl säga att vi var smått delaktiga i leken. Vi blev faktiskt erbjudna att hoppa med en sväng, men tyckte det var roligare att vara åskådare och kommentator i stället. Det var vara ett barn med i sällskapet, men han hade många charmpoäng alltså! Han var många gånger orsaken till att bollen kom till oss, och de vuxna kvinnorna började retas med stackaren om att han var förtjust i Sandra :) Charmig familj alltså! Och en av kvinnorna fick en rejäl överraskning när hon gick för att hämta bollen vid grillen, för hon fick en unge inspringades i baken. Marika dog en sväng där :D Så himla roliga.. Gjorde helt klart min dag!

Efter vårt parkhäng blev det Espresso house och lite fika tillsammans med hennes karl. Bra avslutning på min sociala fredag.

Ett sista konstaterande för kvällen är: Snygghet är när man bränner en fläck på ryggen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0