Tandpetare ett måste ikväll

Hujedamej så trött en kan va. Vet inte hur jag ska göra för att hålla mig vaken. Det känns liksom lika skönt att stå som att sitta. Försöker fixa med lite middag för sånt är ju nödvändigt har jag hört. Det är lite utav ett återkommande eko faktiskt :P Men med lite mat så kanske jag kan få piggna till lagom till att orka titta på några avsnitt av bones. Det skulle göra min fredag!

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Svar: Tack. Men jag skulle aldrig orka leva om jag gjorde saker enbart för att man "måste" etc..vad är det för liv? Därför jag blir så ledsen nu när jag är hemma igen..jag vill inte vara här för det finns inget här som jag kan sysselsätta mig med eller något att längta efter som händer. Jag vill inte tillbaka till mitt tråkiga ekorrhjul.



Jag försöker verkligen hitta ett jobb någon annanstans så jag ska ta mig ut det hela men det är ju lättare sagt än gjort..

2009-11-22 @ 02:04:28
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Wysteriia

Jag väntar fortfarande på att läraren jag pratade med ska ge mig ett ämne att skriva om. Kul att behöva tjata och inget händer suck



Jag har blivit tillfrågad att eventuellt hyra en 1:a i Sthlm om några månader men det beror lite på hyran..jag har ju inte riktigt råd med hur mkt som helst :/ Just nu har jag ju inget jobb heller så måste ju hitta ett sånt...o då räcker det inte med extra jobb o jag ska kunna betala en hyra liksom..gaah jag bara känner att allt är så jäkla krångligt :P

2009-11-22 @ 02:23:25
URL: http://Wysteriiasblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0