Grillfesten igår..

Det var grillfest hos Sandra och Jonas igår. Och jag hade i det stora hela en riktigt grym kväll. Såna där kvällar får det gärna vara lite fler av. Tänk er stor balkong, sol, grillning, grymt folk och grym stämning.. Mm, det är sommar det!

som en snigel..

Så gömmer jag mig i mitt skal idag. Kikar knappt fram för att se vad som händer på utsidan. Jag vill inte riktigt vara delaktig idag, inte ens delaktig i mig själv. Därför har jag än så länge sett fyra filmer och läst en bok. Det är så mina vänner som man undviker verkligheten..Grillfest

God eftermiddag! Här sitter jag och funderar på vad jag har kvar att göra innan jag kan rulla iväg till Sandra och Jonas. Det är grillfest ikväll för att fira Sandra som fyllt år. Ska bli riktigt trevligt måste jag säga. Jag har inte haft en sån här ledig helg sen jag vet inte när. Så känner mig grymt jävla taggad för lite fest nu.. :D

Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag är för en gång fixad! Kan inte bli så mycket bättre tror jag..

Ha en bra lördag kära vänner!!

Det var så roligt.....

Det var så roligt jag måste skratta
det kom en trekantig gubbe in
han hade träskor och näverjacka
och hatten kantad med korvaskinn.

Han satte sig på en pall i köket
och drog ur fickan ett munspel opp
och börja´ spela så allting dansa´
med skrim och skrammel och tjo och hopp!

Det var så roligt jag måste skratta
det gick en spelande gubbe ut
och allting dansade bort med honom
så hela köket blev tomt till slut.

Det var så länge sen som det hände
men jag blev sittande där jag var:
först blev jag morfar, så blev jag farfar
så blev jag farfarfars farfars far.

Egentligen var inte hela visan nödvändig. Jag bara har så roligt på jobbet.. :S


Morgon morgon

Uppe med tuppen idag, nästan, och jag börjar inte jobba förens halv fyra ju. Känner mig sjukt duktig då jag hatar att gå upp på morgonen. Jag tänkte jag skulle passa på att tvätta idag, då jag har lite ont om fritid just för stunden. Jag behöver få undan lite så jag kan börja packa och dona. Och nästa vecka ska de besiktiga min lägenhet. Så det skadar ju inte om jag tagit bort all skit tills dess :P

Väntar även på att se livstecken från Uppsala hållet då jag vill prata utrustning till den kommande vandringen. Har de lite utrustning som jag kan låna skulle det vara underbart trevligt. Det skulle då innebära att jag skär ner på utgifter till vandringen. Blir ju lite mycket med en massa utgifter till flytten med.. Men men :)

Nu ska jag äta upp min frukost innan jag måste ner i tvättstugan.

Trevlig Fredag

Jag ska flytta..

Hur roligt ska inte det bli!! Jag kan erkänna att det ska bli grymt roligt :) Första juli är det inflytt och jag tänker börja packa redan i helgen. Jag är bara lite smått ivrig då.

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja bara.. :P

Onerepublic~ secrets


kontrakt

Tjohoo!

Ska strax rulla iväg för att skriva på ett kontrakt om en ny lägenhet på rätt sida av stan. Ja rätt sida till allt förutom jobbet :P Men jag ska ju iaf få ett fast jobb snart så då kanske det blir på rätt sida av stan det med.. Känns iaf grymt trevligt och jag är lite smått pirrig :)

Snart tänkte jag även börja packa allt sånt jag inte behöver ha framme, ska ju flytta om en månad redan...

Så trevlig Onsdag mina vänner!

God morgon

Mysigt det är att komma upp och höra att katten kommer springandes för att säga godmorgon :) Han är rätt go min katt, även om han försöker att riva lägenheten mest som oftast.

Idag efter frukosten här ska jag rulla iväg för lite små inköp. Jag behöver kattsand och bröd, så det blir tornby en sväng.. Glass skulle kunna vara gott med om det är varmare i solen än vad det är i skuggan. Tar nog svängen förbi S om vi tar tornby först. Har ju en tid att passa idag då jag börjar jobba kl 16. Har en riktig jobbvecka framför mig, typ jobba 100% vecka.

Därför ska jag ta och sätta fart nu. Frukost och sen en fajt med mitt hår. Fattar inte hur man kan gå och lägga sig helt snygg och sen vakna som ett monster :S

Trevlig dag!

Sen middag.. :)

foto0127 (MMS)

Sen middag.. :)


I want to break free!

foto0126 (MMS)

I want to break free!


Fika på stan

foto0125 (MMS)

Sitter på stan med Miah och snackar skit. En Chailatte slinker ner :)


Det vankas sen Grillning här som avslutnin...

foto0116 (MMS)

Det vankas sen Grillning här som avslutning på denna fredag :)


softis

Känner för att sitta på ett litet halvskumt café med dov belysning och skön musik. Och sen sitta där med en chailatte och filosofera över livet tillsammans med min bästaste ♥

Eller varför inte vara en härlig liten grupp udda personer som alla bara tycker om att hänga på skumma caféer coh filosofera över livet.. Känner för att vara lite softis..

Komma bort ifrån allvaret och leva efter en lite mer avslappnade stil..

Det vill jag...

Lägenhetstitt två

Jag känner en frustration och otålighet i kroppen. Det känns som om jag vill göra nått, men jag vet inte vad. Det är inte en dålig känsla, inte nått som leder till att jag känner mig deppig. Det är bara smått irriterande att inte veta vad det är jag vill göra.

Jag har vart och kollat på en till lägenhet idag, Den var samma lika som den förra jag var och kolla på, bara spegelvänd. Kanske inte i bästa skick, men den ska stamrenoveras så den kan ju bli väldigt fräsh när det är gjort. Jag gillar planlösningen och jag gillar området. Så det är lite trevligt detta. Får se om jag har någon chans att få den bara. Jag gissar att jag inte har högst köpoäng, men det lär väl visa sig.

Nu ska jag fortsätta lyssna på min ljudbok med full koncentration..

God kväll

Semester

Som timvikarie kommer ju jag att jobba största delen av sommaren, men två veckor i augusti ska jag vara helt ledig och fly östergötaland. Jag och familjen A ska fjällvandra och planeringen börjar komma igång på riktigt nu. Så himla spännande! Till och med igår var det typ spikat vart vi skulle, men idag är det väldigt ospikat. Har lite fler alternativ som vi ska kolla över innan vi bestämmer oss.

Sitter just nu och läser på:

Svenska Turistföreningen

Funäsdalen

Länsstyrelsen

Typ en hel del att läsa, men det lär leda till en kalas bra vandring!

maj.17.måndag

Mår inte helt som jag ska och har inte gjort den senaste veckan. Går och mår lite småskumt, typ illa.. Kan inte riktigt sätta fingret på det hela, men jag försöker iaf se en orsak till det hela. Och därför ska jag från och med idag skriva en matdagbok. Det skulle inte förvåna mig om mat skulle vara en orsak och jag känner att jag har noll koll på hur mycket jag äter om dagarana..

Sen skulle det ju också kunna vara så att verkligheten kommit ifatt kroppen. Min vardag är ju inte helt skojj alltså, med detta sorgliga sökande efter jobb..

Jag bara hoppas på att det ska vända nu.. Allt får gärna vända och bli till det bättre igen. Skulle vara himla trevligt.

Innan jag går får det bli en grym låt som jag snubbla förbi här ikväll...

Onerepublic ~ Secrets


På jobbet

Vet ni hur jobbigt det är att ligga och titta på en tv som inte kan bestämma sig för hur hög respektive låg volym den vill ha. Tv´n i jourrummet här på jobbet har det här problemet, skiftar hela tiden. Visserligen är det jag som stör mig på det hela, vilket borde innebära att det är jag som har ett problem :P

För övrigt är jag jätte trött och inte ett dugg sugen på att sova. Men det får banne mig inte bli lika sent i natt som de senaste två nätterna. Men frågan är ju endå vad jag ska hitt på tills jag vill sova. Datan erbjuder inte mycket nöje, då typ alla sidor är förbjudna. Har ingen trevlig bok med mig, då jag läst ut alla jag äger. Tv, nja den är väl heller inte så roande. Frågan är om M´s tidning kan innehålla nått av intresse. Jag brukar ju ALDRIG läsa Illustrerad Vetenskap, så jag vet faktiskt inte hur det är.

Eller så skriver jag listor. Listor är bra saker, man kan aldrig skriva för många. Önskelistor uppskattas alltid av någon. Listor på sånt man vill göra under sitt liv kan va en hjälp till att de faktiskt blir av. osv osv :)

Oavsett vad det blir så tänker jag sätta punkt här!

.


En första "tanketömning"

God kväll! Det är mycket på gång i mitt huvud, för mycket tankar och känslor som bara fuckar upp hela mig och min vardag. Jag vet inte om det är en bra grej att skriva om det, jag vet inte ens om jag kommer kunna skriva om det.

Jag vet inte riktigt hur jag ska hantare mig själv. Ska jag ta mig själv på allvar när jag hamnar i dessa perioder av sjukt aktivt tankearbete? Eller ska jag bara skärpa upp mig och göra, ja vad?!?

Mitt största störomoment är känslan av ensamhet, den finns ju nästan alltid närvarande och nu på senast har jag börjat fundera på om jag någonsin kommer bli av med den känslan. Det kanske är en del av att vara mig. Jag kanske bara ska acceptera att det är en del av mig och låta den vara där i bakgrunden. Men vem vill acceptera en sådan känsla? Och hur, i så fall, ska jag kunna hålla den där i bakgrunden. För det är ju där den behöver vara för att jag kanske ska kunna glömma bort den.

Idag har jag först vart på gymmet, sen vart och fikat med fröknarna M och nu ikväll har jag vart ner på stan och spelat biljard med familjen A. Relativt aktiv dag kan man ju säga. Och endå får jag smått panik när jag inser att det roliga är slut och jag måste åka hem. Ibland är det nästan bättre med en sån där slö och slapp dag då jag inte gör ett skvatt. För när jag är iväg och har roligt blir kontrasten så stor..

Hm, har så mycket mer i huvudet, men det åskar tydligen ute så får ta det en annan gång.. :/

bättre dag..

I skrivande stund sitter jag på balkongen och chillar med daton (såklart) och Elvis. Det är riktigt nice, men Elvis är sur på mig för att jag förstörde hans humlejakt. Jaja  jag kan leva med det. Värre vore det ju om han brände sig på humlan.

Min första plan för dagen var att kliva upp vid åtta och käka frukost och sen bege mig till vidingsjö, men för att detta skulle hända behövde jag ha fått svar på mitt mess. Och det hade jag inte fått, och utan sällskap kände jag inte för att bege mig dit. Så kan ni gissa vad jag i stället gjorde. Jo jag stängde av klockan och fortsatte att sova. Struntade i smset från S om att det var helt galet fint väder. Men efter ett andra sms var jag tvungen att engagera mig lite och några sms senare blev det ett telefonsamtal. Genom det samtalet med S tvingades jag att kliva upp och göra mig iordning och sen cykla hem till henne för att där cykla vidare ut till Tornby. Vi har shoppat för en grillning i parken!! :)

Så nu är jag bara hemma och chillar i väntan på att S ska bli färdig med sitt personalmöte och därefter cyklar jag iväg igen. Kände att jag ville chilla hemma i stället för någon annanstans då Elvis fyller 6 år idag. Dagen till ära köpte jag ett nytt koppel till honom och lite extra god mat som han ska få.. Jag är en snäll matte ja och jag lär med stor sannolikhet skämma bort honom :)

Hm en fråga, är bin farliga att äta upp?

Vissa dagar

Jag sov lääänge, jag var iväg och träna lääänge och där i mellan och även efter har jag slappat läänge. Kan inte den här skitdan bara ta slut snart. Ska banne mig ta och krypa ner snart..

Inte ett vettigt ord

Jag och missen har slöat i soffan sen jag kom hem från jobbet. Såg en sån där härlig film precis, Adventureland med bland annat Kristen stewart. Det är den andra så där härliga filmen jag ser på två dagar. Igår såg jag nämligen filmen whip it. Jag vet inte vad det är med filmerna, men jag har en sån där härlig känsla i kroppen :)

Tänken är nu att jag ska krypa ner i sängen i stället för att sitta här och hänga. Jobbar ju jouren imorgon och då behöver jag vara pigg så tålamodet inte är i botten.. Typ.. Jobbar iaf med Mr F, så dan bör flyta på rätt snabbt endå. Kan den göra annat när man jobbar med Mr lekfarbror ;P

Men ja, den tanken är ju inte så angenäm. Jag vill vara vaken OCH jag vill vara ledig. Det vill ju jag allt som oftast, känns nästan som om det är ett karaktärs drag av mig. Men jag hoppas att det ska bli ändring på dessa tankar när jag får mitt drömjobb som bara ligger där och väntar på mig. Frågan är ju då bara vad det är för jobb och när det tänker behaga sig fram..

Fan också, nu känner jag ju att jag är trött med.. Jahaja, det är väl bara att göra som den vettiga tanken i mig vill och krypa i sängs.

Sen kan man ju också undra varför det heter krypa i säng?!?

Vi ska göra stan!

God förmiddag! Är på grymt bra humör idag :)

Mamma är ju på besök och förutom det så börjar min Elvis att komma fram mer och mer. Han har vart jätte social sen igår kväll. Har till och med busat lite med oss och fått hänga med ut på balkongen. MEN, vi har ett litet dilemma! Jag och Elvis är oense om mina garderober och blommer. Han anser att det är helt ok att sova i garderoben och att äta på mina blommer. Själv är jag av en helt annan uppfattning.. Min lilla skrutt :)

Ska ta och göra  mig en aningens snyggare och sen blir det stan med mamma. Ska kolla lite i affärer och ta en biljard. Jag är ju inte helt bra på detta och mamma har inte spelat på hundra år, så det kan bli väldigt spännande det här. S och J kanske hakar på en sväng. Sen skulle jag nog kunna få ner en chailatte på epresso house innan vi återvänder hem.

Kameran får haka på idag, så kan nog bjuda på en och annan bild från vår dag sen. Och ja jag kommer nog kunna bjuda på en bild på Elvis med ;)

Har mamma på besök :)

foto0098 (MMS)

Har mamma på besök :) vi har vart på Plantagen och handlat lite till min balkong. Min första blomlåda! Nu ska vi fixa med lite mat. Ha en trevlig kväll!


RSS 2.0