Påskafton

I väntan på att jag ska komma på vad jag ska hitta på härnäst så tänkte jag slänga in ett inlägg om min påskafton.

Min påskafton firade jag tillsammans med Sandra och Jonas hemma hos hennes pappa. Det var en hel del folk, god påskmat, grillning, fika och kubb som gällde. Vädret var kanon och allt kombinerat gjorde det hela till en väldigt bra dag.

Det var en sån där dag som man vill göra om. Umgås med massa trevligt folk i solen och bara ha det gött :)

Nej nu blir det jag och Elvis som rör och ut en sväng..

Tjoflöjt!

Kort och gott

Glad fortsättning! Hoppas alla haft en bra påsk :)

Jag sitter i startgroparna och är redo för ett pass på gymmet. Solen lockar helt galet i vanlig ordning så det vore nice med lite filthäng i solen efter gymmet.. Ska se om jag kan locka med mig lite sällskap. Om människor är omöjliga så får jag släpa med mig stackars Elvis ut. Sällskap som sällskap liksom ;)

Ha en fin dag!


Mums Mums vilken god frukost jag bjuder på...

foto0013 (MMS)

Mums Mums vilken god frukost jag bjuder på! Blir även Surdegs bröd och Apelsinjuice :)


Det spirar i kroppen

Kan inte annat säga än att jag älskar när våren kommer. Dessa varma soliga dagar gör så att det spritter i hela kroppen på mig. Trots att livet har känts rätt ruttet då det inte rullat in så mycket cash på senaste tiden så kan jag inte låta bli att bli varm i kroppen när solen lyser, fåglarna kvittrar och hela världen börjar vakna till liv!

Sen har jag fått förfrågningar och gett svar och det ser ut som om det sker lite trevliga förändringar framöver. Och det känns bra och rätt lugnande. Så livet leker sådär trevligt. Det ende jag borde ta tag i är väl dejtingsidan av livet. Det vore inte helt fel om det kunde spritta i kroppen av andra orsaker än våren. Lite kärlek vill vi ha :)

Nu ska jag återgå till min todolist här på jobbet..

Glader påsker!


Ny kärlek

Omg i´m in love!! Har upptäckt en ny grupp, som säkert alla andra redan upptäckt men skite samma :) Amaranthe Heter dem iaf och de är grymma i mina öron.. Lyssna bara på den här:

Amaranthe – Amaranthine

Time, is a reason why we fight to stay alive, until the morning comes. It's a
Strive but a shimmer in your eyes just makes me know. That you and I belong,
And you can light the dark up by your own. So let us show the world that the
Love is strong.

Like a sign, like a dream. You're my Amaranthine. You are all I needed, believe

Me. Like a drift, in a stream. Your beauty is so real, there nothing else in
Life I ever need. My dream of Amaranthine.

Time goes by as days and nights are turning in tilt, but I'm lying in your

Arms. It's the place were I know I'm closest to your heart, when the darkest
Hours are upon. I know you feel the same as I inside, it's feels like in a
Dream were we can fly.

Like a sign, like a dream. You're my Amaranthine. You are all I needed, believe

Me. Like a drift, in a stream. Your beauty is so real, there nothing else in
Life I ever need. My dream of Amaranthine.

It's a sign, but the shadows in your eyes just lets me know. You are my

Amaranthine.

Like a sign, like a dream. You're my Amaranthine. You are all I needed, believe

Me.

Like a sign, like a dream. You're my Amaranthine. You are all I needed, believe

Me. Like a drift, in a stream. Your beauty is so real, there nothing else in
Life I ever need. My dream of Amaranthine.


Bara några ord innan sängen

Avslutar denna grymma vårdag med att titta på Pluras kök. Lite mysfaktor över det programmet på nått vis. Har både gått av jouren, tränat, diskat och hängt med Sandra i solen på hennes balkong. Det står 1-1 i backgammon efter dagens häng :)

Nu ska jag toksomna och vakna pigg och glad till en ny härlig dag!

Natt natt

Bra början på dagen....

Väckarklockan på mobilen ringer...Tittar förvirrat på den och undrar varför den ringer..Snoozar... Den ringer igen, fattar fortfarande inte syftet med att den ringer..Snoozar.. Mobilen ringer en gång till och jag kommer då på att den ringer för att jag ska iväg och träna med Sandra idag. Snoozar igen......

Därefter någon gång kom jag upp, fick i mig lite frukost, kom iväg och träna och landade därefter hemma igen. Och under hela den tiden är jag fortfarande helt borta av trötthet. Jag tror det får bli en lunch framför datorn och någon film. Vill ju till bibblan, men får se hur jag gör..

Man kan ju tycka att kroppen kunde ha bjudit på en endorfin-kick efter gymmet där så jag kunde få känna mig lite pigg. Även om det bara skulle vara tillfälligt :P

Laddar

Hej hå! Sitter och laddar för en cykeltur bort till andra sidan stan och ett stycke jobb. Blev väckt med frågan om jag skulle kunna jobba idag 13-20.30. Jo men visst varför inte tänkte jag, att det sabbar mina träningsplaner är ju ett minus. Men i mitt liv måste jobb gå före det mesta andra i livet. Än så länge..

Åhh vad jag skulle vilja bli kallad till intervju och sen bli uppringd och få höra att "vi vill ha dig och ingen av de andra sökanden" Det skulle göra mitt liv bra trevligt! Jag inbillar mig i vanlig ordning att mitt liv ska bli bättre bara om... Och nog skulle det nog kunna bli lite bättre med ett fast jobb, en fast inkomst. Just det här med att kunna planera sin vardag. Att kunna boka in något och inte behöva avboka för att jag blir ringd om timvik just den dagen.

Ja drömmar alltså :)

Ha en bra Tisdag!

jag vill

Jag vill väldigt mycket, men just idag vill jag bli matsmart & träningssmart. Jag vill hitta en rutin i köket som fungerar för mig. Hitta ett sätt som får mig att mer aktivt sköta min hälsa. Jag är en slarver, en stor slarver som verkligen måste börja bry mig om mig själv!

Så idag sitter jag och letar inspiration och kunskap på nätet. Just när det gäller mat är det svårt att hitta bra tips som handlar om att man vill leva sunt. För i många av de artiklar jag hittar handlar det om att hitta en bra kost för att gå ner i vikt. Och det är ju inget jag har behov av. Jag behöver hitta en sund och bra kost som får mig att må bra och att bli en piggare och gladare person. Lite tips har jag hittat och jag kommer fortsätta djupdyka i cybervärlden den här dagen.

Jag har väldigt många ursäkter till att jag slarvar med maten, men inga av dem är acceptabla. Jag vet det i grund och botten, men fortsätter skylla både på det ena och det andra. Jag funderar på att försöka få kontakt med en dietist för att få hjälp med inspirationen och hitta rätt vägar för att lära mig om vad som är bra mat för mig. Det är ju alltid värt ett försök.

Jag har surfar runt lite på tidningarna Må Bra & Iform och läst en del intressanta artiklar. I Iform har de en massa tester man kan prova. Gjorde ett som handla om hur sund jag var. det var väl inget ultimat test, för jag var relativt sund enligt testet. Men det var svårt att svara helt och fullt ärligt på frågorna så kah får te de med en nypa salt.

Men gjorde ett annat test som handla om ens personlighet. Frågan var om jag var en introvert eller en estrovert person. Mitt resultat:

Du är introvert 

Du är övervägande en introvert person och har en tendens att vara inåtvänd. Du hämtar energi från ditt inre liv av tankar, reflektioner och beslut.

Du uppfattar det som störande och överväldigande att ha för många människor omkring dig. Du föredrar samtal som går på djupet med en person åt gången.

Du tänker efter innan du svarar och tycker inte om att bli avbruten. Du är ansvarsfull, kreativ och har starka analytiska förmågor.

Din introverta hjärna
Din hjärna har låg tolerans för signalämnet dopamin. Därför blir du nervös och utmattad när det frigörs för mycket dopamin, som till exempel vid sociala tillställningar.

Introverta personer reagerar positivt på det lugnande ämnet acetylcholin som frigörs när du till exempel läser eller tecknar.

(En del stämmer, annat känner jag inte igen)

Man får ju ta alla sådana här test med en nypa salt. Men intressant kan det bli.

Nu ska jag fortsätta läsa lite :)


RSS 2.0