Morgonhumör.....

Ja det är allt jag har att säga.. Usch och fy!

Lite om jobb

Jag är fortfarande lite för liten för att jobba med det jag är intresserad av. Får inte några positiva besked på de jobb jag sökt. Kanske kan bli bättre när jag fått helt iordning på mina papper. Men jag är fortfarande för liten för vissa av jobben. Och sen har jag inget körkort. Två saker av vikt som är emot mig.

Nu kan jag välja att deppa ihop och tycka synd om mig eller så kan jag fundera på hur jag ska gå vidare i mitt jobbsökande. Just nu väljer jag att inte deppa alltför hårt utan funderar på vad jag kan söka för andra jobb. Andra jobb där min ålder inte är emot mig. Det kan vara smart att välja jobb där jag fortfarande kommer i kontakt med den målgrupp jag vill jobba med. det vill säga barn och ungdomar.

Då har vi först frititsgårdar, vilket skulle vara en kalasbra början. Och så har vi förskolor, jobb som jag vet att jag skulle tycka väldigt bra om. I dagsläget lutar det starkare åt förskolejobb. Förskolejobben leder då jag stod och väntade på bussen tillsammans med kanske 10-15 tonåringar idag. Längden på mitt tålamod där va inte speciellt långt. Hua vad dryga de va. Snöbollskrig, springa mitt ute i den väldigt trafikerade vägen, springa in i oss andra som stod och vänta på bussen och använde oss (MIG) som skydd för snöbollar. Måttligt på dåligt humör va ja :P Så ja förskolejobben lockar lite mer i dagsläget!

Nu ska jag ta och sova, blir inte sova bort halva dagen imorgon inte.

God natt!

Det går bara man vill!

Produktiv dag, allt går bara man tar sig i kragen!

Jag har fått de mesta gjort på min lilla lista, det jag inte gjort tänker jag göra imorgon. Jag har även gjort en del som inte står på listan, men som tillhör nyttighets sidan. Har bara slappat med wow nu en timme här innan jag ska sussa. Imorgon blir det tidigt då jag har tvättstugan kl 8.00, lika bra att ta det så tidigt, annars förstörs hela dagen.

Imorgon ska jag mumsa på godaste frukosten. Nyponsoppa och nybakade scones *jummy* Jag har förberett degen redan ikväll. Gräddade även ett par st till min kvällsfika. Det blev kalas bra!

Nä fy, nu måste jag sova. Känner att ögonen börjar svika rejält..

God natt!


2010-01-25

God morgon!

Har vart vaken en liten stund redan, sitter och smuttar på lite te för att riktigt vakna upp. Idag har jag lite pyssel som måste göras. Lite att ta tag i kanske. Tror jag ska ha den där förbannade dejten med damsugaren och därefter ,eller kanske till och med före, ha den där dejten med min rena tvätt.

Var in en kort sväng och jobbade igår och då prata en av mina kolleger om att vi kanske skulle byta. Hon kan städa hos mig och jag hos henne. Då kanske det skulle hända något! Men hon trodde jag skulle få det stökigaste hemmet att städa. Ja jag vet inte ja. Visserligen har hon en skara barn som stökar omkring, så kanske jag skulle få mer saker att plocka upp från golven i så fall.

Idag fyller min älskling Nathalie år, hela 16 år om jag inte är helt ute och cyklar. Stora tjejen som snart börjar gymnasiet. Goa tjej, JÄTTE GRATTIS TILL DIG :) Önskar jag kunde komma och pussa lite på dig så här på din dag. Älskar dig gumman min!!

Ville bara säga det

The show must go on med Queen är nog den absolut bästa låten någonsin!

Jaha då var det slut då :(

Då har jag jobbat mitt sista pass som månads anställd idag. Det känns konstigt alltså :s Lite overkligt faktiskt.. Kommer sakna mina kolleger, med turligt nog kommer jag träffa de bästa!

Nu ska jag sova. Har en tidig morgon i morgon.

Så god natt!

kommande förändring

På tisdag vid 21.00 har jag precis slutat mitt sista pass på 501:an, mitt sista som månadsanställd. Idag tog jag hem alla mina saker som legat där. Tog även bort en massa namnlappar. Suddar sakta som säkert bort min existens typ. Jag är skrämmande medveten om den förändring som sker nu i veckan, men samtidigt har jag nog inte greppat att jag faktiskt slutar. Ärligt så tror jag nog jag blundar för det. Det känns bra att jag har lite brevidgångs timmar de kommande veckorna. Annars vet jag inte vad som skulle hända.

Hoppas på att få tag på ett nytt fast eller åtminstone mer långvarigt jobb väldigt snart..

Nu ska jag stänga ner och somna.. Tidigt imorgon :(

God natt

produktiv dag typ

Dags att säga tack och godnatt för den här dagen. Jag jobbar jouren imorgon på jobbet, hoppar in extra för F som ville ha semester. Kan konstatera att det varit en väldigt lång dag, kom ju upp relativt bra i tid. Har fått lite nytta gjort på jobbfronten. Inga napp i dagsläget, men hoppas på några positiva svar i början på nästa vecka.

Känner mig relativt stabil idag och klagar inte en sekund över det. Musiken har flödat här hemma medans jag pysslat och donat med ansökningar och övriga jobbpapper. Värsta blandingen me, jag har lyssnat på det mesta.

Började dagen med Tina Turner och slutade med Eminem.

Gott och blandat kan man säga :)

Nu ska jag gå och flytta bort alla rena kläder från min säng så jag själv kan få plats.

Natt natt

Stor hjärnaktivitet

Usch fy och blä!!

Jag vet inte vad jag ska göra med mig själv idag. Känner mig inte bra på någotvis. Till en början var jag mest bara trött och sliten, men nu funderar jag på om jag har en förkylning på gång. Humöret är inget vidare heller, det tar på krafterna det här med att framtiden ser så osäker ut. Det är svårt att inte fokusera så mycket på det här med jobb. Men det finns annat som stör det lilla hjärnkontoret, jag oroar mig över somliga saker.

Hmm, jag känner mig som en människa som är rätt så medveten om mig själv. Men ibland undrar jag om det är något i mitt undermedvetna som jag missar. Jag undrar om det är ett problem eller inte. Ska jag oroa mig, ska min omgivning oroa sig? Det här är ju nått som har funnits till och från under väldigt många år nu.  Ja jag vet inte alls ja. Jag vet att det är luddigt det här. Men tankar är inte alltid så klara. Sen kan jag inte släppa en kommentar som jag fått vid ett samtal för ett år sen. Att det hela handlar om uppmärksamhet. Och i och med att det kom upp som ett samtalsämna idag, så kanske det eldade på de tankar som redan fanns det.. Var det precis vad jag var ute efter? Fan fan fan jag jag blir galen på att ha dessa frågetecken.. kontrollbehov var det ja!

God natt

Det är väldigt vanligt förekommande att jag och M på jobbat är rätt så synkade när det gäller trötthet. Somliga dagar är vi som zombies båda två och andra dagar lyckas vi vara tokigt övertrötta och bara flumma. Idag var det övertrötta och flummiga som gällde. Hehe, det är knas vad dålig humor man får när man är övertrött :) Jag kan inte återge några av alla dåliga skämt vi skrattat åt ikväll. För som sagt så är det nog inte speciellt roligt när man är pigg.

Jag gillar den övertrötta stämningen när den infaller sig under jobbpass. Det lyfter upp det hela lite. För övrigt så har vi vart väldigt duktiga och pysslat mest hela tiden. Kan konstatera att kontoret är lite i mer ordning än vad det var när vi kom :) Bra där personalen!

Nu ska jag bädda "min" säng och lyssna lite på tredje boken om Bella och Edward och sen blir det sova för min del..

Hoppas ni har en trevlig lördag!


Ika konstaterar

  • Det går inte fortare för mackorna att bli klara i brödrosten om man står och tittar på
  • Det är nästan helt omöjligt att starta en konversation med somliga på wow
  • Och punkt två borde inte va nått att bli förvånad över
Med det sagt så sja jag mumsa i mig min smörgås och krypa i säng!

Stadstripp

Burr vad kallt det är, i år har vi verkligen fått en riktig vinter. Det går inte riktigt att förneka.

Idag har jag spenderat några timmar på stan tillsammans med Miah från jobbet. Det var riktigt trevligt att strosa runt i alla affärer. Spenderade en liten slant på hm. Det är alltid bra att ha ytterligare ett linne och en tunn tjocktröja. Och det är ytterligare en sak som inte går att förneka.

Middagen är avklarad så nu kan jag ägna hela min kväll åt att slappa. Välbehövligt som alla andra dagar. Blev helt galet trött efter att jag kommit in innanför dörren, var som om någon slog mig i huvudet.

Men innan slapp ska jag bege mig ut i kylan igen. Måste inhandla lite mjölk och lite bröd. annars blir det dåligt med frukost och te är bara att glömma. Jag försökte dricka en kopp imorse men det är ju inte gott utan mjölk..

Små bekymmer små bekymmer !


Trevlig kväll!

Efter en något stressat, förmiddag vill jag säga men det var väl mer sen lunch och eftermiddag, så har jag spenderat några riktigt trevliga timmar tillsammans med min Linköpingsfamilj. Jag, Sandra och Jonas har vart iväg och käkat på kina och kollat på Avatar. Så himla grymt trevligt ♥

Och vilken underbar film! Visst känns det i huvudet att man kollat på en rätt så efektfull film, men det är det helt klart värt..

Nu ska jag bara slappa här hemma med min dator. Och så tänkte jag försöka komma i säng någorlunda ikväll. Det blir ingen Angel här inte och absolut ingen ljudbok.. Borde förbjuda wow med, men det brukar inte funka. Haha

God kväll!

Slappsöndag

Vad härligt  det är att sova så där riktigt länge och vakna pigg och utvilad.. NOT!! Idag lär det inte hända så mycket.. Jag är trött som ett as och inte sugen på att  förflytta mig någonstans. Så jag tänker ta det lugnt ja, så kanske jag kan vakna pigg och utvilad imorgon när jag ska jobba.

Sannolikheten för att jag vaknar pigg och utvilda kl 5.30 är inte stor, men jag tänker lura mig själv även denna gång. Då känns det ju bra idag liksom :P

Nu frukost!

Update:
Dåligt samvete, varför just idag :P
Dåligt saDead like me

Förtjust

Har nyss tittat klart på filmen Push och jag är helt förtjust! Vilken bra film alltså :)

För övrigt så är kan jag konstatera att jag är rätt så delad när det gäller hur jag vill spendera min ledig tid. Ena sekunden bloggar jag om att jag köpt wow 3 så jag kan fortsätta spela. Och i nästa tänker jag på att jag vill gå ut och dansa. Hehe verkligen två saker som skiljer sig åt. Visserligen är båda sakerna nått som roar mig, men det ena är ju socialare på många sätt.

Som singel borde jag nog vara ute mer, socialisera med jämlikar eller nått åt det hållet. Jag borde bli bättre på att roa mig. Jag vet inte om avsaknaden till utgångar har och göra med att mina vänner här kilar stadigt? Att kila stadigt innebär ju visserligen inte att man slutar vilja gå ut och dansa, men jag tror ändå att chansen för utgång ökar för ett sällskap som består av singlar.

Vad vet jag, jag bara småfilosoferar lite nu när klockan passerat 00.00 och jag är galet sugen på att festa :P

Det här med att känna sig delad utspelar sig på många plan. Jag vill träffa någon att dela min vardag med och jag vill gärna att det ska vara av det seriösare slaget. Men att träffa någon av det seriösare slaget skulle kunna hindra mig när det kommer till mina framtidsdrömmar. Drömmar förresten, planer är det väl mera.

Jag har inte avlagt några nyårslöften, det är inte min grej tror jag. Det är iaf inte nått jag tänker på, men som sagt så småfilosoferar jag inatt. Och skulle jag avlägga ett löfte av något slag så skulle det vara att förverkliga mina drömmar. Jag vill inte tänka tillbaka och ångra att jag aldrig gjorde allt jag drömt om. Därför ska jag flytta till England, därför ska jag åka till Irland och Australien. Australien har vart en dröm i många år och tankarna om att jobba utomlands har också funnits med mig ett bra tag. Tankarna om Irland är väl de nyaste, men också bland de viktigaste. Flirta med en sexig irländare är ju inget som bara kan få förbli en dröm ju ;) Sen finns det många andra saker jag drömmer om att få göra, så det är väl bara att ta tag i nått.

Nu ska jag.. Hm, kolla på ytterligare en film tror jag.

Tjing på er!

Nörd och stolt över det !!

Idag har jag träffat M från jobbet :) När man har trevliga jobbkolleger så varför inte umgås med dem utanför jobbet med. Var hem till henne och tog en snabbfika, sen trampa vi ner på stan och hann precis göra våra två ärenden innan alla affärer börja stänga. Tråkigt, men kanske bra med. Det skadar ju inte att man inte spenderade en massa pengar. Mitt lilla ärende på stan bestod i att köpa mig wow 3 :D Woohooo, för jag har en xpbar igen..

Spelnörd kanske ni tänker och jag kan inte annat än att hålla med! Men det är kul ju, så varför inte?

Efter den lilla trippen ner på stan gick vi hem till henne igen. det blev en kopp te till, lite snack och ett avsnitt av Angel. M tycker om att dela med sig av sina beroenden ;P

Nu ska jag spela lite och sen är tanken att jag ska se en film..

God kväll

Natti natt

Jag undrar hur jag tänkte igår när jag skrev kännar i stället för tjänar pengar?

RSS 2.0