Allsång i stadsparken :)

Det var jag och Sandra och alla gamlingar ;P Och vid ett tillfälle innan det hela började, funderade vi på om vi blev utsatta för åldersdiskriminering. Hur vi än vinkade och viftade för att tanten med allsånghäftena skulle komma till oss så fick vi inte kontakt. Men när vi äntligen fick kontakt var det en förvånad tant som kom fram till oss. Det är väl inte så vanligt att två unga tjejer kommer för att lyssna och speciellt inte många som lägger pengar på ett sånghäfte. Men jaja vi ville iaf få lyssna lite och sjunga med. Till en början satt vi framme på bänkarna som stod där i parken, men efter ett tag snallade vi bort en bit för att kunna prata samtidigt :)

Innan vi gick till parken knallade vi runt på stan och kikade lite. Sandra helt galet trött och jag bara glad för att komma ut en sväng på min lediga dag, men efter ett tag var jag lika trött som Sandra. Den jäkeln smittade, inte snällt om jag får säga min mening. Och det får jag ju här på min blogg!!

Nu ska jag titta lite på tv och sen försöka somna tidigt så jag orkar upp imorgon.

Tjing!

Rubriker är inte alltid så nödvändiga

Sovmorgon!! Vad skönt det kan vara alltså, men ibland lyckas man sova sådär galet tungt att man vaknar med en mosad kropp.. Så har min sovmorgon sett ut idag vilket innebär att jag inte orkar träna. Tar det imorgon efter jobbet ist! Men idag är jag ledig, så ska nog hitta på nått med Sandra, kanske blir det en tur på stan om vädret blir som smhi lovar.

Mitt jobb då, det är inte riktigt vad jag vart ute efter. Självklart är det ju en bra erfarenhet, men det är ingen arbetsplats som jag kommer söka mig tillbaka till när jag är klar med utbildningen. Det är för mycket omsorgsarbete och jag vill mer åt det behandlande. Och sen är det lite för mycket sitta tid så känner mig rätt rastlös större delar av mina arbetspass. Hoppas det blir lite mer när de har semester nu från alla dagcenter.

Nu blir det frukost, dusch och tillpiff.  Tjing!

Några nattliga ord

När allt inte går som man tänkt i livet är det skönt att veta att man har nära och kära som hela tiden finns vid ens sida och stöttar och bara är helt underbara :) Love you all !! ♥

Ikväll har jag vart hemma hos Binkan och verkligen haft en jätte trevlig kväll. Vi har kollat på film, käkat pizza och pratat massa. Både om sånt som inte är så viktigt och om sånt som faktisk är väldigt viktigt. Klockan blev verkligen för mycket med tanke på att jag ska upp halv sju imorgon för att jobba. Men faktiskt så skiter jag i det, det var liksom värt det :)

Men nu är det iaf sängen som gäller. Och tankar, ja ni håller er borta tills jag somnat! ;P

[080628]

I was a fool to believe
A fool to believe

Utmanad

UTMANING
Jag har blivit utmanad av Sabina.

Regler:

- Beskriv först reglerna. - Svara på alla frågor. - Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din. - Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som finns på din Att-göra-lista-idag?
Damsuga
Handla
Duscha och göra mig galet snygg
Prata allvar
Sova med F

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Hm, då var jag 12 år och gick väl i skolan i någon klass kan jag tänka mig. Just här och nu för tio år sen hade jag ju sommarlov och var väl ute och lekte med grannpojkarna ;)

Ställen du bott på?
Tre ställen inne i uppsala, två ställen utanför uppsala och på två ställlen i västervik där jag nu befinner mig

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
Resa
Shoppa
Betala av mitt studielån
Ta mitt körkort
Skänke till välgörenhet

Personer du vill veta mer om:
Lina, Anna j i klassen, Malin

Inget speciellt på hjärtat

Blä.. jag har precis försökt skriva ett inlägg om sånt som kanske inte är så intressant, så det blev inte ett roligt inlägg vilket resulterade i en delet-knapp. Allt jag egentligen ville säga var att jag äntligen har börjar på mitt sommarvik :)


Lite inne på jennifer lopez nu..

Varning för lång text ;)

Igår var till större delen ingen bra dag! Fram till 18.30 ca så sög den rätt hårt och för första gången på väldigt länge släppte jag efter, för tårarna. De har legat precis sådär på kanten och bara väntat på att jag ska sluta vara så stolt (eller nått sånt) och ge efter för mina tankar och känslor. Jag fick en fråga av en person ( denna person kommer vara viktig i mitt liv ett tag framöver) mitt i vårt samtal, denne person frågade hur jag mådde EGENTLIGEN? Och ja då gick det inte längre! Om jag trodde att jag skulle få mjukstarta den här resan så trodde jag väldigt fel, det var pang på på rödbetan. Men idag känner jag mig bara tacksam för den brutala början, för jag känner mig lättare och jag tog tag i ett av problemen.

Men ju längre bort från det där samtalet jag kommer, ju mer stretar jag emot igen. Så det var verkligen tur att jag insåg att det var så det skulle bli redan igår, för annars hade jag inte tagit tag i det där problemet. Och nu är det i rullning och då kan jag inte ta tillbaka de sagda orden.

Ja jag kan ju säga att jag äntligen börjat jobba med mig själv på allvar och att jag den här gången har hjälp så att jag inte kommer lägga ner när det blir för tufft. Jag vet ju vad jag måste göra och jag vill verkligen kunna få känna mig trygg med mig själv och det hela tiden. Någon av de lärare vi har haft under åren sa: att för att jobba med människor på det sätt som många av oss kommer göra gäller det att man är färdig med sig själv! Att man inte har en massa ouppklarat i bagaget. För har man en massa ouppklarat i bagaget och man möter någon med samma bakgrund kanske man far illa av situationen och inte är till den hjälp som vi är mening till att vara.

En annan anledning till att jag vill jobba med mig själv är att jag inte vill vara en mamma med dåligt självförtroende, då det många gånger kan smitta av sig. Och jag vill ju självklart bara ge mina barn de bra sidorna av mig. Typ som förkärleken för att hoppa i sängen ;). Nä men allvarligt, att ha en dålig självkänsla och ett dåligt självförtroende är inte nått kul och det hämmar än så otroligt mycket och jag tycker att vi alla är värda nått bättre.

Visst har jag gjort mycket som jag egentligen inte vågat, men det finns även mycket jag önskar att jag hade gjort!


För att berätta om den delen av gårdagen som faktiskt var bra då :) Jag var ivägbjuden på middag hos min klasskompis L som även är en väldigt viktig vän till mig. Och vi har inte träffats ordentlig på typ ett år, så det var på tiden att vi fick lite tid tillsammans. Hon är som sagt väldigt viktig för mig och jag bara älskar att få umgås med henne och att få ha våra samtal :) Hon bjöd på tacogratäng och den var helt ljuvlig och jag blev tokmätt nu igen. Trevligt att bli bjuden på mat ibland så man har lite sällskap när man äter. Sånt är ju viktigare än vad man tror! Efter middagen förflyttade vi oss in till soffan och fortsatte att prata där. Kl hann bli en del och vi var verkligen tvungna att tvinga oss att sluta prata för annars hade hon väl aldrig kommit upp till jobbet idag ;P Så vi får göra om det här snart så vi kan få prata mer tycker jag!!


Nu får jag nog sluta bubbla för ikväll och ist gå och lägga mig. Måste komma upp i tid imorgon så jag hinner plocka här hemma lite innan jag börjar jobba!

Tjing!

God morgon

Idag vill jag hitta på något, jag måste ta det lugnt med slappandet framför tv. Börjar ju jobba i veckan och jag vill ju inte utsätta mig själv för en chock ;P Det finns ju en hel hög med nära och kära som jag inte har träffat på en evighet, exempel så skulle ju snyggingen från Norrköping kunna få dyka upp, annars A och E. Jag är öppen för förslag idag, men tänker ju inte sitta och vänta på att någon ska höra av sig till mig, så jag hör av mig ist :) Självklart, det är ju så man får saker och ting att hända!

Jag tror jag vill baka med, har vart sugen på kladdmuffins i flera dagar nu och vad gör man inte för socker ;P

Jaja det blir en frukost till att börja med och sen får vi (jag) se vad som händer därefter.

Tjing!

Tjing

Känner ni någon sån där människa som har missat den lilla detaljen i livet om att det finns något som heter tid? En sån människa som missat att visa saker har sin tid? Ja idag var jag en sån människa, totalt omedveten om att det fanns något som hette tid. 20:54 bromsar jag in min cykel utanför willys som dagen till ära stängde 21:00, så det var lite bråttom att plocka på mig det jag villa ha :) Jag var deras sista kund ikväll, så här sent ute har jag aldrig varit!

Hela min dag har varit, ja jag vet inte. Tom skulle jag nog vilja säga. Den enda nytta jag gjort under dagen har varit att tvätta, annars har sängen vart min vän. Trots att jag var nykter igår vaknade jag med en skärande huvudvärk och då och då en känsla av att ha feber. Den där tomhetskänslar jag har haft idag, ja jag kan inte beskriva den, mer än att den finns här. Samtidigt som jag  är full av tankar!

Nu sitter jag och kollar på en film och önskar mig mer ut av livet :P

Hoppas alla hade en trevlig midsommar, det hade jag :)

Tjing!

Glad Midsommar!

Tillsammans med vänner fira midsommar på Lysingsbadet och sen blir det middag av något slag :) Det är vad jag ska hitta på idag! Vad har ni för planer?
(Bilden är tagen av mig och får inte lånas!)


Hålla undan och emot

(Bilden symboliserar kärlek och är tagen av mig. Den får inte lånas!!)

Försöker hålla mig sysselsatt så jag inte ska ha någon tid för tankar, men med lugna favoriter på så funkar det inte något vidare. Varför är det så att en helt härlig förmiddag kan leda till att tankarna kämpar ännu mer för att komma fram? De blir tydligare efter man har haft kul liksom. Kanske är det så att kontrasterna blir så stora?

Idag är en sån dag då jag vill bli kidnappad!

Sväng på stan

Idag har jag gjort något :) Två slappisdagar efter varandra funkar inte, så först åkte jag iväg till jobbet och tog det där kortet de tjatat om i några veckor och därefter cyklade jag vidare ner på stan och mötte upp Sabina!

Det fick bli en lunch på donken till att börja med, min tanke var från början att bara ta en glass, men när vi väl var där var jag galet hungrig. Glassen blev till "mat" med andra ord. Sen gick vi runt på stan och pratade och kollade på allt fint som vi vill köpa, men som lär få vänta på en trevlig lön någon gång i sommar ;)

Det var ju ett tag sen vi träffades nu så det fanns en del att prata om, som vanligt :) Och jag hoppas våra scheman kan komma överens i sommar så vi kan umgås lite. Promenader, fika och kvällsdopp kanske!!

Nu har jag bestämt mig för att plocka unden kläder och så ur väskan jag hade i Uppsala så det är lite ordning och rede tills imorgon. Alltid bra att ha en anledning till att städa!

Tjing på er!

Parlino ?

Vad konstigt det kan vara egentligen! Idag har jag inte gjort mer än att ligga i sängen och kolla på tv eller så sitta vid datorn korta perioder och fifilura. Och det jag menar är konstigt är att jag lyckas slappa så här en hel dag hemma hos mig, men när jag var i Uppsala hade jag inte ro o kroppen till att ta det lugnt. Jag var konstant rastlös när jag var uppe, vilket egentligen ett rätt vanligt när jag är där. Förstår inte varför jag inte kan vara lugn och stilla då.

Egentligen kanske jag vet, men blundar för det? Kanske hör det ihop med mitt illamående?

Jag har lite funderingar som jag analyserar i mitt huvud och tills vidare tänker jag behålla dem för mig själv. Men det blir mycket att tänka på samtidigt ibland alltså, så känner att jag skulle behöva ventilera lite med någon. Ja det blir som det blir..

Förresten, någon som vet nått om parlino? Är det bra?

Äntligen

I flera månader har jag väntat på att ett brev ska dimpa ner i min brevlåda och nu äntligen har brevet kommit!

The show must go on!

Jag bara älskar den här låten, det är så mäktig och nu hörde jag den nyss i filmen moulin rouge på 3:an. Det är väl den filmen som fick mig att öppna upp ögonen mot den. Det finns många bra låtar och sen finns det de där speciella låtarna som är extra bra och som du inte ledsnar på. och det här är en sån låt för mig. Jag har fler :)Körkort, here i come!!

Ja för nu är jag så motiverad till att kämpa till mig det där körkortet en gång för alla. Allt som jag oroar mig för när jag åker buss, men som aldrig händer, ja det hände igår! Redan innan bussen kommit var jag i upplösningstillstånd över alla skrämmande tankar jag hade. Först av allt var bussen till uppsala sen, sen fick han inte in min biljett (men han sa att det bara var att åka iaf, så där hade jag tur), sen blev vi hela en timme sena till sthlm pga köer och felkörning. Halva bussen var galet förbannade på just den där felkörningen, fler med mig var nervösa för att missa sina andra bussar. Men turen var lite på vår sida för den vi skulle åka med blev tvungen att vänta in oss. Så när jag väl var framme i sthlm gick jag från en arg buss till en annan och jag var galet nervös för att det skulle krångla med biljetten igen, men en en gång hade jag lite tur och så var jag äntligen på väg hem.

Allt det här resulterade i att jag kom hem 40 minuter senare och att min stackars kropp fick sitta på en buss en timme för länge så idag har jag grymt ont i ryggen och det lär bli fart på träningen igen nu när jag är hemma!Jag håller på att läsa en bok med och jag vet inte om jag ska tycka om den eller inte för det känns så svår. Historien är jätte bra, men själva upplägget är lite jobbigt. Det är nämligen en mamma som skriver brev till sin föredetta man om deras gemensamma son som skjutit ihjäl en massa klasskompisar och nu sitter i fängelset. Karaktärerna är väldigt kompilicerade som personer och att befinna sig i den här kvinnans huvud då, när hon försöker förklara och förstå, ja då blir det tungt. Men nu är jag fast iaf och vill läsa klart den. Hade hoppats på att hon i boken skulle få något svar från sin Franklin, men tror inte det blir så.. Får se vad det leder till, boken heter iaf Vi måste prata om Kevin och är skriven av  Lionel Shriver. Så känner ni för en intresant men komplicerad bok så borde ni läsa den här :)

Mig + säng = Bra kombination

Tjing!

Från längtan till olust

Ja det är vad jag har gått från över en natt när det gäller min hemsesa imorgon. Men egentligen är det inte själva grejjen att jag ska hem imorgon som är jobbig, utan det är själva resan. Det finns mycket jobbigt i livet, men för mig är det här jätte jobbigt. Farmor säger at jag ärvt min ånget från henne när det gäller att ta buss och tåg någonstans, för hon kände igen sig i min beskrivning av hur jag känner mig. Och jag måste säga att det är väl en väldigt dum sak att ärva?!

Man tycker ju, eller jag tycker, att när man gjort samma bussresa flera gånger och åt båda hållen borde man (jag) lugna ner sig (mig) lite. Men tydligt är det en omöjlighet, så här sitter jag och är nervös för allt som kan gå fel, men aldrig gjort det. Hittills ska jag väl tillägga!

Tankar som far genom mitt huvud innan och under mina resor kan se ut som följande. Tänk om de har blivit något fel på min bokning så jag inte får åka med? Tänk om jag kommer på fel buss? Tänk om jag missar bussen för att det tar sån tid för mig med min packning? Tänk om bussen går sönder och det krånglar med extrabussar tillvästervik för att jag är ensam som ska dit? Tankarna är många och ja ibland en aningen mesiga, men ångest är ångest och jag lider tills det att jag är hemma.

Jaja plugga lite och sen gå ut i solen som kommit tillbaka för ett tag! Tjing!

I tanken är inte det samma som i verkligheten!

När jag planerar att göra vissa saker så känns de så otroligt lätta i mitt huvud. Jag vet liksom hur jag ska göra redan på förhand, men när jag väl sitter där är det nått helt annat. Det gäller bland annat när jag försöker teckna. Då vet jag hur jag ska dra varje linje för att det ska bli så som jag tänkt mig, men ändå blir bilden nått helt annat. Vilket leder till frustration!

En annan situation som jag märker det här är när jag ska köra bil. Innan kan jag ha tänkt på hur jag ska göra i olika situationer. Hur jag ska styra när jag kör ut i från mamma och kenth gård, eller hur jag ska göra när jag backar och fickparkerar. Det är ju inte så jäkla svårt, I huvudet !!! Men en helt annan grej när man ska göra det på riktigt.

Jag undrar om man undermedvetet intalar sig att det inte är så svårt för att man ska tro på sig själv och förtsätta försöka hela tiden?!


Det är kväll

Det är kväll och här sitter jag och är toktrött, Ja men så ta och lägg dig då tänker ni nog då, men jag har inte ro i kroppen till det. Förstår inte vad det är som gör mig så totalt rastlös när jag är här. Marika, världsmästern i slapp liksom ;P men inte här inte!!

Saknar F med, allt som har med honom att göra. Jag har tänkt mycket på oss de senaste dagarna. Speciellt efter allt bebisprat och det är ju så att det känns som om  det är med F som jag kommer bilda familj med. Det känns ju så iaf. Om ett tag, när jag är klar i skolan. Men det känns så långt dit ibland, typ åtta månader, inte för att jag räknat ;P

I dagsläget, boendes i varsin stad, så känns det inte som om vi kommer så långt. Tiden tillsammans är för kort liksom och vi kommer inte till den där vardagliga situationen.  Som han sa sist jag var där : när vi ses så sällan blir det ju bara att man ligger framför tv:n och myser. Och det är ju så, vi hittar ju inte på så jättemycket när vi ses. Och det är ju skönt det med ibland, men vi skulle behöva växla myset med annat. Så vi lär känna varandra ordentligt!! Jag skulle vilja umgås med honom tillsammans med andra.

Och jag hoppas den här sommaren har mycket sånt att bjuda på :)

En vecka kvar!

Det är måndag och om en vecka sitter jag på bussen hem igen, då är min mini semester här uppe i Uppsala slut. Och vad säger man om det då? Jo att det är skönt, självklart är det roligt att komma hit upp och träffa familj och vänner. Men jag känner verkligen att jag inte bor här längre och jag tror jag har börjat bli lite hem kär. Nog för att min lägenhet  hemma i Västervik är tokvarm och att jag kommer lida hela sommaren men den är iaf min..:) Inga snorungar som skriker och gapar om kläder och pengar hela dagarna.. UNDERBART!! :)

Stackars mamma som måste genomlida det här varje dag, varje vecka, varje månad och så år.. Hon skulle behöva lite semester tillsammans med Kenth.. Det är dom värda ♥

Ang pluggandet så har vi fått skjuta på vårt inlämnande igen och har nu hela sommaren på oss, det känns galet deprimerande. Tycker inte om den här känslan som jag går med nu, känslan av misslyckande :( Men jag ska göra klart en del av arbetet den här veckan och sen när jag kommer hem lämna över boken till S och så ska hon skriva lite och jag ta itur med ett annat arbete som jag måste få in innan nästa termin. När det är inskickat så blir det att göra det sista på uppsatsen och sen förhoppningsvis vara klar med pluggandet och bara jobba och ta det lugnt och skönt.

Undrar om sommaren räcker till?

Nu ska jag hoppa in i en dusch och fixa till mig lite och sen åka med mamma och kenth in till stan en sväng. Lite måste man ju få se på ist för allt runt omkring det här huset..:P

TJING!!

Bebissjuk

Snacka om att det var farligt att umgås med M och E, det blev så mycket bebisprat igår så nu är jag helt sjuk och de där två åren som jag har sagt att jag ska vänta känns väldigt jobbiga. E går in i vecka 27 nu och hon har en jätte go mage och det ser så mysigt ut. Vid ett tillfälle fick vi se när lille bebisen sparka, alltså inte känna utan se:) Och jag tror jag vet mycket med om graviditeter och allt som hör till för vi gick igenom de flesta ämnen som berör.

När jag säger att det var lika farligt att umgås med båda två så beror det på att M är lika insatt i E graviditet som E är själv :) Men det blir ju så när man umgås ofta.. Efter en dag så är ju jag galet sugen på att skaffe bebbe igen. Men jag ska vänta...Ett tag ;)

Kompisar och plugg

Tjo flöjt vad skönt det är att vakna till ännu en härlig dag :) Idag ska jag in till stan och träffa två kompisar som jag inte träffat på en evighet, så det ska verkligen bli jätte kul. Och så ska jag få se hur mycket mage E har fått nu, undrar vilken månad hon är i..

Men som vanligt är det en del plugg som måste fixas innan jag kan göra nått annat. På måndag ska vi skicka in uppsatsen en andra gången och meningen var att den skulle vara helt klar då, men nu ser det mörkt ut. Tror det beror mycket på att vi inte är så inspirerade längre, det har vart för mycket strul liksom så vi vill bara bli av med den. Men har vi tur så slipper vi den efter måndag. Skulle vara så skönt, jag skulle bli en gladare filur. Och förhoppningsvis skulle min rastlöshet försvinna när jag vet att jag får slappna av och ta det lugnt.

Vem vet :)

Studenten!!

FÖR THERESE HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR THERES HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR THERESE HAR TAGIT STUDENTEEEEN!! FY FAAN VAD HON ÄR BRA :) :) GRATTIS ÄLSKLING!!

Jajjemän igår blev hon vuxen på riktigt och nu ska hon ut i arbetslivet den söta flickan. Therese är en av mina systrar och jag är så stolt och vilka betyg sen det är ju så att jag blir smått avundsjuk ;P
Jag är hos pappa nu, sen i onsdags, och ska hem snart igen. Förutom studentfirande har jag badat!! Och hela tvåå gånger :) Visserligen inte i en sjö utan i den stora bassängen som finns här i örbyhus och det har vart underbart skönt i vattnet och jag har fått en del sol med. Till och med bränt mig lite på ryggen, men den är inte så farligt. Jag har ätit en massa och ändå känt det som att jag inte har ätit, jag har varit på promenix och kollat film och tagit det lugnt. Och ja jag har även fått lite gjort med uppsatsen som ska vara inne på måndag.


Ska köra hem idag när kenth kommer, synd bara att vi inte har en manuell låda, men vi kanske ska låna en sån bil så jag kan öve på riktigt :) Men nu ska jag kolla att jag har allt med mig..

Tjing!!


Uppsala

Ja jag glömde nämna att jag är i Uppsala hos familjen nu, kom hit i lördags och jag är redan så tokigt rastlös. Det är inget jag kan hjälpa, men det finns inte världsmycket att göra här på landet. Och det är jobbigt att komma tillbaka till den här familjevardagen där det ska bråkas om allt och ingenting. En tjurig tonåring som gapar och skriker om kläder och jag vet inte allt. En stor lillebror som bråkar om allt han kan komma på. Jag har redan gjort det här känns det som och jag behöver inte göra det förens jag skaffar egna barn som kommer upp i tonåren.. Lr har jag fel?

Jag önskar att de antingen bodde i stan eller att jag hade möjligheten att åka hur jag ville mellan hemmet och stan. Isf skulle jag kunna smita iväg och umgås mer med vänner. I min fantasi så är det fika på stan på någon härlig uteservering, picknick i någon park, lite onödig shopping. Och allt det här med alla som jag vill träffa men aldrig hinner. I min fantasi är jag inte så låst som jag är nu!Jag har kommit på en ny grejj för min blogg med början idag och det är det här med I fantasin. Tanken är att jag ska skriva inlägg där jag spånar om saker och ting och hur de skulle se ut i fantasin. Alltså ingen riktig verklighet i mitt liv idag utan hur jag skulle vilja att saker och ting var. Och jag har en idé redan nu.. :)

I fantasin

Jag vill skriva, i mitt huvud tycker jag om att skriva, men jag har för höga krav på mig själv. I slutänden blir det bara pannkaka av det hela och därför blir inte min blogg som jag vill att den ska vara. Och sen är jag rätt rastlös av mig och har svårt att lägga ner en massa tid på de där inläggen.

Men om vi fantiserar om hur jag ville att det skulle vara i stället :) Ja då skulle min blogg vara fylld av härliga inlägg som handlade om sånt som är viktigt i mitt liv och de skulle vara skrivna på ett sätt som skulle locka läsarna. För att locka läsarna tycker jag är viktigt och sen vill jag att läsarna ska känna igen sig i det jag skriver. Jag är ju som jag nämt tidigare en tänkare och genom mitt tänkande har jag kommit underfund med en del. Och det är sånt jag vill dela med mig av. I min fantasi skulle jag skriva om mina teorier om hur tjejer och killar är, för på det området har jag många teorier!

Mina små depp perioder jag fastnar i skulle inte låta så deppiga i min fantasi utan mer igenkännande och kanske sakliga. Ja det skulle inte låta som om jag tyckte synd om mig iaf, för det gör jag inte :) Livet är som det är och det gäller ju att man lär sig hantera det på ett sett som fungerar!

Ja i fantasin är detmånga gånger bättre och med en livlig fantasi skulle man kunna bjuda på riktigt härliga inlägg, för i alla fall jag är så mycket mer med min fantasi..

RSS 2.0