Höst

Vet ni att det börjar kännas höstigt ute, igår var det härligt höstigt och idag mindre härligt. Det var verkligen kyligt, men jag blev lurad av min termometer som låg i solen och klädde inte på mig så mycket som jag borde ha gjort. Det var verkligen dumt med tanke på att jag tydligen verkar ha en förkylning på ingång.. Idag är det fredag med och alla är överlyckliga över att helgen äntligen är här. För mig känns det inget speciellt alls! 

Har vart en sväng på stan med Sandra idag och efter det har jag spelat lite wow (villket innebar att jag missa tvättstugan) och nu tänkte jag handla lite innan jag ska laga mat och krypa upp i soffan igen  för att köra lite vännermaraton..

Hoppas alla har en trevlig kväll!

♥ (GRATTIS TILL JONAS OCH SANDRA PÅ DERAS DAG) ♥

God morgon!

Min kropp och min näsa säger mig att jag håller på att bli sjuk, själv så skyller jag det hela på för mycket tid framför datorn och på att jag inte har vaknat än. Så man kan ju undra om jag håller på att förnekar en sanning? Idag är det iaf skola igen, men inte förens på em och vi ska ha någon Kickoff för C-uppsatsen. Det ska bli spännande att se vad den går ut på i alla fall :)

Nu tänkte jag väl bara duscha, käka frukost och plugga lite, möjligtvis spela lite wow :)

Hoppas alla har en bra dag!

Några rader

Hej igen. jag är mycket glad över att kunna säga att jag, mot alla odds, överlevde förra veckan och även början av den här veckan som har bestått av plugg från morgon till kväll. Men jag har fått mina men lr vad man ska säga, har galet ont i rygg och axlar av att sitta vid datorn så mycket. MEN.. nu är skituppsatsen klar och inskickad och jag hoppas verkligen den blir godkänd för vill inte se på den igen på vääldigt länge!!!

Började skolan igår, så nu äntligen har jag påbörjat min sista termin. Det känns skönt att det är den sista, det ska jag inte ljuga om :) Efter den här terminens introduktion gick jag och Sandra ner på stan där vi mötte upp hennes sambo Jonas för att äta lunch på Kina.. And i´m loving it!! :)

Idag har jag haft en riktig sovmorgon OCH jag fick inte dåligt samvete när jag väl vakna och kollade på klockan, för jag har inga jätte måsten idag :) Jag har tänkt plugga lite och sen kanske cykla till en klasskompis om hon har tid för mig. Och just ja, jag måste boka gästlägenheten med för pappafamilj har bestämt sig för att komma på besök. Den första helgen som funkar för oss båda är först i oktober, den helgen jag fyller år till och med. Så jag får väl baka tårta för första gången som jag bor här nere :P

Och vet ni vad jag har gjort :D Jag har klippt av mig håret så nu är det kort, men jävlar vad snygg jag blev ;)

Det var allt för mig, nu vet ni att jag lever! Ha en bra dag..

Så ligger det till!!

Sabina kommentera att jag vart dålig på att uppdatera bloggen nu ett tag när vi prata i telefonen och jag vet det. Men jag loggar in och försöker skriva men det bara går inte. Jag varken vill, orkar eller känner för det just nu.. Men så fort jag har nått på hjärtat så finns det inlägg att läsa. Så mycket kan jag lova :)

Tills dess får ni ha det så bra!!

Tjing...


Utgången som satte spår!!

Jag lovade att skriva om min och Sandras utgång och som jag skrev förut: HIMMEL OCH PANNKAKA :)


Party kvällen började med att Sandra lagade mat hemma hos mig medans jag duschade, det är bäst om hon sköter det så att det blir sådär galet gott. Så när jag var klar i duschen stod maten på bordet och det var bara till att sätta sig ner och det var här som drickan dök fram.


Efter maten var vi, enligt mig, mysigt tjejiga och sminkade oss medans alkoholen fortsatte rinna ner i magarna. Sandra som är väldigt bra på mycket fick ge mig en hand när det gällde ögonskuggan. Det var så kvällen hemma såg ut fram tills strax innan vi skulle ner på stan. Sandra hade tjatat lite om att jag skulle sjunga karaoke hela kvällen och jag hade vägrat hela kvällen. Men som hon vet så sjunger jag när jag är full, så till slut så stod jag där och yla så falskt jag bara kunde. Tack och lov så hjälpte hon till ;)


Cykelturen ner på stan hade lätt kunnat vart slutet på vår kväll för 17 vad det gick undan och speciellt Sandras cykel är inte i skick för att cykla jätte fort och över kanter, men vi överlevde och var vid det här laget riktigt lyckliga om man säger så. Tog ut pengar och gick iväg till Harrys.


Och Harrys mina vänner var en upplevelse!!!! Det var länge sen som jag garvat så mycket åt folk och deras beteende och det var väldigt länge sen som jag blev så chockad som jag blev. Alltså jag var JÄTTE full och kunde ändå se hur patetiska vissa fulla människor är. En av mina chocker var att min gravida grannes pojkvän ragga som en tok på mig hela kvällen :s Vad trodde han liksom, blev skitarg. Men den andra chocken kommer jag aldrig komma över tror ja. Lr vad säger du Sandra ;P Vi stod iaf på dansgolvet och gjorde det som vi kan bäst och helt plötsligt ser jag en tjej som, ja står i en skum dansställning och jag insåg att det inte riktigt var min typ av dans som hölls på där. Alltså hur vanligt är det att man har sex på dansgolvet??!!??


Sandra och jag drack, dansa, skratta och tog "frisk luft" hela kvällen och trots chockterapi så var kvällen helt lyckad. Jag såg inget av intresse på Harrys men det gjorde däremot en tjej. Hon kära ner sig i min väska och kom fram till mig vid två ställen för att säga hur fin den är J Och just ja, Sandra och jag dansar som blommor!! *asg*


Tjing!!


I´m back :)

Är det inte riktigt nice att kunna ligga i soffan med datorn i knät och bara slappa? Det tycker jag och jag har precis  börjat få uppskatta sånt nu när jag köpt en ny dator :) Yes jag har äntligen blitt med bärbar dator!!


Jag har slutat jobba nu, vilket är så himla skönt. Nu kan jag den kommande veckan lägga all energi på att få klart skoluppgiften innan jag börjar i skolan igen. Och med en bärbar dator blir det lättare för oss att plugga tillsammans, vi behöver liksom inte bråka om samma dator länge..

Jag och Sandra var på krogen igår med. Himmel och pannkaka säger jag bara :D Kommer ett utförligt inlägg senare när jag slutat sega. Vilket betyder att det kommer imorgon :P

Nu ska jag fortsätta glo på tv.. Hörs!


För många år sen!!!

Precis hemkommen från min återträff med Maria, vi räkna ut att det är minst 7 år sen som vi träffades. Jag var nere på stan vid tiotiden och då gick jag in på simson för jag visste att Z var där. Hejja på henne och hennes kompis innan Maria ringde och sa att de var på plats. Sen blev det kramkalas och vi satte oss vid ett bord. Jag tror vi har diskuterad varenda kotte från vår högstadieklass. Vi har några som gift sig, några som skaffat barn och några som utbildat sig.. Allt som allt var det en jätte trevlig kväll och jag har lovat att skrika till nästa gång jag ska till Uppsala.

Sa att jag frå säga till de gängen som jag umgås med att den och den dagen befinner jag mig på krogen och de får alla komma dit och ösa på :) Och mina kära familjekompisar som inte kan komma ut på krogen ja er får jag ha en barnvänlig dejt med :)

Nu blir det sängen så jag kan komma i tid till Sandra imorgon. Och som många av er vet är jag ingen morgonmänniska så det blir till att kämpa ;P

God natt!

Det vankas en tur på stan

Känner mig skapligt snygg här där jag sitter och väntar på att klockan ska ticka på :) Vid 22 tiden ca ska jag möta upp Maria och hennes kompisar utanför simson. Ska verkligen bli jätte kul att träffa henne, var väl minst 6 år sen sist. Men det får inte bli så sent för ska vara hos Sandra så nära nio som möjligt imorgon och måste packa en övernattnings väska innan jag beger mig..

Hoppas alla har en bra kväll!!

Kram från mig

Om konsten att slita sig

Ska vi ägna några minuter åt konsten att städa. Lr inte :) Att det ska vara så svårt att slita sig från datorn ibland. Har jätteledig dag och tänkte få det städat här hemma med tanke på att Sandra kommer på lördag. Vadå städa för sin egen skull :P Det är faktiskt inte så mycket kvar att göra för städa det mesta igår...

Så jag kanske ska slita mig nu? :)

Lyssnar på soundtracket från Mamma Mia på väldigt hög volym så är på G.. Just ikväll ska jag träffa en gammal klasskompis från uppsala som är här på semester. Är inte det kul så säg :)

Nä Marika upp och hoppa nu ;P


UPPDATERAT

Status för tillfället: Precis hemkommen från en dejt med Sandra, hungrig, ostädad lägenhet och har en planerad dejt med min gamla klasskompis om ca 2 timmar. Ehh vadå vara bra på att få saker och ting gjorda ;)

Himmel och pannkaka!

Ligger i sängen och kollar på So you think you can dance och jag bara älskar dans! Paret som dansa till den här låten var helt underbara. Låten blev så fin tillsammans med dansen..

Det är så man blir kär ♥  I kärlek och dans SÅ KLART ;)


Ika tipsar



Titta hit :) Visst är ni lika sugna som jag är på att få presentkort på bio eller andra ställen, ex Siba ;) Genom att bli medlemmar på gratisbio via mig får ni, förutom de 50 poängen vid registrering, 25 extra poäng. Så då får ni hela 75 utan att behöva göra någonting! Är inte det bra så säg. :)

Kolla in sidan och gör som jag och jobba fram ett presentkort..
Klickade ni inte på länken där uppe kan ni göra det här och bli medlemmar ni med!

God kväll :)

Just ja :)



Glömde ju den här. Jag har totalt kärat ner mig i den här låten från Mamma mia, Den är så fin :)

Hallå

Jag hade hela 55 nya inlägg att läsa på bloggkoll, det är värst vad mina favoritbloggar är aktiva :) Man kan nästan inte vara datorlös i en dag ju! Men nu har jag gått igenom de mesta och det fanns masssa kul att läsa. Det här med att läsa och skriva blogg är verkligen en stor del av min vardag känner ja och det bjuder på mycket glädje :)

Hade ju jouren till igår och sen spendera jag hela måndagen hemma hos Sandra där vi faktiskt fick en del gjort på vårt arbete (applåder till oss), men det blev en del listskrivande som innebar att vi var runt på många hemsidor. Vi har skrivit "vill ha -listor" och iaf min blev väldigt lång. Men när ja skrivit om den i en prioriteringslista fick jag ner antalet "vill ha" lite! Som student har man ju inte alltid möjligheten att spendera pengar på sånt man vill ha, så när man väl får chansen är det smått svårt att bestämma vad som ska komma först ;P Det är ju så att man gärna vill ha allt samtidigt, men då får man påminna sig om att man ska kunna leva med..:D

Nu ska jag fortsätta plugga lite innan jag har en tvättstuga inbokad. Och innan jag går ut i tvättstugan kanske jag ska plocka undan tvätten sen sist och från gången innan det med :P Asså jag vet att det är helt galet att jag har två omgångar ren tvätt i soffan, men jag jobbar hela tiden och prioriterar slapptid mer än att städa hemma när jag är ledig :P Det är så jag är!

Vad har ni för er idag?

Kramar från mig!

God morgon!

Nu först fick jag sällskap på msn och det var på tiden!! Började ledsna på att ligga och glo på tv, finns inte så mycket kul att se kl 6 på morgonen :P Varför gick jag upp kl 6 kan man undra? Och det enkla svaret på den frågan är att jag hade galet ont i huvudet. Jag var nämligen på tjejfest hos Z igår! Och jag hade jätte trevligt, drickan var god likaså snasket och sällskapet går det inte att klaga på heller :) Men det vart en rätt tidig kväll för mig, lr ja jag var hemma kl 00.00. Efter att ha jobbat på dagen så var jag rätt trött innan jag ens gick dit och med alkohol i kroppen så ja.... Kan väl säga att det finns en bra anledning till huvudvärken jag hade när jag vakna :P Men nu är den under kontroll och jag har precis käkat lite frukost.

Jag tänkte fortsätta att slappa ett tag till för börjar jobba kl 13.00 och jag har jouren så är inte hemma förens imorgon. Jag slutar kl 9.00 och då ska jag direkt hem till Sandra för att plugga :(

Ni får ha en bra dag mina vänner så återkommer jag!!

Tjing!

Bra dag på jobbet!

Ibland behöver jag det där lilla extra för att påminna mig om att jag trivs iaf lite med den här typen av jobb och idag har jag fått det där lilla extra. Det har vart en jätte mysig dag/kväll. När jag och Alex åkte iväg till Kvantum för att handla med tre boende så möter vi en buss, en sån där liten som inte tar så många passagerare, och då utbrister "kalle" : Den där bussen är nykter!! Jag förvirrat: Ehh vad menar du? Han: Ja den är ju nästan aldrig full :) OCh då syfta han på att det inte brukade åka så många passagerare i den bussen, komiskt tyckte ja. De har ju ett helt underbart sätt att tänka på :)

Alex åkte iväg sen med två av de boende för att titta på innebandy medans jag och Carina gjorde varma mackor till oss som var kvar och tittade sen på Jönssonligan. Och den filmen är ju knasigt komisk den med, men det var verkligen jätte mysigt att sitta där och titta och fika med ljus tända överallt.

En nackdel fanns det ju med den mysiga stämningen, jag blev myssugen :P Tänk att få krypa upp i famnen på en go snygging och bara känna doften och värmen från honom. Ikväll är det nästan så att jag skulle vilja krypa innanför skinnet på någon :)

En sista grej innan jag kryper ner i sängen då! Myskänslan innebär ingen deppighet ikväll, hur skönt är inte det :)

God natt, hoppas ni haft en trevlig kväll!

En låt!




Estelle feat  Kanye  West ~ American boy

Om en tag bär det av till jobbet, där jag kommer spendera större delen av min helg. Kväll idag, dag imorgon och kväll + jour på söndag. Underbart underbart, men när helgen är slut är det väl bara tre pass kvar tror ja :)

Hoppas alla har det bra! Kram

Ny dator



Compaq CQ50-112 - - - - - - - >

Denna skönhet funderar jag på att handla hem när jag få min lön om någon vecka. En bärbar dator skulle verkligen underlätta i uppsatsarbetet under hösten. Tänk att alltid kunna ha arbetet med sig, jag skulle kunna åka hem till Uppsala och inte behöva krånga med alla variationer av mina arbeten :P Och sen skulle jag slippa ifrån min underbara datastol (en hård träig köksstol)!!

Tänkte köpa den på Onoff för 5995 :-

Vad tycker ni :)

When i grow up

Tröttheten sitter i idag med, förstår det inte riktigt :S Det är knappt jag orkar stå på benen och då passar det ju med film! Men samtidigt är jag väldigt stressad över den där uppgiften jag nämnt, vi kommer verkligen inte någon vart. Eller ja det går för långsamt fram. En halv dag i skolan ledde till ca två mer rader i arbetet, men nu bestämde vi att vi skulle plugga på varsit håll imorgon och vi har bestämt vad som ska hinnas med!

Känner mig rätt inspirationslös till bloggandet med, därför blir det inte så givande inlägg. Men jag är för beroende för att lägga ner för ett par dagar :P Jag får bjuda på bra musik ist tills jag har nått speciellt på hjärtat!



Pussycat dolls ~ When i grow up

Kvällens låt!

Som jag tycker om Christina Aguilera och hennes musik, hon är och har varit min idol i många år och jag finner mycket styrka i hennes musik :)

Den här är väldigt speciell..


Pluggat

Fy tusan vad jag är trött idag! Lyckades försova mig imorse så att jag kom försent till min pluggdejt med Sandra, men vi har fått en del gjort iaf. Men det är ju "inte alls trögt" att jobba med nått som man lärt sig hata. Jag tror nästan ordet hat är för milt när det gäller den här uppsatsen som vi aldrig blir klara med. Men nu måste den blir färdig innan skolan börjar så kämpar på en liten bit varje dag :)

Efter ett möte på stan mötte jag upp Sandra igen och vi var runt till några frisörer för att kolla upp priser och så, funderar nämligen på att klippa mig. Det lär bli en stor förändring, men känner att jag behöver det :) Har en idé om hur jag vill ha det, hoppas bara på att jag kommer passa i frisyren och att det blir så som jag säger att jag vill ha det!

Nä nu blir det till å slappa i sängen framför tv. funderar på tecknad film :) Jag totalt älskar det!!

Ha det bra!

Tisdag

Det är en ny dag och jag fortsätter att räkna ner tills jag har jobbat färdigt, nu har jag bara 8 pass kvar :) Men ikväll har jag bara 7 kvar!! Jag, som hatar skola mer än mycket annat, längtar tills att skolan ska börja igen. Men mycket för att det är min sista termin och ju snabbare jag börjar ju snabbare slutar jag! När jag väl börjat och är mitt uppe i min uppsats lär jag väl att det ska finnas mer tid.. Aldrig är man nöjd :P

Nu ska jag äta en sen frukost och sen fixa mig så jag är klar när jag ska cykla till jobbet. Idag tänker jag ha extra byxor med mig oavsett om det är uppehåll när jag ska åka!

Ha en bra dag!



Vilken dag...

Vilken syn mina arbetskamrater möttes av när jag klev innanför dörren, vadå dränkt råtta :P Det har typ regnat idag och halvt stormat. Och jag var dum nog att inte ta med mig ett par extra byxor, men tydligen fanns det ett par fula ljusblå mysisar som jag fick låna medans mina andra blöta kläder torkade i tumlaren. Min fleecjacka och väska var fortfarande blöta när jag skulle cykla hem nu ikväll.

Det här vädret bidrog inte till att pigga upp någon, alla i personalen var jätte trötta och inte blev det nå bättre ju längre kvällen gick. Nu sitter jag iaf här hemma och myser med en kopp te, min tredje ikväll :P Har vart lite frusen av allt vatten som bara öser ner.

Hoppas alla har det bra!! :)


Dagens tanke!

Hur släpper jag taget?


Ang självkänsla!

God kväll!

Hur många gånger har ni hindrats i livet av att er självkänsla är för låg? Jag har hindrats allt för ofta tycker jag och har ledsnat på det. Under flera år har jag haft tankarna på att göra nått åt det, jag har pratat mycket med vänner för att jobba upp min självkänsla och jag har köpt mig en bok av Mia Törnblom som heter självkänsla nu. Både vännerna och boken är jätte bra att ha vid sin sida, men jag kände att jag behövde gå ett steg längre och därav har jag börjat på en inre resa med professionell hjälp.


Genom att jag fick jobb direkt efter jag tagit studenten och att jag ett år senare flyttade 30 mil bort från alla jag känner har jag blivit tvungen till att mogna rätt fort. Men det har också lätt till att jag faktiskt lyckats komma en bit fram med min självkänsla. Annars skulle jag väl inte kunna sitta och skriva om det såhär. Den självkänsla jag har fått är nog ett resultat för vad jag och mitt självförtroende har klarat av med andra ord.


Att ha en dålig självkänsla är förädiskt, för de man själv utsätter sig för genom självkänslan är otroligt. Självkänslan är en av de där rösterna du har med dig hela tiden och som berättar för dig hur lite du är värd eller hur mycket du är värd om du har en bra självkänsla. Ni vet de där tecknade figurerna i exempel Tom och Jerry som berättar för Tom om vad han ska göra och inte göra. Han kan ha en ängel över den ena axeln och en djävul över den andra och lite så tycker jag man kan beskriva självkänsla och självförtroende. Iaf mitt. Jag har ett bra självförtroende, därför är ängeln vid min sida och jag har en dålig självkänsla därför har jag en djävul vid min sida.


Vi säger att du möter någon på stan som tittar på dig, då tänker du kanske att det beror på att du är ful eller att något är fel med dig ist för att tänka att det är precis motsatsen. Eller att du går förbi det populära gänget i skolan och de börjar skratta precis när du går förbi, självklart är det dig de skrattar åt ist för det där skämtet som precis drogs. Din pojkvän ringer inte precis när han lovat, ja men han vill göra slut med dig eller så är han otrogen.. Det här är några exempel på vad min dåliga självkänsla utsatt mig för under åren och jag vet att det inte är så här, men jag har inte möjlighet att alltid tro på sanningen. Min självkänsla förvränger sanningen så att säga.

Att ha en dålig självkänsla är allt för vanligt i dagens samhälle. Jag tycker mig se spår av den hos var och varannan människa jag möter. Det gäller att hitta styrkan att göra något åt det och jag hoppas jag har det! :)

God natt!

Min lördag var en bra dag

Jag hade planer för den här dagen, men redan igår förstod jag att jag kanske skulle få ändra iaf en plan. Den som handlade om att åka och bada med min klasskompis och hennes kottar. Men vi trotsade vädret imorse och åkte ut och bada iaf :) Det var ingen sol och inga 30 grader ute, men det var jätte skönt i vattnet och jag har lekt så det står härliga tider till!! Efter badet vart det Corner, Lager 157, Netto och till sist Zitha.

När jag kom hem blev det en dusch och tillpiff och så begav jag mig ner på stan för att gå på bio med  Lena  och Anna (mamma och dotter :) ) Vi såg den NÅGOT omtalade filmen Mamma Mia och den är lika bra som alla sagt! Det är konstigt med mig och såna här musikalfilmer, även om jag vet att de kommer att sjungas mycket tar det iaf halva filmen innan jag vänjer mig med HUR mycket de kommer sjungas :)

Nu ska jag mysa framför filmen Bandidos.. OCH jag kanske ångrar mig ang en sak nu ikväll.. Fuck!

Värme = Trasig telefon!

Alltså att det är varmt ute det klagar jag inte över alls, jätte skönt med sommar, men att det är så varmt i min lägenhet så att min hemtelefon slutar fungera!!! Ja då kan jag inte annat än att klaga. Sitter och dricker isig dricka och funderar på om det ens är möjligt att somna ikväll? Ska nog ta mig en glass, är väldigt nöjd med mitt köp av två lite glass idag. Helt tydligt så behövdes det! :P

I övrigt så är det en slapp kväll, är ledig i helgen så känner mig inte så stressad över att hitta på något just ikväll :)

Vad har ni för er ikväll?

God kväll!!

RSS 2.0