Ryck upp dig kvinna!

Katish lät piskan!! Och om inte en piska kan få upp mig ur min buhu- period ja då får jag försöka komma på nått annat. Men en piska låter ju rätt så smärtsamt. Ja om man nu inte är intresserad av sånt då.

Mår som ni kanske redan förstått lite pissigt. Ont i huvudet, illamående och allmänt suddig och detta leder till "buhu, vad jag är ensammen tankar" Fysiskt elände är galet bra på att dra ner än i skiten, lite svag sådär som man gärna känner sig.

Har under mitt fysiska elände konstaterat att jag vill mera med mitt liv och att jag måste komma på vad jag vill. Pratade med mamma lite, eller mycket, om det hela igår. Hon är sådär söt och försöker komma med tips och jag svarar med ett hinder. Varför är jag så duktig på att se hinder i stället för möjligheter? Dags att plocka fram piskan och ta sig i kragen. Jag vill inte jobba och sen sitta av min lediga tid. Jag behöver hitta nått som jag tycker om väldigt mycket och sen ägna mig åt det. Och vet ni vad jag faktiskt gjorde idag? Jo jag anmälde mig till en kurs i streetdance :D Nu gäller det bara att jag får veta när den ska hållas, typ dag och tid, så jag kan fixa med mitt schema. Jag vill ju inte att det ska krocka :)  Har även kollat runt efter lite andra grejjer med, men ja jag börjar nog med dansen. Det är  ett steg åt rätt håll!

Innan jag flyttade till Västervik för att vara duktig student och göra nått åt livet, ja då dansade jag faktiskt streetdance. Hela tre terminer och jag hade anmält mig till en fjärde. Men så flytta jag till västervik och ja slutade dansa. Linköping såg jag som möjligheternas stad när jag bestämt mig för att flytta hit och jag hade massa planer på  vad jag SKULLE göra. Och hittills har jag inte gjort ett dyft av det jag planerade. Men nu så, ett steg åt rätt riktning :)

Planen på att börja dansa gör ju inte så mycket åt den fysiska delen nu, men ger det inte med sig snart får jag ringa sjukvårdsupplysningen och se vad dem tror om det hela.

Nu ska jag dricka upp mitt te och kanske äta en bit kladdkaka till. Inte för att den lockar.. :P

Allmänt off

Greek seanson 1 avklarad och jag känner sug för mer. Vilket inte är så ovanligt när jag fastnar för nått. Greek fick bli dagens sociala substitut. Och jag gillart, greek alltså, men inte när det är ett substitut för nått annat. Ibland suger det att jag har en sån liten social umgängeskrets här. Mest av allt så suger det att min kära bästa väninna och jag så ofta går om varandra. Är jag ledig så jobbar hon och tvärtom.

Vet ni att jag har en väldigt fin lägenhet (trots eko) som vill visa upp sig och som vill fyllas av vänner. Jag vill ha folk hemma på besök nu när dem faktiskt får plats....

Jobbar

Vilken överdrivet seg dag det är idag. Sitter på jobbet och väntar på att kl ska bli tio så jag kan få stänga in mig och sova. Timmarna kryper fram och det finns inte mycket att göra. Kl 20.00 är det iaf godisutdelning :) Fram tills dess är det öken.

Nu när vi har så långa arbetsdagar är jag väldigt ofta seg på jobbet. Det händer liksom inte så mycket. Men idag känner jag att jag är lite mer än bara seg. Borde inte jobba helt enkelt, men det är smällar man få ta när man inte kommer i säng i tid.

När jag kommer hem imorgon blir det en slö söndag med wow och film. Ska inte röra mig i onödan. Det sparar jag tills på måndag i stället. Då kan jag städa och göra nytta.

Nä nu är det bäst jag stänger ner och gör sånt som inte syns :P

Ha det gött!

Off

Off to work.. Fy för att gå upp på morgonen.. Allt jag har att säga!

Om helgen och sånt där!

Godmorgon! Jag måste bara få meddela att jag kom upp i tid idag :) Det är inte vardag så häpna och njut, det tänker jag göra. Dagen till ära så har jag en lekdejt med Sandra, det är alltid trevligt.. Visserligen måste vi lägga på luren med varandra och göra i ordning oss så vi kommer i väg och det gärna idag :) Poängen med att gå upp tidigt var ju att vi skulle komma iväg i tid!

I fredags efter jobbet så åkte jag och Sandra plus hennes två galna jobbarkompisar iväg för att bada. Jag tog mitt första dopp och dem guppade i sina båtar. Det var kalas skönt! Men vill ja ha sällskap när ja badar får jag nog skaffa mig en båt. Att svara på några som skriker från andra sida är ju ansträngande ;)

På kvällen sen kom ju som sagt mamma och pappa Kenth, de hitta fram efter ett tag. De hade även med sig våra gulliga men puckade hundar :) Vi åkte bara iväg och handla och käka när dem kom sen var det slapp hemma hos mig. På lördagen efter frukost och hundpromenad åkte vi iväg till ikea för att handla lite småsaker och därefter åkte vi till gamla Linköping för att turista lite. Vi hade vovvarnamed oss så vi kunde inte gå in och kolla så mycket. Men det var mysigt och vi hade kanon väder. När vi kom hem så hjälpte Kenth mig med lite grejjer i lägenheten så nu är det väldigt hemtrevligt. Mamma och jag satt och spela kort på balkongen innan vi åkte iväg för att handla mat. Det blev middag och mera kortspel. Senare på kvällen åkte vi till tinnerö och gick med hundarna. Och sen var det söndag, jag ville köpa blommor så blommor blev det :) Jag måste ju passa på när jag har främmande med bil! Hemma sen blev det lite fika innan de packa ihop sig och åkte hem. Det var allt som allt en väldigt trevlig helg med föräldrarna :)

Igår hängde jag med sandra, hennes jobbarkopmpis och till sist Jonas. Kortspel slapp och Sen en minigollf. Jag sög inte alltför hårt på det hela och vid iaf två tillfällen chocka jag mig själv. Jag fick ett elakt med icke medvetet skrattanfall när det gick lite dåligt för jonas. Mohahaha, jag är en sån ängel ju :)

Nu ska jag ta och gå in i kampen ochmitt hår. Vi är inte helt överens om hur det ska se ut, men jag vill gärna vinna!

Ha det bra!

Jag ge vägbeskrivningar??????

Sitter här och väntar på att mamma och Kenth ska hitta fram till mig.. De åker lite kring kring tydligen.. Suck och stön måste jag säga när de ringer till MIG och frågar hur de ska hitta hit.. Som att jag har åkt bil till linköping från Uppsala någon gång?!?!?! Ibland kan man ju undra om mina föräldrar känner mig ;) Jag är ju helt kass på att förklara vägar och jag har noll koll på vad saker och ting heter.. Men men jag tror de löser det till slut.. Tills vidare får jag sitta här och hänga, kanske äta en kaka eller två :)

Btw så kan man ju alltid kolla eniro innan man åker någonstans eller varför inte använda gps:en man äger?!?! ;)

"hela jag är en klump"

Kom nyss in från balkongen där jag spenderat en hel drös med timmar. Det var skönt och svalt ute så tillsammans med en av det där typiska Marika böckerna var det inga problem att glömma bort verkligheten för ett tag. Inte för att det är nått fel på verkligheten ;) Jag har haft en lång dag, men en lång och skön dag. Kom upp i någorlunda tid, slappa framför datorn ett tag, lång promenad och sen ett härligt bad. Därefter matlagning och så utgång på balkongen. Känner mig trött och härligt tillfreds med mig själv den här kvällen!

Igår var jag och tränade och det var första gången på ett par månader igen. Det är inte ett smart drag att köpa gymkort precis innan sommaren börjar, då finns det så mycket annat som lockar. Men iaf fick jag ett spontan ryck i söndags och bokade in 30 minuter step och sen 30 minuter core. Så där gick jag igår efter jobbet och tänkte på att jag skulle träna halv sju. Men det var inte förens strax innan jag skulle cykla som jag insåg att jag faktiskt skulle bege mig för att träna. Jag tänkte då: "Vad fan håller jag på med" och det var en tanke som återkom när jag kom fram och såg alla snygga vältränade människor som var där. Hehe, men jag överlevde det hela och idag har jag träningsvärk :) Det är i stort sätt en behaglig värk, för man vet att den kommer av nått gott!  Dock skulle jag inte klaga om träningsvärken i halsen försvann. Ja jag vet, hur lyckas man få träningsvärk i halsen? Jadu, man lyckas helt enkelt :P Jag får väl bota träningsvärken med lite mer träning, ska se hur det ser ut imorgon!

Imorgon är det jobb mellan 12-17, en utflykts-tur. Får se om jag åker med imorgon eller om det blir jag som stannar kvar på jobbet. Allt beror på om någon vill vara hemma och i så fall vem.. Sen är det bara ett jourpass torsdag till fredag kvar innan jag har lite långledigt!! Weeha, vad jag ska njuta. På fredag kommer mamma och pappa Kenth med hundarna och spenderar helgen med mig. Det ska bli kul, då jag faktiskt längtar lite efter dem :)

Nu ska jag faktisk sova och inte slå på tv för lite meningslöst zappande. Nått som är all för vanligt förekommande hos mig. Hur svårt ska det behöva vara att gå och lägga sig när man är trött? Hela jag är just för stunden en liten klump trötthet så egentligen borde jag redan ligga. Men jag måste ju bara blogga lite och klockan är ju faktisk bara lite över elva ;)

God natt!


Följ min blogg med bloglovin

Jobb

Idag jobbar jag 10-21 och likaså imorgon, på söndag har jag jouren till på måndag och jobbar då 12-11. Det är långa arbetsdagar när nu när grabbarna har semester, tre veckor kvar med detta schema. Bara att hjålla ut ;) För att grabbarna ska överleva 4 veckor ledighet har vi tre utflyktsdagar i veckan då vi försöker hitta på lite roliga utflykter. Idag står bergs slussar på schemat och vi får se hur många som kommer med. Jag har klurat fram och tillbaka på vem som ska va kvar på jobbet om någon vill va hemma.. Nej jag tar inte med mig jobbet hem :P Hehe, jag kopplar faktiskt av rätt ordentligt när jag är hemma och ledig. Det är typ bara dagen eller kvällen innan jag ska jobba igen som tankarna på jobbet kommer.

Det finns väl ett orosmoln över jobbtankarna, då det är väldigt konfliktfyllt på jobbet nu. Jag och konflikter är väl ingen hit, men det gäller bara att hålla ut i tre veckor så lugnar det ner sig sen. Det är inte alla som klarar av att vara hemma så lång tid som fyra veckor. Rutinerna försvinner, personal försvinner och det kommer sommarvikarier!! Den kombinationen är väl lite utav en katastrof för Mr. Men jag ska va lycklig över att jag inte jobba förra sommaren, då var det hela värre..

Nej nu måste jag ordna lite här hemma.. En timme kvar tills jag börjar.

Ha en bra dag!

Idag var det dags!

Ja idag vad det dags att ta tag i saker och ting. Det var dags att kämpa emot tröttheten och faktiskt ägna sig åt lite nytta här hemma. Visserligen sov jag helt galet länge och förslappa ett tag på soffan innan jag kom igång. Att ha tvättstugan är ett väldigt bra knep för att få tummen ur och faktiskt få ordning på torpet :) Men idag skapa tvättstugan riktigt förbannade känslor. Puckot som hade tvättstuga innan mig vägra att komma och hämta ut sin tvätt ur torkrummet, så jag har fått hänga all tvätt här hemma. Torkrummet har man ju en timme längre än själva tvättstugan, men inte ens efter att den tiden gått ut kom puckot och hämta sina grejjer.. Arg som en bi var jag..

Men nu har jag både tvättat klart och städat klart. Och här brevid mig har jag en nybakad kladdkaka med lite glass. Den tänker jag avnjuta nu tillsammans med en kopp te och lite Agatha christie. Vet inte riktigt varför men just för stunden lockas jag av hennes program..:)

God kväll

Ingen sol här ikväll..

När man känner sig nedstämd och lite gråtig och inte förstår varför då skyller jag på hormoner. Men ibland undrar jag om jag överdriver känslan av att faktiskt va nöjd med livet, bara för att jag så gärna vill att det ska va så. Har en tillfällig down här ikväll och den kom helt oväntat när jag satt och kolla på en shopaholics bekännelse nyss. En film som inte innehåller så mycket mer än pinsamheter. Tycker inte om att vara down när jag inte kan sätta fingret på varför det är så!

Jaja jag lämnar det hela med att jag är down ikväll, imorgon är det nya tag!!

Tinnerö Eklandskap

Det blev helt oväntat en två timmars lång promenad med kameran idag. Behöver jag säga att jag är lite mer vaken  denna dagen? :) Tog promenaden bort till Tinnerö Eklandskap som är ett natureservat en bit bort från mig. Jag har så nära till landet! Det var en väldigt avslappnande promenad med mycket fint att kolla på och mycket fastnade på bild. Det är verkligen jätte skönt att bara strosa runt så där och inte tänka på ett dyft, bara njuta och lyssna på naturens ljud.. Väl hemma igen blev det te och vattenmelon på balkongen.  Helt kalas det :)

        

        

        

  

När man är ute i två timmar hinner man ta några kort :)

Sist men inte minst har vi:

  

Nu ska jag rota runt i köket och se om jag kan hitta nått ätbart :) Ha en fortsatt trevlig söndag!

Att få prata av sig helt meninglöst kan va trevligt ibland!

Helg helg helg och en lugn sådan. En behövlig sådan. Sov länge, men är fortfarande trött, känner mig inte riktigt mänsklig. Om inte mänslig menas gröt i huvudet och sus i öronen? Har spenderat mina första vakna timmar sittandes ute på balkongen. Har intagit lite frukost, lyssnat och lyssnar på east FM och har läst Jack. Ulf Lundel är inte lätt att ta sig igenom. Jag kämpar på och kan inte riktigt komma underfund med om jag gillar skiten.

Jag har införskaffat mig två myggbett på armen, troligtvis under natten. Jag har EN fluga som husdjur och denne filur är övrallt och ivägen hela tiden. Det står öppet ut hela tiden så han är fri att flyga när som..

Dagens planer är i princip obefintliga och jag tänkte att det var okej så. Imorgon kan jag vara vaken och hitta på något och det känns helt okej det med. Idag iaf :)

Det var väl allt meningslöst jag hade att säga för stunden!

Trevlig Lördag gott folk.

Nattgäster

Min bror micke och hans kompis Adde kom till mig sent igår kväll. Dem utnyttja mig för mina sängplatser då dem skulle till Oskarshamn för att jobba idag. Det var trevligt att se dem även om det inte var så länge och sen hade dem ju med sig mitt bord med :) Så nu har jag ett litet bord på balkongen.

Jag fick gå upp vid 6 för att få upp dem ur sängen och denna morgon var mitt humör långt ifrån det bästa så det var bäst för dem att de kom upp på en gång.. Jag hade vart väldigt otrevlig annars. ;) Efter dem åkt la jag mig i soffan framför tv och det dröjde inte så länge innan jag sov igen.. Det var jag värd, ska ju jobba 13-21 idag.

Nu blir det en sen frukost och lite annat pyssel..

Återkommer :)

Lugnt och avslappnat

Puhu..Det är varmt, men inte angenämt varmt utan bara kvavt och klibbigt. DÅ är det helt OK att klaga en aning! Detta fick leda till att dagens outfit här hemma är väldigt avklädd ;) Men skulle inte ha något emot att ligga och guppa på en madrass i en trevlig sjö i stället.

Har vart iväg  med Sandra en sväng, var förbi max tatto för att kolla tider till tatueringar, Och tiderna går åt, dem släppte tiderna för oktober igår och dem är redan fullbokade!! Galet ju. Så nu blir det till att hänga på låset när dem släpper tiderna för november. Jag hade inga planer på att tatuera mig förens typ då, så mig gjorde det inget. Det finns ju lite annat på prioriteringslistan som ligger före den där snygga tatueringen.. Därefter fick det bli en glass på Bosses och så en kort visit in till First aid (stavas det så?). Har ju spanat på ett par skor där och nu är dem ordentligt utprovade, så bara att bestämma om jag ska slå till eller inte :) Dem hade som vanligt en massa annat fint som skulle vilja ägas av mig.

Nu blir det mat, sen wow, tv och sen kanske en film. Lugnt och avslappnat med andra ord!

Trevlig kväll..

Från trädgårdsföreningen

     

     

Lite bilder från i söndags då vi låg och förslappa oss i solen i Trädgårdsföreningen.

Idag har det vart en slapp fm, sov länge och njöt av det :) Nu ska jag snart fixa mig lite innan jag ska iväg och jobba, inatt är det jouren för min del. Jag går av imorgon kl 9 och sen är jag ledig resten av dagen. Känner för en biljard, ska se om jag kan locka med mig någon..

Ha det bra!



RSS 2.0