Så var det gjort :)

Det hela började som en väldigt vag tanke, skulle jag passa i en piercing? När jag frågade Sandra om det så blev den vaga tanken tydligen ett beslut. Så igår gick jag och Sandra förbi federal och prata och det bestämdes att jag skulle gå förbi idag och få det gjort. Och nu är det gjort. Galet vilken ångest jag hade innan, visserligen blev det bättre när jag väl Kkom till Sandra. Jag vet nu som jag visste innan att jag gjorde det hela värre än det var. Jag såg framför mig att jag skulla tjuta och svimma och bara vara galet pinsam, i ställer mådde jag illa. Lite redan innan och väldigt mycket efter. Hade jag inte gått ut i blåsten på en gång hade jag säkert både svimmat och kräkts vilket hade lätt till tårar, men nu slapp jag det :) Blåsten var bra till nått!

Nu är det ömt, men jag kan prata tydligt, inte äta som normala människor. Men jag är nöjd :)

Kan tillägga att från den vaga tankens födelse tills själva dagen D så gick det väl 1½-2 månader bara...

Födelsedagar

Idag fyller två nära vänner till mig år, båda blev 24 år. Jätte grattis till dem :) Imorgon fyller en annan kompis år och sen på onsdag en annan, det är väldigt mycket födelsedagar nu om man säger så! Det känns väldigt tråkigt att inte kunna vara nära mina vänner när dem fyller år, men det är så det blir när man byter stad med jämna mellanrum. Det är så mycket man missar har jag märkt :(

Ja men så är livet och livet är precis vad det handlar om! Alla lever vi livet och vi lever det på våra vis. Det är inte alltid samma, vi befinner oss på olika ställen. För några år sen befann jag mig på precis samma ställe som tre av mina vänner och vi umgick i vått och tort. Nu ser våra liv väldigt olika ut och det känns nästan som en naturlig del av livet att vi börjat tappa kontakten med varandra. Detta betyder inte att jag inte sörjer det, för det gör jag. Många gånger smärtar det mig när jag tänker på att vi inte är tillsammans. Många gånger känner jag mig utanför när jag ser att de andra fortfarande umgås och är tajta. Men det ser inte ut som det gjorde då, vi utvecklas hela tiden alteftersom vi lever livet. De väger vi tar leder oss inte till samma mål kan man väl säga.

Men många av de vänner man har under livet vill man inte tappa kontakten med så då gäller det att man anstränger sig och hittar nya vägar till att umgås :)

Hm, det här kanske blev lite flummigt, men det jag ville ha fram var iaf att jag saknar mina vänner, jag tänker på dem även om vi inte hörs av på samma sätt längre!!

Fika

Sitter och väntar på besök, Funderar på om jag ska förbereda kaffe eller vill hon ha te idag kanske? Ska jag skära upp rulltårtan och lägga upp hallongrotterna på ett fat? Hm, jag är ingen van värdinna ja! Så därför sitter jag är och slöar en liten stund :P

Det är min nu föredetta klasskompis som ska komma förbi på en fika. Nyheten om att jag bakade kakor häromdagen lockade många, men bara en fanns i stan.. Hihi

Nej nu kommer hon snart så ska resa mig upp..

Kan man spela nickelback eller ska jag byta till nått lugnare? :D

Så blev det med hyper

Det blev lite mat, lite kakor, en dusch och så en film, det va inte så illa eller hur :)

Nu sitter jag och tittar på en show med Nanne på tv, komiskt att hon skulle hoppa fram bara sådär när jag poppat loss till en av hennes skivor tidigare idag.

Lite moonlight och sen sängen! Natti natt

Hyper

Baka kakor, spela tvspel, spela dataspel, pyssla om mig själv, bada badkar, gå på ytterligare promenad, titta på film, ringa och terra någong?

Allternativen är många och jag vet inte vad jag vill mest :P


Den är lite bra


Jag plinga på en hare idag!

HEMMA ÄNTLIGEN efter ett riktigt jobbigt pass på jobbet.

Vill gå många steg idag så att jag kan få ett bra resultat till tävlingen, men mina ögon svider och trötthet så jag ligger nog i soffan en stund och tar det lugnt. Det är jag värd.

Skönt att slippa sitta på nålar och vänta på att det ska komma igen..

konfliket mellan den man vill göra och det man måste göra!

God morgon! Just nu kämpar jag med att inte slita tag i boken som ligger ca 40 cm ifrån mig. Man kan inte läsa varenda lediga sekund när man har ett hem att ta hand om. Det är iaf vad jag försöker få mig själv att förstå ;)

Jag behöver:

* Vika tvätt
* Diska
* Damsuga
* Ordna upp en massa saker här hemma, typ gardinstängerna!!
* Träna/promenad

Och jag vill:

* LÄSA
* LÄSA
* LÄSA
* LÄSA
*Äta godis

Godiset är helt uteslutet, kanske kan jag tillåta mig att baka kakor. Kakor har blivit lite av ett substitut för godis, men det är väl iaf bättre än godis. Jag har inte käkat godis på två veckor nu ju :) Och så mycket kakor är det faktiskt inte, bara ibland! Höhö!

På egna ben

Vilken lång vecka, men nu är det äntligen fredag! Att det är fredag innebär att jag klarat av fyra dagars brevidgång på mitt nya jobb. Det innebär att jag avklarat min första dag på egna ben på mitt nya jobb. Och hela veckan har gått över förväntan :)

Var det någon som märkte av regnet idag då? Jag kan väl säga att jag inte kunde missa det. Var ut en sväng innan jag slutade jobba ikväll och då bara öste det ner. Men när jag sluta var det ett kort uppehåll så jag kasta mig ut på cykeln och börja trampa. Hade hoppats på att komma hem torr, men ja det kunde jag glömma! Jag var totalt smacksur innan jag kommit halvvägs och ett tag trodde jag regnet skulle ta död på mig. Gigantiska regndroppar och hårda va dem me.

Nu har jag precis kollat på filmen om Tina turner, den är såå bra :) Tanten är bra cool alltså!

over and out!

Kanye West

Så himla skön låt.. Vi hade den på jamen förut och jag känner de rörelser vi gjorde när jag lyssnar på den. Vi lyssnade på den under nervarvning och den är alltid trevlig att komma till :)


Hur gick det på jobbet?

Ja det kan man undra, men jag vet :)

Tre av fyra brevidpass är avklarade och jag är trött. Så innerligt trött idag att jag blir lite smått rädd. Men det är inte samma sak som att plugga var det någon som sa. Nä, det vet jag med, men jag har jobbat tre månader redan var mitt svar. Men självklart beror det hela på att allt är så nytt, det är bara nya intryck och det är så viktigt att lära sig en massa. Men det är kul, det är spännande och det är lite skrämmande. Kollegerna är jätte trevliga och de boende är inte farliga, så visst kommer det här att funka alltid :)

En annan faktor som kan hjälpa till med att få mig att vilja sova konstant idag är gårdagens tränings pass. Jag och Sandra var och tränade och det var första gången på ett år för min del. Det känns ju kan ja säga, men jag var övertygad över att inte kunna ta mig ur sängen. Så lite besviken har jag allt varit. Men med mig brukar det mesta kunna kännas värst dag två. Känner redan ikväll att det börjar bli värre :P Det är lite samma med bakis syndromet. Är alltid segare två dagar efter jag festat.

 Nu ska jag äta vårrullar!


s o m e . p i c

        

  



Lite nya pic som inkommit i mina bildmappar, fotografen är jag och bilderna tillhör bara mig!

Aktivitet

Det var en aktiv dag igår. Jag kunde inte undvika solen helt, men jag är duktig och smörjer in ig med solskyddsfaktor! Efter städningen och tvättstugan blev det alltså en tur till Parken med Sandra och Jonas. Käkade mumsigt god glass och hade det gött bara. När jag kom hem blev det middag ooch sen promenad. Och vilken jädra promenad alltså. Jag gick till ekholmen, och tydligen en rejäl omväg. Tog 1½ timme innan jag var tillbaka och då kan jag informera om att bara den första halvtimmen var skavsårsfri. AJ AJ!! Nu har jag ett par riktigt snygga blåsor på hälarna. Därefter blev det ett bad och så film i sängen.  Kanon dag med andra ord!

Idag hade jag tänkt åka till Ikea här på fm, men är ju jädrans seg på att komma i ordning så klockan blev för mycket. Tar ikea på Tisdag i stället tror ja. Så nu är det lugnt tills det att Sandra vaknar ur sin skönhetssömn och sen är det fullt ös igen. Tänkte de en kort promenad med kameran och köpa skavsårsplåster. Vet inte hur bra jag går med skor än.

Imorgon börjar jag jobba... weehoo, nervöst, förväntansfullt och en hel massa tankar. Kul ju!!

Ha en kanon dag!

Valborg och så linköping

Det är lördag och solen skiner. En utedag skulle inte sitta fel eller? Jo i mitt fall så, jag bör verkligen undvika solen. Speciellt den mitt på dagen. Som så många andra vet var det valborg här i veckan och jag tokbrände mig, så ett tag framöver kan ni kalla mig kräftan :P Men som tur är för min del är jag hemma i Linköping, en dag tidigare, och jag behöver verkligen städa och tvätta. Sagt och gjort! Första tvättmaskinen  är snart klar, så ska snart ner och byta och sen hänga. Därefter tänkte jag börja skura lägenheten för damsugningen är redan avklarad.

Linköping en dag tidigare var det ja. Inte helt planerat, men nu är jag hemma iaf. Egentligen skulle jag ju sitta på tåget idag, men när jag kom hem i torsdags efter en heldag i stan och skulle boka biljett var det riktigt dåligt med tåg som gick raka vägen. Och att byta tåg är inte något jag vill utsätta mig för och därför satte jag mig på tåget 9.52 igår och trängdes med halva sverige tror jag. Väl hemma toköverraskade jag Sandra med ett litet mess och det slutade med att jag tog bussen hem och fixa till mig lite och sen begav mig ut i solen till en ny park och trevligt sällskap.

Att hänga i en park med trevligt sällskap lär bli kännetecknet för denna sommar tror jag. Och det hela med en början på Valborg. Valborg för min del var en heldag i solen tillsammans med Lina, Clara och Emma och många fler. Vi satt först i ekoparken som var överbyst med människor. Alkoholen flödade på många håll, men mitt glas innehöll vatten och alkoholfri cider. Jag känner inte riktigt för att dricka dagen lång. Vi gick in till stan efter ett tag, köpte glass och satt vid ån och lyssnade på ett storband som sjöng och spela utanför stockholms nation, spanade på gula gummiankor osv. Men man blir rätt så hungrig efter en hel dag ute ju. Så vi gick och köpte pizza och Langos och gick vidare till nästa park och satt och götta några timmar till. Kl 19.05 tog jag bussen hem. Lycklig, trött och med en snart kommande frossa på G.

 Det har varit några helt underbara dagar i solen och det är bara början.. :)

Nu ska jag ner till tvättstugan och sen fortsätta med lägenheten.. Ha en kanon dag!

RSS 2.0