Plugga kanske

God kväll!

Är verkligen jätte trött och tänkte sova, men "ska bara" först ni vet :) Har kollat efter någon trevlig kurs att söka. Ikväll kollade jag kurser inför vt 12 och hitta speciellt en som är av stort intresse. Kursen heter Barns rätt och barns röst- Socialt arbete med barn och familj och är på 7,5 hp. Och den verkar vara väldigt intressant, speciellt när man kollar litteraturlistan. Gick inte att söka just nu så får väl hålla utkik framöver.

Funderar även på att hoppa på någon danskurs till hösten. Det är ju väldigt givande och jag klagar inte över att ha nått trevligt att hitta på i veckorna ;) Eller någon annan kurs kanske, får kolla lite vad som finns. Jag vill ju gå en fotokurs, men då behöver jag fixa en bra kamera först.

Jaja det tåls att tänka på :)

Nu ska jag mumsa lite gott framför tv en stund och sen sova. Ser fram emot att gå av jouren imorgon fm!

God natt


inspirerande

Ibland känner jag att jag bara skulle vilja byta liv lite sådär, bara slå om helt och göra nått galet. Dock inbillar jag mig att jag är för feg och letar nästan idiotiskt efter hinder. Jag tycker att folk som vågar släppa taget och bara kastar sig ut i nått okänt är så grymt häftiga. Inspirerande och bara helt underbara!

Om jag kunde bortse från allt vad hinder är så skulle jag kunna tänka mig att flytta utomlands och leva på någon udda, men kreativ sysselsättning.  Det behöver kanske inte vara nått udda direkt, men säg fotograf eller konstnär eller varför inte vara någon kufisk författare som sitter på mysiga caféer dagarna i enda och skriver på nått spännande. Eller för att passa mig bättre, smäktande kärleksromaner ;)

Eller vad skulle man annars kunna göra för spännande?

Får klura mer på det tror ja :)

Ny vecka igen

Så var det måndagsmorgon igen och jag ska strax cykla till jobbet. Jag lyckades kliva upp i bra tid för att hinna käka frukost och slöa vid datorn en sväng, inte helt fel om jag får säga det själv.

Helgen tillsammans med syster har varit väldigt trevlig och jag har insett att jag nog faktiskt skulle klara av att bo tillsammans med någon. Något jag tidigare helt trott vara omöjligt! Men men 4 dagar kanske inte är så jobbigt :P Vi har ju passat på att shoppa lite för mycket, men jag är nöjd med alla mina inköp. Har skaffat en bord och två stolar till min balkong. Det gillas massor, för det har jag pratat om att göra i en evighet. Så jag passade på nu när syster var här och hade bil. Allt blir lite lättare när man har en sån tillgänglig. Förutom shopping har vi även gjort stan en sväng, vi tog en tur ner till Pitchers med Anderssons i lördags kväll. Och jag fick en väldigt god mjölkdrink som de tyvärr hade glömt bort namnet på!!??!! Hur ska jag nu kunna beställa den igen??!! Helt klart dålig stil :P

Gårdagens söndag fick bli en väldigt lugn en, vi sov länge och tog sen en långsam frukost ute på balkongen där jag fick spöa syster i Maxiyatzy. Kan dagen börja bättre :) Sen tog jag med henne på en promenad bortåt stångån, det var hon jag och kameran. Jag ska vid tillfälle kolla igenom korten och se om det vart nått värt att visa :)

Nu ska jag ta tag i barret så jag kan rulla sen. Ha en bra dag!

Syster på besök

Har en syster Therese på besök från hemtrakterna. Grymt trevligt om jag får säga det själv, blir ju inte så ofta. Hon kom i torsdags kväll och åker hem imorgon igen. Än så länge har hunnit ta en tornby dag, filmkvällat och käkat gott. Dagens väder börja lite dåligt, men ser ut för att börja bli lite bättre så vi kanske faktiskt kan hitta på nått ute idag.

Vi har pratat lite dejting här och hitta en artikel som var lite kul..

Läs och ja jag vet inte vad :)

Ha en bra dag!!

Franskt

En fransk låt sådär efter mitt inlägg om min grymt trevliga torsdagskväll. Riktigt skön låt som gör att jag verkligen skulle vilja kunna prata och förstå franska :)Vanessa Paradis ~ Il y aJo men hejsan

Morgon stund har guld i mun eller vad är det man brukar säga ;) Nu skulle kanske inte alla hålla med mig om att jag är uppe sådär tidigt, men jag känner mig nöjd med mig själv. Det var partaj igår och trilla in efter ett någon gång med huvudvärk ala giganto. Så känns bra att jag är pigg idag.

Det var lite fest hos en jobbarkompis igår med näst intill bara kolleger. Det var en stackare som inte jobba tillsammans med oss. Så ja till en början blev det lite jobbprat, men vi kom över det rätt bra efter en stund. Det var verkligen en toppen kväll, men trevliga människor, massa samtalsämnen, dricka och så skön musik. Det var även lite försök till allsång ;)

Nu ska jag snart fixa till mig lite och rulla ut på en jobbrelaterad roadtripp. Så det är ett jobbpass på g som jag inte riktigt vet när det slutar. Sen skulle det vara trevligt med balkonghäng, skön musik och trevliga vänner.

Måste tillägga att jag är kass på att skriva snabbt. Det var en hel evighet sen jag börja skriva det här inlägget. Vissa saker blir mer lidande än andra när man multitaskar ;)

Nu får ni ha en skön dag

RSS 2.0