Klagovisa

Den efterlängtade lediga helgen är änligen över.. Trodde aldrig den skulle ta slut :S

Helgen har väl på ett sett vart helt okej, så länge vi bortser från mina tankar och känslor. Vi kan väl säga välkommen till pmstrollet. Jag tycker inte om att känna så som jag känt i helgen. Jag tycker inte om att känna mig missnöjd och negativ. Och framför allt tycker jag inte om att känna mig ensam!

Jag förstår inte varför det är så svårt att få ur mig alla mina tankar här. Jag vet att det hjälper, men jag kan liksom inte längre. Inte ens till mamma kan jag få ur mig allt. Det är som att en del av mig inte vill visa andra att jag känner så som jag gör.

Vet ni att jag är så trött på att umgås med mig själv hela tiden. Jag är trött på att det inte händer något. Jag är trött på att bara träffa andra människor på jobbet. Det är surt att känna sig så sällskapssjuk att man är kvar på jobbet längre än man behöver, bara för att få prata med trevliga människor..

Nä fy fan,, det här funkar inte.. Nu går jag och sover och hoppas på att pmstrollet har dragit vidare när jag vaknar...

God natt

Fullt i huvudet, tomt på papperet

Jag tycker inte om att känna mig negativ och nedstämd...

Jag tycker inte om att inte kunna samla mina tankar för att sen kunna bli av med dem....

En hyllning

Gårdagens inlägg var en hyllning till min partykänsla som vågade sig tillbaka. Alltså inget inlägg påväg ut på krogen :P Det kändes bara väldigt skönt att vara sugen på att gå ut och skaka rumpan och mjölkdrinka. Jag har inte vart partysugen på evigheter. De senaste två utgångerna har känts som något väldigt jobbigt tills det att jag stått på dansgolvet och då har det handlat om att göra det bästa av situationen.. TYP..

Så nu vill jag gärna passa på och parta när känslan finns, bara att försöka se om någon annan känner som jag ;) M kanske *blink blink*

long time no see

Välkommen tillbaka partykänslan ;) Du har hållt dig frånvarande väldigt länge nu måste jag säga.  Och nu har du då kommit tillbaka riktigt aggressivt, typ nocka mig med den farten du kom :D

Jag vill skaka rumpa, mjölkdrinka och komma hem sent!

Födelsedagen

Träningsvärk är så himla angenämt... NÄR DEN GÅR ÖVER!!

Igår var det dags för den efterlängtade födelsedagen, min födelsedag :) Jag vet inte vad det var, men jag var väldigt förväntansfull. Jag vet inte vad det är med åldern 24, men nog känns det bra alltid! Jag bombaderades av fina grattis mess igår, både på mobil och FB och jag hade fullt upp hela dagen. Jag hade bjudit hit några kompisar till 16.00 för att fika. Därav hade jag fullt upp :P Jag hade bakat lite kakor och muffins och fixat en tårta. Jag är så jävla bra vill jag bara få meddela ;)


Hade bjudit in Miah, Sandra och Jonas. Men vet ni vad, jag fick en Linda på köpet med. En väldigt trevlig överraskning! De kom och vi fika och sen öppna jag paket. Jag fick en massa fina saker. Tack så jätte mycket :)

Och tack för en jättefin födelsedag. Den var verkligen toppen!!

Kan bjuda på ett par bilder lite senare när jag inte ska skynda till jobbet ;P

Men nu ska jag skynda så ni får ha en bra dag!

Min lördag

Idag har jag vart i Västervik!! :) Efter en stycke tågresa så klev jag av i fina Västervik där Lena stod och vänta. Kände mig sådär barnsligt glad av att träffa henne igen! Vi promenarade genom stan och hem till henne. Hejade på sambo och barn och sen blev det en fika. Jag hade min kamera med mig så när det var dags för en promenad med vovven så åkte vi förbi någonstans och fotade lite innan vi fortsatte ut till gränsö för en promenad.

Innan jag var tvungen att ta tåget hem igen blev det middag. Jättegod potatisgratäng och prinskorv och så köttbullar. Liten känsla av jul :) Det var väldigt gott!

Det var jätte kul att vara i Västervik och att få träffa Lena.. Uppdatera varandra om vad som händ det senaste halvåret :P Mycket trevligt alltså..

Får se om jag kan locka hit henne i framtiden..

Nu ska jag ta och sussa..

God natt  :)

F.R.E.D.A.G

Det är jag och Winnerbäck ikväll och det är myskväll! Jag har börjat på min lediga helg här och den kommer bli bra, det vet jag redan nu. Jag har planer för den här helgen sörrni ;)

När jag väl kom från jobbet i förmiddags så pysslade jag om mig lite här hemma innan jag packade ihop mig för att cykla ner på stan. På stan blev det en kort runda i lite affärer, sen en fika och till sist gymmet. Väl hemkommen var jag bara trött och något hungrig så jag har käkad lite och sen tagit ett avslappnad skumbad. Jag säger ju att den här helgen kommer bli bra :)

Imorgon ska jag åka till Västervik och hälsa på min kära vän Lena. Det var en evighet sen jag träffade någon av mina vänner i västervik, så det är lite på tiden kan man säga. Får se vad dagen kommer att bjuda på. Jag vet att den kommer vara jätte trevlig och innehålla mys med hund och trevliga samtal. Precis vad jag känner för nu ju :)

Jag känner att jag inte ska vara uppe så länge till. Mina ögon skulle behöva ett par tandpetare i så fall och det låter inte som en trevlig upplevelse.

Ni får ha en trevlig kväll :)

KVÄLLSBUBBEL

Jobbsvacka, känner för att göra nått roligare men frågan är vad. Dansen lyfter upp och det är bra. Just nu är lycka att få dansa! Men jag kommer väl inte så långt med att dansa hela dagarna. 

Resa är nått annat som lockar, att få ta mitt pick och pack och bege mig ut i världen. Vidga mina vyer så att säga. Har ju lite resplaner inför framtiden, lite vandringsplaner. Det är så långt dit bara, otålig som man är. Jag vill att det ska hända saker nu och gärna hela tiden. Otålig var det ja ;)

Jag har nog skrivit om att se hinder till allt tidigare och det är där jag fastnar varje gång jag tänker på allt jag vill göra. Jag har ju egentligen inget annat än mitt jobb som håller mig kvar där jag är. Inte för att det är så bara. Jag kan inte se framför mig att säga upp sig från jobbet och bara resa runt och upptäcka. Men att spara semesterdagar är ju nått jag kan se framför mig. Det låter lite mer ansvarsfullt tycker ja. Och då har jag väl kommit fram till ett sätt att hoppa över ett av alla hinder jag ser. Hmm, jaja vi får väl se i framtiden hur jag löser saker och ting.

Kvällsbubbel var väl en bra rubrik ikväll, jag är bra på att bubbla osammanhängande utan att komma fram till nått vettigt. Det bjuder jag liksom på. Det kanske kan leda till att få igång tankeverksamheten lite mer. Och vem vet, imorgon när jag vaknar kanske jag kommer på en lösning.. Höhö!

Nu vankas det snart tandborstning här på jobbet..Tjo gott folk!


Vanligt trevligt morgonsvammel :)

God morgon folket! Som vanligt blir inte dagen god förens om några timmar då jag verkligen har vaknat :) Och som vanligt gör jag vad jag kan för att göra morgonen så bra som det går nu när jag är uppe. En kopp te står i köket och väntar och här vid datorn spelas det skön och trevlig musik. Jag är lite inne på pappa musik idag och med det menas sån musik som pappa gärna sjunger där han sitter med sin gitarr. Mysigt!

Idag ska jag, i stället för att vara ledig, åka till jobbet och jobba 13-21. Jag försöker boosta mig med positiv energi för jag vet att det blir en jobbig dag. En stressad dag, hua..

Men nu ska jag ta det lugnt och slappt med min kopp te innan jag måste iväg.. Ni kan ju lyssna och njuta på Eric claptons goding tycker ja :)




Ledig dag

Har ledig dag idag, skönt ju eller hur?!?! Ja det borde vara det, men jag känner mig så stressad, det är så mycket jag skulle vilja göra idag och så mycket jag måste göra. Jag hinner inte med allt känner ja. Jag har satsat på mina måsten och så får vi se vad jag hinner med efter det.

Mina måsten består av tvätt och damsugning och viljan handlar mycket om att inreda. Jag vill få ordning på lägenheten, byta ut soffa och bord. Kunna planera tavlor och andra små inredningsdetaljer.. Hade jag haft bil och körkort hade jag åkt iväg och köpt köksbord idag.. Det hade vart nått :)

Nä om man skulle springa ner i tvättstugan igen...

Tjo!

RSS 2.0