Marika 25 eller Agda 85?

Hej jag heter Marika och jag är 25 snart 26 år och jag har så ont i mina leder ikväll att jag inte riktigt vet om jag kommer kunna somna..

Jo men det låter ju otroligt normalt.. Men det är lugnt, jag är bara överrörlig..

Just nu funderar jag på vart jag ska placera vetekudden :(

It sucks

Misslyckades

Vakna i tid?!!??! Mohahahaha där var jag riktigt rolig.. Som att jag skulle lyckas med en sån sak liksom. Alltså sov jag länge och har inte haft tid att fixa med en massa som jag planerat att göra då jag satt på sängkanten i natt. I stället har jag käkat frukost och läst tidningen. Nu måste jag typ fixa mig lite innan jag ska iväg och gästspela på trumman.

Frågan är vad jag ska packa med mig till jobbet? Aja, det är inget som tåls att tänka på i en evighet, börjar jobba om 55 så jag hoppar upp ur soffan och göra det jag ska i stället..

Trevlig regnig söndag på er!

Filmmysat

God natt!! :)

Har haft en grymt trevlig lördag i sällskap av en gammal sommarfling. Det har kollats på Kings speech och Ted. Båda två väldigt trevliga filmer. Red var en repris för mig, men den är alltid lika underhållande. Och Kings speech har jag varit sugen på jätte länge och jag visste att den skulle passa flingen kalas bra. Och ja, vi uppskatta båda filmerna och sällskapet.

Nu tänkte jag mysa ner mig i sängen och sova. Tänkte att jag kanske skulle kunna vakna lite sådär lagom imorgon så jag hinner göra nått innan jag åker och jobbar. Har tackat ja till ett extrapass på trumman. Kände att jag inte hade så mycket jobb inplanerat i veckan så jag skaffa lite till :P Ironi på hög ni!!

Susselull snyggingar

reklam

Ska strax sova lite här på jobbet, äntligen! Måste vara inne i en extremt trött period, känns liksom inte som om den sömn jag får gör någon nytta. Jobbpasset har än så länge bara varit stressat, visserligen något lugnare de sista timmarna. Det är alltid lika kul att komma till jobbet och inse hur man ligger till. Stressa, stressa och göra det bästa av det.

Det sista jag hade tänkt göra här var att kolla mailen och fick då syn på en udda reklam. På min hotmailsida gör de reklam för en sida där den som har ett förhållande, men som saknar passion, kan inleda en affär... Say what? Hoppas inte den reklamen någon gång hamnar på bloggen. Inget jag känner jag vill reklama för..

Udda som sagt!

Nu ska jag ge upp denna torsdag och sova. Kör igång andra halvan av mitt pass klockan 06.00.

God natt


Här stretas det emot ordentligt idag!

Tjolahoppla people! Seghetsvågor flyter här hemma och i skallen. Jag har vägrat vakna i flera timmar och nyss fått i mig lite frukost. En perfekt fortsättning på den här dagen skulle vara att få fortsätta seghetsflyta och bara vara. Men det finns hinder till den planen idag. För att vara helt precis så står jobbet som ett stort fett hinder till mina slöhetsambitioner. Vi (jag) ska köra en le jour på bygget innan jag får ta helg. Helgen lär bli fortsatt seg den med, iaf emellanåt. Blir lite träning också och sen ska jag träffa en snygging från förra sommaren som kommer hem på besök i stan.

En väldigt trevlig sak med helg är att grävmaskinen som hänger utanför mitt hus står fridfullt parkerad på en grusfläck på gräsmattan. De har börjat som smått med arbetet kring stamrenoveringen nu och jag stör ihjäl mig på att grävmaskinen låter illa klockan 07.00 varje dag. Så helg känns grymt befriande! I natt har jag försökt sova på soffan och det var inte riktigt bekvämt, så har lite sömn att ta igen till helgen.

Nu måste jag, om en ovilligt, ta och hoppa in i en dusch och sen göra mig klar för jobbet.

RSS 2.0