Vilken härlig dag!



Ja vilken härlig dag jag har haft ute i solen. Jag och Anna var ute på Korpa vid 10.30 och lade ut våra filtar och la oss för att njuta av solen. Tiden gick fort och plötsligt hade det gått två timmar utan att vi hoppat i vattnet än, men vi klättrade ner för klipporna och hoppade i. Det var mitt första dopp i "riktigt vatten" och trodde det skulle vara kallt, men det var helt ljuvligt skönt. Efter ett par timmar ringde Sabina, så hon kom ut och gjorde oss sällskap och lite efter henne kom Benny (Annas sambo).. Det blev några dopp till och en massa prat, när vi började känna oss färdiga gick vi och köpte oss en glass jag och Anna. De andra två cyklade hem, själv var jag inte hemma förens strax före fem :)

Man blir rätt trött av att spendera en hel dag i solen, så jag gick och la mig en timme. Lyckades somna i kanske tio minuter och mådde apa som vanligt när jag vakna. Att sova sådär på dagen är inte min grejj, men ibland behöver man ju sova.. Nu ska jag iaf fixa mig lite mat. Hoppas alla haft en bra dag!!

Äntligen!

Imorgon klocken 10.00 står jag utanför Anna och sen blir det bad, det efterlängtade badet :) Har köpt lite mumsig mat att äta medans vi är där. Har även köpt en ny inredningstidning ifall jag inte klarar av att ligga still längre :P jag är rätt bra på att bli rastlös när man ska ligga sådär bara..

Skrev ju in mig på arbetsförmedlingen för några dagar sen och idag var jag in för att fixa det där sista man ska göra, men fick då informationen om att det var för tidigt att skriva in sig och handläggaren tyckte jag skulle återkomma i decemper. Snacka om dålig framförhållning på arbetsmarknadet :P Där fick jag för att jag ville vara ute i god tid! Men fick iaf lite hjälp med vissa funderingar. Så fick ju ut nått av mötet!


Och sen.... Jag har ett tips till er och läser ni några andra bloggar,speciellt de större, så har ni nog fått det här tipset förut. Men iaf så kommer det nu från mig och det heter Gratisbio. En sida där du kan samla poäng som sen kan ge dig biobiljetter eller presentkort. Och blir ni medlemmar här får ni bonuspoäng :) Japp jag försöker värva er som läser min blogg!! Lyckas jag :P

Fika och sista terminen

Hemma från jobbet nu och känner mig lite trött så kanske kan jag lägga mig i tid denna kväll? Tveksamt visserligen för jag är ju Marika :) Jag har nu 12 pass kvar innan jag har en veckas semester innan skolan börjar, längtar verkligen! Både efter semester och skola konstigt nog, men känner att ju snabbare jag börjar ju snabbare kan jag sluta i skolan på riktigt!!

Alltså jag har bara en termin kvar på min högskoleutbildning, kan ni fatta!! En på jobbet ska börja sin utbildning till hösten och när jag tänker på det känns det extra skönt att jag snart är klar. Har skrivit in mig på arbetsförmedlingen och står även i kö på bostad i Linköping. Framtiden känns rätt spännande, men samtidigt väldigt oviss..Jag längtar iaf, det är ett som är säkert :)

Innan jobbet idag gick jag över till min klasskompis Zenitha och tog en fika med henne. Hon behövde nog den pausen mitt i allt möblerande :) Det var jätte mysigt, har knappt träffat henne sen vi gick på sommalov. Bokade in en badtur i helgen tillsammans med hennes kottar. Hoppas på att vädret håller i sig nu bara!

Nu kryper jag ner och kollar lite tv.. Ha det bra!

God morgon

Idag hade jag en tanke på att cykla iväg och träna innan jag börjar jobba, men det är så varmt i lägenheten att jag tappade lusten när jag väl rullade ur sängen. Träningen får helt enkelt läggas på is på riktigt tills det börjar svalna och bli lite höst!

Tänkte äta frukost snart, men har inget speciellt kallt hemma. Jag skulle gärna börja dagen med glass i stora lass :) Jaja nått måste jag ju äta, får rota runt lite så kanske jag hitta nått som smakar!

Ha en bra dag!

Vaaarmt!

Det är så härligt varmt ute och jag VILL bada NU, kan ni förstå det :) Ringde till Sandra, men jag har ju jobbat dag så då jobbar hon kväll (helt säkert) messade zenitha och där får jag ingen rapport så hon jobbar säkert hon med. Sabina är utomlands, Anna har planer med pojkvännen.. Hur många ska jag bombardera med mess? Känner mig lite desperat men vill verkligen leva sommarliv och inte sitta här hemma om ni förstår... Jaja jag fortsätter jaga :)


Överlevde min journatt med!! Men jag var tveksam där ett tag ;)


Update: Mission failed :( Fick inte tag på någon som ville bada med mig så jag tjura lite och har nu slöat framför tvburken ett tag. Och visst det är skönt, men tråkigt med! Mamma tyckte att jag skulle gå och bada själv? Men jag har ju knappt badat i den här staden så noll koll på vad jag skulle gå och sen lagom ensamt det skulle vara. Att sola själv ute på gräsmattan här där jag bor är en sak, men att bada själv? Nej tack!! Lyssnar på Amy Macdonalds låt på repeat nu innan det blir film i sängen..

Vid svaga tidpunkter vill jag gå tillbaka, men jag kämpar emot! Det här ska vara rätt ju, jag ensam och inte du och jag tillsammans... ;(

God dag!

Ja för inte är det morgon längre för mig, har vart vaken i några timmar redan :) Jag börjar jobba kl 13.00 och vill hinna med att fixa lite här hemma innan jag måste iväg. Det här blir första helgen på mitt schema som jag jobbar och jag har även min första jour. Vilket innebär att jag ska sova på jobbet, börjar kl 13.00 idag och slutar sen kl 15.00 imorgon. Det känns lite ovant, för jag har hittills haft en riktigt lyxigt schema om man jämför med de andra sommarvikarierna. De har i regel ett jourpass i veckan och jobbar varannan helg, men det ger pengar :) Och nu är det bara tre veckor kvar och sen är jag ledig en vecka innan skolan börjar.

Igår träffade jag Anna, åkte hem till henne och kollade på film och snacka skit. Vi såg Phantom of the opera och den var väldigt bra, så mäktig med all musik. Satt och fick rysningar över hela kroppen :) Så nu har jag sett den, min syster Therese har tjatat om hur bra den är i flera år nu. Var väl på tiden att jag såg den med andra ord :P

Nu ska jag röjja iväg med damsugaren en sväng och sen packa ihop sånt jag behöver ha med mig till jobbet!
Ha det bra!!

En låt!!

Min nya kärlek tror jag, jag har riktigt fastnat för den här låten :)

Lyssna och njut!



Amy Mcdonald ~ This is the life

Jag är pigg, glad och hungrig!

 Vilken härlig sommardag jag haft, har verkligen njutit av att vara ledig en dag! Och för första gången på väldigt länge nu så har jag legat på en filt i solen och jobbat på min bränna. Och det vill jag lova att det behövs :) Låg ett par timmar under tiden jag tvättade och när tvätten var klar sen gick jag hem och åt lunch och lät huden vila någon timma för att se så jag inte bränner mig. Och sen bar det ut i en timme igen!

Nu sitter jag och väntar på att den köpta pizzan från willys ska bli klar och sen ska jag slappa i soffan en stund. Någon gång senare ikväll ska jag träffa Anna :) Vad vi hitts på vet jag inte än, men det visar sig!!

Hoppas alla haft en bra dag och att ni har en underbar kväll ♥

Min dag!

Idag så är det Marikas dag, nej jag fyller inte år, men jag ska spendera en avslappnande dag i solen och bara ha det lugnt och skönt. Jag hade önskat att någon skulle vara ledig på dagen och kunna följa med mig och bada, men antingen så jobbar man eller så åker man bort. Det är ju snart augusti och jag vill doppa mig nu!! Galet vad lite jag badat den här sommaren, var ju bara ett par dopp på bassängbadet brevid pappa i början av sommaren. Och det gills inte riktigt tycker ja. Jag ska flirta med Anna ikväll när vi ses om att kanske ta ett dopp på söndag efter det att jag slutat jobba. Jag vill ju så gärna :)


Ja ikväll ska jag träffa Anna en sväng, vilket ska bli så kul! Vet inte vad som hitts på men kan tänka mig att en soffa är inblandad och så tvu munnar som gaggar på i en evighet :D Precis som det ska vara! Eller så kanske det kan bli en promenad. Ja det visar sig senare.. Nu ska jag äta lite innan jag ska ut i tvättstugan för att sen lägga mig på en filt och svettas bort.. Ha en bra dag mina vänner!


off to work

Nu ska jag strax ge mig iväg till jobbet, fick börja tidigare än vad som är sagt från början, men får sluta tidigare med :) Jag kommer nog vara ensammen med en av de boende till en början och jag tänkte nog bjuda på fika på uteplatsen för jag vill sitta i solen :) Och det är ju bättre att sitta ute och uggla ist för inomhus!

Jag ska försöka flirta till mig lite sällskap imorgon på min lediga dag, skulle vilja bada och sola en dag den här sommaren. Får se om någon är ledig?

Ha en bra dag! Tjing

Dagens låt!



The Jonas Brothers ~ Sos

Men tankarna är så mycket mera än känslorna..

Tanken med tankar är väl egentligen att de ska kunna reda ut och bearbeta sånt vi är med om, men i mitt fall ställer tankar oftare till med mer oreda..

ikväll får jag verkligen inte någon ordning alls på mina tankar, kan inte riktigt identifiera allt som ligger i luften, men jag kan iaf identifiera vissa känslor :)

Glädje, förväntan och tomhet.. Känslan av glädje står för vad jag faktiska åstadkommit med mig själv de senaste åren, känslan av förväntan symboliserar min framtid och tomheten symboliserar det faktum att en ralation har tagit slut och att jag inte riktigt hunnit komma vidare..

Men tankarna är så mycket mera än känslorna.. Jag har svårt att vara här och nu i mitt liv så antingen fokuserar jag på det som varit eller så är jag minst ett halvår före idag. utifrån mina känslor kan ni nog förstå att tomheten tar sin tid att överge när det inte e där jag lägger mitt fokus. Jag försöker men lyckas inte riktigt hitta den riktiga viljan..

22.22 och jag önskar..!

Godnatt

Redan onsdags kväll!

Det borde inte vara onsdag idag, för det har gått för fort. Att det gått så fort hit beror nog på att mamma åkte hem i måndags så den dagen räknades inte riktigt in i den nya veckan. Visserligen tycker jag det är skönt, för fortsätter det gå så här smärtfritt på jobbet är veckan snart slut och jag får det lite lugnare igen. Det är ju inte mycket ledighet den här veckan och det känns lite ovant då jafg haft lyx schema hittills..

Idag på jobbet så spelade jag boll med en av grabbarna i 30 graders värme, så man blev andfådd utan att behöva röra på sig så mycket :P Men kul var det, jag gillar ju att sparka boll och skulle gärna spela fotboll igen. Men denne herre som jag spelade med var jätte bra på att sparka höga bollar så vid ett tillfälle sparka han in bollen på grannes uteplats så jag fick smyga in och hämta den igen. Uppskattade att det var en skumgummiboll vi använde, annars hade nått kunnat gå sönder. Och jaa behöver jag säga att det inte skulle vara så populärt? :P

Ikväll har jag suttit en sväng på balkongen och solat lite, hade tänkt sitta redan då jag kom från jobbet, men det var för varmt så fick glatt vänta. Och i väntan så spelade jag lite :) Pratade lite med Sandra tidigare med och de hade det jätte bra uppe i stugan :)

Ja just, jag försov mig idag, kom upp 7.20 och börjar 7.00 *paniiik* Fick stressa runt som en tok och när jag kom till jobbet så ja då gjorde det inget alls att jag var sen. Tydligen så fick den andra som skulle komma in vid 7 börja vid 8.00 ist och det kunde de inte ringt och sagt till mig igår? Surt iaf.. Imorgon jobbar jag kväll så då lär jag väl inte försova mig..:)

Ha ni gjort idag då? Tjing

Middag i solen

Mycket riktigt så skaffade jag mig en ny gubbe och har spenderat några timmar spelandes. Tog en paus då magen började kurra och middagen åt jag ute på balkongen med solen i ögonen. Jätte mysigt! Det enda som fattades var sällskap, mänskligt sällskap.

Nu har jag duschat och tänkte ta mig en kopp te framför en film och sen sova. Ska ta fram min säng och bädda den och missarna ska få sin mat bara.

God natt!!

Kattvakt

Ja nu är jag kattvakt igen till Sandra och Jonas odågor ;) Jag menar självklart guldklimpar och med tanke på att jag jobbar på långrevet där de bor så  har jag nu flyttat in i deras lägenhet för ett par dagar. Det känns även denna gång lite skumt att springa omkring i deras lägenhet när de inte är här, men ja de har ju sagt att jag får göra vad jag vill...typ.. :)

Än så länge har jag planerat att jag ska utnyttja deras balkong och kanske få lite färg på mig, sen fick jag ett lockande erbjudande om att skapa en egen gubbe på THE GAME och det lär garanterat göras. Spel får alltid tiden att gå snabbare, men måste ju komma i säng ordentligt så jag kommer i tid till jobbet imorgon bitti med.

Jaja nu ska jag nog ta och äta eller så.. Tjing!

Dansa hambo

Ja jag försöker få till en dans med min farbror på jobbet, han spelar sån där härlig musik som jag uppskattar. Bland annat dansbands musik och till sån musik har jag dansat med mormor många gånger om :) Men han är svårflirtad så än så länge har det inte blivit så mycket till dans. Ikväll sjöng han lite ist och gungade lite i takt med musiken! Jag verkligen älskar gamla människor, de har en sån charm..



Såna minnen jag får av såna här låtar. Saknar mormor extra mycket nu, tänk där i köket på landet där jag dansade med mormor. Stod på hennes fötter och snurrade runt :)

Underbar helg!

Så då har jag precis vinkat av mamma och  sitter nu här rastlös i väntan på att cykla till jobbet. Och vad är bättre än bloggen när man vill fördriva tid :) Mamma tyckte jag kunde ta en vända med damsugaren och så diska undan det sista innan jag åker. Kommer inte vara hemma så mycket i veckan nämligen :P Men ja vi får se om jag gör allt det.

Jag har iaf haft en jätte mysig helg med mamma. Hon och hennes svärmor kom till mig vid halv fyra tiden i fredags och då hämtade de bara upp mig och så åkte vi iväg till corner och käkade lite, enligt mig var det inget hit när det gäller maten. Efter corner åkte vi ut till gladhammar där svärmor gunns bror med familj bor och där fikade vi och umgick med alla där. Deras ena son med familj var där och de var riktigt roliga att diskutera med. När man umgås med släktingar är det ofta så att man fortsätter vara Lilla Marika även i vuxen ålder, men de här umgås vi inte med så ofta vilket betyder att jag blev betraktad som en vuxen på riktigt.. Härligt måste jag säga :) Mamma och jag åkte hem till mig efter ett par timmar och då mysade vi i soffan framför tv innan jag totalt deckade i soffan, som vart min sovplats under helgen.

Lördagen började väldigt lugnt, jag agerade tjatig förälder och försökte få mamma att lämna sängen och äta frukost med mig, därefter fixade vi oss och promenerade ner på stan! Smhi hade än en gång fel ang vädret så ist för regne hela dagen fick vi en härligt solig dag på stan. Mamma shoppade loss lite, jag nöjde mig med en kulglass ja :) När vi gick hem sen kom det väl kanske 10 droppar regn av allt som skulle komma under dagen och vi tog bilen till kvantum där vi handlade lite införr middagen. Det blev bulgursallad med kyckling och vitlöksdipp, som nog är favoritmaten i mitt kök! Jag lagar det rätt ofta iaf ;) Redan innan vi började med maten så var jag halvt död och vill inget annat än att få sova, men mamma ville promenera, så tog en lång promenad ut till lysingsbadet och jag trodde aldrig jag skulle komma hem. Så kan säga att jag var rätt lycklig över att få krypa upp i soffan och slappa igen. Även denna kväll deckade jag som en tok!!

Söndagen innebar ännu större svårigheter med att få upp mamma, så det fick bli en lugn dag. Vi tog en sväng bort till Lager 157 där jag roffade åt mig tre st baslinnen. Snygga och billiga, så blir till att återkomma när nästa lön kommer. Under kvällen fick mamma spendera riktigt Marika liv med maratontitt på tv:n, söndagskvällar har mycket att erbjuda mig :) Var inte riktigt lika trött igårkväll, så jag vaken när tv:n stängdes av!

Idag har det bara slappats och packats, spelade lite kort för att få tiden att gå lite och nu är hon på rullning och jag likaså om en 60 minuter ca.. Det blir en tråkigt lugn dag på jobbet den här veckan, bara tre boende hemma men lika mycket personal som vanligt. Så satt jag mycket innan kan man ju undra hur mycket jag får sitta nu? Samtidigt ska jag vara kattvakt till Sandra och Jonas katter ett par dagar så ska försöka utnyttja deras balkong till det yttersta :)

Ha det bra!! Tjing

Mamma!

Den viktigaste personen i mitt liv kommer imorgon och kommer spendera hela helgen med mig, min älskade mamma!! Som jag har längtat hela veckan, imorgon lär jag gå med mobilen i handen på jobbet och bara vänta på att hon ska ringa och säga att hon är framme. Så jag är redan nu inställd på en rastlös dag :P

Jag lyckades med det omöjliga imorse och hann äta en ordentlig frukost och komma i tid till jobbet. Men något tråkigt det är att tvinga sig upp på morgonen för att vara på jobbat till sju och sen sitta till kl nio innan man har nått att göra. Och när du väl får nått att göra så är du upptagen i en kvart lr så beroende på vem du går till och sen är det dags för att sitta igen. Idag hade jag väl tur att det var min tur att städa personal lägenheten, så lite tid gick där.


Nu tänkte jag bege mig till köket för lite äventyr, det finns att göra där med andra ord och sen tänkta jag laga lite mat så jag kan få med mig en matlåda imorgon. Ska bara lyssna klart på alla dagens låtar hos Lina, känner för andras musik idag :)

Kvällens läge

Trött så trött, åå så trött. Blir sängen väldigt snart för imorgon ska jag försöka med det omöjliga, ja nästan omöjliga, med att komma upp och vara på jobbet till 7.00!!!! Omänskligt fortsätter jag att kalla tidiga mornar. Måste slänga i mig en kopp krya på mig te innan sängen för idag mår jag lite sämre igen, har velat sova sen kl 13 då jag började jobba.

Natti natt vänner!

"Don´t look back"


Det här armbandet skulle jag vilja ha, budskapet är precis det jag behöver påminna mig om just för tillfället. Finns att köpa på kyssjohanna för 820 kr. Och där finns det för mycket fint, vill ha :)

Himmel och pannkaka!!

Nääee vet ni vad. Jag tänker hoppa av skolan, skiter i den här sista terminen för jag har kommit på nått annat jag ska göra ist. Jag ska bli sångerska, jag kan inte sjunga visserligen, men det verkar ju kunna funka iaf :) Så varför inte tänker ja. Haha!!

Här bjuder i på en sommarplåga iaf! :)


Det här med att gå upp när man inte behöver..

Egentligen skulle jag kunna ha värsta sovmorgonen idag som att jag jobbar kväll, så egentligen kunde jag haft det igår med och jag kan fortfarande välja att ha det imorgon. Men jag har ju en förhoppning om att komma upp i tid och göra nytta. Av den anledningen ringer min klocka 8.30 och jag spenderar en timme med att snooza och tycka att jag är totalt puckad som försöker gå upp i tid när jag kan sova..:P Jag på rikt tänker så, så det blir nästan lite komiskt och när jag väl går upp är jag på bra humör! *Underbart ju*

Idag tänkte jag försöka sätta mig och jobba på min och Sandras uppsats så att vi slipper stressa med den. När vi inte hann färdigt med den i våras så valde vi att skicka in det på apselut sista inskicket. Och nu börjar det närma sig med stormsteg tycker jag. Och jag och Sandra lyckas gå om varandra rätt bra med våra jobb så det lär väl ta sig sin lilla tid. Så nu blir det frukost och sen ska jag försöka åstadkomma lite magi här :) 

Hoppas ni får en härlig dag på jobbet/stranden ;)

Tjing!

You think you're loving, But you don't love me

I'm leaving you for the last time baby
You think you're loving,
But you don't love me
And I've been confused
An outta my mind lately
You think you're loving,
But you don't love me
I want to be free, baby
You've hurt me.

All the days spent together
I wish for better,
And I didn't want the train to come
Now it's departed, I'm broken hearted
Seems like we never started
All those days spent together
When I wished for better
And I didn't want the train to come.
No, no.



Det var lite såhär som hon sjunger som jag kände och känner nu med mitt förhållande. En viss typ skrev på msn igår, två veckor efter att jag avslutade vårt förhållande. Därför tänker jag lite nu och kände för den här låten.
Är svar för mycket att begära?

Om helgen

Godmorgon mina vänner :) Solen skiner och jag önskar för tusende gången att jag skulle haft en balkong som inte var fransk. Jag vill sola, men börjar jobba vid 13.00 idag så känner inte att jag hinner gå ut och lägga mig någonstans. Ska ta mig en härlig dusch och äta en mumsig frukost och kanske har Sandra vaknat när jag är klar med det, och då kanske jag kan ta mig till henne en sväng innan jobbet. För det skulle jag kunna hinna, hon bor liksom så nära mitt jobb.

Har ni haft en bra helg då? Det har jag, speciellt min lördag var bra. Faktiskt så är det lördagen som gjort hela helgen, för i övrigt så har jag bara vart sjuk. Men lördagen då :) Det blev lite ändrade planer pga vädret, så Anna kom till mig vid halv sju och åt middag som jag fixat. Äntligen fick jag ha en liten bjudning!! Jag bjöd på min goa kycklingsallad med bulgur och så vitköksdipp och baguetter. Så där satt vi och mumsa och pratade en sväng innan vi insåg att vi kanske måste börja sminka oss, så vi gick vidare till hallen. Under tiden vi stod och sminkade oss kom Sabina gumman och hon var redan helt färdig så hon sat och kollade på oss ett tag. Jag struntade i min vinflaska och körde på somriga mjölkdrinkar ist. Vi spelade kort och snackade skit ett bra tag innan vi gick ner på stan.

Väl nere på stan så tog vi en runda och bara kollade på allt. satte oss på en bänk utanför ruinen och pratade och lyssnade på musiken som spelades innanför. Sen följde vi med Sabina till cykeln och Anna och jag gick till simson. När vi satt på simson så kom annas pojkvän med en kompis och så två andra killkompisar. Jätte trevligt!! Större delen av gänget drog vidare efter ett tag, men vi var tre st som satt kvar och fortsatte vår kväll precis där vi var. När vi väl kände för sängen stannade vi till på Åhmans och kakade lite innan vi intog sängläge.

Som sagt var det en jätte trevlig kväll som jag gärna gör om mycket snart, nästa år vill vi gå in i ruinen och lyssna, så man får väl se om jag kan få ledigt från mitt framtida jobb och komma tillbaka :)

Nu ska jag duscha och äta innan jag beger mig! Ha det bra :)

Snabbis

Gårdagen var helt underbar, hade så kul :) Detaljer kommer senare, nu är mina tankar på annat håll nämligen.

Hoppas alla haft en bra kväll iaf..

Kram på er!

Hör ni mig?!?!

Hallå hör ni mig? För det kan jag inte påstå att jag gör, är totalt tjock i öronen nu så det är tystare än vanligt här hemma. Ja enligt mig alltså :) Blev förkyld iaf, jag som ville slippa undan! Visserligen är det inte så farligt, om man inte räknar dövhet och andningssvårigheter :P Men jag menar bara att jag än så länge sluppit feber, så jag kunde åka till jobbet igår och jag känner att kvällen inte är hotad..

Ikväll ska jag nämligen på vis, det blir picknick utanför med ruinen med iaf Anna, vi hoppas på att Sabina mår bättre idag så hon hänger med. Och sen lär man väl stöta på annat folk på stan, det är ju rätt mycket folk som är ute menar jag :) Och jag tänker at byxor på mig så jag inte blir mer sjuk, har ju mina snygga lila!

Ja det blir nog bra :)



Och vet ni vad jag har hittat!!!!
Den perfektaste väckaklockan till en sån som mig :) Den heter Clocky och finns i fyra färger och det som är så bra med den är att den hoppar ner från sängbordet och rullar runt i hela rummet. Så man kan inte annat att vakna då ;) Ett riktigt störobjekt sådär på morgonen. Det hela skulle kunna leda till att jag faktiskt kommer upp på morgonen, men också att jag kommer vara på ruttet humör en stund. Men ja det får det vara värt tror ja *hehe*

Nu ska jag plocka lite här hemma och kurera mig med vitaminer!

Tjing!

Troll ~ Jimmy Dean

Åh barndom barndom vart tog den vägen :P
Favoritlåten när jag var liten, första idolerna skulle jag tro med!!


Bio och visfestival!

Egentligen är jag för trött för det här men känner för att avrapportera min kväll :) Ikväll har jag vart ner på stan med Anna, först kolla vi på bio. Första gången för mig här i västervik och min deput fick bli Sex and the city. Och juösses om den filmen var bram haf både grät ocg skratta om vart annat. Helt klart värd att se tycker ja, men det har ju redan större delen av bloggvärlden skrivit! Efter bion gick vi en vända på stan, det är ju visfestival nu, satt en sväng på en bänk och prata och kolla ut på vattnet. Därefter tog vi oss till simson där vi tog en öl (jag cider) och nu är jag hemma!!

Jag är trött och mår inte så jättebra, känner mig förkyld och på gränsen till febrig. Så med ett par värktabs tänkte jag nu krypa ner. Njuter av att börja kl 9.00 imorgon ist för 7.00..

God natt :)

En låt!

Nu skiter vi i videon som inte är den bästa och lyssnar ist på låtet!



Denna donna har "det"
Mileu Cyrus ~ See you again

Hemma från jobbet!

Så himla skönt att komma hem lite tidigare från jobbet, speciellt ikväll då jag nu måste gå och ställa mig och laga mat till morgondagens matlåda. Så kanske kan jag komma isäng rätt okej iaf, ja det vill säga om jag kan slita mig från burken :) Dagens arbetspass har innehållit lite mer saker att göra så jag har inte haft möjlighet att sitta still halva passet. Underbart uppskattat ska jag säga, jag känner mig smått dålig av att bara sitta och glo på tv.

Kom iväg och träna idag med vilket var galet skönt, ska försöka ta mig dit på fredag med efter jobbet. Likagärna det som att åka hem och slappa liksom. Måste skryta om att jag sprang (trampa) 9 km på en crosstrainer innan jag började gymma och det var vaarmt :)

Men mat var det ja.. ;P Godkväll och godnatt!

Träna

Ja det händer ju, men inte så ofta nu när jag jobbar. Men idag ska jag iväg och köra gymmet en sväng med Sandra. Och sen börjar jag jobba vid 14.30 och ikväll när jag kommer hem måste jag ställa mig och laga mat så att jag har en matlåda att ta med imorgon bitti. Surt när man jobbar morgon kväll typ varannan dag, för hinner ju aldrig laga mat!

Nu ska jag iaf stänga ner här och komma iväg, man har ju tider att passa :)

Hoppas ni har en trevlig dag!

Stora drömmar :)

Det e konstigt vad mitt köpsug helt plötsligt har ökat med en hel mil för att smått överdriva det hela, men jag vill verkligen köpa saker. Kläder, smink, nya möbler och piffsaker till mitt hem, nya tapeter ett hus där jag kan ha middagsbjudningar.

Tror det har ihop med mitt behov av förändring och en viss känsla av tomhet. Vilket kan vara förknippad med ett avslutat förhållande. Inte vet jag men jag känner att jag vill så mycket, drömmarna är helt gigantiska nu och speciellt har jag hakat upp mig på middagsbjudningar. 

Jag ser ett hem, fullt av ljus och goda vänner, fina uppdukningar där det serveras härlig mat, goda drinkar. Det sker förändringar hela tiden, små men viktiga och alltid nya blommor i alla vaser jag har runt omkring mig. Lugn härlig musik strålar ur mina högtalare. Suck.. :)

Drömmar om sånt jag vill göra blir mer viktiga nu när jag är ensam och fri igen. Jag vill resa, gå en fotokurs, skulle vilja prova på att modella och gå den där indredningskursen jag drömt om i många år.. Återigen en suck.. :)

Idag är en bra dag, men det heftigt pendlande humöret gör så att jag inte kan göra annat än att skaka på huivudet, men jag tänker njuta av alla bra dagar och jag tänker tillåta mig de dåliga dagarna med. För de är viktiga med på nått sätt. Det är som en annan bloggerska skrev, man kan inte trycka undan känslor och låtsas må bra. Allting måste ha sin gång!

Hehe att jag kan komma med så kloka ord ibland :)
Nu blir det sängen, "ska bara" lyssna på Katy Perrys låt I kissed a girl

Stör mig

Ibland blir jag bara så irriterad på vissa människor, och nu går min irritation till de som desperat försöker locka till sig nya läsare. De som skriver saker som att: Kolla min blogg, var med i min tävling! osv.

Det har hänt mig några gånger att jag får såna kommentarer och oftast ignorerar jag dem, men när man får såna på ett inlägg där man kanske visar sin sårbarhet och bara är väldigt ledsen för nått, ja då blir jag irriterad. Den här gången är det inte jag som blivit drabbat utan en nära vän..

Om man prompt måste göra reklam för sig sådär kan man ju välja andra inlägg. Eller varför inte bara skriva precis det man vill i sin blogg och sen att man får besökare som faktisk kommer till bloggen av intresse för det som skrivs.


Jag är jätte glad för de besökare jag har på min blogg oavsett hur många de är. Och jag hoppas att de kan känna igen sig i det jag skriver och få sig ett och annat tips på bra musik å jag brukar dela med mig av favoriter. Och det räcker för mig!!

Kram på er alla och hoppas ni haft en trevlig kväll!! :)

En låt bara



Katy Perry ~ I kissed a girl

new week

Dag ett och jag är död :P Fattar ingenting ja, för under den långa tid jag jobbat på jobbet hemma i Uppsala har jag inte känt av en sån här trötthet och det jobbet e bra mycket jobbigare än det jag har nu.. Mycket mer slitsamt och stressigt. Förbryllande är vad det är :)

Så den här kvällen blir lugn, har bara planerat för soffan. Typ, för kanske kommer Sabina förbi, men det e iaf soffan som gäller. Inga promenader i friska luften inte. Egentligen skulle jag vilja baka, för är väldigt sugen på chokladmuffins. Men då skulle jag behöva sparka mig själv riktigt hårt i baken för att lyckas med ett sånt bestyr. Och det är ju väldigt onödigt :P

Ska iaf försöka få i mig lite mat, annars har jag en hel arme med människor som bråkar på mig..

Trevlig kväll, kan återkomma!

Slut

Jaha då var det inte många timmar kvar på ledigheten för den här veckan, imorgon är det en ny vecka full med jobb. Den här veckan jobbar jag måndag till fredag och jag kan bara tänka mig hur trött jag kommer vara på kvällarna. Det är en väldigt ovanlig känsla för mig att vara sådär trött, det är liksom en annan trötthet när man jobbar. När jag inte jobbar är jag ju bara trött och seg för att jag inte gör nått :P

Ligger och kollar på filmen på 3:an med kristen dunst och den e bra, bättre än vad jag trott.. Och sen måste jag somna oct det på en gångm känner de höga kraven på mig. Men om jag inte somnar på direkten så kanske jag inte vaknar när jag ska och det är inte bra det. Så stressigt att försova sig när man måste cykla igenom hela stan för att ta sig till jobbet. Så här finns det en bra grej med att stan inte är så stor :P

Min kropp tycker att jag ska köpa en datastor ist för att sitt på den trästol jag gjort hittills. Med tanke på att jag är datanörd spenderar jag allt för mycket tid på den stolen..

Ja ja slutsnackat för mig ikväll, det blir ju ingen ordning iaf.

Tjing

Bloggkoll

Vilken bra uppfinning allltså!! Gå in och premunera på dina favoritbloggar :)


Blank sjö utanför mitt fönster

Såhär i mörkret och i ljuset av gatubelysningen ser det ut som den vackraste sjön utanför mitt fönster, men egentligen är det bara en regnig parkering. Men just nu vill jag inte att det är en parkering så jag tänker för en gångs skulle njuta av min fantasi. Just precis nyss var det en mäktig människa som kunde gå på vattnet, det är som ett mirakel och mirakel vill jag ha!!

Hm, det här är nog inte en sån bra kväll iaf. Mest av allt så skulle jag nog behöva gråta, för det är ju sånt man ska göra när ett förhållande tar slut. Även om att ett slut kanske var precis vad man behövde. Men jag har inte kunnat åstakomma några tårar sen jag blev officiellt ensam. Inte förens nu, då jag mår illa efter att ha svullat chips!

På ett sätt känner jag mig som en hycklare. Hela veckan har jag pladdrat på om hur glad jag känner mig och om hur bra jag mått efter att jag tog mitt beslut. Men samtidigt kan jag inte låta bli att undra om jag inte ljuger för mig själv? Det är ju så mycket som sker omedvetet i vårt undermedvetna och jag undrar om inte jag någonsatn där fått för mig att man inte ska vara ledsen när det är en själv som gjort slut på ett förhållande. Och är det så mina tankar går omedvetet ja då är jag lite korkat. Men kanske är jag det för mitt eget bästas skull?

Blä, det är ju inte någon ordning på tankarna ikväll!! Jag vet iaf att det inte är en bra kväll och jag känner mig ensammen. Och jag vet att jag skulle vilja förflyttas till en annan tid och till en annan plats. Att spendera tid i ensamhet är inte bra, för man tänker för mycket och jag är rädd för mina tankar ibland. De kan göra så mycket skada, men ibland kan den även få en att tänka på annat..

Det är ingen ordning och reda alls, men sen så är det ju tankar med..

Minigolf i stadsparken

Sitter och njuter av härlig fruktdryck och rostade mackor med marmelad och lyssnar på p3 Svea! Pratade men en av mina bröder i telefonen för ett tag sen, det är inte så ofta han ringer självmant så det hela var väldigt trevligt. Han ville komma ner till mig när han fått tillbaka på skatten här i slutet av sommaren :) Jag kommer inte tro på att han kommer förens han har åkt, för min bror vill så väldigt mycket men det är inte allt som händer. Det är konstigt för fler killar jag träffat har vart likadana.

Idag, snart, ska jag ner på stan och spela minigolf med Sandra och Jonas i stadsparken. Och som vanligt kommer Jonas och jag tävla mot varandra och Sandra kommer stå där mitt emellan och köra sitt race. Att det alltid är så :) Men jag uppskattar det, visserligen brukar han vinna på det här men  idag kanske det är min tur.. Hehe

Känner för vitlök idag, så det får bli kyckling och bulgur sallad tror ja, och till någon bra film sen tror jag på en mjölkdrink :)

Ha en bra dag!

Fredag

Jag vill nog ha det vitt iaf, just nu kan jag inte komma på nått annat att göra och det ser ju rätt bra ut tycker jag! Jag färgade mitt hår igår med och det blev bra det med, men inte riktigt den färg jag egentligen vill ha. Jag är på jakt efter kopparfärg, men jag hade nog för mörkt hår från grunden och därför blev det inte som jag ville ha det. Men det är en förändring och jag älskar den :)

Jag älskar förändringar, såna som jag själv väljer iaf.. :)

Idag har jag hittills inte gjort ett skit, suttit och spelat dataspel bara och då försvann många timmar. Nu tänkte jag nog cykla iväg till Sandra och Jonas och fördriva några timmar där. Jonas skulle tydligen käla pizza vilket lockar lite, kanske göra honom sällskap vid maten :P Sen sitta på deras balkong och njuta av trevligt sällskap. Undrar om jag vågar ta med min teuqila rose och dricka mjölkdrinkar, med tanke på att Sandra inte får dricka just nu..

Får fråga :) Nu ska jag lägga på litte på ögonen och hojta till på msn om att jag är på G

Trevlig kväll!

Varning

Allt på min blogg är för tillfället totalt fuckat, men det kommer bli bra snart :) Jag vill bara ändra om lite..




Uppdatering: Nu ser det inte alls för tokigt ut längre, nöjjer mig så här ikväll så kanske jag klurar lite mer imorgon så det kanske slipper vara såå vitt :)

Natti natt!

fear no darkness

Skulle vilja bjuda på en "kvällen låt" men har hört så mycket bra ikväll att jag bara inte kan välja en! Nästan från det att jag kom hem från jobbet har jag lyssnat på p3 svea, som bjuder på massa underbar svensk musik. Under tiden jag lyssnat har jag lagat mat, pratat i telefonen och legat och läst. Nu funderar jag på om jag ska färga håret och fortsätta lyssna på min nya favorit radiokanal :)

Några av de bra låtarna jag hört ikväll är: Timo räisänen - fear no darkness, promised child, Robyn - cobrastyle, Amanda Jenssen - Amarula tree och Afasi & Filthy - Jobb 

Jag är ledig fram tills på måndag nu :) Ljuvligt!!

Tjing på er!

onsdags kväll

God kväll, fast egentligen vill jag skriva god natt för jag är så galet trött. Och ja då går man och lägger sig, vilket jag ska, måste bara dricka upp mitt te först. Så trött man (jag) blir när man börjar jobba så här. Det är skönt faktiskt, jag får mina dagar att gå.

För att inte sova bort halva min dag innan jag började jobba idag så bokade jag tvättstugan. Tänkte att jag skulle få lite ute tid :) I väntan på att tvätten ska bli klar låg jag på mitt golv och läste en sån där ljuvlig kärleksbok. Jag kände mig så glad när jag cyklade till jobbet!

Just nu känns allt så bra, jag är så glad att vara utan dig!

En gladare variation av mig!

Efter ytterligare en pisshelg med massa känslor, som ledde till ett beslut, så mår jag mycket bättre än vad jag gjort på länge. Det är den lättare och gladare variationen av mig som kikat fram igen och ja den sidan har vart såå saknad. Tänk vad ett så stort och jobbigt beslut kan leta till. Inte trodde jag det skulle leda till nått som känns så här bra. Möjligheten finns ju att jag kommer ha dagar då allt känns tungt, men jag kommer endå veta att jag gjort rätt. För en gångs skull har jag gjort något enbart för min egen skull!!

Jag har bestämt mig för att rulla in mig i en egobubbla ett tag och bara jobba på mig och se till att jag mår bra. Och att jag i framtiden går in saker av rätt anledning. I den här egobubblan ska jag göra sånt som jag vill bara och jobba på den glamorösa delen, den som i dag inte finns i mitt liv. Den glamorösa delen symboliserar för mig mer utekvällar med vänner bland annat.

Nu ska jag springa ut med sopporna och sen krypa ner i sängen och läsa en stund innan jag somnar!

Tjing!

RSS 2.0