Torsdag

Torsdagsförmiddag och jag sitter och laddar inför en benpass på gymmet. Lagom, än så länge, träningsvärk i mage och armar efter gårdagens pass. Känns bra det här, nu gäller det att försöka keep up the god work så att säga ;)

Kom inte så långt igenom min att göra lista sist, fick i mig mat, sprang en kämpig runda i spåret och påbörjade ett ansökningsbrev. Men för att vara riktigt nöjd så hade det behövts några fler rader i det där brevet. Tänkte fortsätta jobba på det i helgen då jag har lite extrajobb på trumman, brukar kunna bli lite lugna stunder då man kan göra datajobb.

Annars så blir det jobb i em, jobbar jour på ordinarie jobbet. Ska planera kalas för min skyddsling, lite halvklurigt att få ihop men samtidigt roligt. Har köpt en massa presenter i veckan och är riktigt nöjd med mina inköp. Önskar ibland att det var lika lätt att hitta presenter till min familj :P

Nehepp, kolla läget med gymsällskapet om jag kan komma över :)

Ha det gott!

Juni

Trots att jag har haft ställningar runt huset enda sen jag fick flytta tillbaka igen kan jag inte riktigt vänja mig vid att ha gubbar som springer runt utanför mina fönster på andra våningen. Eller att ha de ståendes på min balkong... Va fan liksom!! Men snart borde de iaf vara färdiga så ställningarna kan försvinna och jag få tillgång till min balkong igen. Det är ju nästan sommar vissa dagar och då vill jag kunna sitta vid mitt bord där ute och bara njuta. Frukost på balkongen liksom :)

Idag är en långsam dag, jag är trött och vill slappa och njuta av att ha gått av helgen. Tråkigt då att ha en lång "att göra lista" och det är saker på den listan som är lagom tråkiga och jobbiga att ta tag i. Jag behöver tex söka jobb och skriva bästaste anökningsbreven.

Tillhör inte min favoritsyssla så måste försöka locka fram lite pepp. En sväng i spåret kanske kan hjälpa? Mat i magen borde göra sitt med.

RSS 2.0