blubb

Alldeles jätte trött kommer jag hem från jobbet här med en enda tanke: Spela wow lite slött tills jag somnar. Men det gick ju bra, hela spelet är nere så här sitter jag och tråkar. :(

Idag promenarade jag till och från jobbet och det var riktigt skönt. Det är verkligen vår ute, det är lite så att det är svårt att få ihop snön med temperturen. Men skönt är det verkligen. Kände inte riktigt för att gå in när jag kom från jobbet. Vill vara ute! Tänk vad härligt att kunna sitta ute och mysa tillsammans :)

Myspys!

Kvällste kör vi på, underbart :)

Sommartid

På många sätt så himla underbart att få ställa om klockan till sommartid, man känner verkligen hur det närmar sig. MEN FY FAN för att gå upp morgonen efter!! Dö nervös för att försova mig, nervös för att ha gjort fel och komma för sent. Sovit väldigt oroligt här på morgonkvisten kan vi väl säga då.

Jag ska till jobbet idag igen! Suck :( Att det aldrig ska kunna flyta på helt smärtfritt. Men jag stod iaf på mig om att inte byta bort mitt pass i morgon på grindis för att det skulle kunna lösas på 501:an. Men det blir inte riktigt lika långt pass som vanligt, går hem vid 19 för då kommer en annan vikarie in för att fortsätta jobba passet som slutar imorgon bitti.

Tror jag ska ta om promenera till jobbet idag, kanske ta stavarna? Tåls att tänkas på medans jag intar lite frukost!

Trevlig söndag mina vänner!

God morg... Nej god Förmiddag!

Tänkte börja inlägget med god morgon, men då låter det som om jag precis kom ifrån sängen och riktigt så är det inte. Därför skriver vi God förmiddag!

Det är någon snubbe från Saab som ringer mig titt som tätt, idag var första gången jag var hemma och svara och det visar sig att han ringer fel. Konstant och hela tiden!! Alltså jag skojjar inte om jag haft missade samtal ifrån mannen ifråga i två månader. Det är även ett annat företag som jag brukar ha missade samtal ifrån och jag tror verkligen inte det är mig de vill prata med. Jag måste ha ett nummer som är lika nått annat bra ställe som tydligen inte får alla sina förväntade samtal. Jag kanske borde ha en egen växel så jag kan vidarekoppla alla felringare till mitt telefonnummers syskon. Tål att tänkas på!

Idag skiner solen ute och trots att jag lagt till några fler symtom på min förkylning funderar jag på att ta en promenad med kameran. Jag är ju för dålig på att fota nu för tiden. Annat var det i Västervik ;)

Fortfarande inga mail ifrån cykelmannen och inte har det lagts ut några nya cyklar som är värda mitt intresse. Men jag tror nog iaf att det kanske kan bli en tur till Mjölby, cykelmannen hade ju tydligen en hel skrotupplaga ;)

Shopping

Jag och min förkylning har varit och shoppat med MS på förmiddagen här. Grymt trevligt, men det var väl inte meningen att köpa så mycket :) Man behöver ju inte köpa upp hela lönen på första dagen liksom. Hehe riktigt så illa är det väl inte, men nästan så. Visserligen köpte jag lite sånt som jag faktiskt behöver och då är det ju ok!

 

Nu är jag hemma en kort sväng innan det blir bussen igen och jobbet för några timmar. Jag hade hoppats på att gubben med cykeln skulle h hört av sig. Känns lite svårt att hinna boka tid om han inte svarar förens ikväll. Ja, jag är helt inställd på att cykeln redan är min!

 

Hörs!


fika,wow,kryssning,sjuk,cykel

God kväll God kväll! Efter vad som känns som en evighet har jag äntligen börjat få lite riktiga förkylnings symptom. Och jag måste säga att det är gutt! Inte så att jag vill vara sjuk, men nu har jag gått och mått ruttet i en evighet utan att vara sjuk. Hoppas bara att det kan bli en ordentlig sväng och inte bara en fjomp-förkylning. Blir det en fjomp-förkylning så är jag snart där igen.

Jaja, det har vart några händelserika dagar här. Förra fredagen var jag bland annat nere på en väldigt trevlig fika på stan, en långfika :) Därefter fortsatte jag hem till familjen Andersson för wowkväll. Höjdpunkterna, förutom sällskapet, var maten och den hm trevliga, knasiga, grymt tokiga engelsmannen som har fått för sig att vi ska "gifta oss" Humor på låg nivå!

I söndags bar det iväg till jobbet där jag mötte upp en kollega, för att sen ta en taxi ner till resecentrum och färjebussarna med en av våra brukare. Vi skulle iväg på en 24 timmars med FUB. Nytt och spännande och väldigt energikrävande. Det hela gick över förväntan, men det var lite svajjigt. Härligt med så kallad personal. Jag och kollegan fick väl lite mer ansvar än vad som var sagt. INTE OK! Om ni visste hur härligt det var när vi väl gick av vårt låånga pass i måndagskväll. Puh alltså, jag var så himla trött.

Imorgon är det löning och jag ska göra stan med MS och sen ska jag till grindis och jobba. Blir en kalasdag som det verkar. Får se hur jag mår bara. Jag lär leva på värktabletter ett bra tag till och nu har vi slängt in nässprayen i leken. Förkylning here we come!

Nu blir det sängen för min del! Så natt på er :)

JAA JUST JA!! Jag försöker köpa mig en gammal cykel. Den är min, bara mannen som äger den nu kan förstå det. Väntar på att få det hela bekräftat. Annars är det bara att leta efter en annan gamling ;)

Morgonpromenad och jobb

Jag började min dag med att ta en lång promenad. Det var riktigt skönt att få röra på sig lite, jag har ju inte vart och tränat på en vecka. Har vart så trött och slö att det inte blivit av. Måste försöka komma tillbaka igen, kanske ta och simma en sväng imorgon.

Jag tror ju inte att jag kommer komma ur det här trötta och slöa om jag inte sliter mig iväg till gymmet eller simhallen :)

Idag är det jobb på 501:an som gäller, jobbar 13-21..

Ska fixa mig lite nu innan jag ska ta bussen till jobbet. Får se om det är några kvar på jobbet när jag kommer. Det har ju vart möte idag.. Vore skönt om det va någon kvar, för så slipper jag hämta extranyckeln på räknestickan.

Jaja nu blir det till att sätta fart :)

Bio

Go kväll go kväll! Men nog skulle jag vilja säga god natt i stället så som jag känner mig. Det blir lite te nu och en kvällsmacka och sen en efterlängtad säng! Det har vart en bra helg, med promenad, middag, städ, fika och bio. Det var länge sen jag hade en sån bra helg. Det är ju mycket jobb nu, trots att jag bara är vikarie.

Det blev som sagt bio idag, jag och Sandra var och tittade på Percy Jackson- kampen om åskviggen. Väldigt bra film måste jag säga och skulle gärna se den igen. Dock var det mycket spring i vissa av biobesökarna, så man blev smått störd. men men filmen var ju bra iaf. Sen såg jag även reklam för ett par andra kommande filmer :)

Nu är mitt te färdigt, så hörs!


trots allt..

Ja trots att jag kände lite ångest, okej mycket, inför jobbet idag så gick det hela bra. Nu har jag vart hemma en bra stund och jag förstår inte varför jag fortfarande sitter uppe. Är vääldigt trött så att säga.

Jag är för jävla snäll med. Skulle jobba 9-13 imorgon, men självklart blev det en ändring. Så numera jobbar jag 6.45-13 och jag vill verkligen inte!! Det finns inget värre än att behöva gå upp kl 05.00 för att åka till jobbet.  Äckelpotta är vad det är!

Jaja, efter jobbet blir det iaf gymmet. Ska se om jag inte ska ta uppvärmningen på bandet imorgon. Se om jag kan få ur lite dålig energi. Annars är jag bra pepp på att simma.

Veckans träning är alltså:


Tisdag- Gym
Onsdag- Gym
Torsdag- eventuellt gym, lr kanske simning
Fredag- gym

Torsdagen är det visserligen tveksamt att det blir någon träning alls. Jag går av jouren på morgonen, sen har jag frissan och till sist ett förhoppningsvis trevligt möte. Men men det visar sig.

Nu måste jag packa ihop lite inför imorgon. För även om jag är jätte trött ikväll och bara vill sova, så ska jag inte lyckas lura mig själv till att packa imorgon innan jag åker till jobbet. Det räcker med att bara lyckas ta sig ur sängen när man ska upp så tidigt.

God natt

Ny vecka

Yes, ny vecka och full fart från start.. Är lite småstressig för stunden då min buss går om en stund här. Jag ska ner på stan nu och kolla min syn och se om det kanske är den som spökar med huvudet. Själv så tror jag det inte, men ja ja kan ju alltid kolla. Därefter ska jag till jobbet, jobbar 13-20.3o idag. Det har jag aldrig gjort en måndag förut, så jag har en ny städ idag. Känner en oro i magen alltså, inte kul. Jag hoppas på stora leenden endast idag..

Jaja nu ska jag springa till bussen.

Ha en bra dag!

Kväller.

Nu tar jag väldigt snart kväller! Jag sitter och sippar i mig mitt kvälls te och därefter är det bara tänderna kvar innan jag kan få krypa ner i sängen. Man skulle kunna tro att jag inte skulle vara trött efter att ha sovit för länge, men efter ett dopp i klor så är det inga problem. Klorkoma deluxe även denna gång.

Jag var väldigt skeptisk till att prova på vattengympa. Det känns som om det bara är tanter som kör på vattengympa. Men efter att ha provat måste jag ändra uppfattning. Okej för att vi var yngst, men aldrig att de får ha den där träningen för sig själva. Det kändes ju överallt alltså, kroppen var som gele när jag gick upp ur vattnet. Bra skit med andra ord och jag lär köra på det igen.

Helgen slut för den här gången och den kommande veckan bjuder på en del jobb. Min nästa helt lediga dag har jag om precis en vecka. Och jag som oroade mig för att inte få jobba alls efter mitt viks slut. Pyttsan! Jag har tänkt att klämma in lite träning med. Självklart liksom :) När och hur får vi se imorgon när jag vaknar. Ska försöka få till en klipptid med. Imorgon innan jobbet har jag tid för syn undersökning. Ska börja luska i den extremt sjuka huvudvärken jag lidit av nu ett tag.

Så har lite planer för veckan!

Nu blir det tänderna och sen sängen.. God natt!

.lazy.sunday.

Jo men visst sörni. Var vaken alldeles för länge, sov alldeles för länge och nu är det redan kväll. Ingenting känns riktigt vettigt en sån här dag. Ska iväg till simhallen om ett tag och hoppas på att det kan återställa dagen lite mer mot ett normalläge.

Nu ska jag packa ihop mig och födriva en halvtimme på något spännande sätt tills bussen går..

cya!

God förmiddag

Solen skiner och jag är ledig den här helgen. Ni anar inte hur underbart det är! När jag gick och la mig igår stängde jag av ljudet på båda mina telefoner, för jag ville inte bli väckt av någon annan än mig själv. Jag vaknade strax efter tio och känner mig riktigt utvilad. Nu ska jag ordna med lite frukost och mysa..

Därefter blir det lite städ, sen stan och fika :)

Ha en bra Lördag!

inställd

Dagens träning blir inställd, jag känner att jag behöver få ta det lite lugnt innan jag ska iväg till jobbet. Så nu vet jag vad jag ska ha fokus på imorgon när jag tränar! Bara att flytta dagens fokus till imorgon ju.

Jag ska äta frukost nu och kolla jobb och lägenheter.

Ha en bra dag!

God kväll och god natt!

Gissa om jag ska ha sovmorgon imorgon! Klorkoman vill inte ge med sig, så jag är fortfarande väldigt trött. Börjar känna i kroppen efter simningen. Som sagt bra träning.

Jobbet flöt på rätt snabbt. Har sorterar en garderob som jag fick krupp på och gjort den största handlingen någonsin. Var smått nervig när jag skulle cykla tillbaka till jobbet på den fina isen. Men jag kom tillbaka hel! Nu har jag bara ett jourpass imorgon kvar, sen är det ledig helg. Första på länge, tror jag jobbat iaf de tre senast helgerna.

För övrigt så tycker jag att jag kan få ett jobb nu. Ett av de jag sökt tack!

nej nu jäklar blir det sängen, tekoppen är ju slut nu!

Godnatt :)


Simmat

Yes, det blev av och det hela gick över förväntan :) Märkte rätt snabbt att det här är bra träning för fasen vad jobbigt det var..;P

Nu sitter jag på jobbet och känner att jag lider av klorkoma!

Bra trött i kroppen är jag med..

Tjoflöjt på er!


Ska sova snart

Japp, så är det när man har haft en ledig dag. Då blir Ika så jätte trött och vill gärna gå och dö så tidigt det bara är möjligt. Skumt kan man tycka. Imorgon ska jag även upp hur tidigt som helst och det är jag inte så lycklig över. Det är en sak om jag bestämmer mig för att vara uppe en viss tid på morgonen, som är tidigare än vanligt, när det faktiskt är jag som väljer att gå upp. Men när man måste, hua!

Har, till skillnad från förra veckan, en hel del jobb nu i veckan och det innebär att träningen inte kan ske när jag vill. Utan träningen får glatt ta hänsyn till mina jobb tider. Det är ju precis så som det ska va, men jag tycker bäst om att träna på fm då det inte är lika mycket folk.

Veckans träning:


Tisdag: Gym med fokus på mage, ben och rygg
Onsdag: Förhoppningsvis simning
Torsdag: Gym med fokus på mage,rygg och armar/axlar
Fredag: Gym med fokus på..........


Där emellan ska jag jobba, fira ett födelsedagsbarn och sova.

Nej nu ska jag småfixa lite till innan jag tuppar av i min säng.. God natt!

RSS 2.0