sakta men säkert

Ja sakta men säkert kommer det onda i halsen krypandes, blir lite värre dag för dag. Inte konstigt att jag känt mig så rutten nu i ett par dagar. Jag har alltså lyckats bli smittat av ett förkylningsvirus. Suck och stön! Jag hoppas att det inte ska bli nått av det. Jag har inte riktigt tid för feber och halsont.

Sitter just nu på jobbet, är inne på den andra halvan av min 24h vistelse här. Jag är lite on my own idag då övrig personal är på utbildning. Jag tror jag har läget under kontroll, men det känns skönt att ställets elev kommer in om 35 minuter. Speciellt gillar jag sällskapet :) Och jag har ju inte haft en dagtid här på evigheter, men med ett grymt schema framför mig så ska vi nog se till att allt av vikt blir gjort.

Sen när jag slutar blir det hemgång. Får nog allt skippa gymmet idag igen, vill inte förvärra halsen om jag kan undvika det. Så slutet av denna vecka får ägnas åt jobb endast och sen lugnt slapp på hemmaplan. Gymmet får jag ta tag i nästa vecka igen. Ogillar att jag tappat min rutin lite, men jag ska bättra mig! Det är ett löfte till mig själv :)

Nej ni nu blir det jobb. Ha en bra torsdag!


På jobbet

Tjenare söndag! Är inne på dag 2 av min 8 dagars jobbperiod. och 8 -dagars period som det ser ut just nu. Jag ska strax käka lite lunch här och sen vid tre blir det fika. Det blir till att grädda våfflor och vispa grädde. Finns ju tråkigare fika om man säger så :)

Jag är stolt över att ha lyckats ställa om klockan rätt och på så vis även passa tiderna för dagen. Jag tycker det känns onödigt krångligt med detta bytande av tid 2 ggr om året. Dock uppskattar jag ju fler ljusa timmar. Så lite dubbel här. Men som sagt ställde jag klockan rätt och kom i tid till jobbet.

Sen kan jag berätta att det är nått magiskt med denna arbetsplats, jag fryser nått så sanslöst när jag jobba här. Det händer nått när man kliver innanför dörrarna här, gissar på att det beror på att det inte är så mycket rörelse i dessa lokaler. Stor yta och liten aktivitet typ.

Varm mat ska väl hjälpa tillfälligt, sen följer vi upp det med fika. sen var det inte alltför många timmar kvar av dagen.

Tjing


Fredag

God förmiddag. Jag och Frasse kom nyss in från en långpromenad, det är soligt och skönt ute idag. Väldigt vårigt sådär. Och jag då, jag är totalt seg i bollen :P Nu tänkte jag småfixa lite med mig själv och med hemmet e stund, för att lite senare kunna vara klar för att åka och storhandla. Mamma och Sandra ska bara få sova/vila klart först.

Ha en trevlig fredag :)

Vårblommor
Utslagna

God kväll! Här ligger jag och mamma helt utslagna på soffan efter en hel del promenerande. I fm var vi ute på en nästan två timmars lång promenad med hunden. Riktigt trevligt, jag lekte lite med mammas kamera. Tänkte bjuda på lite vårbilder, men det får bli imorgon. Är för trött nu :P

Men en bild på min lilla gris kan ni få se :)Efter promenaden drog vi ner på stan och luncha och kolla runt lite. Mamma shoppa loss lite. Jag så lite trevligheter. Löning om på fredag. Hoppas på mirakel ;)

Nu ska jag jagstätta titta på tv och samtidigt fixa te och macka..

Hej på er!

Lång dag

Har haft en grymt lång dag på jobbet och är verkligen supertrött. Fick ringa mamma på bussen hem för att jag var rädd för att somna. Och nu sitter jag fast här framför datorn och tv. Jag har haft planer i några timmar nu på att fixa te för att sen sova, men orkar inte riktigt ta mig för av nått.

Har tittat på Wimbledon, älskar den filmen. Den sluta precis, så ska nog försöka få till den där koppen te. En kopp te innan sängdags är ju nästan en rutin och vissa rutiner är bra att ha och får inte brytas :P Så en kopp te och ett avsnitt av Bones. Sen borde jag vara klar för att släpa mig till sängen..

Godnatt på er

Rastlös

Tjo hopp och trevlig Torsdag på folket! :) Rastlösa jag ska cykla till jobbet om ca en timme och är nu som sagt rastlös. Jag är superbra på att bli det när jag ska iväg. Jag har ingen ro i kroppen till att sitta och vänta och jag har inte ro i kroppen till att passa på att göra lite nytta medans jag väntar. Surt det där, för skulle verkligen behöva göra nytta.

Det är likaså när jag sitter på bussen på väg någonstans. Ibland så vill jag bara vara framme och börjar känna av en vilja till at plinga. En sådär tio hållplatser för tidigt. Och att plinga för tidigt hjälper mig ju inte alls till att komma fram till jobbet exempel.

Eller när jag sitter på cykeln på gymmet eller står på crosstrainern, det går sådär jätte trögt och jag vill bara att tiden ska ta slut så jag får hoppa av och gå vidare till styrkan. Då kan jag börja cykla/springa snabbare som om det skulle få tiden att gå fortare.

Det är lite komiskt sådär att tänka på hur man tänker ibland :P

Nej, jag ska försöka tvinga mig själv till att diska lite innan jag ska iväg. Hejja mig ;)

Lite bla och lite bla

Fick ett mail från min handläggare på Arbetsförmedlingen härom dan, där han informerade om att jag skulle få en ny handläggare då han fått en ny tjänst. Jag vet inte riktigt hur jag borde känna i det här fallet. För det känns ju på ett sätt inte alls bittert att handläggaren på af, som hjälper mig i mitt jobbsökande, överger mig då han själv fått nytt jobb. Jag menar, det var ju hans jobb att se till att jag fick ett, inte tvärt om. Men jag väljer att inte vara bitter, utan att se det hela som något positivt. Ny handläggare, nya idéer och kanske då även nya möjligheter till att få tag på ett jobb. Jag tänkte att jag skulle maila henne och på nytt presentera mig och mina tankar kring jobbsökandet. Jag har ju känt att något nytt måste hända efter ett års aktivt jobbsökande utan resultat.

Sitter för övrigt på ena timviket just nu. Jag och gruppbostadens elev slöar lite efter maten, vilket kändes väldigt välbehövligt efter den måltiden. Himmel så mätt jag blev. Vi lagade nått som heter Ryssröra. Någon som hört och smakat det innan? Det hade inte jag, men det var gott. Det var en kryddig köttfärsröra blandat med ris som man åt i pitabröd. Detta skall skickas hem på mailen och provas. Kanske redan nästa vecka när mamma kommer till mig. Hon brukar uppskatta nya infallsvinklar i matlagningen. Jag gör nått nytt i hennes ögon och så släpar hon hem det till sig och småsyskonen klagar. Ibland... Och då tänker jag.. "Mitt uppdrag här är numera avslutat.." :)

Jo visst ja, som sagt så får jag ner mamma på besök om några dar. Hon kommer ner på söndag med Frasse (hunden) och hänger med mig en vecka. Njuta av att inte vara hemma och njuta av Linköpings vårväder. Kan ju inte bli bättre.

Nu ska jag ta och vara lite social här å jobbet. Finns väl alltid någon som vill spela Yatzy eller Chicago!!


träning

Tjo folket.. Måndag och ny vecka igen, en hel ny vecka att kunna tjäna pengar på. Idag har jag dock varit ledig och inte har jag gjort mycket nytta. Tandläkaren och ett pass på gymmet bara, övrig tid har lagts ner på att spela wow. Nu är det paus i spelandet för jag är hungrig.

Igår hade jag planerat gym och bio, men inget av det blev gjort. I stället hängde jag hos S&J för att planera hennes och mitt träningsschema. Vi har gjort om, gjort nytt. Kan nog bli bra om sisådär en evighet. I första hand blir det väl att prova de pass vi lagt upp och sen får vi väl fixa om lite så det känns bra sen. Känns grymt seriöst det här med träningen nu. Väldigt kul :) Dagens pass var lite biceps och lite rygg och ryggen den känns redan. Så nått bra har vi väl fått till..

Nu ska jag ut i köket, för mitt pastavatten lär koka för fullt vid det här laget..

Trevlig kväll på er :)

Söndag

God morgon. Söndag igen då och i vanlig ordning flyger helgen iväg. Men egentligen är det inte så konstigt att det är just helgen som går snabbt, den består ju bara av två dagar. Värre är det med resten av veckan, hela fem dagar ;)

Jag har just fått i mig det mesta av min frukost, har bara mitt te kvar och det kan jag ha kvar i en evighet. Te kan man smutta på i evigheter. Jag tänkte spela wow en liten stund och sen blir det gym och sist men inte minst bio med M&M´s.

Låter som en relativt trevlig dag :)

Nytt :)

Gjorde om min design lite. Snabbt och enkelt sådär men jag kände att jag villa ha en ny och ljus design och det snabbt. Fick tips om ett program som man kan fixa med bilder och sånt i, när jag lär mig det lite mera kanske jag gör nått bättre och nått som kräver lite mera arbete.

Om ni fortfarande ser min gamla design så tryck ctrl+F5

Nu ska jag ut i köket och klura på nått Matigt och till efterrätt idag blir det min nybakade kladdkaka som står i köket och bara luktar gott..

Tjing :)


Lediig..

I brist på andra planer tror jag att jag ska baka nått gott idag. Gårdagens plan för idag känns inte så lockande idag. Jag känner mig aningens för pigg för att ligga i sängen hela dagen. Så får börja med att hoppa in i duschen, sen handla ägg och sen borde jag vara klar för att baka och då kanske jag har förlikat mig med tanken om en jätte lugn dag.

Det är lite irriterande att när man väl får den där lugna dagen man har längtat efter och ansett sig vara värd, då är man inte intresserad. Solen var framme för ett dag sen och då tyckte jag att det hade varit trevligt med en promenad och sen en fika. Aldrig är man nöjd :P

Nej dusch tror jag att jag sa!

Och skalman han e tlööött...

Första dagen avklarad och jag är super mega jätte trött. Illa är när man knappt kan hålla ögonen öppna under den obligatoriska testunden. Fick verkligen anstränga mig. Detta leder till en otroligt tidig kväll på jobbet. Ska bara bädda sängen och fixa mig sen säger jag god natt. Hua för trötthet ikväll alltså. Hoppas på att vakna utvilad och redo för en ny lång dag på jobbet..

God natt


Grisen, jobbet och självförtoende- kick

Just nu ligger grisen (Elvis) Och sussar så sött bredvid mig i soffan, men om jag skulle ta och resa mig upp för att eventuellt gå på toa kommer han göra ett försök med att springa omkull mig. Han har då nämligen bråttom ut i köket för att han vill ha lite mumsig burkmat. Och hur visar man det på bästa sätt om inte med att försöka springa omkull matte? Jag skulle kunna komma med massa bra förslag, men än så länge har jag inte fått honom att lyssna på några. Och grisen har ju bott hos mig i snart ett år. Alltså är det lika bra att gilla läget eller lära sig att smyga bättre så han inte inser att jag lämnar soffan :P

Jag ska om en halvtimme röra mig mot bussen för att spendera lite över ett dygn på jobbet. Jag går på ett jourpass kl 16.00 som jag sen går av kl 09.00 imorgon. Men sen har jag även bokat in mig på ett kvällspass som börjar 13.00 och slutar 20.30. Det ni mina vänner är ambition. Eller för att vara mer ärlig, ett jävligt stort behov av money money :P Mellan passen där har jag tänkt att lura på joursängen. Sova skulle inte vara helt fel, men jag satsar på bok i första hand. Känns mer som en vinnare.

Kan för övrigt meddela att jag fått infon om att min idé till jobbet verkar uppskattad :) Kick till mitt självförtroende! Det kan vi hurra lite för.

Nej nu blir det att packa ner mitt liv i en väska och göra sig klar..

Ha det gutt lovers ;)

...

Är sådär lagom trött ikväll och längtar hem till min soffa och då passar det väl bra att glömma bort vilken tid man slutar jobbet så man missar bussen och får vänta lite till. Men nu är det bara tjugo minuter kvar tills jag brummar hem.

Jag har haft en bra dag här på jobbet för övrigt. Gjort en massa nyttigt pyssel. Känner mig sådär tillfredsställd som kan ska göra efter en produktiv dag på jobbet. Det är inte allför ofta den känslan infinner sig då jag jobbar som vikarie och har noll ansvarsområden. Men jag har gått och klurat på att introducera en ny grej på ett av mina vik. Ta en bra grej från ena ställat och presentera den på det andra liksom. Vi får väl se vad som sägs efter imorgon då den ordinarie personalstyrkan har apt och får ta del av min idé och diskutera lite. Jag jobbar jour på stället imorgon så då får jag väl lite skvaller ifrån ena kollegan M :)

Annars så är det grymt trevligt vårväder och jag passar på att gå så mycket det bara går. Långa promenader i solen både till och från jobbet på andra sidan stan. Skönt :)

Nej nu blir det till att gå ut till bussen så jag inte missar den igen..

God kväll


Det är så himla fint väder idag att jag be...

foto0001 (MMS)

Det är så himla fint väder idag att jag bestämde för att ta en promenad hem i stället för bussen :)


Vårigt

Idag är det lätt att skjuta alla problem och orosmoln åt sidan. Det är otroligt trevligt vårväder ute, solen skiner och erbjuder lite värme i sina strålar. Känner mig lite lycklig idag!

Har precis kommit ur duschen, vilket var välbehövligt efter dagens träning på gymmet. Tänkte göra mig lite snygg och sen knalla hem till Anderssons och fira karln i huset som blir hela 27 år idag. Massa grattis till honom :)

Ni får ha en bra dag i vårsolen!!

En förändring

Lite sent, men har inte riktigt känt för det här med bloggen senaste veckan. Men nu så tänkte jag att det var dags att visa tre kort från en hårresande förändring jag genomgick i lördags ;)Det är en före, en under tiden och ett slutresultat

Den enda bilden som är värd att visa är väl resultat-bilden. Rena rama bröllops-frisyren. Efter Sandra fixad den blev det bestämt att hon får fixa mitt hår om jag någonsin gifter mig. Så nu tror jag det finns iaf tre uppgifter hon skulle kunna fixa om hon vill ;)

Så jag var riktigt snygg i lördags när vi drog iväg till konsert och kongress för att käka och titta på Kalle baah mfl. Som helhet var det väl inte det bästa evenemanget de fixat. Men tar man det del för del kan man hitta några godbitar. Maten var helt ok, annars var det musiken som var det bästa och jag hade riktigt trevligt.

Nu ser vi fram emot flera roliga evenemang framöver :)

RSS 2.0