Sluta

Jag funderar lite halvt på att sluta blogga, det är så mycket skola nu och jag borde verkligen fokusera på den. Men självklart finns det annat som lockar ;P Och sen jag vill inte råka skriva något som inte får stå här. Etiskt kan det bli jobbigt. Utöver det så börjar jag verkligen ledsna på bloggandet, det är inte lika kul att skriva och inte ens kul att läsa. Bilder älskar jag fortfarande, men jag nöjjer mig med dem..

känner jag någon dag för att beklaga mig eller att kanska skvallra om hur det går med mina framtidsplaner så kikar jag väl in och skriver en eller en annan rad..

Tills des! Ha det bra :)

och så tillbaka igen

Den här turen till västervik var verkligen en tur och retur, vilket jag uppskattar. Nått annat jag uppskattar är att Sandras familj är så snälla och låter oss bo där nu när vi behöver.

Har storslagna planer för veckan, vissa handlar om framtiden. Och framtiden är något jag längtar jag efter, det och så en säng med ett otroligt varmt täcke. Fryser så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men i alla fall måste jag plugga en hel del i veckan, imorgon blir en skrivardag, sen är det lite övriga pluggplaner att ta itu med.

Nu, smörgås, ombyte och sen en promenad till tåget!

morgon morgon

Från bakisdag till tjejdag, jag mår inte så jätte bra den här helgen. Men vägen fram till bakisheten var minst sagt trevlig och tjejdagar de går över dem med. Idag ska jag hem till västervik en sväng, men återkommer hit redan i morgon. Har ett litet möte att avklara där, men önskade att jag inte hade det. Jag har varken tid eller lust att tillbringa någon tid i västervik, är inne så mycket på mina frmtidsplaner nu att jag bara vill flytta. Och på tal om framtid så ska jag spana in en lägenhet idag, tycker jag om den så är den min!

Känner mig lite splittrad, men det är äl för att jag mår som jag mår antar jag, så nu får det bli frukost ala familia :)

Tjing


Gårdagens resa

Så här gick det till:

1. Släpa megatung packning och nästan gå under!
2. Tåget inställt = Buss till Linköping
3. Koncentration på vägen = Smal och krokig väg, vill inte må illa
4. Koncentration på vägen, panik och en släng av ilska sjukan: Idioten till chaufför körde skiitfort på den smala vägen och jag hotade med att spöka för idioten om jag dog*
5. Efter ett tag: Börjar lukta bajs så in i norden= må illa
6. Framme i tid = +i kanten med det hjälpte inte för han är idiot iaf

* Vart med om en bilolycka så har svårt för att åka med folk jag inte känner, svårt för att åka fort, speciellt när det svänger!!

Och nu sitter jag och pluggar och väntar på viktiga svar från mina handledare. En tur på stan väntar i em :)

Tjing


Linköping

Morgon morgon, ny vecka och jag ska till Linköping igen. Den här veckan ska jag ta kontakt och kanske få någon intervju gjord. Så det blir mycket sånt plugg nu närmast. Hade sista seminariet i fredags, nu är det ingen schemalagd undervisning kvar förens v.2 2009!! Ni fattar inte hur underbart det är, lr jo ni från klassen som läser bloggen ni vet :)

Har haft jätte filmhelgen hos Sandra och Jonas i helgen, tror jag har sett typ 7 filmer + en till när jag kom hem sen. Nästan alla gick i skräckens tema självklart och de flesta filmerna var bra. Men det är galet vad nojjig man blir efter att ha sett skräck. När jag gick till bussen var jag på min vakt om man säger så. Jag var inte rädd, bara lite vaksam liksom ;P

Nä nu är mitt te färdigt så ska fixa någon smörgås innan Sabina kommer och hämtar böcker.. Hörs!

Nu har hon åkt

Nu sitter Nattis på bussen igen på väg upp till sthlm där mamma och pappa kenth möter henne. Det har vart så mysigt att få rå om henne några dagar. Förutom bion så har vi vart på stan med Sandra 2 ggr, kollat på flm, spelat tvspel, mumsat godis och sen vart i skolan en sväng. Idag tog vi en kort promenad med kameran för jag måste ju ha bildbevis på att hon vart här :)

Åhh vet ni en sak, jag hade en sån underbar dröm inatt, tror Lenas inlägg hade en inverkan på vad jag drömde :) Men iaf, jag drömde om att det var min examensdag. Jag har ingen aning om vad det var för ett hus, men jag fick massa papper, säkert min c-uppsats och sen fick jag mina betyg och jag var jätte godkänd.. Känslan jag hade i drömmen var så underbar.. Äkta lycka!! Nu vill jag att det ska ta slut så jag får känna så på riktigt!!

Dusch, fix och en pyttebitt pluggstund.

Trevlig Halloween


RSS 2.0