Sommarlov!

Efter en otroligt jobbig och stressig period så kan jag äntligen säga att jag har sommarlov, jag behöver inte sätta min fot i skolan förens den 26/8! Så otroligt skönt, visserligen är vi inte klara med uppsatsen så den behöver vi ju göra klar. Men det är inte så stressigt så vi kommer ta det lugnt :)

I måndags och tisdags var det opponering för hela slanten, först i måndags när vi var i vimmerby fick jag och Sandra försvara vårt arbete och det var inte så jobbigt. Vi visste ju att vi inte var klara. Men på tisdagen så skulle vi opponera på ett annat arbete och då ni.. Jag var så nervös att jag var tvungen att ha mina armar på bordet hela tiden för de skakade så otroligt mycket.. Men det är faktiskt jobbigt att vara kritisk.

Men efter skolan så var det lugnt :) Då gick vi ner på stan (jag, sandra och hennes jonas), inhandlade lite alkohol, spelade minigolf och därefter cykla vi hem till sandra för att äta tacos och drinka.. En väldigt härlig kväll där vi firade båda skolans slut men mest av allt Sandras födelsedag..

Och i måndags ja då var det lite klassträff hemma hos Sofia där vi grilla och hade det mys. cykla väl hem runt elva och då mötte jag en grävling!!! I STAN LIKSOM.. okej för älgar men inte ska väl grävlingar vara här och leka? :P

Idag ska jag fixa lite med uppsatsen och sen måste jag packa för imorgon ska jag åka med älsklingen när han är här i västervik för jobb och sen på lördagen blir det bussen till uppsala där jag ska spendera två veckor med familjen innan jag börjar jobba :)

Ha det bra! Tjing!

Jobbat och schlager

Hem kommen  från jobbet för att tag sen och jag är pigg och glad :) När kommer såhär vid nio slipper man allt göra så det blir rätt slappt. Jag har dock varit ensammen med två boende några timmar, så då fanns det lite att göra. Bla. en duscha och så lunchlagning till de båda.

Fick ändrade arbetstider för imorgon med, ska börja 8.00 ist för 9.00 och så slutar jag vid 14 och detta för att jag ska observera en rutin de har för tillfället och jag kan säga att jag inte är så entusiastisk till att lära mig detta. Men men jag får ju observera tills jag känner mig så pass säker så att jag vill prova det hela själv.

Nu har jag slängt iväg ett sms till en kompis och hoppas på att hon inte hunnit skaffa sig några planer för kvällen och isf skulle vilja skaffa sig lite planer med mig. Känner inte för att se schlager själv ikväll.. Men det visar sig ju hur det blir med den saken :)

Vad ska ni göra ikväll?

Jag ska jobba!!

ÄNTLIGEN :) Och båda lördag och söndag!!!

fixar och donar

Efter en väldigt seg start med väldigt lite motivation så haf jag iaf fått undan all ren tvätt från sist jag tvätta, tvättat, städat i köket och hunnit plugga lite och lagat och ätit mat. Har bokat tvättstugan imorgon igen för har en omgång sängkläder som jag skulle vilja bli av med. Sen har jag även tankar på att verkligen storstäda här hemma och få undan viktiga papper in i viktiga pärmar och ringa och flirta jobb.

Jag är i sååånt behov av jobb. Och kärlek... Jag har inte riktigt haft tid för F nu den här veckan och det känns. Att vi inte träffas så ofta pga avståndet är en sak, men när vi inte ens pratar i telefonen blir det jobbigt. Men jag har verkligen inte haft tid för omvärlden nu.. Och än så kan jag inte ägna omvärlden min hela uppmärksamhet..

Men nu ska jag fortsätta plocka lite här, Ha en trevlig kväll!!

Tjiing!!


Tom

Totalt tom i bollen, men samtidigt inte. Det är så mycket nu och jag vet inte vad jag ska göra. Vi skickade in vår halvfärdiga uppsats igår oc ångesten ligger och en stark dimma runt omkring mig. Men den är borta för några dar och nu gäller det att kunna försvara den del vi skickat in och att kunna opponera på ett annat arbeta.. Bara liksom och jag är totalt motivationslös idag.

Jag har varit vaken sen strax före nio och har inte kommit någonstans, jag har inte ens ätit frukost, men säg inget till Sandra. Hon skäller så dant på mig när jag slarvara med att äta.. Men jag ska jag lovar!! Snaart :) Det har varit mycket sittandes framför den här burken men jag måste verkligen ta tag i mig själv nu och inte annat så lämnar min rumpa in en anmälan om strejk. Har suttit alldeles för mycket de senatse veckorna och då ofta på en trästol. Stackaren lider och jag med den. Men vad gör ajg då när jag inte har någon motivation?

Typ slutar tänka och knallar ut i köket för att få i mig nått i magen kanske.. Det är ju något vettigt i alla fall..

Återkommer med all säkerhet snart igen

Ord!

Det finns så många ord som skulle kunna beskriva min livssituation just nu, det med känslor och allt, men det skulle ta för lång tid att bladdra upp de här så det räcker väl med att säga att jag mer än gärna skulle vilja sova tills opponeringen var gjord och betygen satta på G.. Men icke möjligt, livet reder ju inte ut sig själv så jag får nöjja mig med att gå och lägga mig nu och njuta av de timmarna. Ska vara hos Sandra kl 8.00 imorgon för att jobba på, Kanske hinner vi bli någorlunda klara, kanske inte.. Men jag hoppas på det första ;P 

Nu somnade jag! Natti natt

Linköping

Jag var alltså i Linköping igår med Sandra och Jonas, de har ju bil nu ett tag så man får ju passa på att hitta på sånt här då. Gick upp kl 7 ca, lite tidigare, och fixade och donade och strax efter nio blev jag upphämtad. Måste bara få påpeka att vägen över till Linköping är grymt tråkig och inte så lite jobbig heller. När man aldrig åker bil behövs det inte mycket för att jag ska bli åksjuk.

Men vi kom fram iaf och då stannade vi vid ett ställe som säljer blommor och så och efter det åkte vi ner på stan. Det finns så många affärer att kolla i, kul när man inte gått igenom hela stan på ca en halvtimme :P Och det finns ju en hel del affärer som inte finns här i Västervik. Det blev ett Linne från gina och jag vart bra sugen på ett par jeans från cubus. Totalt förälskad :) Men väntar med dem, det är inte kul att vara fattig student alla gånger.. Typ aldrig.

Efter stan åkte vi förbi Sandras syster och fika lite innan vi tog oss till Ikanohuset. På Ikanohuset åt jag den godaste lunchen på väldigt länge inne på Chili :) Kinamat är bra mumsigt alltså och ris.. Jag älskar ris, men av någon anledning är jag sämst på att koka det.. Sorgligt men sant..

Timmarna går fort när man har roligt. kollade runt lite på jysk och blomsterlandet med innan vi tog oss hem till Sandras pappa där vi grillade. Hon har den roligaste pappan alltså, helt galen. Och så hade han fyra söta hundar. Mysigt.

Vi var inte hemma förens halvtolv och då var det sängen som väntade och en väldigt välbehövlig sovmorgon..

Nu ska jag plugga lite till innan jag än en gång sover..

Tjing!

Idag ~ Söndag

Idag är det söndag, dagarna går för fort!! Var ju i Linköping igår och hade en kanondag, men vad jag gjorde där får ni vänta ett tag till på att få veta. MÅSTE ju skriva på den här uppsatsen hela dagen och Sandra jobbar så det är mycket att göra..

Men återkommer senare :)

Fel månad!

Pga, att det var felskrivet på ett av de där lapparna jag fick hem om introdagen så kan jag åka till Linköping idag :) Och av den anledningen så är jag redan uppe, kl 7.00 på en lördag och jag ska inte jobba. Känns knas, men bra att jag faktiskt lyckades vakna.

Tror på en fantastiskt trevlig dag bort från allt jobbigt skoltänk :)

Ha en bra dag gott folk!!

Så där ja!!

Att det ska vara så svårt att få bloggen flyttad, höll på att fy ryck innan jag väl kunde logga in. Men nu ska väl allt vara som det ska. Hoppas jag ;P

Det händer inte så mycket mer hos mig än att det är massa plugg med uppsatsen, den ska vara inne på onsdag, föör snart tycker ja, men det är så det är när man har haft det struligt. Vi är ju äntligen på rätt väg och det känns jätte skönt.
 
Sandra undrade om jag skulle vilja åka med henne och Jonas till linköping på Lördag för att ha lite kul och släppa uppsatsen för en stund. Linköping var planen så länge ingen får jobb, men nå jobb har jag inte fått så då ska allt vara ok då lr? Njaaa inte riktigt, fick brev från min chef idag med schema och anställningsbevis och så en inbjudan till en obligatorisk introdag för nyanställda!! Jippi sa jag, för när jag kolla på vad som ska gås igenom är det bara sånt som jag redan gjort ett antal ggr och så kan man inte slippa undan. Det enda possitiva är att det kommer räknas som en arbetsdag så bör ju få betalt och har fått en höjning på min timlön så får väl på nått sätt och vis tacka och bocka..

Men jag ville verkligen till linköping juu... Ville slippa undan en seriös dag ur mitt liv, men inte ens det kan jag få.. Ni får inte missförstå mig, jätte glad för en penningmöjlighet, men är så trött på allt med skola och vill inte riktigt vara med så kan inte hjälpa att jag surar massor.. :/ Ni vet när man börjar få ont i hela kroppen av utmattning och det typ svider i ögonen hela tiden så det nästan känns som om ni ska gråta.. Ja så känner jag mig liksom och då kan ni nog förstå att jag vill komma bort en aning..

Men men ska hoppa in i en varm dusch och sen sova, för imorgon är en lång dag framför datorn i skolan...

Natti natt och Tjiing!!

Tips!!

Innan jag fortsätter med uppsatsen här så måste jag få tipsa om en krönikör på Aftonbladet kvinna, nämligen Karin Ahlborg. Hon bjuder på ena härliga texter. Det är både ironi och sarkasm och sånt gillar jag.

Spring in och läs, ni kanske tycker om det :)

Uppsats uppsats uppsats!!!

God morgon!

Min skolsituation är om något väldigt stressad just nu, tänker inte på mycket mer än uppsats just nu och idag måste vi verkligen få ihop lite text. utveckla de där tankarna vi har. Skulle vilja skicka in vår början till vår handledare i em för vi har handledning imorgon.

Så jag är på väg till Sandra idag igen, ska bara förbi apoteket och lämna in böcker vi inte behöver, sen ska jag hämta ut mina mini-piller och blir det till att plugga livet ur oss..

Känner att jag egentligen inte har så mycket tid till att blogga, men är för beroende för att lägga av.. Om än bara för en kort stund. Men ja lite mindre ord kan det nog bli..

Hejs!!

Ett par timmar med kärleken

Älsklingen min kom ner till mig ett par timmar idag, jag låg ute i solen när han kom. Så vi spenderade en tid på filten där vi jobbade på brännan. Det går frammåt ;) Därefter tog vi en promenad och köpte oss en varsin glass. Jag har ju hittat mig en sommarfavorit, cornetto citron :) Helt underbart god.

Ja det blev inte så lång tid tillsammans, men oj så betydelsefull ♥ Jag jobbar ju verkligen på det här med att ställa in mig på/ och stå ut med att vi har ett distansförhållande. Det är svårt när man vill vara nära hela tiden men som jag skrev till honom idag så är han värd allt för mig så jag kan nog stå ut ett tag till :)

Till slut en liten låt, den här tjejen har ju en underbar röst. Låt mig presentera Maia Hirasawa :)


Härliga dag!

Kvittrande fåglar, solsken, värme och lukten från grillar och jag har nyss avnjutit en mumsig pizza, det blir inte mycket bättre än så här ikväll :) Jag har överlevt en hel dag utan sällskap i Sandra och Jonas lägenhet, lr jo jag har ju katterna. Hade planerat att inte sova bort halva dagen så ställde mobilen på nio men vakna redan kl 8 av en kvackande groda!!! Låt mig förklara, de har en lite groda i plast som börjar kvacka när det behöver vattnas i en stor blomma här i vardagsrummet och den körde igång som en tok kl 8.00. Det var inte en glad Marika som desperat försökte somna om och sova tills mobilen ringde, efter ca 40 minuter fick jag nog och bytta plats på grodan och då var den tyst. ÄNTLIGEN :)

Jag har haft lite småsysslor att ägna mig åt under dagen och det har verkligen känts skönt. Speciellt när det är åt någon annan med, det känns lite mer betydelse fullt då. Har ägnat stor del av dagen till att plugga och jag som har så svårt att sätta mig ner och göra sånt blir lite stolt. Jag pluggar på en lördag liksom :)

Har även fått mig lite färg där ute på balkongen, låg och pluggade samtidigt. Bra när man kan förena nytta med nöjje. Men låg inte så länge, för vill ju inte bränna mig så här på en gång.. Jaha  blir kvar här i natt med, blev inget av med klasskompisen och kände att då kan jag lika gärna hålla missarna sällskap ett tag till och dom mig :)

Det får vara allt för nu.. Tjing!

Ensammen!

Nu är jag ensammen i S och J´s lägenhet, det kändes lite skumt när jag stod kvar inne i lägenheten och vinkade av dem för det brukar ju vara tvärt om. Men ja det här blir väl bra, tänkte cykla upp till affären nu och se om jag kan hitta på nått gott till kvällen och sen får det bli dusch och lite ompyssel av mig själv. Det är en sån pyssla om sig dag idag känner jag!

Sen är det ju Så ska det låta ikväll men och det tänkte jag toppa med en film :) Det känns som om tiden kan gå lite långsamt nu när jag är ensammen i någon annans lägenhet, man är ju inte tokbekväm liksom men vad gör jag inte för dessa gokatter. Kallar båda två för sötgöta när de visar den sidan till..

Affären va det ja.. Tjing!

Kattvakt

Sitter hemma hos Sandra och väntar på att hon ska bli klar i duschen så vi kan komma igång med plugget. Vi måste hinna göra lite innan hon och Jonas åker bort. Jag kommer vara boendes här iaf halva helgen och ta hand om deras katter. Myspys, har laddat med medicin brevid min sängplats :) Är bara lite allergisk mot dem... typ!

Det är typ kanonväder ute och än en gång önskar jag att jag hade en bärbar dator, speciellt nu när jag har en balkong i närheten. Smått nice att sitta där och göra nytta ist för här. Men iaf imorgon kommer jag vara bosatt på den där balkongen, tänkte försöka komma ikapp min snygging som redan är sexigt brun :) Jag ligger lååångt efter om man säger så. Så lite maratonsolning funkar väl :)

Nu blir det nytta här! Ha en bra dag :)

Måndagsbarn

Det blev ingen träning idag, det blev våfflor och tecknad film i stället. Det var faktiskt rätt skönt att få krypa upp i soffan och bara ta det lugnt. Jag har vart lite diss mot datorn idag, hade tänka pröva att leva ett normalt liv! Men ja några ggr har jag kollat in och kollat läget. Som databeroende får jag ju ta det i små steg :)


Musik musik musik jag kan verkligen inte få nog av den och just nu är det mycket svenskt som lockar mina öron, typ Markus Krunegård och veronica maggio. Tänkte bjuda på Veronicas nya låt, för den gillar jag
 Vet inte vad det är med svensk musik men ja skön är den i alla fall.

Stavade svensk fel här uppe förut, men ändra det snabbt, varför känns det som om det skulle bli välsigt pinsamt om jag stavade just svensk fel? Knas Jag :P

Jaha...

Nu börjas det alltså!! Humlor, getingar och annat otyg letar sig in i min lägenhet och det resulterar ju i en smått hysterisk Marika! Måste köpa myggnät att sätta vid balkongdörren och så lilla fönstret i köket annars kommer jag inte överleva en sommar i Västervik. Ja det är ju så det är :)

Det finns ju verkligen vissa nackdelar med att på själv, det finns ingen som kan hjälpa mig när det kommer in otyg, ingen som kan hjälpa till att laga mat, ingen som kan öppna burkar och sånt och det finns ingen som kan slita mig från datorn :P Och sist men inte minst finns det ingen som städar åt mig!

Efter gårdagens skoldag är det nu bara uppsats som gäller, den enda träffan vi har i skolan de närmaste veckorna är en handledning nästa vecka. Annars är det bara hemma plugg som gäller fram tills opponeringsdagen den 27e Maj. Men jag hoppas på att vi kan få till någon lunch eller fika med övriga klassmedlämmar så man inte snöar in totalt på uppsatsen, kan ju behöva prata om annat ibland med! :) Idag Jobbar Sandra så det blir inte mycket gjort med skolan, ska träffa henne under lunch här då vi får diskutera igenom frågeställning och så. Efter det blir det till att läsa litteraturen vi ska ha och imorgon kanske börja kunna skriva.

Nu ska jag snart ut och hämta sista tvätten i tvättstugan och efter dejten med Sandra och pluggandet där i em så har jag bokat in ett träningspass. Får passa på när Sandra iaf jobbar :)

Ha en bra dag!

Mindre ångest :)

Idag har det vart skola för hela slanten! Det har bjudits både på det andra och det tredje, men mest var det ju krävande för det är ju så att gå i skolan. Man får inget serverat!! Hade iaf en väldigt givande föreläsning på fm och under en paus där passade jag och Sandra på att prata med ett par klasskompisar om det här med uppsatsen. Och fick väl lite rätsida på det hela där. OCh sen satt Sandra och fifilurade då hon inte var på dagens föreläsning och hon kom på grejjer hon så nu känns det ju nästan kul igen. Speciellt när vår lärare gick med på vår nya inriktning!

På em hade vi examinationsseminarie på skittentan som skrev förra veckan och det gick bra det med, men jag kåände verkligen att den där obehagliga kompliteringen låg i liften, men icke då alla var godkända :) :) Helt underbart ju, nu är det bara uppsats kvar. Inte för att det är så bara, men nu kan vi iaf lägga all energi på den!

Och nu mina damen och herrar vill jag bara tala om för er att jag är så jäkla bra!!! :D Jag har vart sigen på ris och kyckling nu i en evighet och då inte vilken som helst utan jag var sugen på att ha sån där sötsur röra som finns att köpa på burk. Grejjen är ju bara att jag inte tycker om annanas så då vart jag tvungen att hitta på nått eget.

Köpte hem kvisttomater, gula körsbärstomater, paprika, färsk chili i olika färger slängde ner det i en kastrull med vatten och kokade, under tiden stekte jag lite gul lök ( Här är det ett stort kors i taket) och kyckling. I med det i gryten och så stekte jag på lite färska champinioner och slängde i det med, koka massa och krydda med vad jag hittade och så i med sötsur sås på flaska.. Jummy vad gott det blev!! Jag blir så stolt alltså :)

Det är varmt och det är starkt med jäklar så gott! Trevlig kväll gott folk!

Skola = ångest

Att man kan få så mycket ångest över en skolgrej alltså :S Och inte blir det bättre att vi är två st som delar på den här ångesten.  S och jag  har 14 arbetsdagar kvar ca innan uppsatsen ska vara inskickad och vi har ingen aning om hur vi ska göra!!!! På handledningen vi hade förra veckan så förvirrade vår lärare oss så in i norden och hon är inte så poppis för tillfället.. Jag är fortfarande inne på att elda upp skolan :P Visst finns det en risk att vi bara har missförstått varandra och våra tidigare tankar är rätt, så vi tänkte skicka icäg ett mail imorgon, men är det så är det riktigt surt att vi ska ha behövt gått med ångest i en veckas tid medans vi försökt komma på vad det är hon menar..

Jaja, det är inget kul på skolfrånten och jag är aptrött så tänkte bara förberede lite inför imorgon och sen krypa ner och sova. Behöver tydligen sömn enligt min kropp..

Tjing!

Den underbara helgen!

Det här har verkligen vart en helg i kärlekens tecken och jag ser mycket ljusare på framtiden igen. Men en viss osäkerhet sitter kvar i kroppen och lär nog göra det väldigt länge!

I fredags när jag satt i bussen körde vi förbi F i sin lastbil och han var så snygg, hela jag blev full med fjärilar typ, satt där med att fånigt leende på mina läppar. Flickan brevid mig kollade lagom konstigt på mig :) Jag behövde inte vänta så länge på hoom på stationen sen utan jag var snart på väg till hans nya boning. Det var långt ifrån iordning gjort där, men är man aldrig hemma så klart man inte har tid att fixa. Vi satt en stund i soffan innan vi åkte iväg för att handla mat. Vi handlade hem saker till att göra tacos och mumsigt blev det. Och när man äter maten i sånt trevligt sällskap som jag gjorde blir den mycket godare. Fredagen var verkligen slapp och när vi låg och slöade fick jag ett samtal. Pappa kenth ringda och hans början på samtalet var inte vad jag vill höra: Jaha vart ska jag börja.  Jag förstod på en gång att nått var fel med mamma och det visade sig att hon fått åka in med ambulansen igen pga känningar i bröstet. Kenth sa att det inte var någon större den här gången, utan att det troligast var efterdyningar efter hennes hjärtinfarkt och att de åkt in bara för säkerthetsskull.

Men jag kan ju inte låta bli att bli ledsen och orolig och jag önskade verkligen att jag haft Sandra hos mig, för hon vet ju allt där och var sånt stöd för mig i vänersborg. Men nu hade jag F ist. Vi blev inte uppe så länge efter det där samtalet och F sa att han fanns där om jag ville prata. Jag var tyst i en evighet, hade massa ord som ville ut men visste inte riktigt hur jag skulle få dem ur mig eller vad reaktionen skulle blir. Men fredriks lugnande smekande på min rygg gjorde mig lugnare och tillslut pratade jag. Han förstår på ett helt annat sätt med tanke på sin historia med sin mamma. Det var väldigt skönt att få somna i hans famn den kvällen.

På lördagen sov vi först ut och när vi låg där i sängen och funderade på vad vi skulle göra kom vi fram till att ta en tripp till Linkköping och Ikea. Så där spenderade vi några timmar med att handla hem lilte saker till hans lägenhet. Gick även en vända inne på Ikano huset. Mycket trevlig dag. När vi var klara där åkte vi tillbaka till Norrköping där vi käkade lunch på Max innan vi åkte hem igen. En kort slappisstund på soffan innan vi tog tag i F:s lägenhet. Nu är den riktigt fin och han hade *kors i taket* ett golv under alla prylar :) Vi satt och kollade lite på tillbaka till framtiden ( 3:an lr nått) innan vi tog em promenad i kvällssolen. På väg tillbaka stannade vi och köpte med oss pizza hem.

Lördagskvällen var nog den mysigaste kvällen på länge, varmt bad, ljus, vin och Bruce Springsteen ♥ Kvällen avslutades med lite Dolly Parton och sen sov jag gott nästan hela natten. :)

Idag har vi tagit det väldigt lugnt var iväg till ÖB en sväng, annars har dagen spenderats i soffan, kollade lite på film och så. Varför ska det vara så jobbigt när det roliga tar slut? Kanske för att jag vet att det dröjjer innan vi kan ses igen? Jo så är det nog..

Och min oro för mamma hänger kvar, hon är fortfarande kvar på sjukhuset och lär inte få komma hem imorgon heller. Förstår inte att det inte släpper :/ Men imorgon är helgen slut så då lär det hända saker. Antingen blir det en ny kransröntgen (lr vad det nu hette) lr så blir det något annat test. JAg vill iaf bara att mamma blir bra igen, orolig för vad som kan hända...

Hemma..

Har haft en helt underbar helg tillsammans med kärleken
Tidvis har visserligen mina tankar vart i Uppsala och på sjukhuset med mamma. Hon fick åka in igen i fredags :/

Men återkommer senare om min helg med F, ska bara komma på hur jag ska formulera denna helg i ord.

yeeees :)

 Biljetten bokad, imorgon blir det kärlek 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Bjuder på en låt som jag fastnat för!

Jag förstår inte att den här dagen aldrig kan ta slut, den känns evighetslång och jag är rastlös. Funderar nästan på om jag ska ta em prommis, men jag vet inte. Det finns en skala på hur uttråkad man är jag jag har kommit för högt upp på den där skalan så kan inte ta mig för att göra nått åt det. (Dålig ursäkt? ja inte vet ja) Sitter och försöker peppa upp mig med lite musik, typ Simple plan, Nickelback, Paramore osv.

Sitter även och väntar på lite svar från snyggingen och får jag bara svar där så har jag att göra. Hade ju lite planer på att åke hem till honom i helgen, men så har han legat sjuk så jag vet inte hur det blir. Jag vet vad jag vill iaf :)

Det här med förhållanden är ju om något väldigt komplicerat. Ibland undrar jag hur mycket mina egna känslor är värda. När ska man sätta stop och gå vidare? Vem säger att ett förhållande som strular en del i början är fel? Måste alla förhållanden vara på topp? Det är många frågor och väldigt lite svar, men än så länge går jag på pirret i magen!!


Idag

Känner verkligen för en slappdag idag, är rätt trött efter jobbet igår och har fått en släng av huvudvärk. Det känns som sån där huvudvärk man får när åskan hänger i luften. Men än så länge är det ingen slappdag, har haft tvättstuga och nu är det städning som gäller. Efter det funderar jag på att baka nått onyttigt och därefter får det nog bli en film, eller varför inte tvspel! Så jag tänker unna mig lite slapp med :)

Jag vet inte om jag nämnt det tidigare i bloggen, men jag har ju stora planer för ett kameraköp. Det är en första prioritet i hjärtat, men en andra prioritet i hjärnan. Måste nämligen lägga mina pengar på körkortet, så det hinner bli klart till min examen. Men iaf så har jag ju hittat vilken kamera jag vill ha och vilket minneskort och har en summa för det köpet. Tror ni inte de har ett kampanjpris nu!!! Jag blir knäpp, för vill verkligen ha den och då behöver jag inte se när den blir lite billigare ju..:P


RSS 2.0