Sista dagen i Uppesala

Yes idag är det sista heldagen i Uppsala, imorgon bitti blir det tåget mot Linköping igen hem till min lilla skrutt.

Efter en ofrivillig sovmorgon börjar vi äntligen bli lite klara för att rulla in till stan en sväng. Vi måste bara elda lite mer så det inte är minusgrader när vi kommer tillbaka. Vi har tänkt att shoppa lite och sen ta en fika hos gammel farmor idag. Det gäller att passa på att träffa så många som möjligt när man är här en lite längre stund.

Och på tal om att passa på att träffa så många som möjligt så prickade jag av en hel del på listan igår. Först var jag hem till syrran på middag och där träffa jag hela pappas familj och farmor. Vi bytte klappar och blev bjudna på riktigt kalasgod köttfärssås. Det var riktigt trevligt att träffa allihopa, var nästan ett år sen sist.

Därefter tog jag bussen ner på stan igen och mötte upp C, vi hoppa på nästa buss hem mot L. Vi kika in hennes nya lya och blev bjudna på en massa gott fika. Jag mådde uppriktigt sagt illa när jag väl var färdigfikad :P Det var ju både kladdkaka, bullar och rockyroad kakor. Och så himla fint L bodde, blev ännu mer sugen på att köpa möbler hem till mig.. :P

Så jag hade en riktigt lyckad dag igår med en massa underbara människor.

God fortsättning

God fortsättning får man väl säga idag, dagen efter julafton som det är. Hade ni det bra igår? Jag hade det jätte bra. God mat, julklappar och trevligt sällskap. Men bäst av allt var att få ge bort julklapparna som jag fixat. Och det blir repris på det hela imorgon, då är det middag hos syrran och byte av julklappar med dem. Då blir det visserligen inte julmat, men jag har ju redan haft tre middagar med julmat. Eller jag har varit på tre middagar.

Idag är det en lugn dag, en avslappnad dag som inte innebär så mycket görande. Jag känner för wow och småplanerande av kommande inköp till lägenheten. Jag börjar med en soffa och kommer nog fixa den rätt snart. Har bara lite små detaljer kvar att kolla upp innan. Sen behöver jag fixa ett nytt soffbord med. Det jag har nu pasar inte så bra till nya soffan. Så jag ska nog kolla lite på några olika och se vad det kan tänkas bli.


Och sen vill jag ha nya gardiner, kuddar och sängkläder. Förutom alla möbler som behövs köpas =P

Men god fortsättning på er!!

Välkommen hem ;)

Och men rubriken syftar jag på min kära dator som numera mår bättre och har fått flytta hem till mig efter en sväng på verkstan. Helt galet att ha en dator igen efter ca 2 månader utan :P

Det är en del uppdateringar som skall göras, virusprogram instaleras, msn och så wow. Men allt tar sån tid att iaf wow får vänta tills en annan kväll. Medans jag väntar på att datorn ska jobba upp sig till perfekt mående igen så har jag hittills slagit in alla köpta julklappar utom en. Tänkte strax ta en tur till sovrummet och kolla efter vad jag kan tänkas vilja ha med mig till Uppsala på onsdag. Ska försöka packa lätt, för julklapparna kommer både ta plats och väga en massa. Så ja det får bli så lite kläder som möjligt åt det ena hållet :P

För övrigt vill jag att datorn bara blir klar snart så jag får sova med. Imorgn har jag KS hela förmiddagen och sen blir det jobb eftermiddagen/kvällen med en andra lilla jul. Det är fullt ös fram till jul skulle jag tro.

Packa, datapyssla och sen sova.

God kväll

Första lilla jul

Sitter hemma hos de bästa och ska snart iväg och köpa julgran. Vi ska fira lilla jul här några styckna. Myspys och jag har det där tjatiga meningarna i huvudet som man brukar ha på julafton. "ska vi äta snart" :) Får tjyva en julmacka när vi kommer in med granen. Det är väl okej skulle ja tro.

Så dagen idag bjuder på god mat, härligt sällskap och julstämning.

Like it!

Så god lilla jul på er :)

God afton

Eller goddag goddag i stugan som mamma skulle säga ;) Sitter på jobbet i nästan vanlig ordning. Jourar tillsamman med kollegan L ikväll. Allt är lite annorlunda på bygget just nu, minst sagt. Annars så är det en och en halv vecka kvar till julafton och en vecka kvar tills jag tågar upp mot Uppsala och familjen. Ska bli skönt med nästan en veckas semester. Ska köra bil och träffa familj, kanske vänner och så bara vara. Högst troligt är att jag kommer vara rastlös och uttråkad en hel del med. Det verkar vara så som det ska va, för det är alltid så. Bitvis liksom.

Vi ska precis gå på jouren här. Jag tänkte ta mig lite ostkaka innan jag ska sussa. Känner att jag är värd det. Faktiskt varje dag, jag skulle ju kunna leva på ostkaka som jag nämnt för några. Godaste som finns :)

Känner mig helt bubblig ikväll, sällskapssjuk sådär och jag skulle kunna fortsätta ösa ur mig mindre viktiga meningar i en evighet. Till skillnad från den senaste tiden då jag vart rätt tyst. Här då.

Men jul alltså, det är grejer det. Hur går det med julklapparna för er? Själv är jag nästan helt klar. Jag vet inte om det är ok att skryta om det, men jag är så himla stolt över mig själv att jag lyckats så bra. Har bara en till ena brorsan kvar och så en till lilla jul på ena jobbet. Brorsan är typ klar den med, ska bara inhandlas. Men den där till jobbet är knepigare. Det ska liksom vara nått för ca 50 kr och det ska vara nått som passa både personal och boenden. Både godis och ljusstakar är uteslutet så där rök alla mina ideér :P

Nej nej, värma på den där ostkakan så man kan komma isäng någon gång. Så natt på er ;)


God kväll.. Var på tjejfest igår. Tjejfest...

God kväll.. Var på tjejfest igår. Tjejfesten innehöll pojkvänner men vi hade kul iaf :P Jag var rätt seg så blev inte så mycket dricka för min del. Så jag slapp vara bakis idag. Istället har jag hängt hos la familia och fixat kola och julköttbullar. Myssöndag :) Nu blir det sängen, tänkte va på gymmet vid 9.00 imorgon. Så natt natt


RSS 2.0