Missade att gå upp

Imorse runt 07.00 snåret vaknade jag av det mest brutala ljudet man kan vakna av. Byggarna som håller på att stamrenovera mitt hus håller på att bila någonting antingen i källaren eller i trappuppgången bredvid. För mig känns det dock som om de var inne i min lägenhet. Förutom detta oljud är det även en av jobbarna som gapar och skriker nått förfäligt. Måttligt förbannad, men alldeles för trött för att orka vara vaken.

Sen vid 08.00 när min väckarklocka ringde, med syftet att få upp mig till att äta frukost innan jag skulle möta upp Kaisa för ett pass i gymmet, så förstod inte jag syftet med att den ringde. Jag visste att jag var ledig, så då fanns det ju ingen logisk förklaring till varför jag borde kliva ur sängen kl 08.00 på morgonen. Sen minns jag inte så mycket mer förens jag vid 10.00 får ett sms från Kaisa där hon frågar om jag gått in. Min respons var följande:

Fan fan fan!!! Jag har tokförsovit mig...

Så det blir ingen träning för mig denna fm och jag som igår var så tokladdad till att äntligen försöka komma igång igen. Men ska se om jag inte kan komma iväg nått i helgen i stället. Dagens planer blir nu istället en fika på stan med Kaisa, hårfärgning, hämta ut paket och sen ikväll laga en riktigt kalasgod middag och pyssla om mig själv lite :)

Men nu är det dags dör mig att sätta fart om jag ska lyckas komma i tid till nästa inbokade dejt med Kaisa ;)

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0