Förtjust

Har nyss tittat klart på filmen Push och jag är helt förtjust! Vilken bra film alltså :)

För övrigt så är kan jag konstatera att jag är rätt så delad när det gäller hur jag vill spendera min ledig tid. Ena sekunden bloggar jag om att jag köpt wow 3 så jag kan fortsätta spela. Och i nästa tänker jag på att jag vill gå ut och dansa. Hehe verkligen två saker som skiljer sig åt. Visserligen är båda sakerna nått som roar mig, men det ena är ju socialare på många sätt.

Som singel borde jag nog vara ute mer, socialisera med jämlikar eller nått åt det hållet. Jag borde bli bättre på att roa mig. Jag vet inte om avsaknaden till utgångar har och göra med att mina vänner här kilar stadigt? Att kila stadigt innebär ju visserligen inte att man slutar vilja gå ut och dansa, men jag tror ändå att chansen för utgång ökar för ett sällskap som består av singlar.

Vad vet jag, jag bara småfilosoferar lite nu när klockan passerat 00.00 och jag är galet sugen på att festa :P

Det här med att känna sig delad utspelar sig på många plan. Jag vill träffa någon att dela min vardag med och jag vill gärna att det ska vara av det seriösare slaget. Men att träffa någon av det seriösare slaget skulle kunna hindra mig när det kommer till mina framtidsdrömmar. Drömmar förresten, planer är det väl mera.

Jag har inte avlagt några nyårslöften, det är inte min grej tror jag. Det är iaf inte nått jag tänker på, men som sagt så småfilosoferar jag inatt. Och skulle jag avlägga ett löfte av något slag så skulle det vara att förverkliga mina drömmar. Jag vill inte tänka tillbaka och ångra att jag aldrig gjorde allt jag drömt om. Därför ska jag flytta till England, därför ska jag åka till Irland och Australien. Australien har vart en dröm i många år och tankarna om att jobba utomlands har också funnits med mig ett bra tag. Tankarna om Irland är väl de nyaste, men också bland de viktigaste. Flirta med en sexig irländare är ju inget som bara kan få förbli en dröm ju ;) Sen finns det många andra saker jag drömmer om att få göra, så det är väl bara att ta tag i nått.

Nu ska jag.. Hm, kolla på ytterligare en film tror jag.

Tjing på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0