Snowboard

Yeeeaaaaah baby, jag har åkt snowboard idag och överlevt hela kalaset!  Eller jag har försökt åka snowboard, det är verkligen inte så lätt som det låter/ser ut. Kisas tolvmannabacke fick alltså fint besök idag av mig, Sandra och Jonas.

Från första gången vi prata om att vi skulle lära oss åka snowboard har jag vart helt övertygad om att det är något av ett självmordsuppdrag. Jag har seriöst varit rädd och nervös för att jag ska dö. Nu överlevde jag som sagt, men inte utan att ha gjort nio eller tio vurpor. Skulle vilja skriva en och annan som att det är så uttrycket heter, men det stämmer verkligen inte in på antalet vurpor jag gjort idag. Tack och lov var det väl bara två av vurporna som var verkligt smärtsamma och som framkalla en och annan tår. Den ena vurpan var en riktig vurpa och inte bara en "sätta sig ner för hårt på svanskotan" vurpa. Smått nyfiken på hur det hela såg ut, känns liksom som om jag kanske volta i sidled. Ont fick jag iaf, blev orolig för ena knät där. Men bara jag koppla loss mig från brädan kunde jag surt knalla ner till fots från backen. Putt som en riktig bitter f***a ;)

Jag kan fortfarande inte åka snowboard, men jag gjorde helt klart framsteg under de timmar vi spendera i backen. Nu vill jag tillbaka och fortsätta öva. Blodad tand? Ja lite kanske, men det var verkligen jätte kul. Sen att vi roa alla andra besökare nått ofantligt är väl nått vi får bjuda på. Snart så kommer vi med svisha ner som galna fartdårar! (ska bara.........först!)



Väl hemkommen slog min förkylning till den lilla boven. Kände att den låg runt hörnet och bara väntade på rätt tillfälle att överfalla mig i morse när jag kom hem från jobbet. Har inte riktigt tid att vara sjuk så jag ska göra vad jag brukar göra: FÖRNEKA, FÖRNEKA & FÖRNEKA lite till!! Alltså tar vi det igen: Jag är inte förkyld, min näsa kanske är, men inte jag inte! ;)

God kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0